Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
A digisporton azt írják
21:30 Kézilabda, nõi világbajnokság, középdönt: Spanyolország - Romániaõ
Felvételrõl
Nem semmi meccs volt, a románok 25-23-ról bukták a meccset a végjátékban. Az történt amit már hétfõn megjósoltam, a románok még az elõdöntõbe sem jutnak be. Aranygeneráció? Ugyan már...
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt azonban senki sem tagadhatja, hogy némi zsüriasztal csapkodás, erõteljes méltatlankodás hat a birókra is! ha az edzõ semmiért sem reklamál, azt a birók úgy veszik, hogy nekik ad igazat!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A válogatott sokkal jobban vizsgázott, mint amire számítottam, megmondom õszintén.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
(De nyilván innen és utólag könnyû okosnak lenni.😊)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Miért is van az, hogy én valahogy ezt veszem természetesnek. <#wink>#wink>
A lyukas posztokat (még egy - de balkezes - átlövõ), tapasztalt irányitó (Görbicz), masszivabb beállós (Szamoránszki+ Balogh)betöltve, egézséges Vértennel és esetleg Pálingerrel kiegészülve már jövõre kompetitivebb csapattal lehet kiállni bárki ellenében is.
De mi lenne ha Sinka + Andorka is megpróbálna hazai érdekeket is védeni és érvényesiteni?
handball.hu, üzenõfal:
"2009. december 13. 12:57:30
Mátéfi Eszter
Nagyon szépen köszönjük a szurkolóknak a biztatást, ami nagyon jól esik nekünk. Ebbõl is erõt merítünk! Nagyon jólesõ érzés, hogy otthon mennyien szurkolnak a magyar válogatottnak, mi meg mindent megteszünk a pályán, hogy jó és eredményes játékkal mindezt megháláljuk.
Tisztelettel,
Mátéfi Eszter "
A németek pedig 29-26-ra verték az osztrákokat.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Jó lesz az a csapat Görbével Vérten Orsival és még több együtt végzett munkával , tapasztalattal !
Egyébként meg ne várjuk már el, hogy azonnal mindent jól csináljon. Neki is fokozatosan bele kell rázódnia és tanulnia, ahogy a csapatnak is.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mondjuk, lehet, ha így történt volna, akkor ma már nem csak 2. helyünk lett volna...
De AA is beszélt ennek fontosságáról.
Az elsõ félidõben kiválóan játszott a csapat védekezésben és támadásban is. Hátul sok mozgással levédekeztük a koreaiakat, elöl pedig jó átlövésekke,l a nyitottabb ellen pedig sok mozgással feltörtük a védelmüket. Nagyot játszott a csapat, öröm volt nézni a játékát. Megmutatták, hogyan kell játszani a koreaiak ellen. HIába kért idõt a koreai edzõ, nem tudott a csapata mit kezdeni velünk.
A második félidõ elején hátul kicsit lassabbak lettünk, nem tudtuk azt a gyors lábmunkát hozni, mint az elsõben. Sajnos elöl is is kevesebb lett a labda nélküli mozgás a nyitott koreai ellen, így elöl sem voltunk annyira eredményesek. A koreaiak rohantak és feljöttek 2 gólra. Szerencsére túléltük ezt és újra el tudtunk menni 5 góllal, annak ellenére, hogy sorra kaptuk a kiállításokat. Sajnos késõbb ez sokba került, mert sokat kivett a csapatból a sok hátrányban töltött perc. A félidõ vége felé kiélezett szituációkban sajnos többször kapkodtunk, rossz megoldásokat választottunk és több technikai hibát vétettünk. Kiütközött a fiatalság és a rutintalanság a csapaton, volt 1-2 felesleges megmozdulás, ami miatt kaptunk 2 percet és több abszolút ziccert rontottunk el. Nagyon hiányzott Vérten Orsi játéka és rutinja... A koreaiaknak ráadásul többször is szerencséjük volt, mázlis gólokkal és a hozzájuk lecsorgó labdákkal, ami ráadásul ziccerben találta õket. Éltek a lehetõséggel és egyenlítettek a végjátékra. A végén szerencsére az egyik pontot sikerült megtartani. Nagyot küzdött a csapat és kiválóan helytállt, megérdemelték volna a gyõzelmet. Sajnos a 2 rohadt csigazabáló ribanc a 2. félidõben elképesztõ szemét módon mindent megtett, hogy ez ne sikerüljön... <#violent>#violent><#boxer>#boxer> A mi hibáink mellett azért elsõsorban nekik köszönhetik a koreaiak a pontszerzést.
Egyre jobb a csapat, látszik a fejlõdés. Ahogy egyre többet lesznek majd együtt, megszerzik a rutint, kiegyensúlyozottabb lesz a teljesítményük, úgy várhatunk egyre jobb eredményeket majd tõlük. Csak hagyják õket dolgozni és jó csapatunk lesz 1-2 éven belül.
HAJRÁ MAGYAROK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Marczinka választása ezért csõd, mert nem képes kompenzálni Mátéfi hiányosságait. Se nem hús, se nem .
Mégiscsak Ázsiában van a vb, a kinaiak, japánok leszerepeltek, legalább az 5-8-ban legyen csapatuk-alapon!
Ennek ellenére én elõbb kipróbáltam volna, mert a végén már végzetes volt a hiba, amit vétett.
Zizi beállításával én zavart éreztem a csapatjátékban.
Nyilván azonban Eszti él együtt a csapattal.
Most ha verjük Kinát akkor a 7. helyért mehetünk valószínûleg?
Vagy van esély az ötödikre?
Csak nem letörni, hanem HAJRÁ CSAJOK!!!!!!!!
Én azért kiváncsi lennék, hogy Tóth Timivel mi a hlyzet?
Talán én Zizit nem erõltettem volna, inkább elõbb próbálkoztam volna Sopival.
Szoros mérkõzésen 21–21-es döntetlent játszottunk az Eb-ezüstérmes spanyolokkal a Kínában zajló nõi kézilabda-világbajnokság középdöntõjében. Mátéfi Eszter szövetségi kapitány szerint megérdemli a dicséretet a válogatott mai teljesítményéért.
„Nagyon küzdelmes mérkõzést vívtunk a másik csoport gyõztesével, az Eb-ezüstérmessel. Tõlük csak hárman hiányoztak abból a csapatból, így jóval összeszokottabbak voltak. A meccs elején az öltözõben maradtunk, de aztán magunkra találtunk, és visszakapaszkodtunk. A végén jól harcoltunk, a lányok minden dicséretet megérdemelnek a döntetlenért" – mondta Mátéfi.
„Nem szoktam a bírókkal foglalkozni, de ma nem egyenlõ mércével ítélték meg a szabálytalanságokat a két oldalon. Több tiszta faultos lövésünket is elengedték, valamint a hétmétereseknél sem ugyanúgy látták az eseteket. Körülbelül három büntetõgyanús helyzet kellett nekünk, hogy egyet meg is adjanak, pedig benne volt a mérkõzésben a gyõzelem is."
DUNAFERR FOREVER!!!