Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Buli elleni belemenést a végén, kritikus helyzetben, ellenünk fújták.
Egyébként is sokszor fújtak összevissza.
Ezzel együtt ezért a meccsért, ismerve a körülményeket, hatalmas dícséret illeti a csajokat. <#worship>#worship>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Gratulálok a lányoknak a pontszerzéshez! <#taps>#taps>
Szerencsére a védekezés maradt jó és támadásban kicsit jobbak lettünk, így sikerült az egy pont. Herr Orsi ismét jól védett, neki külön gratulálok. Ha elöl nem adunk el a 2. félidõben is pár labdát, akkor meglehetett volna a gyõzelem is. De így is szép ez az eredmény, tovább ezen az úton lányok!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
PS: ritkán foglalkozom a bírókkal, de a 2 szlovák ma nem nagyon volt a barátunk, fõleg a 2. félidõben. Elképesztõ volt, ahogy semmiért nem akartak büntetõket adni nekünk. Ahogy láttam Szandra oda is szólt egyszer nekik.
DUNAFERR FOREVER!!!
Elnézést kérünk
Az oldal átmenetileg nem elérhetõ, kérjük rövid idõn belül próbálkozz újra!
A kényelmetlenségért elnézésedet kérjük.
handball.hu
<#vigyor2>#vigyor2>
Gondolom, sikerült túlterhelni az oldalt.😊
Egyébként egy fromsport nevû oldalon néztem végül, mert a digi csak pufferelt...
...legalábbis amennyit láttam
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A védekezés összességében egész jó, fõleg az elsõ 6-8 perc után. Herr Orsi is nagyon jó a kapuban. Elöl azonban nagyon gyengék vagyunk. Nem találjuk a távolságot a fallal szemben, nyomulunk a falra, talán 8-9-rõl kellene inkább lõni. Meg ismét a sok elrontott passz... Elöl kell fejlõdni, többet mozogni és akkor meglehet.
DUNAFERR FOREVER!!!
hát felidegesít!
el se kezdõdik a meccs de már nem bírom
hogy lehet ekkora f... valaki?
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Nem semmi meccs volt. Izgalmas, változatos mérkõzésen, hol egyik, hol másik csapat vezetett. A végén a norvégok vezettek 27-26-ra 1,5 perccel a vége elõtt. A koreaiak fél perc alatt egyenlítettek, majd 15 mp-el a vége elõtt meg is szerezték a vezetést. 6 mp volt hátra amikor a norvégok emberelõnybe kerültek és a kapust is lehozták, de kettõs elõnyben sem tudtak gólt dobni, a koreai kapus védett.
Úgy tûnik a koreaiak ismét nagyon erõsek, számolni kell velük az elõdöntõért vívott harcban. A spanyolok gyõzelme is érdekes volt ellenük. A jv.-k a végén a spanyolokkal voltak. 2 perccel a vége elõtt Mangue hátulról visszarántotta a koreait, mégsem kapott 2 percet és egy tiszta 7-est is "véletlenül" nem adtak meg nekik...
Franciaország-Angola 33-23 (15-9)
Az elejét kivéve sima meccs volt, a franciák szinte végig vezetve simán nyertek.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem jó hír, én úgy láttam, hogy kimondottan nagy kedvvel játszott az elõzõ meccsen.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyértelmû meccs volt, a németeket az elsõ félidõben is csak a bírók tartották "életben". Az oroszok a sok hiányzó ellenére egész jól muzsikálnak.
Románia-Kína 40-19 (21-12)
Abszolút papírforma, a hazaiaknak esélyük sem volt.
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
hajrá csajok!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Felkészülési nõi kézilabda-mérkõzés, Kunszentmárton, 600 nézõ
A Békéscsabai Elõre legjobb dobói: Rácz 11, Cifra 6, Takács 4, Gávai 4
A Dunaújváros legjobb dobói: Radulovics 10, Ferling 8, Balogh B. 6.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Azért remélem itt is olvassa majd mindenkiét és azok is célba érnek.
