Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
pech, de õszintén, én sosem tartottam õt nagy edzõnek, emberileg pedig igen sok rosszat hallottam róla. Gabca és Piros sorsára leszek ezután kíváncsi. érdekes szitu.
Gabcának jobbulást!
ETO meccs, hááát Konkoly elszúrta a 2. félidõt, Kovacsics erõltetését, meg a 3 irányítós játékot nem értettem, mikor már nagy szükség volt gólra, nehéztüzérséggel kellett volna felállni. védekezésben kapták a gólokat, a legjobb magyar védõt mégsem lehetett a pályán látni...
(ui: felugrós, ficakos gól, hmmm ?! 😄DDD)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ez várható volt az ottani viszonyok ismeretében. A vezetés megfogalmazott egy célt, amit nem sikerült teljesíteniük és ilyenkor az edzõ a hunyó. Az más kérdés, hogy amit és ahogy megfogalmaztak, az eléggé merész volt, fõleg a csoport ismeretében. A válogatotthoz viszont még kell. Noha az szinte egy az egyben a Buducnost, Popoviccsal és Szaviccsal kiegészítve. Persze ott biztos jobban tud dolgozni ugyanazokkal <#wink>#wink>
Sajnos Gabi a tegnapi meccs 5. percében ujjtörést és szalagszakadást szenvedett, 1 hónap kihagyás vár rá. Mihamarabbi teljes gyógyulást neki!
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerintem ez a tegnapi mérkõzésen csak az elsõ félidõre igaz, a másodikra inkább az ellenkezõje igaz.
Elsõ félidõre nincs mit mondani az úgy volt tökéletes ahogy volt. A második félidõ, fõleg a közepétõl az hagyott kívánnivalót... Nem értem hogy Tomori, és Mayer mit keresett annyi idõt a pályán mikor világos volt, hogy velük ezen a meccsen csak hátrébb vagyunk,nem képesek ellátni a feladatukat. Konkolynak változtatni kellet volna, nem pedig vári a csodára mert látszott, hogy nem képesek a fent lévõ játékosok rá. Az pedig, hogy nem kért idõt no comment...
Ezt a meccset szerintem Konkoly rontotta el persze minden meccs neki sem sikerülhet, ma egyik ügyféllel arra jutottuk bár csak a falábúak állnának így, nincs veszve semmi bízzunk a sorsolásban és persze a Gyõri csapatban.
Természetesen jár a gratuláció a Gyõri csapatnak!
Sajnos a csoportelsõséget nem tudták megszerezni, pedig végig a kezükben volt. De csak maguknak tehetnek szemrehányást, hogy nem sikerült, a románok semmi különöset nem mutattak. Simán le lehetett volna hozni a meccset 7-8 gólos gyõzelemmel. Az elsõ félidõben kiválóan játszott a csapat elöl és hátul is, Kati is hozta a formáját. A szünet után nagyon visszaesett a támadójáték, Mayer nem tudott úgy dolgozni a falban, mint Spiridon, így a többieknek már kevesebb terük maradt. Ráadásul Tomori ismét nem tudott semmit hozzátenni... Hátul is visszaestek kicsit, de az még belefért volna, persze nem 10 lõtt góllal egy félidõ alatt... Fõleg úgy, hogy az utolsó 6-7 percben gólt sem lõttek... Konkoly is kérhetett volna idõt az utolsó elõtti támadásnál vagy legalább a végén 13 mp-el a vége elõtt a kapott gól után közvetlenül. Azután lehozva a kapust emberelõnyben kidolgozott figurából lõhettek volna még egy gólt. Ebbõl a 2. félidõbõl - fõleg az utolsó negyedórából - bõven van levonandó tanulság a csapatnak, remélem meg is teszik.
Azért remélem a késõbbiekben ez nem fogja megbosszulni magát, hogy a csoport 2. helyén végeztek.
DUNAFERR FOREVER!!!
Megint 1 gólon múlott a Siófok ellen, csakúgy mint itthon. De lesz ez még így se! Vissza fogjuk még ezt kapni máshol. Sajnálom Dettit, hogy a végén nem sikerült a 7-es, de van ez így néha, menni kell tovább. Jókai Nórinak gyors gyógyulást!
HAJRÁ ÚJVÁROS!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Dinamo Volgograd-Larvik 26-23 (10-10)
Buducnost-FCK Handold 26-22 (14-11)
A Larvik nyerte a csoportot és a Volgográd lépett tovább a 2. helyen. A Buducnost játszik a KEK-ben és az ellenfele a DVSC lesz. Azt hiszem el kell látogatnom február közepén Debrecenbe <#wink>#wink>
Viborg-Podravka 36-26 (18-13)
A Viborg nyerte a csoportot, a 2. hely sorsa a mai Leipzig-Byasen meccsen dõl el. A németeknek a döntetlen is elég hazai pályán a továbbjutáshoz.
