61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Breki33
  • Isthy
    Az osztrákok is jó sokáig meglepetésre álltak az izlandiak ellen. Szerencsére végül igazolódott a papírforma és ezzel mi bejutottunk a középdöntőbe, ráadásul 2 ponttot magunkkal vihetünk. A holnapi meccs a sógorok ellen tulajdonképpen már tét nélküli lesz.
  • Isthy
    Igazából nekem az szúrja a szemem, hogy mi köze állandóan mindehhez az EU-nak? Miért kell azoknak mindenbe beleugatniuk és mindent jóváhagyniuk? Én már annak idején mondtam, amikor beléptünk, hogy ez az egész arra megy ki, hogy alárendeljenek minket mások érdekeinek és irányítsanak minket megszabva, hogy mit tehetünk és mit nem a saját országunkban. Amúgy vannak országok ahol EU tagként simán elfogadnak és alkalmaznak olyan törvényeket, amelyek nem éppen EU konformak. Mégis simán megy a dolog náluk. Ha rajtam múlna ezt az egész EU-t mindenestől eltakarítanám a szemétbe.
    Bocsánat az offért, de ez a témával kapcsolatban már kikívánkozott belőlem...
  • SZT
    Bizony, már hat éve!!!!
  • Isthy
    Már 6 év eltelt... Soha nem felejtünk el Drága Kulcsi...

• primavis
    érdekes eredmények születtek ma: a norvégok csak egy góllal verték a brazilokat, a svédek kikaptak az argentinoktól, a szlovákok döntetlent játszottak a chileiekkel....
  • Gabess8
    EHF 2011-2012 szezon

Reméljük sikerül tartani a szintet esetleg még...
  • Gabess8
    A lényeg megvan a győzelem, de ahogy olvasom már megint eltöketlenkedtek a fiúk egy szűk félidőt.
  • Gabess8
    MSE szépen leírta a dolgokat. Én azért még nem temetném a dolgokat még akkor sem, ha Brüsszelben elbukik a dolog. Egy kérdés van, akar e a kormányzat javítani a dolgon vagy sem, mert ha igen akkor úgyis megtalálják a megfelelő megoldást előbb utóbb, de és itt nem a kormányt akarom védeni sajnos mindennek idő kell.
    A két létesítményről amit MSE említett inkább ne beszéljünk...
  • Isthy
    A győzelemhez gratulálok a fiúknak!
    A szünet után volt egy jó 10 perc és elléptek a fiúk 21-10-re. Azután a hátralévő 20 percben amit a csapat művelt azt inkább nem minősíteném... Ez a hullámzás a hátralévő meccseken már nem fér bele.
  • [HUN]FaTaL
    Nyertünk 28-24-re, de volt 21-10 is. Gratula a srácoknak a középdöntőbe jutásért. :)))
  • Isthy
    Félidőben 13-8-ra vezetünk a japánok ellen.
    Volt egy jó első 20 percünk amivel elléptünk 12-4-re. A záró 10 percben azután elöl terített betli... Szerencsére hátul maradt a jó teljesítmény. Oda kell figyelni a szünet után is, mert mintha kicsit ellazázták volna a fiúk elöl a 20. perctől.
  • Isthy
    A 3 szót ("kedvenc" újvárosi szurkolótársad) egyben kérném érteni.
  • Mse
    na, csak hogy pontosítsam, Laluska Bali interjú a sérüléséről és a VB-ről:

a nemszeretem oldalról :)

• Mse
    nem rajtuk múlik, hanem az EU-n. Egyelőre. Ha ez a koncepció nem válik be, remélem kitalálnak valamit mellé a látványsportokra -mert azért pl. ha létesítményüzemeltetésre rábólintanak az már önmagában is jelent némi pluszt, igaz nem az kifejezetten az egyesületeknek. De a magyar sportnak igen -elég csak megnézni a dunaújvárosi csarnokot, a Puskás standiont, és a többi létesítményünket. (Gellénnek meg kifejezetten jól jönne :DDD)
  • kaloz174
    Szurkolótársam?:) Neked is - sajnos.
    Nagyon utálom, hogy megpróbál belemagyarázni és feszültséget kelteni, ott is, ahol ez egyáltalán nem indokolt.
    Esztit nem ez a vezetés nem kérte fel annakidején.
  • kaloz174
    Sporttámogatások
    Akkor most lesz új lehetőség, vagy ennyit a választási ígéretekről?...
  • Isthy
    Sztem csak a középdöntőkben játszik majd és lehet ott is csak 2 meccsen, hogy a helyosztón is erősíthesse a csapatot. Persze nagyon előreszaladtam, először ma verjük meg a japánokat.

Eszter válaszaitól nem vártam túl sokat, kb. annyit is kaptam. Amíg nem lesz takarítás és rendrakás megfelelő koncepcióval, addig marad ez az állapot. Látom "kedvenc" újvárosi szurkolótársad ismét alkotott...
  • Isthy
    Sztem ma ne legyen pályán, pihentesse, a többiek megoldják a helyettesítését, mert szerencsére Fecit nem tiltották el. Azután - ha minden jól alakul ma - lehet még a sógorok ellen is pihenhet nyugodtan.
  • kaloz174
    Nagyon rossz példa...
  • kaloz174
    Egy magyar - az osztrák válogatottban.
  • kaloz174
    kedden indul Perez

