Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Igen, a bírók több gólunkat elvették pl. azzal, hogy nem várták végig a támadást.
Buli elleni belemenést a végén, kritikus helyzetben, ellenünk fújták.
Egyébként is sokszor fújtak összevissza.

Ezzel együtt ezért a meccsért, ismerve a körülményeket, hatalmas dícséret illeti a csajokat. <#worship>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
Én váltogattam ezzel

http://www.friss.try.hu/

valamelyik mindig ment
Isthy
Végeredmény: 21-21

Gratulálok a lányoknak a pontszerzéshez! <#taps>

Szerencsére a védekezés maradt jó és támadásban kicsit jobbak lettünk, így sikerült az egy pont. Herr Orsi ismét jól védett, neki külön gratulálok. Ha elöl nem adunk el a 2. félidõben is pár labdát, akkor meglehetett volna a gyõzelem is. De így is szép ez az eredmény, tovább ezen az úton lányok!

HAJRÁ MAGYAROK!!!

PS: ritkán foglalkozom a bírókkal, de a 2 szlovák ma nem nagyon volt a barátunk, fõleg a 2. félidõben. Elképesztõ volt, ahogy semmiért nem akartak büntetõket adni nekünk. Ahogy láttam Szandra oda is szólt egyszer nekik.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Na ez bravúr volt <#eljen><#integet2>

Tóth Timi-vel mi történt?
kaloz174
A handball.hu azt írta nekem:
Elnézést kérünk
Az oldal átmenetileg nem elérhetõ, kérjük rövid idõn belül próbálkozz újra!

A kényelmetlenségért elnézésedet kérjük.

handball.hu

<#vigyor2>

Gondolom, sikerült túlterhelni az oldalt.😊

Egyébként egy fromsport nevû oldalon néztem végül, mert a digi csak pufferelt...

kaloz174
GRATULÁLOK A VÁLOGATOTTNAK!!!

Duby
Na, jó volt ez szerintem <#eljen>
...legalábbis amennyit láttam

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

banok
valszeg sokan nézik. szombat van hideg és nincs annyira korán a meccs no és ez az egyetlen stream. 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
Félidõben: 8-10

A védekezés összességében egész jó, fõleg az elsõ 6-8 perc után. Herr Orsi is nagyon jó a kapuban. Elöl azonban nagyon gyengék vagyunk. Nem találjuk a távolságot a fallal szemben, nyomulunk a falra, talán 8-9-rõl kellene inkább lõni. Meg ismét a sok elrontott passz... Elöl kell fejlõdni, többet mozogni és akkor meglehet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Gulyás...<#help><#action><#vigyor3>

Sajnos igen!!

Breki33
nálatok is akadozik a közvetítés?
Duby
..ssza meg a gulyás
hát felidegesít!
el se kezdõdik a meccs de már nem bírom
hogy lehet ekkora f... valaki?

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Sajnos, az Újvárosból betegség miatt hiányzott Ivett és Jókai Nóri is. <#szomoru1> Mielõbbi gyógyulást nekik!

kaloz174
Az Újváros-ifi 5-tel verte a Siófok ifit. Grat.

Isthy
Korea-Norvégia 28-27 (13-14)

Nem semmi meccs volt. Izgalmas, változatos mérkõzésen, hol egyik, hol másik csapat vezetett. A végén a norvégok vezettek 27-26-ra 1,5 perccel a vége elõtt. A koreaiak fél perc alatt egyenlítettek, majd 15 mp-el a vége elõtt meg is szerezték a vezetést. 6 mp volt hátra amikor a norvégok emberelõnybe kerültek és a kapust is lehozták, de kettõs elõnyben sem tudtak gólt dobni, a koreai kapus védett.
Úgy tûnik a koreaiak ismét nagyon erõsek, számolni kell velük az elõdöntõért vívott harcban. A spanyolok gyõzelme is érdekes volt ellenük. A jv.-k a végén a spanyolokkal voltak. 2 perccel a vége elõtt Mangue hátulról visszarántotta a koreait, mégsem kapott 2 percet és egy tiszta 7-est is "véletlenül" nem adtak meg nekik...

Franciaország-Angola 33-23 (15-9)

Az elejét kivéve sima meccs volt, a franciák szinte végig vezetve simán nyertek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A jövõ héten csütörtökön is fog Kiskunlacházán a Dunaújváros ellen. Elvileg az lett volna az elsõ meccse, de már tegnap visszatért.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ma Siófokon utánpótlás- és serdülõtorna zajlik. Jó ilyenrõl olvasni, hallani.

Több infó

kaloz174
Jobbulást neki!
Nem jó hír, én úgy láttam, hogy kimondottan nagy kedvvel játszott az elõzõ meccsen.

Isthy
Megsérült a bokája az elõzõ meccsen plusz komolyan megfázott és antibiotikumokat kap.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Oroszország-Németország 34-22 (16-13)

Egyértelmû meccs volt, a németeket az elsõ félidõben is csak a bírók tartották "életben". Az oroszok a sok hiányzó ellenére egész jól muzsikálnak.

