Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
A meccset 18,45-kor ismétli a DigiSport!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A közvetlen elõzmények alapján inkább a románokra fogadtam volna.
A román csapat vajon meddig lesz az örök ígéret csapata?
Remélem tényleg nem komoly a baj!<#wink>#wink>
De megmondom õszintén, hogy én teljesen más témákban gondolkodtam. Hiába no, tényleg van még nyoma a tegnapi bulinak <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Pont ugyanezt gondoltam én is délután, mikor csak az eredményt tudtam követni. Mondjuk én akkor vártam az idõkérést amikor a norvégok átvették a vezetést 15-17-rõl 19-17-re. Utólag pedig én is ugyanerre a következtetésre jutottam, mint te.
Sopi nem került pályára az utolsó 10-12 percben, így nem tudta a csapatot elöl segíteni. Én is hiányoltam, csakúgy, mint ahogy Mse is megjegyezte ezt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerencsére a mai meccset szinte hiánytalanul leadta a Digi. <#taps>#taps>
Így láthattam, hogyan is történt az, hogy végül csak majdnem sikerült meglepetést okozni.
Ennek ellenére elismerésem a csapatnak. Tényleg sokat léptek elõre. Grat. Herr Orsinak, ragyogó napot fogott ki, na és Bulinak, Zácsiknak, Kovacsics Anikónak a jó teljesítményért, Zizinek pedig a csupaszív játékáért.
Azt hittem, a meccset követve du., hogy -3-nál nagy hiba volt, hogy Eszti nem kért idõt. Sosem fogjuk megtudni, mi lett volna, ha kikéri, de a helyzet az, hogy a támadásaink addigra annyira vérszegények lettek, hogy akkor sem tudtunk volna megújulni, ha elõbb kér idõt - most úgy láttam. Végül is volt még vagy 10 perc vissza, amikor kikérte. Ennek elégnek kellett volna lenni a eredményes hajrához, rendesen, szerintem. Sajnos, nem volt, aki akkor erre igazán képes lett volna. Most pl. Tóth Timi passzívitását nem értettem. Õ az egyik legrutinosabb csapattag, az egyik legeredményesehb magyar átlövõ. Nagy szükség lett volna arra, hogy aktivizálja magát, nem értem, miért nem tette.
Term. még számtalan oka van, hogy kialakult a - szerintem ma túlzott - 6 gólos különbség, de ez volt az egyik lényeges, úgy gondolom.
Azért legalább sikerült megcibálni az oroszlán bajuszát, ami dícséretes, a jovõre nézve pedig biztató. <#eljen>#eljen>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
és ez azért biztató mert voltak világversenyek korábban nagy sztárokkal ahol mindig a védekezést szidtuk mert nem mûködött.
Egyébként mi van Mehlmann Ibi-vel rég halottam róla
46 percig (18-19) jók voltunk, tartottuk a tempót a norvégokkal, sõt vezettünk is többször. Az utolsó negyedórára sajnos elfogyott a csapat és végül simábban nyertek a norvégok. Sokan azt mondják, hogy gyengén játszottak a norvégok, azért lett ilyen a meccs. Én meg azt mondom, hogy volt egy ellenfél is a pályán, akik nem hagyták õket játszadozni. Nem tudták a meccs nagy részében lövöldözni a könnyû lerohanásgóljaikat és a felállt falunk ellen sokáig nem mentek sokra. A fal mögött pedig Herr Orsi a kapuban parádézott. Komoly porszemek voltunk a gépezetükben, nem is nagyon vigyorogtak a pályán, csak a legvégén. Sok bíztató momentum volt a mai meccsben és persze sok probléma is. Alakul a csapat, ahogy egyre többet vannak együtt, látszik a fejlõdés. Menni kell tovább, dolgozni és idõvel meglesz az eredménye. Mondjuk mindjárt holnap a japánok ellen <#wink>#wink>
HAJRÁ MAGYAROK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
a válogatott szereplésében én egy csomó pozitívumot fedeztem fel,pl. Zácsik bátor játéka, Buli harcossága és kapura irányuló játéka, Herr Orsi remek formája -a potyáktól eltekintve- és Juhász elsöprõ lendülete! nekem ennyi elég, meg az is, hogy nem vertek rommá minket a norvégok! Eszti jó úton halad, csak Tóth Katát hanyagolhatná!
hajrá csajok a japcsik ellen is!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Annyira hiteltelen már a "szak"lap.
A magyar nõi kézilabda-válogatott hatgólos (25–19) vereséget szenvedett az olimpiai és Európa-bajnoki címvédõ Norvégiától a Kínában zajló világbajnokság negyedik csoportmérkõzésén. Kirsner Erika, a Nemzeti
Sport Online vb-szakértõje szerint roppant fájdalmas egy olyan mérkõzésen hatgólos vereséget szenvedni, amelyben õ pontszerzési, sõt gyõzelmi esélyt is látni vélt.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/noi-kezilabda-vb-akar-pontok-is-voltak-ebben-a-meccsben-nso-szakerto-2009602
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ráadásul azóta még csak jobb hírek jönnek felõlük. Ami ha megvalósul, akkor ismét komoly nõi csapata lesz a Fradinak. Mondjuk igazán okosak talán majd tavasszal leszünk.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A handball.hu beszámolója, ami a meccs után közvetlenül készült, könnyebb sérülést említ, remélhetõleg nincs nagyobb baj.
Ha Luca esetleg ezt megerõsítené, nagyon jó lenne.
Mindenesetre mielõbbi gyógyulást Orsinak!
Igaz, a heteseket ki kell tudni harcolni, ha nem mással szinészkedéssel....lehet tanulni a norvégoktól.
Dunaújváros - Kiskunhalas
37-23 (17-13)
Ha jól emlékszem, 11-én Kunszentmártonban játszik felk.(bem.) meccset az Újváros. (Tegnap a Cunder ismételte a fehérvári meccset. Milyen jól kezdtünk...)
De hogy miért nem mûködik már végre egy - legalább ideilenes - csapatoldal, fel nem foghatom.
Ma megint csak drukkolni fogunk a válogatottnak? <#conf>#conf> A Digisek javára írom, hogy normális idõpontban adják le az ismétlést.
Olvastam Eszter nyilatkozatát. Tetszik, hogy milyen ambíciózus, bár mindig is ilyen volt, mint tudjuk. <#worship>#worship>