Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az olimpiai magyar-román meccs letölthetõ a www.sport-video.hu oldalról (megaupload)"
Nem ellenõriztem.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
"...Nagy László utoljára június 21-én, a Szlovákia elleni Eb-selejtezõn játszott a magyar válogatottban. Nagy a nemzetközi szabályok szerint a hivatalos spanyol papírok megszerzése után sem léphetne pályára a 2012-es londoni olimpián spanyolként, ha szerepel a magyar válogatottban a játékok elõtti három esztendõben. Azaz, ha magyarként vállalja a 2010 januári Eb-szereplést, eldõl: a 2012-es játékokon is kizárólag magyarként vehet részt."
(Bár lehet, hogy elkövettem azt a hibát, hogy kiragadtam ezt a részt a szövegkörnyezetbõl?😊)
Mit mondjak? Nem nagyon szimpatikus, na és végképp nem szerencsés, amit csinál. Nem növeli a tekintélyét.
Ugye nem lehet, hogy csak az ETO-ban képes elfogadható teljesítményre??
Ennek ellenére azért pár dolgot megemlítenék.
Azt írod, na és Gulyás is azt hangsúlyozta, hogy Paulának nem kellene lefele lõni, mert ott jó. Én inkább Kicsihez csatlakoznék, aki elmondta, hogy ismerhettük Paulát (mint ahogy õ is bennünket), mivel több évet nálunk játszott, valamint, hogy a román védekezés volt az, ami azt a lehetõséget adta, hogy csak így tudjanak lõni a mi lövõink. Ennek kellett volna megtalálni az ellenszerét. Na és még akkor is ott lett volna Paula, aki elfogult véleményem szerint😊 nem csak a lefelé tartó lövéseket hárítja kitûnõen, ha jó formában van. (Amikor ezt tapasztalhattuk, nagyon boldogok voltunk tõle, most kevésbé, term.)
A mi válogatottunk jelenleg még egy nagyon éretlen csapat benyomását kelti. Azt mondanám, ha nem egy VB-rõl lenne szó, hogy kellenek az ilyen meccsek az elõrelépéshez. De talán még akkor is, ha egy VB-rõl van szó.
Hadd értsek egyet Németh Andrással is, <#nevetes1>#nevetes1> Induljunk ki abból, ami ma pozitív volt, a továbbiakra nézve. Nagy szükség lesz egy ilyen alapállásra a köv. napokra.
Egyébként meg: az egész meccsben a legelviselhetetlenebb megint az örök amatõr szpíker volt. <#falbav>#falbav> A végén már levettem a hangot.
Viszont újra láthattuk, idõnként hallhattuk is újvárosi drukkertársainkat a nézõtéren. <#eljen>#eljen>
Valamint természetesen érdekel, mások hogyan látják.😊 Mondhatod: a nõi kíváncsiság. <#vigyor2>#vigyor2>
Ausztria-Thaiföld 52-11
Oroszország-Thaiföld 45-8
Lehet most páran csodálkozni fognak azon, amit írok, de leírom: én még abban sem vagyok biztos, hogy a románok döntõt fognak játszani. Sõt, az elõdöntõbe kerülés sem érzem leányálomnak számukra. Mert ugye a koreai és spanyol csapat stílusa sem nagyon fekszik nekik és mindig szenvednek ellenük. Meg ugye a nem kicsi elvárásokat sem viselik igazán jól az eddigiekben tapasztaltak alapján.
DUNAFERR FOREVER!!!
Vb-n szinte hihetetlen egy ilyen eredmény!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az egész meccsen ezt a tényt nem is értettem! Mindent csak középen!<#lookaround>#lookaround>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Összességében gyõzött a realitás, a románok jelenleg jobb csapat, bár szorosabb is lehetett volna. A csapat jelenlegi helyzetében ez nem rossz eredmény. Dolgozni kell tovább, egyre jobban összegyúrni a csapatot. A küzdõszellemhez és a felzárkózáshoz jár a gratuláció a csapatnak! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Bizony az ember, már csak azt hiszi el ami megtörtént!
Sok a rossz tapasztalat! De talán most!!
A lányok, a második félidõben kicsit összekapták magukat, de a -9-rõl,
-2-re való felzárkózás, nagyon sokat kivett a csapatból!!
