Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hypo-Valcea 26-31 (13-18)
Szinte végig uralták a meccset a románok és simán nyertek. Ahogy korábban is mondtam, ez a Hypo már nyomaiban sem emlékeztet a 2 évvel ezelõttire.
DUNAFERR FOREVER!!!
Buducnost-DVSC 28-20 (14-9)
Azt gondolom itt nem kis csodára lenne szükség a továbbjutáshoz...
DUNAFERR FOREVER!!!
Hát Kati nagyon kellett ehhez. <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Amúgy ez a forgatókönyv emlékeztetett egy Dunaújváros Slagelse mecsre amin idegenben nyerésre álltunk és a végén fordítottak csak, ha jól emléxem.
Viasat3 nem ismétli vmikor?
www.ehftv.com-ot azért megnézem
De a www.ehftv.com-on már most vissza tudod nézni az egész meccset. Kattints felül a Videos gombra, majd válaszd ki a meccset.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szinte a sírból hozták vissza a meccset, ahová 35 percen át majdnem elásták magukat. Az elsõ félidõben gyenge védekezés és igazi átütõerõ nélküli támadójáték jellemezte a csapatot. Azután 11-17 után elkezdtek úgy játszani, ahogy kell és egy 20 perces jó teljesítménnyel megfordították és megnyerték a meccset. Az utolsó 5 perc kicsit döcögõsebb lett, de belefért és meglett a 2 pont. Jár a gratuláció a csapatnak, megmutatták, hogy -6-ról magyar csapat is tud fordítani. <#worship>#worship> Persze volt már ilyen máskor is, de a "magyar betegségrõl" károgóknak nem árt a fejükbe verni többször is ezt. Nem emelnék ki külön senkit, mindenki hozzátette a magáét, igazi csapatmunka volt. Bár azért egy dolgot megjegyzek: kabalánk ma jól teljesített, el kell ismerni, elégedett voltam vele <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Dinamo Volgograd-Viborg HK 29-30 (16-20)
Az elsõ félidõt végig uralták a dánok, az oroszoknál brutálisan gyenge volt a kapusteljesítmény és a védekezés. A szünet után feljavult mindkettõ, valamint emberfogással kivették Popovicsot, így a félidõ közepére kiegyenlítettek. A félidõ második felében végig 1-1 gól volt az elõny, hol itt, hol ott. Végül a dánoknak sikerült jobban az utolsó 2 perc és 1 góllal gyõztek. Azt gondolom a Dinamo a döntetlenre rászolgált volna, így azonban a Viborg nagy lépést tett a továbbjutás felé.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos úgy tûnik védekezésben még mindig sok a problémánk, nem akar összeállni a dolog. Pedig most már lett volna lehetõség és idõ rá. Sürgõsen rá kell jönni, hogy mi nem mûködik, mert 4 nagyon fontos meccs következik. Megyünk Halasra, majd jön a Fehérép és a Vásárhely, végül utazunk Veszprémbe. Ezeken múlik a 8-ba jutásunk és a rájátszásban elfoglalt helyünk. Oda kell tennie magát mindenkinek és akkor simán meglesz a 8-ba kerülés. Ha pedig jól sikerül a 4 meccs, akkor még a 6. hely sem elképzelhetetlen. Azért ez a 4 csapat nem a Vác, sokkal több esélyünk van ellenük. Ezeket kell hozni és akkor nem lesz gond. Ma a Vásárhely otthon biztosan veri majd a Hunniát és akkor a 6-10. hely között mindössze 2 pont lesz a különbség, nagyon sûrû a mezõny. Kár, hogy Nórára már idén nem számíthatunk, nagyon hiányzik a csapatból...
HAJRÁ ÚJVÁROS!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
16:00 Dunaújvárosi NKKSE - Váci NKSE
A 2010. február 5-én lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1.16.forduló
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Azt azonban egybõl el kell mondanom, hogy a kevesebbet hibázó csapat nyert, tehát a Vác megérdemelte a 2 pontot.