Végül egy kis érdekesség: a KEK-be kiesett Zvezda ellenfele az FCM (régebben Ikast) lesz. Nem lesz könnyû dolguk Trefilovéknak ott sem.
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ ETO!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Utálok így kikapni. <#falbav>#falbav>
Arról nem beszélve, hogy az 1 pont a kezünkben volt.
Ráadásul újabb játékos látszik kiesni a csapatból, mert Jókai Nóri megsérült a 2. félidõ közepén.
Jobbulást neki, innen is!
A vereség okát egyébként az elsõ félidõ nem elég friss játékában látom, bár volt, aki a következetlen játékvezetést okolta.
Most valakit nagyon meg kell verni, hogy a Csapat lelkivilága helyreálljon. Igaz, azt azért nem gondolom, hogy erre az ETO a legalkalmasabb ellenfél.
A másokik félidõnek egyébként volt egy lélektanilag fontos idõszaka, amikor a kezünkben volt az egyenlítés lehetõsége, sajnos, kimaradtak a lehetõségek. Ha akkor az összejön, szerintem nyertük volna a meccset.
Nem így történt, most ezt valahol pótolni kell.
Szegény Detti, nagyon maga alá került a végén, pedig nagyot játszott egyébként.
Mindenkinek, így magamnak is mondom: fel a fejjel!
Hajrá Újváros!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
HAJRÁ ÚJVÁROS!!!
Tegnapi bajnoki eredmények:
DVSC-Fehérép 35-26 (16-12)
Békéscsaba-Veszprém 36-20 (18-10)
Papírforma eredmények, bár én azt gondoltam, hogy a Veszprém nagyobb ellenállást fog tanusítani. Vajon a veszprémi fórumtársunknak mi errõl a véleménye? Mondjuk mostanában nem nagyon van itt véleménye semmirõl...
DUNAFERR FOREVER!!!
Szomorúak és csalódottak, hogy Boki nem tud játszani. A többesszám teljesen alátámasztott.
Továbbjutottak, ahogy várható volt, de a középdöntõben esélytelenek. Nagyon gyengék, fényévekre vannak a 2 évvel ezelõtti csapattól.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Hypo-Krim meccs érdekesen alakult. A Krim nem tartalékosan állt ki és 22 percen át vezetett, azután az utolsó 8 percben mindent elrontottak, így a Hypo 13-9-re vezet a félidõben.
DUNAFERR FOREVER!!!
De sztem hiába nyernek, mert a Hypo is nyerni fog a Krim ellen. Meg vagyok róla gyõzõdve, hogy nem bízzák a véletlenre. Kíváncsi leszek a Krim milyen összeállításban és hogyan fog játszani.
DUNAFERR FOREVER!!!
Bokinak mihamarabbi teljes gyógyulást!
DUNAFERR FOREVER!!!
A helyzet nem könnyû, de reménykedjünk.
Mindenestre jó látni legalább a felújított épületet, amit szívesen látok pozitív jelnek is.
Larvik-Selbu 41-30
Ezen a meccsen Heidi Loke 24!!! <#wow1>#wow1> gólt szerzett. Nem semmi...
DUNAFERR FOREVER!!!
Persze, hogy jobbak is lehetünk, elsõ lépésben húzz el francba a haverjaiddal, te senkiházi!
Így a gyõzelem is sokkal biztosabbnak tûnt. <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Oltchim Valcea-Itxako 27-26 (15-14)
Elég szoros meccs volt, a románok csak nagyon nehezen tudtak nyerni. Így viszont már biztos továbbjutók a csoportból. A jövõ héten a csoportelsõség lesz a tét Gyõrben.
Larvik-Buducnost 29-22 (15-8)
Ezzel a Larvik csoportelsõként továbbjutott. Gabiéknak esélyük sem volt, végig magabiztosan vezetve nyert a Larvik. A Buducnost elbúcsúzott a BL-tõl, számukra az utolsó meccsen hazai pályán a KEK szereplés lesz a tét az FCK ellen.
DUNAFERR FOREVER!!!