Közben Mátéfi Eszti válaszolt a kérdésekre:
    Íme
  • Mse
    igen bal kezén a kisujja, gyűrűsujja, de Lalának is a bal keze volt sérült :(( (bár neki talán a hüvelykujja, ami ugye a fogásnál az egyik leglényegesebb) de azért blokkolni, faultolni, labdát elkapni -ehhez kellene mindkét keze az embernek! :( meglátjuk mennyi komoly!
  • Isthy
    Ahogy láttam a bal keze sérült meg, azzal talán még lehet játszani.
  • Isthy
    Remélem mi is megtesszük majd Akkor lesz esély a bravúros 7. helyre.
  • Mse
    igen, de mégsem próbáltuk meg J2ben Izland ellen, mikor Mocsai Tominak nem ment, tehát, akkor mégsem érthető. Na mindegy, lehet hogy Dávid sérülése borítja Lajos stratégiáját. De remélem nem komoly :(
  • Isthy
    A norvégok elverték 33-27-re az osztrákokat, jó eredmény ez nekünk.
  • Mse
    mondom én hogy Lajos jobban ért a kézihez :DD

azért csak leverték a németeket is a spanyolok!
  • Isthy
    Ez viszont már igaz, csak az előbb nem jó példát választottál
  • Mse
    :))) na jó, kicsit túloztam :D, de a lényege az, hogy nem most kell jól játszani, majd a végén. :)
  • Isthy
    Alakul a norvégok győzelme az osztrákok ellen: 29-23-ra vezetnek 8 perccel a vége előtt. Remélem kibírják a végéig.
  • Isthy
    Én úgy gondolom, hogy Harsányi azért van ott, hogy szükség esetén legyen még valaki balkezes J2-ben. Egyébként sztem is elég lett volna szélre az általad említett 2 szélső.
  • Isthy
    Te miről beszélsz drága?
    A spanyol férfiak eredményei:
    2010-es EB: 6. hely
    2009-es VB: 13. hely
    2008-as EB: 9. hely
    2007-es VB: 7. hely
    Ebből nekem nem az jön le amikről te írtál. Sehol egy döntő, de még egy elődöntő sem. Valahogy nem értek oda a végére mostanában egyszer sem.

Viszont a szlovákok kikaptak az argentínoktól, kinéz nekik az Elnöki kupa. Mi meg szerencsére megszabadulunk tőlük és remélem lesznek végre értelmes meccsek is helyettük.
  • kaloz174
    Ez egy "nyugodt" meccs volt. Kitűnő edzéslehetőség. Jól játszottak a fiúk, szerintem. Legalábbis nekem tetszett.
    Eddig jó, csak így tovább!
  • Mse
    Harsányi helyett Ancsin, igen. Miklert és Tatait együtt vittem volna, Nándi mellett és valamelyikük lett volna a 17.

Nem érzem, hogy Harsányira akkora szükség lenne, még ha ma 10 gólt is lőtt, ezt Gulyi és Tomika meg kellett volna oldja.

de hát azért Lajos nálam képzettebb, sőt ő edző, én meg nem ;))) meg picit elfogult is vagyok, főleg Tataival -sajnálom, hogy mindig ő jön ki rosszul ilyen helyzetekből -VP, válogatott.

sajnos ma nem sokat láttam a meccsből, de szép volt fiúk!
  • Mse
    spanyolok mindig így kezdik a versenysorozatokat, szoros meccsek -becsúszott döntetlenek, esetleg vereség- az elején , aztán egyszer csak ott vannak a döntőbe. formaidőzítés! :)
  • Isthy
    Annyi történt, hogy a spanyolok ritka gyengén játszottak, a tunéziaiak kapusa pedig nagy napot fogott ki. A spanyolok szerencséje, hogy Hombrados is nagyon jól védett, így nagy nehezen behúzták a meccset. Mondjuk a sporik is besegítettek nekik amikor szükség volt rá.
  • Isthy
    Magyarország-Brazília 36-24 (18-11)

Gratulálok a fiúknak a sima győzelemhez!

Ennyire simának nem gondoltam a meccset. A 2. félidő elején volt egy gyenge 8 perc védekezésben, amikor 6 gólt kaptunk, itt volt egy kis hullámvölgy. Ezen kívül nem volt probléma a játékkal. Feci piros lapja nagyon nem hiányzott, ha eltiltják, akkor a japánok ellen komoly feladat lesz pótolni. Mondjuk rá 5-6 percre a brazilnak is szintén járt volna a piros, uganúgy arcra ütött. Nándi is kezd belejönni, mondjuk szerencséje nem sok volt, a brazilok 3 olyan gólt lőttek amikor a hátáról pattant be a kapufáról viszajövő labda. Ma többen is jó teljesítményt nyújtottak és sok lehetőséget kaptak az eddig kevesebbet játszók. Nem árt a pihenés, holnap szükség lesz mindenki erejére a "pattogós" japánok ellen.
  • Gabess8
    Ma simán nyertek a fiúk, sokat nem láttam belőle így nem is írok semmit. Viszont tegnap meglepett, milyen szoros volt a Spanyol meccs, persze lehet csak engem, ez lenne a realitás, mert akkor nekem ebből az jön le, hogy a Tunéziai játékosok az európai topligákban, Spanyol, illetve Bundesligában játszanak. Szóval aki jobban figyeli attól kérdezem hogy is van ez?
  • kaloz174
    Műsor és új blogok a Cunder.HU oldalán

Mai ismétlés:

18:00

Dunaújvárosi NKKSE - Győri Audi ETO KC
    A 2011. január 14-én lejátszott mérkőzés ismétlése. NB1. 13.forduló