Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig most szerintem jobbak, de a Veszprém sokkal fegyelmezettebben, jobb taktikával játszott.
G.Reninek, aki vezéregyénisége volt csapatának, külön gratuláltam neki.
A Siófok álmosan kezdett, lehetõségeiket elkapkodták, védekezésük nem állt össze, ráadásul szerintem egy nem elég hatékony csapattal támadtak, amibõl csak labdatologatás lett. Az egész meccsen nem sikerült átvenniük a vezetést, a Veszprém okos játékkal megnyerte a meccset.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Franciaország-Izland 36-28
Horvátország-Lengyelország 24-21
Egy sima és egy szoros meccs. A franciák a 2. félidõ elején 10 perc alatt eldöntötték a meccset. A lengyelek pedig nem voltak elég erõsek ahhoz, hogy megakadályozzák az "akaratot". Ez utóbbit szépen képviselte a 2 norvég sporttárs. A 2. félidõben már több hibát vétettek és ezt a horvátok kihasználták.
DUNAFERR FOREVER!!!
Bár nem sokat láttam belõle, mert a csúszás miatt szinte párhuzamosan ment a francia-izlandi férfi elõdöntõvel.
A mi lányaink pedig simán hozták a papírformát: Hunnia-Dunaújvárosi NKKSE 18-44 (10-21)
Remélem jövõ pénteken nekünk is összejön egy ilyen bravúr, mint ami ma a Fradinak <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
15. forduló
2010. 01. 30. 12:50: FTC-DVSC-KORVEX
2010. 01. 30. 15:00: Hunnia-Dunaújváros
2010. 01. 30. 18:00: Alcoa-Fehérvár-Mondi-Békéscsaba
2010. 01. 30. 18:00: Siófok-Veszprém-Barabás
2010. 01. 30. 18:00: Vác-Kiskunhalas
2010. 01. 31. 18:30: Gyõri Audi ETO-ASA-Consolis-Hódmezõvásárhely
Dánia – Spanyolország
Férfi Európa-bajnokság, az 5/6. helyért - Bécs / Wien
S1 2010.01.30. 11:30
FTC RightPhone – DVSC-KORVEX
Nõi NB I., 15. forduló - Budapest
RTL 2010.01.30. 12:50
Izland – Franciaország
Férfi Európa-bajnokság, Elõdöntõ 1. - Bécs / Wien
2010.01.30. 14:00
Horvátország – Lengyelország
Férfi Európa-bajnokság, Elõdöntõ 2. - Bécs / Wien
2010.01.30. 16:30
Mérkõzés a 3. helyért
Férfi Európa-bajnokság - Bécs / Wien
2010.01.31. 15:00
DÖNTÕ
Férfi Európa-bajnokság - Bécs / Wien
2010.01.31. 17:30
Gyõri Audi ETO KC – ASA-Consolis-HNKC
Nõi NB I., 15. forduló - Gyõr
Sportklub 2010.01.31. 18:30
ps: SZT?
DUNAFERR FOREVER!!!
Az Érd, ahol nem játszott Németh Helga, jól küzdött.
A vége azért +5 lett, a Csaba végig vezetett.
De ez találó amit kiírtál, nekem nagyon bejön. (persze kicsit késõbb a szép volt fiúk még jobban bejött volna...)
Breki!
Sztem le kéne venni a fiúkat, sajnos már nem aktuális.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Sikkasztott??
Mellesleg, a legtöbb légiósunk gyengén szerepel a válogatottban, pedig spanyol, német, dán, francia bajnokságokban játszanak.
A végére feljöttek a szlovénok az emberelõnyeiket kihasználva, de esélyük nem volt, csak kozmetikázni tudták az eredményt.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A játékosok neve bizony nem minden, csapatot kell alkotniuk minden vonatkozásban. Na ezzel is baj volt nálunk...
DUNAFERR FOREVER!!!
Örülök, hogy jó idõtök volt és kisíelted magad minden probléma nélkül.
Jó meccsnézést!
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért arra kíváncsi lennék mi az oka annak, hogy úgy tûnik elfelejtettek kézilabdázni.
