Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Én sem láttam, szintén erre az ismétlésre várok <#wink> De már most gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez és a továbbjutáshoz! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

A meccset sajnos nem láttam, de gratula a csapatnak a gyõzelemért!!<#taps>
A meccset 18,45-kor ismétli a DigiSport!

kaloz174
Ha máskor is így tesszük, inkább maradjunk a hagyományos<#wink>nál.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
A német csoportban azért voltak ma meglepatések <#guluszem1><#csodalk><#szeret>
Breki33
Triffa Ági 2003-as évjáratú Pálingert ivott 😊

Breki33
Na most mi voltunk a tegnapi Norvégok <#beka3><#guluszem1><#taps>
Breki33
15:14 elszórakozzuk a helyzeteinket
Breki33
Szép zöldben játszunk
banok
most nagyon kell a japánok elleni gyõzelem.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kaloz174

Breki33
Az új magyar aranycsapatig P
kaloz174
A norgék 1 góllal verték a románokat. (25-24)
A közvetlen elõzmények alapján inkább a románokra fogadtam volna.
A román csapat vajon meddig lesz az örök ígéret csapata?

Köszönöm!
Remélem tényleg nem komoly a baj!<#wink>

Isthy
OK, leesett <#wink>
De megmondom õszintén, hogy én teljesen más témákban gondolkodtam. Hiába no, tényleg van még nyoma a tegnapi bulinak <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"Azt hittem, a meccset követve du., hogy -3-nál nagy hiba volt, hogy Eszti nem kért idõt. Sosem fogjuk megtudni, mi lett volna, ha kikéri, de a helyzet az, hogy a támadásaink addigra annyira vérszegények lettek, hogy akkor sem tudtunk volna megújulni, ha elõbb kér idõt - most úgy láttam."

Pont ugyanezt gondoltam én is délután, mikor csak az eredményt tudtam követni. Mondjuk én akkor vártam az idõkérést amikor a norvégok átvették a vezetést 15-17-rõl 19-17-re. Utólag pedig én is ugyanerre a következtetésre jutottam, mint te.
Sopi nem került pályára az utolsó 10-12 percben, így nem tudta a csapatot elöl segíteni. Én is hiányoltam, csakúgy, mint ahogy Mse is megjegyezte ezt.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Na de kérlek! Ki szokta nekünk hozni a fradis infókat? <#nevetes1>

kaloz174
Köszi szépen a lehetõséget, természetesen a legnagyobb gond, hogy munkaidõben vannak a meccsek. Ezen, sajnos, nem tudok segíteni.
Szerencsére a mai meccset szinte hiánytalanul leadta a Digi. <#taps>
Így láthattam, hogyan is történt az, hogy végül csak majdnem sikerült meglepetést okozni.

Ennek ellenére elismerésem a csapatnak. Tényleg sokat léptek elõre. Grat. Herr Orsinak, ragyogó napot fogott ki, na és Bulinak, Zácsiknak, Kovacsics Anikónak a jó teljesítményért, Zizinek pedig a csupaszív játékáért.

Azt hittem, a meccset követve du., hogy -3-nál nagy hiba volt, hogy Eszti nem kért idõt. Sosem fogjuk megtudni, mi lett volna, ha kikéri, de a helyzet az, hogy a támadásaink addigra annyira vérszegények lettek, hogy akkor sem tudtunk volna megújulni, ha elõbb kér idõt - most úgy láttam. Végül is volt még vagy 10 perc vissza, amikor kikérte. Ennek elégnek kellett volna lenni a eredményes hajrához, rendesen, szerintem. Sajnos, nem volt, aki akkor erre igazán képes lett volna. Most pl. Tóth Timi passzívitását nem értettem. Õ az egyik legrutinosabb csapattag, az egyik legeredményesehb magyar átlövõ. Nagy szükség lett volna arra, hogy aktivizálja magát, nem értem, miért nem tette.
Term. még számtalan oka van, hogy kialakult a - szerintem ma túlzott - 6 gólos különbség, de ez volt az egyik lényeges, úgy gondolom.

