Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Pont azért mert tavaly megnyert egy sorozatot, hogy szorul e támogatásra az szerintem nem is lenne szabad figyelembe venni.
Nekem inkább az az érdekes, hogy meddig kellene kiemeltként kezelni, mert az egyértelmû, hogy az elején kiemelt, de hogy a nyolc között minek, na ez már tényleg jó kérdés!
Nem azért, de biztosan én vagyok tájékozatlan. Mégis: szerintetek miért kell kiemelni, elõnyösebb helyzetbe hozni egy csapatot, mert tavaly megnyert egy sorozatot? <#conf>#conf> Különösen, ha adott esetben egyébként sem szorul támogatásra?
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
ehh...
Legközelebb inkább jóféle házi gyümölcspálinkában fogadjatok!
Egy nagyon kedves ismerõsömtõl szilveszterre 4 éves ágyas barackpálinkát kaptam. 4 évig érlelõdött barack ágyon. <#eljen>#eljen>
Osztatlan sikert aratott szilveszter éjszakáján. <#pias>#pias>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Kár volt. Nekem is az a véleményem, hogy ez jó próba lenne a fiataloknak.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha nem sikerül újabb meglepetést okozni.😊
marad a bajnokság! építkezni kell, és dolgozni tovább, hogy jövõre, vagy azután mégjobb csapatunk legyen, és ne számítson hogy kit kapunk.
hajrá Dunaújváros! 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Akkor ennyi. Igazságtalan a sors - ha a sors volt. Legalább utazni nem kell.
2010-01-05, Kedd
17:30 Alcoa FKC - Veszprém Barabás KC
A 2010. január 3-án lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. 11.forduló
19:30 Dunaújvárosi NKKSE - Mondi Békéscsabai ENKSE
A 2009. január 3-án lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. 11.forduló
A teljes program a Cunder oldalán.
"2010. január 6. szerda
Próbaadás Vácról! Sikertelen sugárzás esetén a mérkõzés csütörtökön este 18 órától kerül levetítésre felvételrõl.
18 órától Váci NKSE - Gyõri Audi ETO KC - Nemzeti Bajnokság I.osztály 12.forduló
2010. január 8. péntek
18 órától ASA-Consolis-Hódmezõvásárhelyi NKC - Mondi Békéscsabai ENKSE - Nemzeti Bajnokság I.osztály 12.forduló
18 órától Dunaújvárosi NKKSE - FTC-Rightphone - Nemzeti Bajnokság I.osztály 12.forduló
2010. január 9. szombat
17 órától Alcoa FKC - Hunnia KSK - Nemzeti Bajnokság I.osztály 12.forduló "
Annak örülök viszont, hogy végre meccsen láttalak. <#wink>#wink><#eljen>#eljen>
Buducnost-Krim Ljubljana 37-26 (19-10)
Úgy fest nagyon belelendült a Buducnost, kérdés tudják-e ezt vasárnap Larvikban is tartani. Az lesz az igazi erõpróba a számukra, amin a BL továbbjutásuk múlik. A Krim a teljes csapatával állt fel, a hazaiaknál Bulatovics még mindig hiányzott. A montenegróiak megint jól védekeztek (Lekics és Bodnyeva sem tudott kibontakozni) és ebbõl sok leindítás gólt lõttek a szélsõik révén. A Krim legjobbja Szandra volt 8 góllal, úgy tûnik tartja jó formáját. <#eljen>#eljen>
Több "jól értesült" azt irogatta, hogy a Krim visszalépett a ligától. Ahhoz képest a mai után még holnap is játszanak meccset. Nem is baj, kell, hogy Szandra játékban maradjon és csiszolódjon.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A Veszprém viszont nyert Fehérváron. Ezt sem gondoltam volna, még akkor sem, ha a Fehérvárból 2 meghatározó játékos hiányzott.
Valamiért egyébként nem éreztem azt a pörgést, amit a Loki ellen, több játékoson. Mondhatni: a formaidõzítés nem jött össze. (Kivéve Bokit, aki viszont gyakorlatilag rápihent erre a meccsre...Így aztán nem értem az egészet.)
A Csaba fegyelmezettebb, összeszedettebb játékot mutatott ezen az estén, sajnos.