Cca. sikerült képbe kerülnöm végre, ami a kézis híreket illeti. <#eljen>#eljen>
Elsõnek is szomorúan írom: "Sosem feledünk KULCSÁR ANITA." <#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
(Az újváros helyi újság egy galériával emlékezett. http://kepek.dh-online.hu/cgi-bin/kepek/index.cgi?view=galeria&gID=8028)
Úgy tûnik, a magyar ffi kézitörténelem újabb sikertelen idõszaka következik. Írhatnám, hogy kevésbé sikeres, mégis inkább a sikertelen jelzõ az, ami számomra jobban jellemzi ezt az idõszakot. Ez azért is elkeserítõ, mert nem látom az okát. Valahogy számomra nem következik a helyzetbõl, még akkor sem, ha általában gyengültek a sport pozíciói.
Újra csak visszaköszönni látom azt az igazságot, hogy - különösen ilyen idõkben - nem kirakatemberekre, dumagépekre van szükség, hanem igazi, lehetetlent nem ismerõ, áldozatkész szervezõkre.
Örömmel látom, hogy végre sikerült közhírré tenni az újvárosi nõi csapat új honlapjának címét. Merthogy magától valahogy mégsem derült ki, hogy már létezik. <#smile>#smile><#taps>#taps>
Hajrá csajok! <#eljen>#eljen>
A nõi bajnokság elég érdekesen alakult. A Fradisták nagyon panaszkodnak a bírókra. (DT) Mondjuk érdekes, hogy ez a páros megint elfelejtette a jelek szerint, hogy a közszereplõknek többet kell bírniuk, úgy olvastam.
A bajnokik több, számomra, váratlan eredményt hoztak. A siófoki csapat, sajnos, idegenben még mindig csak ritkán teljesít tudásának megfelelõen. Szerintem Vásárhelyen is esélyesek voltak, mint ahogy majdnem sikerült is egy jó hajrával kiegyenlíteni. Kicsivel több hit kellett volna.
A Fradi döntetlenje annak ellenére meglepetés szerintem, hogy sérülések és távozások miatt eléggé meggyengültek. Kíváncsi lennék egy pártatlan véleményre, hogy mi és hogyan történt a veszprémi meccsen.
A Cunder egyébként hét elején ismétel, úgy látom. <#worship>#worship> Így majd valamennyit pótolni tudok abból, amit nem láthattam.
off:
Erre jártam a múlt héten. 😊
A felhõk akkor nem tartózkodtak a helyszínen. 5 napig, szerencsére. <#vigyor2>#vigyor2> Na és a térdem is bírta. <#taps>#taps>
újvárosi csajoknak és nagyasszonyoknak gratulálok a tisztes helytálláshoz, Detti lassan megint válogatott formában játszik hétrõl hétre, ez azért nem semmi 😊
a fiúkról inkább nem írok semmit...ilyen játékosokkal azért a cseheket verni kellett volna...lehet tényleg mindegy hajdujanik vagy csoknyaipisták ülnek e a padon 😞
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sajnos a csapatnak sem avédõ, sem a támadójátéka nem volt rendesen összerakva!
1. nem tudtuk fogni a szélsõket/viszont alig használtuk a sajátjainkat
2. nem tudtunk védekezni a beállók ellen/Gál alig kapott labdát s azt sem mindeig használta ki
3. minden ellenfelünknek volt egy-egy átlövõje , aki azt csinált amit csak akart ellenünk (Karabatici, Enterios(ok), végül Jicha/a mieink meg csak egy-egy meccsen remekeltek (Ilyés+Krivokapics, Katzirtz)
4. Eklemovics teljes csõd, Császár meg csak a cehek ellen villogott s hiába védtek jól vagy naygon jól a kapusok, ennyi kevés volt.
5. Mivel gyakorlatilag a lehetõségek a vélogatáshoz ki vannak merülve, ennek a scapatnak a tagjaiból kellene egy folyamatosan jól játszó együtest öszegyúrni! remélem elég erõs ébresztõ volt ez a EB és legközelebb egy más szellemben, mentalitással felálló csapatot fogunk látni! Most, ez a csapat képtelen lett volna a középdöntõbe való jutásnál magasabb célt elérni. Ez sem sikerült, de lehet, hogy ennek meg lesz a haszna...
DVSC-Békéscsaba 28-21 (13-12)
A jobb végjátékkal nyert a Loki.