Azért legalább sikerült megcibálni az oroszlán bajuszát, ami dícséretes, a jovõre nézve pedig biztató. <#eljen>

Isthy
Ibi ugye szült és még babázik. A dán csapatába sem tért még vissza az edzésekre sem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ajjajj... Komolyan mondom, fogalmatlan vagyok ezügyben. Lehet a tegnap esti születésnapozás még mindig tompítja az agyam <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Én úgy látom a védekezésünk kezd összeállni
és ez azért biztató mert voltak világversenyek korábban nagy sztárokkal ahol mindig a védekezést szidtuk mert nem mûködött.

Egyébként mi van Mehlmann Ibi-vel rég halottam róla
kaloz174
Inkább kire.😊

Isthy
Gratulálok a csapatnak, jól helytálltak a norvégok ellen! <#taps>

46 percig (18-19) jók voltunk, tartottuk a tempót a norvégokkal, sõt vezettünk is többször. Az utolsó negyedórára sajnos elfogyott a csapat és végül simábban nyertek a norvégok. Sokan azt mondják, hogy gyengén játszottak a norvégok, azért lett ilyen a meccs. Én meg azt mondom, hogy volt egy ellenfél is a pályán, akik nem hagyták õket játszadozni. Nem tudták a meccs nagy részében lövöldözni a könnyû lerohanásgóljaikat és a felállt falunk ellen sokáig nem mentek sokra. A fal mögött pedig Herr Orsi a kapuban parádézott. Komoly porszemek voltunk a gépezetükben, nem is nagyon vigyorogtak a pályán, csak a legvégén. Sok bíztató momentum volt a mai meccsben és persze sok probléma is. Alakul a csapat, ahogy egyre többet vannak együtt, látszik a fejlõdés. Menni kell tovább, dolgozni és idõvel meglesz az eredménye. Mondjuk mindjárt holnap a japánok ellen <#wink>

HAJRÁ MAGYAROK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Vali jó volt védekezésben és támadásban is -bár utóbbiban még nem elég labdabiztos, elviszi az erejét a birkózás, de benne sokkal több van mint Tóthban, aki épkézláb zárást nem tudott összehozni, nem véletlenül nem voltak átlövéseink mikor õ pályán volt, fõleg úgy hogy Eszti inkább Zácsikot tette be, akire lendületbõli átlövés jellemzõ, amihez kell neki leginkább a kettõs zárás, de még egyes sem volt... Tóth Timinek inkább feküdt volna, aki a falra rámászva, a gyors csuklójának (meg a súlylökõmúltjának 😄) köszönhetõen talán tudott volna kezdeni valamit...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kalóz, nekem van unibetes számlám, ott szokott live lenni a meccsekrõl (videó 😊 ) nem tudom a magyar meccsek mennek e, de megadom a felhasználónevet és a jelszót, és akkor talán tudod nézni a meccseket! (vagy a munkahelyeden úgyse menne? csak mert olvasom h. nem láttad a meccseket!)

a válogatott szereplésében én egy csomó pozitívumot fedeztem fel,pl. Zácsik bátor játéka, Buli harcossága és kapura irányuló játéka, Herr Orsi remek formája -a potyáktól eltekintve- és Juhász elsöprõ lendülete! nekem ennyi elég, meg az is, hogy nem vertek rommá minket a norvégok! Eszti jó úton halad, csak Tóth Katát hanyagolhatná!

hajrá csajok a japcsik ellen is!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Mire gondolsz?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nálam ez a szóösszetétel már-már pejoratívvá vált <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Era biztos az, de így leírva, hogy "NSO-szakértõ", na az volt vicces.
Annyira hiteltelen már a "szak"lap.

Breki33
Miért Era nem szakértõ?
kaloz174
Várnék egy megerõsítést valakitõl, de csak nem olvasom sehol.

kaloz174
Ne nevetess.😊 NSO SZAKÉRTÕ?😊<#nyes>

Breki33
Nõi kézilabda-vb: Még pontok is voltak ebben a meccsben - NSO-szakértõ

A magyar nõi kézilabda-válogatott hatgólos (25–19) vereséget szenvedett az olimpiai és Európa-bajnoki címvédõ Norvégiától a Kínában zajló világbajnokság negyedik csoportmérkõzésén. Kirsner Erika, a Nemzeti

Sport Online vb-szakértõje szerint roppant fájdalmas egy olyan mérkõzésen hatgólos vereséget szenvedni, amelyben õ pontszerzési, sõt gyõzelmi esélyt is látni vélt.