Tanulságos vereség volt, nagyon is az a fajta, amit elemezni, amibõl tanulni kell!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A támadójátékhoz gratulálok a csapatnak! <#taps>#taps> A védekezéshez sajnos egyáltalán nem tudok... <#shakehead>#shakehead>
A mai meccs a védekezésen ment el, a kapusokkal együtt. Sajnos ma a hálóõreink nem nagyon találkoztak a labdával. Mondjuk a védõink is elég ritkán az ellenfél játékosaival. Hihetetlen, hogy milyen gyengén védekeztek ma a csajok... Hiába voltunk sokat emberelõnyben, rendszeresen kaptuk hátul ekkor is a gólokat. Minimum 6-7 gólt kaptunk elõnyben, sõt kettõs elõnyben is sikerült kapni egyet. Így a Békéscsaba végig tudta tartani az elõnyét, nem tudtuk igazán megszorongatni õket a 2. félidõben, hiába volt rá sok lehetõségünk. Tény, hogy kihagytunk 3 db 7-est, de elöl sokkal jobban ment a játék, mint hátul. Össze kell kapnia a csapatnak a védekezést, mert így nagyon nehéz lesz pénteken a Fradi ellen.
HAJRÁ ÚJVÁROS!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Parádéztak a váci lányok, amihez a vendégek csak asszisztáltak. Az egész csapat dicséretet érdemel!
El sem hiszem, hogy téged még lehet látni errefelé. Remélem nem ez lesz az összes hozzászólásod az évben <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor> Mi van veled? Esetleg pöttyinthetnél valami elérhetõséget nekem, évezredek óta nem dumáltunk...
DUNAFERR FOREVER!!!
Kiskunhalas-FTC 23-27 (11-12)
Meglepõen szoros eredmény, kár hogy nincs már Halas TV nálunk, mert kíváncsi lennék a meccsre. Bár az is igaz, hogy úgysem tudnám csak az elsõ félidõt megnézni, mert ma egy másik meccsen kell szurkolnom <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Holnap jönnek Esztiék. A Loki-meccs után nyilván nagyon készülnek, na és ugye neki túl sok meglepetéssel nem tudunk szolgálni. <#vigyor2>#vigyor2>
(Abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy Boki vállalni tudja a játékot.)
Kell a szurkolás!
Az ünnepekben nagy örömömre nem voltam túl sokat se netközelben, se munkaközelben, se médiaközelben. Most értem haza. Újvárosban fantasztikus karácsonyi ajándékot nyújtott át akkor a Csapat, kár hogy nem voltam ott.
Bár - szerintem minden érintett nevében mondom - nekünk az a legnagyobb ajándék, hogy egyáltalán vannak, s fõleg, hogy úgy, ahogy vannak! <#worship>#worship>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Ezek szerint a nyári visszaigazolás korántsem olyan egyszerû. Lesz dolga az új vezetésnek.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szeretettel kívánok nektek és mindenkinek, aki erre jár, békés, örömökben gazdag új esztendõt! <#eljen>#eljen><#wink>#wink><#pias>#pias>
DUNAFERR FOREVER!!!
<#nevetes1>#nevetes1>
Megnéztem a gála legfontosabb programját. Igen, nagyon jó volt látni a csajokat<#eljen>#eljen>, mégha "idegen" környezetben is, na meg olyan feltételek és körülmények mellett is...
Jó lenne egy "igazi" gála is, változatlanul azt gondolom.
Erdõsi Ildikó valóban jó lesz azon a poszton, nagy tehetség.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként nem kellett üzenni, mivel a teljes jelenlegi csv., elnököstõl <#wink>#wink> a helyszínen tarzózkodott.
A mûsorvezetõ kérdezte tõle nincs e kedve újra játszani és mikor tulajdonképpen igent mondott tulajdonképpen üzentek a Dunaferr-nek képernyõn keresztül, hogy újra játszana ott
<#taps>#taps><#worship>#worship>
Éppen a Siófok-Csaba meccs felvételét nézem, ha valakit érdekel: siotv.hu
Mindenki pályára lépett Boki és Böbe kivételével. Böbe volt a csapatkapitány aki a kispadról "irányított", Boki pedig a tegnapi sérülése miatt nem játszott. A meccs közben volt vele egy 1 perces mini interjú.
2x12 percet játszottak, a csajok simán hozták a meccset 14-11-re 7-4-es félidõ után. Bizony Takács Gabi tényleg simán játszhatna még NB I-ben. Szemi kiválóan védett, ziccereket és 7-est is. A végén megvolt a szokásos körtánc, majd a szintén szokásos középen Detti forgással szinkronban a hátradõléses domino körlánc.
Nagyon jó volt újra együtt látni játszani ezt a csodálatos csapatot! <#taps>#taps><#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!