Dunaújvárosi NKKSE-Gyõri Audi ETO 29-34 (14-16)
A Bokit és Jókait nélkülözõ, sok fiatallal felálló csapatunk jól helytállt a bajnok ellen. Amikor az 52. percben "csak" 27-28 állt az eredményjelzõn, nem hittem a szememnek. A Gyõr végig uralta a meccset, nekem néha úgy tûnt annyit adtak ki magukból, amennyi a gyõzelemhez kellett. De ennek ellenére gratulálok a csapatnak, jól küzdöttek és megérdemlik a dícséretet.
Szép volt lányok, asszonyok! <#taps>#taps><#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
Az EB-n volt egy jó meccsünk a franciákkal, a másik 2 meccsen nem sok jót mutattunk. Ennyi...
DUNAFERR FOREVER!!!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Sajnos ma a fiúk bemutatták a másik végletet...
Borzasztó gyenge védekezés és mindent középen erõltetõ, dinamikátlan támadójáték. A spanyolok megerõltetés nélkül simán nyertek.
Péntekre nagyon össze kell kapnia magát a csapatnak a továbbjutáshoz, kõkemény meccs lesz a csehek ellen.
DUNAFERR FOREVER!!!
www.ujvarosikezi.hu
k.rva jó meccs volt, nem is emléxem mikor voltunk ilyen jók támadásban, Feci és Krivokapics gyönyörû gólokat lõtt, és az Iváncsikok akciója,hát az valami fantasztikus volt. Nándi a kapuban hihetetlen volt, õ is UFÓ nem csak Peric 😊)) és Gyuszkó megtalálta a góllövõ kezét, azaz összehuppanás meg Oscart ért 😊))
ja és természetesen, nekünk magyar drukkereknek természetes 😊, a helyszínen szurkolók elõtt minden létezõ és nem létezõ kalapom emelem, már-már zágrábi hangulat volt, bárcsak eljutnának odáig a fiúk is, ameddig a csajok akkor, játszhatnának visszavágót a franciákkal 😊 (merjünk nagyot álmodni 😄DD)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos az utolsó 5 percet már nem bírtuk, de a csapat nagyon nagyot alkotott. Sokakat ki lehetne emelni, de inkább a csapatot dícsérném összességében. Nagy bravúr ez a pontszerzés, de nagyon kevés hiányzott a világraszóló eredményhez. A franciáknak kellett nagyon kapaszkodniuk a végén, amihez nem nagyon vannak hozzászokva.
Azt gondolom talán nem Eklemovicsnak kellett volna pályán lenni a végén irányítóban, mert az egész meccsen gyengén teljesített. Nem is ment a támadójáték és az utolsó 5 percben nem tudtunk gólt lõni 29-25 után.
Összességében azonban: SZÉP VOLT FIÚK!!! <#taps>#taps><#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ebbõl a csoportból tovább kell menni!
Az edzéseket elkezdi és elvileg február 7-én, a Vác ellen látjuk újra a pályán. Nagyon várunk vissza Boki!
DUNAFERR FOREVER!!!
Fortuna nem fordult az ETO ellen a sorsolásnál, lehetett volna nehezebb csoport is. Az elõdöntõ elérhetõ cél.
DUNAFERR FOREVER!!!
amúgy meg
ETO, Larvik, Ljubljana, Lipcse
Valcea, Viborg, Volgograd, Hypo
"Volt emberek.
Ha nincsenek is, vannak még. Csodák.
Nem téve semmit, nem akarva semmit,
hatnak tovább. "
(Kosztolányi Dezsõ, Halottak)
R.I.P
hajrá fiúk!
húú, most annyi sportesemény lesz, hogy nem is tudom hova kapjam a fejem 😊
Breki, egy hajrá fiúkat! nem lehetne futtatni holnaptól? 😉 plusz egy kép a fiúkról? 😉))
Annyira biztos voltam benne, hogy valami ilyesmi lesz. Szánalmas és gyomorforgató...
DUNAFERR FOREVER!!!
Gabi részérõl ez nem hinném, hogy olyan nagy gond, õt akkor igazolták, amikor még nem Zsiga volt az edzõ (szándékosan nem Gyulát írtam:-))))))) Pirosnál viszont tényleg érdekes lehet...
No igen, Tomi esete érdekes... Fõleg hátul...
Ui: ugyan már, az csak KABALÁBÓL ment be! <#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes> Mondjuk mi is dörgöltük a szemünket, hogy jól látunk-e <#wow1>#wow1> El kéne tenni az archívumba <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!