Románia-Kína 40-19 (21-12)

Abszolút papírforma, a hazaiaknak esélyük sem volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Zizi miért nem?
Breki33
GÖRBICZ Anita újra játszott a gyõrben ! <#eljen><#wave><#taps>
Isthy
Ha nem lesz Vérten Orsi és Zizi, akkor még nehezebb lesz, az amúgy sem könnyû meccs. Nem mi vagyunk az esélyesek, de képesek lehetünk a bravúrra.

HAJRÁ MAGYAROK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Biztos, hogy a kézilabda népszerûsítésére kiváló meccs volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

már alig várom a spanyolok elleni meccset, szerintem jó erõfelmérõ lesz. (mondjuk szerintem megvernek minket 5-6 góllal, de ne legyen igazam!)
hajrá csajok!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Mondi-Békéscsabai Elõre NKSE—Dunaújváros NKSE 35—33 (20—15)
Felkészülési nõi kézilabda-mérkõzés, Kunszentmárton, 600 nézõ

A Békéscsabai Elõre legjobb dobói: Rácz 11, Cifra 6, Takács 4, Gávai 4
A Dunaújváros legjobb dobói: Radulovics 10, Ferling 8, Balogh B. 6.

Grave Digger
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat 😊 Sajnos az sg-rõl eléggé leszoktam, ritkán látogatom, de mindig öröm betérni jó barátok közé 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Isthy
Az enyém eljutott, mert telefonon is beszéltem vele <#wink>

Azért remélem itt is olvassa majd mindenkiét és azok is célba érnek.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Csatlakozom én is, minden szépet és jót neki a nevezetes napon. <#eljen><#pias>
(Vajon eljut-e hozzá a jókívánság?😊)

Csatlakozom ahoz a véleményhez, hogy Bába Misi szívvel, lélekkel szolgálta mindíg az Újvárost!! A válogatottnál pedig, tudjuk, hogy nem mindíg értékelik kellõ képpen a végzet munkát!!
Túl sok az érdek, és kevesebb a hozzáértés!
Tisztelet a kivételnek!!!!!!

Isthy
Csatlakozom a jókívánságodhoz! Minden jót a krisztusi kort elért topictársunknak!<#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
szülinapot akart lenni 😊
Breki33
Köszi az infót !
Breki33
Grave Digger -nek boldog szülinaspit !

Bár már rég láttam itt 😛
kaloz174
<#boxer>

Isthy
Én is olvastam, nagyon jó cikk <#eljen>

Sajnos a gittegyletben mások az érdekek... Tavaly nyáron Larvikban, az olimpia elõtt amikor kinn találkoztunk vele, akkor kellett betanítania az utódait...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Jó lett volna. Mert sajnos kevés esély van rá, hogy beszámolót kapunk, bár nem lehetetlen.
A lényeg, hogy a meccs jó propagandája legyen a sportágnak, mert gondolom, ez az elsõdleges cél Kunszentmártonban.

Találtam egy írást Bába Misirõl is. Arra is kitér, hogy sajnos, nem utazhatott a válogatott kerettel:
Masszõr, mennyben és pokolban

kaloz174
Így, hogy már tudtam a végét, valamint a minimálisan elvárt cél elérését, kicsit lazábban néztem a meccs felvételét.
Bár kellemetlen ellenfeleknek bizonyultak most is a japánok, azért biztató volt mindenekelõtt a kapusok teljesítménye, Zizi technikás játéka, Sopi gólerõssége. Valamint természetesen az, hogy nem ijedt meg a csapat, sikerült benyûrni a japánokat.
Van még mit javítani, de innen már elmondjhatjuk, a csapatépítés alapjai megvannak.
Érdeklõdve várom a folytatást.

Grat. az eddigiekért. <#eljen> Hajrá csajok továbbra is!

Ha más formában nem is, de legalább szurkolói szinten az újvárosi csapat is képviselteti magát. <#wink> A fiúk még bírják a kínai kaját, pedig nagyon tartottak tõle. <#wink>

Isthy
Elvileg a meccseink:

szombat 14:15-kor a spanyolok
vasárnap 10:15-kor Korea
kedd 10:15-kor Kína

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egészen mostanáig azt hittem, hogy egyik martfûi ismerõsöm révén fogok élménybeszámolót kapni a meccsrõl. Most tudtam meg, hogy sajnos mégsem... <#szomoru1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Itt az ideje, hogy kezdjenek szép lassan felnõni a nagy elõdhöz, mert sztem Katit világversenyen már nem fogjuk látni a kapuban. Örömmel látom, hogy õ is és Herr Orsi is eddig jó teljesítményt nyújtanak. <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egy sok hibával tarkított meccsen, jó utolsó 15 perccel hozták a csajok a meccset és a továbbjutást.