DUNAFERR FOREVER!!!
(Vajon eljut-e hozzá a jókívánság?😊)
Túl sok az érdek, és kevesebb a hozzáértés!
Tisztelet a kivételnek!!!!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos a gittegyletben mások az érdekek... Tavaly nyáron Larvikban, az olimpia elõtt amikor kinn találkoztunk vele, akkor kellett betanítania az utódait...
DUNAFERR FOREVER!!!
A lényeg, hogy a meccs jó propagandája legyen a sportágnak, mert gondolom, ez az elsõdleges cél Kunszentmártonban.
Találtam egy írást Bába Misirõl is. Arra is kitér, hogy sajnos, nem utazhatott a válogatott kerettel:
Masszõr, mennyben és pokolban
Bár kellemetlen ellenfeleknek bizonyultak most is a japánok, azért biztató volt mindenekelõtt a kapusok teljesítménye, Zizi technikás játéka, Sopi gólerõssége. Valamint természetesen az, hogy nem ijedt meg a csapat, sikerült benyûrni a japánokat.
Van még mit javítani, de innen már elmondjhatjuk, a csapatépítés alapjai megvannak.
Érdeklõdve várom a folytatást.
Grat. az eddigiekért. <#eljen>#eljen> Hajrá csajok továbbra is!
Ha más formában nem is, de legalább szurkolói szinten az újvárosi csapat is képviselteti magát. <#wink>#wink> A fiúk még bírják a kínai kaját, pedig nagyon tartottak tõle. <#wink>#wink>
szombat 14:15-kor a spanyolok
vasárnap 10:15-kor Korea
kedd 10:15-kor Kína
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Jól kezdtünk és sikerült elhúzni, annak ellenére, hogy ziccereket is rontottunk. Azután 10 perc után egyre jobban visszaestünk, leginkább védekezésben. A bal oldal nagyon gyengén muzsikált hátul és ezt a japánok kihasználták így szoros lett a félidõ vége.
Szerencsére a 2. félidõre ez a védekezési probléma megszünt, igaz középen meg problémák jöttek elõ, mert sokszor átlõttek a kis japánok minket. Szerencsére elöl javultunk, fõleg az utolsó negyedórára, valamint Triffa Ági varázsolt a kapuban. Így biztos gyõzelem lett a vége, kb. azzal a különbséggel amire számítottam. Én is azt éreztem amit NA is mondott, hogy kicsit fáradtan és fásultan játszottunk, de szerencsére így is "izomból" behúztuk a kötelezõt.
Holnapra jó pihenést és kikapcsolódást a lányoknak! Vérten Orsinak pedig teljes gyógyulást!
DUNAFERR FOREVER!!!
Tóth Tímea: "Nem volt zabszem-effektus a csapatban, a norvég meccs után látszott, hogy meg tudjuk oldani a feladatot. A dac is dolgozott bennem, hiszen a norvégokkal szemben nem tudtam úgy játszani, ahogyan azt magamtól elvárom és ahogyan elvárják tõlem. A spanyolokkal folytatjuk, majd jön Korea és Kína. Utóbbi meccset hoznunk kell, a másik kettõn is mindent megteszünk. A pénteki szünnap jól jön, kell a regeneráció. Hosszú ideje vagyunk már együtt Kínában, sokat gondolok az otthoniakra, de még nagy feladatok várnak ránk ezen a világbajnokságon."
Na és biztos, hogy magyar gyõzelem születik majd. <#vigyor2>#vigyor2>
Talán a kapusok teljesítenek megfelelõen.
Az elõdöntõbe kerülés szinte lehetetelen a norvégok és a románok formáját látván, de a másik trióból el lehet kapni két csapatot.
Én szorítok nekik, és Esztinek is, hogy minnél jobb eredményt érjenek el!!
HAJRÁ CSAJOK!!!!