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/noi-kezilabda-vb-akar-pontok-is-voltak-ebben-a-meccsben-nso-szakerto-2009602

Isthy
Ezek bíztató hírek. Hihetetlen, hogy Orsival sorozatban történnek mostanában az ilyenek. Legyen már elég! <#gonosz2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem meg szülessen egy okos döntés, ne erõltessék. Végszükségre meg sztem nem kerül sor a holnapi meccsen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mivel én sem láttam a meccset, így szintén az esti ismétlésre várok. Azt pedig, hogy csak összefoglalóra futja a Digisportnak inkább nem kommentálnám...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Legalább ilyen jó hírek vannak. Örülök, hogy a fiatalok is egyre jobban teljesítenek (pl. Takács Fruzsi) <#worship><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mondjuk úgy, hogy a biztosabb anyagi alapokkal kapcsolatos részre gondoltam.

Ráadásul azóta még csak jobb hírek jönnek felõlük. Ami ha megvalósul, akkor ismét komoly nõi csapata lesz a Fradinak. Mondjuk igazán okosak talán majd tavasszal leszünk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Úgy látom elég közel áll a véleményünk egymáshoz <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem is ilyesmi jutott eszembe, hogy jó politikus lenne belõle. Gondolom érzitek, hogy ezzel el is mondtam a véleményem arról amit itt elõad...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az eddigi VB ellenfeleiket elnézve ezt komolyan kétlem.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

kaloz174
Sajnos, én sem, ráadásul most nézem, csak összefoglalót láthatunk 18,45-kor, nem teljes ismétlést. <#rolleyes><#levele>
A handball.hu beszámolója, ami a meccs után közvetlenül készült, könnyebb sérülést említ, remélhetõleg nincs nagyobb baj.
Ha Luca esetleg ezt megerõsítené, nagyon jó lenne.
Mindenesetre mielõbbi gyógyulást Orsinak!

Breki33
Megsérült egyik góljánál és aztán sántikálva jött le, bevallom ezt nem figyeltem csak Fari-ék mondták a szünetben.
Sajnos nem láttam a meccset, mi történt Orsival?

Sajnos beállós és pláne irányító nélkül nem megy.
Breki33
Orsinak jobbulást remélem holnap tud játszani
Breki33
Az elsõ negyvenöt perc alapján simán lett volna esélyünk a gyözelemre

az utolsó "negyed" megint elment! Szélsõk és beálló nélkül nem lehet nyerni. A jobb szél mintha nem is lett volna, beálló dettó. Ha nincs Herr nagy ruha lett volna megint. Ez a csapat sajnos csak ennyire képes.....Ezt a mai norvég csapatot egy jól játszó magyar csapata simán verte volna. Ilyen lehetõség is ritkán adódik...
Igaz, a heteseket ki kell tudni harcolni, ha nem mással szinészkedéssel....lehet tanulni a norvégoktól.
Breki33
huhh még egy ilyen félidõt istenem csak kevesebb eladott labdával <#eljen><#taps>
kaloz174

kaloz174
Meglátjuk. Nem biztos, hogy ilyen kell, sõt, biztos nem ilyen kellene, bár úgy tûnik - rövid távon - mûködik.
Ha jól emlékszem, 11-én Kunszentmártonban játszik felk.(bem.) meccset az Újváros. (Tegnap a Cunder ismételte a fehérvári meccset. Milyen jól kezdtünk...)
De hogy miért nem mûködik már végre egy - legalább ideilenes - csapatoldal, fel nem foghatom.

Ma megint csak drukkolni fogunk a válogatottnak? <#conf> A Digisek javára írom, hogy normális idõpontban adják le az ismétlést.
Olvastam Eszter nyilatkozatát. Tetszik, hogy milyen ambíciózus, bár mindig is ilyen volt, mint tudjuk. <#worship>