Véleményem szerint, ez a VB nagyon alkalmas a fiatal játékosoknak, hogy rutint, és tapasztalatot szerezzenek, minden teher nélkül!!!
Nekünk, nem a norvégokat, hanem a jappánokat kel legyõznünk, és szerintem ezt meg is fogják tenni!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Új alapokon a Fradi
Vajon nekünk is lesz ilyen?
DUNAFERR FOREVER!!!
(Az egyik, hogy mi lenne, ha az lenne, ami nincs. <#wink>#wink> Vagyis azok lennének ott, akik nem utaztak valamiért.)
Kb hasonló érzés volt mikor Pálinger kapott majdnem félpályáról gólt idõntúli szabadból
Persze nem ezen múlt, meg nemis azon, hogy nem igazán nekünk fújtak.
Csak azért az elsõ félidõ második feléért kár
Mikor hazaértem még kettõvel vezettünk
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez van. A jobbtól nem szégyen kikapni. Igaz, nyerni mindig jobb. <#wink>#wink>
Sajnos, csak az ismétlést tudom majd nézni, de így is kiváncsi vagyok rá, mert érdekesen alakult az eredmény.
Tisztelem Esztit, de mintha valahol igazolnák a történések azt a véleményemet, hogy mindegyik kapusnak kell lehetõséget adni a felkészülés során, hogy aztán majd a legjobb formában lévõ védhessen.
Meglátjuk. <#circling>#circling>
Szerdán még leszopunk teljesen egyértelmû a norvégoktól, utána viszont japánt bedaráljuk, és továbbjutunk a csoportból..ennyi ...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Eddig úgy tudtam 2.15-kor kezdõdik a közvetítés, de anyu azt mondja a rádióban 3 órát mondtak.
Elõbbinél elõbb eljönnék a munkahelyrõl kiírva az idõt persze.
21:15 Kézilabda, nõi világbajnokság, Dánia - Franciaország
Az elsõ félidõben elég könnyen vette a védekezést a Veszprém és a Fradi 17 gólig jutott (24-17). A szünetben gondolom Mocsai szólt pár keresetlen szót és a másodikban már csak 9-re futotta a Fradinak. Mondjuk Nándi is nagyot védett a 2. félidõben. Jobb volt mint Perics az elsõben.
DUNAFERR FOREVER!!!
NA-nak volt egy nagyon nagy beszólása. Azt mondta, hogy a chileieknek mesés csapata van, övék a 7 törpe <#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
Bár sajnos most hét közben majd csak felvételrõl. A melóhelyen proxyn keresztül le van tiltva a stream...
DUNAFERR FOREVER!!!
(ffi bajnoki)
Megállapítom, hogy NA sokkal elviselhetõbb szakértõnek...<#nyes>#nyes>
Kicsi (Siti Bea) minden szaván érezni, hogy milyen nagyszerû játékos volt. <#worship>#worship>
Holnap gondom lesz a meccsel: túl korán kezdõdik. <#rolleyes>#rolleyes>
Na és még annyit, hogy nem lehetne-e esetleg, hogy inkább a mai szpíker legyen? <#conf>#conf><#vigyor2>#vigyor2> (Nem tudom a nevét, mert nem láttam kiírva. Bezzeg Gulyásét többször is).
A meccsrõl annyit, hogy le kellett játszani. Jobban örültem volna, ha Triffa is szerepet kap, mert mikor, ha most nem. Bár annak is van igaza, aki azt mondta erre, hogy Herr Orsinak is szüksége van minél több meccsre.
vhogy az kéne hogy lejátszóban induljon el pl vlc és akkor lehetne állítgatni
A dánok simán verték a franciákat (24-16), akiknek ezzel szinte el is úszott a továbbjutásuk.
DUNAFERR FOREVER!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Szinte végig a japánok vezettek, az elején 2-3 góllal is. Persze a végére biztosan elfáradnak és a románok behúzzák majd, de legalább egy kemény meccsel lefárasztják õket.
DUNAFERR FOREVER!!!
A nagy Lunde-Haraldsen sokkal gyengébben védett az afrikaiak ellen, mint Herr Orsi (kb. 30 %). Pedig ugye elõtte egy nem gyenge norvég védõfal van...
Egyelõre nekem nem tûnik valami félelmetesnek ez a norvég csapat.
DUNAFERR FOREVER!!!