Görbe nagyot játszott, le a kalappal elõtte <#worship>#worship> Kiválóan tért vissza a BL-ben. A meccset elsõsorban a védekezéssel nyerték meg. Katinak csak 1-2 felvillanása volt, látszott rajta a sérülés miatti kihagyás, nem sokat tudott hozzátenni, szerencsére a védekezés jó volt. Mindkét csapat sokat rontott a nagy rohanásban és ebbõl szerencsére az ETO jött ki jobban. 1 hét múlva jöhetnek a románok, remélem õk is pont nélkül távoznak majd <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az orosz játékosok nem fognak dicséretet kapni, azt gondolom, Trefilovtól, mert ahogy közeledett a meccs vége, egyre többet hibáztak, a Gyõr szerencséjére. A nagy tét kicsit rányomta a bélyegét a színvonalra is, de izgalmas meccs volt, ahol jól jöttünk ki a végjátékból.
Viszont jót tett az ETO-nak, hogy megérkeztem. 😊
Az oroszok egybõl megrogytak. <#vigyor2>#vigyor2>
A hétfõi ismétlést megnézem <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
"Nem elfelejteni, hogy holnap 17.15-tõl a Viasat3-on élõben"
Na igen, de a meccs csak 17,30-kor kezdõdik, szerencsére, mert addigra talán hazaérek, vagy nem sokat kések.
Cunder ismétlések:
"Hétfõ
2010-01-11
17:30Dunaújvárosi NKKSE - FTC-Rightphone
A 2010. január 8-án lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. 12.forduló
19:30ASA-Consolis-Hódmezõvásárhelyi NKC - Mondi Békéscsabai ENKSE
A 2010. január 8-án lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. 12.forduló
Kedd
2010-01-12
18:00Alcoa FKC - Hunnia KSK
A 2010. január 9-én lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. 12.forduló "
Viborg-Byasen 29-22 (13-10)
Hypo-Aalborg 27-22 (14-10)
Krim-Metz 35-31 (20-14)
Podravka-Leipzig 28-29 (12-15)
Ez utóbbi komoly meglepetés, a többi papírforma.
Mai bajnoki eredmények:
Fehérép-Hunnia 37-23 (17-8)
Veszprém-DVSC 26-35 (10-16)
Kiskunhalas-Siófok 22-30 (11-17)
Minden meccsen érvényesült a papírforma.
Nem elfelejteni, hogy holnap 17.15-tõl a Viasat3-on élõben:
Gyõri Audi ETO-Zvezda Zvenyigorod nõi BL csoportmeccs
HAJRÁ GYÕR!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ehhez viszont megint csak egy jobb védekezés szükséges, ahol egymást segítve idõben összezárnak a védõk.
Úgy tûnik viszont, hogy pontosan ezen a meccsen nem leszek Siófokon. Amikor végre egyszer nem kellene utaznom. <#falbav>#falbav>
A mai elsõ BL meccsen:
Dinamo Volgograd-FCK Handbold 26-23 (15-13)
A dánok kezdték jobban a meccset és 13-9-re is vezettek, azután az oroszok fordítottak a félidõ végére egy 6-0-ás rohanással. A 2. játékrészben végig tartották a 2-3 gólos elõnyüket és megérdemelten nyerték a meccset.
DUNAFERR FOREVER!!!
Láthattam meccs után egy felszabadultan, a közönséggel együtt örülõ csapatot, amelyik ma megérdemelten és biztosan verte a Fradit.
A magam részérõl ezt a meccset 3 esélyesnek gondoltam, talán kicsit pesszimistán. Fokozódtak kételyeim, amikor meghallottam, hogy - bár mindhárman vállalták a játékot - Boki, Jókai Nóri és Gáspár Gabó sem teljesen egészséges. (Boki egyik lábujjára ráléptek, állítólag nagyon csúnya volt, Jókai Nóri achillesze begyulladt, valamint Gabót is injekciózni kellett állítólag.)
Annak viszont hallottam hírét, hogy az újvárosi csajok nagyon elszántak voltak meccs elõtt. Ennek meg is lett az eredménye, mert végig kézben tartották a találkozót. Támadásban egy igazán szép, technikás kézit láthattunk tõlük. Élmény volt látni, ahogy megy a labda. A védekezésben még mindig van mit javítani. Kicsit sokszor hozták a csajok kiszolgáltatott helyzetbe Gyõri Ágit, aki közepes teljesítményt nyújtott, de voltak fontos védései.