Jól kezdtünk és sikerült elhúzni, annak ellenére, hogy ziccereket is rontottunk. Azután 10 perc után egyre jobban visszaestünk, leginkább védekezésben. A bal oldal nagyon gyengén muzsikált hátul és ezt a japánok kihasználták így szoros lett a félidõ vége.
Szerencsére a 2. félidõre ez a védekezési probléma megszünt, igaz középen meg problémák jöttek elõ, mert sokszor átlõttek a kis japánok minket. Szerencsére elöl javultunk, fõleg az utolsó negyedórára, valamint Triffa Ági varázsolt a kapuban. Így biztos gyõzelem lett a vége, kb. azzal a különbséggel amire számítottam. Én is azt éreztem amit NA is mondott, hogy kicsit fáradtan és fásultan játszottunk, de szerencsére így is "izomból" behúztuk a kötelezõt.
Holnapra jó pihenést és kikapcsolódást a lányoknak! Vérten Orsinak pedig teljes gyógyulást!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Triffa Ágnes: "A világbajnokság elõtt nagyon beteg voltam, 39 fokos lázzal küszködtem, ez lelkileg nagyon megviselt, talán éppen ezért örülök a mai teljesítményemnek. A második félidõben Herr Orsolya kapott pár olyan gólt, ami után a szövetségi kapitány becserélt. Boldog vagyok, hogy hozzá tudtam tenni a magamét a diadalhoz. A labdaéhségem látszott a produkciómon, belülrõl, a kapuból nem volt nehéz dolgom, ellenben a lányok rettenetesen nagyot küzdöttek a fürge japánokkal. Bízom abban, hogy Magyarországon mindenki boldog, hiszen továbbjutottunk, ezzel talán kevésbé jutnak el hozzánk bizonyos negatív hangok. Természetes, hogy a szurkolók hiányolják a válogatott nagy sztárjait, de most mi vagyunk itt, nekünk kell bizonyítanunk."

Tóth Tímea: "Nem volt zabszem-effektus a csapatban, a norvég meccs után látszott, hogy meg tudjuk oldani a feladatot. A dac is dolgozott bennem, hiszen a norvégokkal szemben nem tudtam úgy játszani, ahogyan azt magamtól elvárom és ahogyan elvárják tõlem. A spanyolokkal folytatjuk, majd jön Korea és Kína. Utóbbi meccset hoznunk kell, a másik kettõn is mindent megteszünk. A pénteki szünnap jól jön, kell a regeneráció. Hosszú ideje vagyunk már együtt Kínában, sokat gondolok az otthoniakra, de még nagy feladatok várnak ránk ezen a világbajnokságon."
kaloz174
Nincs mindenkinek lazítás holnap 😊

Na és biztos, hogy magyar gyõzelem születik majd. <#vigyor2>

Breki33
Mátéfi Eszter: "Most már bevallhatom, nagy kõ esett le nemcsak az én, hanem a játékosok szívérõl is, hiszen az alapcélkitûzést, azaz a csoportból való továbbjutást sikerült teljesíteni. Kellemetlen stílusban játszottak a japánok, nehéz volt felvenni a ritmust. A csapatmunka igazi diadala volt ez. Már az elején elhúzhattunk volna, ekkor sajnos, kimaradtak a ziccerek. Ám a második félidõben látszott, mekkora morális tartása van az együttesnek. A folytatásban a spanyolok, a dél-koreaiak és a kínaiak következnek, nehéz lesz, de nem annyira, mint a románok és a norvégok voltak. Csak az elvégzett munkában bízhatunk, a hitünk megvan ahhoz, hogy a középdöntõben is jól szerepeljünk. Arra a produkcióra kell alapoznunk, amit a norvégok elleni elsõ 45 percben, illetve a románokkal szemben a második félidõben mutattunk."
kaloz174
Na igen. Elég változatos formát mutatnak a csapattagok.
Talán a kapusok teljesítenek megfelelõen.

érdekes meccs volt! Várható volt, hogy a japánok nem birják végig, de azért az elsõ félidõben megspórolhattuk volna a rengeteg hibát és a szinte nulla szélsõ ée beállós játékot. A második félidõben ezek is feljavultak s meg is volt az eredménye. Maradok a véleményemnél, hogy Mátéfi Szekeres preferálásával Balogh ellenében nagyot hibázott.
Az elõdöntõbe kerülés szinte lehetetelen a norvégok és a románok formáját látván, de a másik trióból el lehet kapni két csapatot.
Remélem innentõl a lányok felszabadultan, és nagy kedvel játszanak, teher nélkül!
Én szorítok nekik, és Esztinek is, hogy minnél jobb eredményt érjenek el!!

HAJRÁ CSAJOK!!!!

Isthy
Sajnos a németek óriásit betliztek a 2. félidõben, így a franciák továbbjutottak velük és a dánokkal.

DUNAFERR FOREVER!!!