Mint hallottam, az újvárosi csapat felkészülése, sajnos, nem volt zavartalan, mivel Boki kényszerû kihagyásán túl szinte az egész csapat egy kellemetlen betegséggel küzdött az elmúlt napokban.
Bosszant ez a vereség, mivel ha kevesebb technikai hibát vétünk, ha bedobjuk a ziccereket, ha végre kicsit jobban védekezünk!, akkor megszerezhettük volna a 2 pontot, még akkor is, ha a Vác jó teljesítményt nyújtott. (Ennek jele volt, hogy NA, aki mindig ideges szinte, most ülve nézte végig a meccset, pedig volt olyan is, hogy mi vezettünk, de az a meccs jellemzõje volt, hogy mindig ott loholtunk a Vác nyomában.)
Ez a mondat egy ellentmondás, ami azt illeti. Egyrészt rosszul viselem, hogy nem sikerült nyerni, másrészt van abban mégis valami jó, hogy egy jól felkészített, jól küzdõ Vácnak teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk.
Azt gondolom, ha nincsenek a sérülések, betegségek, ma mi nyerünk. Ez, persze, sovány vigasz. Mert innen nincs mese, bár nem számolgattam még, de minden nyerhetõ meccset hozni kell, ha a 8 közé szeretnénk kerülni.
Ebben nagyon reménykedem, mert egyrészt nagyon megérdemelnék a csajok, másrészt a rájátszás részben új történet.
Ennyi most. Pesten vagyok. Éppen próbálok kicsit lazítani. 😊 Mást most nem tudok kitalálni, mert nagyon pörög az agyam.<#csodalk>#csodalk>
A meccs helyett sajnos meló volt, így semmit nem láttam belõle. Még a Cunderen se, nemhogy a helyszínen... Ahogy látom nem sok védekezés lehetett egyik csapat részérõl sem. Azért durva, hogy dobunk hazai pályán 37 gólt és kikapunk...
Remélem olvashatok majd részletes beszámolót a helyszínen szurkolóktól <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Engem ez meglepett. De biztosan a "minden relatív" igazsága tükrözõdik ebben.
A Vác ellen.
Szerintem nagy bravúr lenne nyerni. A sérülések, betegségek nem jöttek jól.
Kiskunhalas-Fehérép 21-29 (15-17)
Veszprém-Gyõri Audi ETO 21-36 (10-17)
DVSC-Siófok 31-28 (15-14)
Békéscsaba-FTC 25-25 (11-14)
3 papírforma és egy meglepetésnek mondható eredmény. Bár a Loki szûk gyõzelme is nevezhetõ kisebb meglepetésnek. A Békéscsaba pedig tulajdonképpen csak a legvégén tudta megmenteni az egyik pontot, jár a gratuláció a ferencvárosi csapatnak.
Mi pedig holnap fogadjuk a Vácot. Nem semmi meccsnek ígérkezik, remélem jó mérkõzés lesz és a "nagy csapatok" elleni jó formánkat hozzuk majd. Szerencsére már Bokival a csapatban. Kár, hogy Jókai Nóri nem lehet pályán, vele nagyobbak lennének a variácós lehetõségeink és az esélyeink is.
DUNAFERR FOREVER!!!
Marian Cozma gyilkosság
Nem kommentálnám, de az utolsó elõtti bekezdés elég beszédes a "társasággal " kapcsolatban...
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezzel kezdte az újságíró:
2009 nyarán olvastam elõször arról, hogy esetleg másik válogatottat választasz. Akkor azt nyilatkoztad: "a kinti szövetség vezetõi már az athéni olimpia elõtt pedzegették, hogy szeretnék, ha náluk játszanék. Nem tagadom, a korábbiaknál most valóban sokkal komolyabbak a tárgyalások."