Jó volt érezni az erõt a csapatban. Jó volt látni, hogy a közönség is, nem csak a B-közép, egyre jobban élvezi a játékot, többször azt vettem észre, hogy az egész nézõtér vastapssal ünnepli a csapatot, ami csodálatos érzés volt. <#taps>#taps>
Bokira visszatérve, na és nem véletlenül: az elõzõ meccsen régi napjaira emlékeztetõen klasszis teljesítményt nyújtott. Azt hiszem azonban, hogy amit ma láttunk tõle, az méginkább bizonyította, mekkora sportember. Mint írtam, sérülten lépett pályára, ez érezhetõ volt, mert visszafogottabb volt, mint szokott lenni. Egyszer, miután talán kapott egy újabb ütést oda, ahova a Loki elleni meccsen is, cserét is kért, leült a padra. Biztosan nagyon fájt neki, mert ismerjük: nem nagyon szokta magát kivonni a játékból, ha egy mód van rá. Most sem tette túl sokáig, de egész meccsen látszott rajta, hogy fájdalmai vannak, nincs igazán jól. Ennek ellenére végigküzdötte a találkozót, biztosan lótte a heteseket, csodálatos gólpasszokat adott, még átlövésre is futotta erejébõl. Azt gondolom, ez a teljesítmény felülmúlja az elõzõt is, ragyogó példa újra a fiataloknak. <#worship>#worship>
Detti egyre inkább a régi. Ma is 7 akciógólt lõtt, na és a szokásos módon kiválóan szervezték a játékot Bokival. Ivett meg ma egyszerûen a nyerõ ember volt, szerintem.
A Fradiból tényleg nagyon hiányoztak a sérültek. Küzdöttek becsülettel, de nem éreztem egész végig, hogy megfordíthatják az eredményt. Pasi nyilván nagy nyereség számukra (több ziccert fogott ma is), Zizi nagyon tehetséges, de ma este mindez kevés volt a céltudatos, kiválóan küzdõ Újváros ellen.
Szép este volt. Gratulálok az Újvárosnak! <#worship>#worship><#taps>#taps><#worship>#worship>
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez! <#taps>#taps>
A meccs elejét nem láttam, kb. a 10 perctõl tudtam nézni, miután hazaértem. Ez a mérkõzés nem a védekezésrõl szólt, egyik csapat részérõl sem... Hihetetlen milyen átjáróház volt ismét a védelmünk, akárcsak a Békéscsaba ellen. Szerencsére elöl folyamatosan eredményesek tudtunk lenni, bár töménytelen eladott labdát sikerült összehoznunk támadásban is. Meg Gyõri Ági a kapuban is jobban teljesített, mint szerdán. Ezt a meccset sokkal biztosabban is hozhattuk volna, de sajnos a Boki-Detti-Ivett hármas játékához a többiek nem sokat tudtak hozzátenni. Ivettnek külön gratulálok, rég láttam ilyen eredményesen játszani <#taps>#taps> Boki és Detti ismét igazolták klasszisukat <#worship>#worship> BB sajnos ma is visszafogottabb volt, sajnos a lába már nem nagyon bírja a komolyabb terhelést. Jókaitól is sokkal többet várok. Bár ma lázasan játszott, de alig van jó meccse. A fiataloknak még sokat kell fejlõdniük, remélem fokozatosan õk is egyre jobbak lesznek. Erre leginkább beállóban lenne nagy szükség.
A Fradi játékán nagyon meglátszott Baba, Fanni és Berta hiánya, rengeteget hibáztak õk is hátul és elöl is. Zizi és Szádvári vitte a hátán a csapatot valamint Dajka beállása is erõsítést jelentett nekik.
A fiatalok felhozása mellett jó lenne a védekezést rendbe tenni, mert nem biztos, hogy elöl így bírjuk majd a tempót. A Loki ellen már bemutatta a csapat, hogy tudnak õk hátul is teljesíteni, vissza kellene találni arra az útra.
HAJRÁ ÚJVÁROS!
DUNAFERR FOREVER!!!
Örülök, hogy végre jelentkeztél. Sajnálom, hogy régen tudtuk együtt elképeszteni a szekrényhátúakat; miszerint mi meg tudunk békében együtt inni egy kis "üdítõt".<#awink>#awink><#nevetes1>#nevetes1>
Most viszont legabb itt: <#pias>#pias> Kedves egészségségedre!
23-án szolidan ezt is megünnepelhetjük <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Azon a számon anno nem sokszor sikerült beszélnünk, mert szinte mindig gond volt vele <#wink>#wink>
A jelentkezésem már megtörtént, ott leszek. Remélem tudunk majd végre dumálni és stb. <#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem változott semmi elérhetõsem, egyedül a kocsim😊))
Handball.hu közönségtalálkozó?
De igazából a Vácnak nem is a Gyõrt kell megvernie idén...
A Vác, sajnos, nem tudta megismételni azt a teljesítményt, amirõl a híradások szóltak, na és amit ezek alapján vártam tõlük,
Így elég langyosra sikerült ez a produkció. De legalább az ETO nem lesz fáradt a kupameccs elõtt.
Vérten Orsi csak az elsõ 20 percben játszott, azután nem láttam a pályán. Remélem ennek oka a pihentetése volt a hétvégi BL meccsre.
DUNAFERR FOREVER!!!