Most meg azt mondja, hogy nem voltak ilyenek. Akkor, hogy is van ez? Nem kommentálom a dolgot, mindenki alakítsa ki maga a véleményét.
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt állitja, hogy nem kereste meg a spanyol szövetség, szóba sem került a dolog! és tárgyalni akar a maygar szövetséggel arról, hogy hogyan tovább....
Azt meg ne állitsa senki, hogy egy jó formában levõ Nagy Lacival nem kompetitivebb a csapat...a szlovének ellen pont jól fogna...
Úgy emlékszem, õ egy ügyes srác. Ráférnek a Szegedre az ilyen hírek, mostanában nem a régi az a csapat. A ffi bajnokság is csak 1 csapatos lett, gyakorlatilag. <#szomoru1>#szomoru1>
Mielõtt valakit megtévesztenék nekem egyik sem hiányozna.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mi a 2-es kalapban voltunk, tehát csak az 1-es kalapból kaphattunk ellenfelet. Az 1-es kalapban a következõ csapatok voltak: Dánia, Spanyolország, Németország, Norvégia, Csehország, Ausztria, Oroszország, Szlovénia, Ukrajna.
DUNAFERR FOREVER!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Azonban az is biztos, hogy mi innen nem láthatunk a kulisszák mögé. Ez akkor jutott eszembe, amikor a helyi fórumbeírásokat olvastam.
Ez jó ez tetszik!! Játszunk el a gondolattal és tegyük fel, hogy van alapja.(amit én nem hiszek) Ez estben meg van a játékosokról a véleményem, mert azt sejthették, hogy mennyit kaphatnak...
Egyébként szerintem úgy jártak mint a Gyõr a bl döntõben, a Csehek ellen, jött egy csapat amely felturbózta magát az esõ perctõl kezdve, ezzel megleptek és azt sem tudták innentõl, hogy hol vannak, mert esélyük sem volt...
Bár tul.képpen benne volt a pakliban, de mégis meglepett.
Tán jött egy hír? Tán a szövetség közölte a várható "díjazást"?
Elgondolkodtató.
Mindenesetre én nem szóltam és nem is szólok se játékosra, se szakvezetõre egyetlen rossz szót sem.
...csak a szokásos vesszõparipámon lovagolok...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Csak szlovákokat vagy szerbeket ne kapjunk! Andorka olvtárs, tetszett hallani??
Olvastam a Nagy Lacival készitett interjut, s abból elképzelhetõ, hogy mégis csak marad és ezt a két meccset már nem mondja le. S akkor már sokkal biztatóbba helyzet. Csak Csoknyai optimizmnusát kellene egy kicsit feltúrbózni, mert láthatóan ragadós a borulátása a játékosokra is....
http://index.hu/bulvar/2010/01/31/marian_cozmat_maffiozonak_neztek_tamadoi/
...erre a hatalmas különbségre más magyarázat nincs.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Kaphattunk volna több nehezebb ellenfelet is, meg talán 1-2 könyebbett is. A szlovénok most a 11. helyen végeztek az EB-n. Nem lesz könnyû, komolyan oda kell majd tennie magát mindenkinek.
A franciák nyerték az EB-t, miután a döntõben 25-21-re megverték a horvátokat. Ezzel végrehajtották a férfi kézilabda történetében elõször a mesterhármast. Mindhárom címet (olimpiai, világ és európa bajnok) õk birtokolják.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez vajon mit jelenthet? Kicsit elvesztettem a fonalat a ffi válogatott dolgaiban!
Meglátjuk. Ha a csapat folyamatosan, minden játékossal együtt tudott volna készülni, nagy esélyünk lenne erre, de így, az ismert feltételek mellett azért nagyot kell küzdeni, azt gondolom. Tényleg nagyon sûrû lett a mezõny.
Siófokon egyébként, fura módon, áll a bál... Nem szimpi, ami történik.
Most már nagyon szoros a középmezõny, a 6-10. hely között csak 4 pont van.
DUNAFERR FOREVER!!!