Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
A BL-ben:

Hypo-Valcea 26-31 (13-18)

Szinte végig uralták a meccset a románok és simán nyertek. Ahogy korábban is mondtam, ez a Hypo már nyomaiban sem emlékeztet a 2 évvel ezelõttire.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A KEK-ben:

Buducnost-DVSC 28-20 (14-9)

Azt gondolom itt nem kis csodára lenne szükség a továbbjutáshoz...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
jól hallottam, hogy még a külföldi szurkolók is faq denmark-ot kiabáltak?
Breki33
Megnéztem 20 percet a második félidõbõl.

Hát Kati nagyon kellett ehhez. <#eljen><#taps>

Amúgy ez a forgatókönyv emlékeztetett egy Dunaújváros Slagelse mecsre amin idegenben nyerésre álltunk és a végén fordítottak csak, ha jól emléxem.
Isthy
Nem ismétlik, nem szokták.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
szuper a tv músorban nem volt benne

Viasat3 nem ismétli vmikor?

www.ehftv.com-ot azért megnézem
Isthy
Igen, a Viasat3 adta élõben.

De a www.ehftv.com-on már most vissza tudod nézni az egész meccset. Kattints felül a Videos gombra, majd válaszd ki a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Ez a mecs volt a TV-ben is?
Isthy
Gratulálok a gyõri csapatnak a gyõzelemhez! <#taps>

Szinte a sírból hozták vissza a meccset, ahová 35 percen át majdnem elásták magukat. Az elsõ félidõben gyenge védekezés és igazi átütõerõ nélküli támadójáték jellemezte a csapatot. Azután 11-17 után elkezdtek úgy játszani, ahogy kell és egy 20 perces jó teljesítménnyel megfordították és megnyerték a meccset. Az utolsó 5 perc kicsit döcögõsebb lett, de belefért és meglett a 2 pont. Jár a gratuláció a csapatnak, megmutatták, hogy -6-ról magyar csapat is tud fordítani. <#worship> Persze volt már ilyen máskor is, de a "magyar betegségrõl" károgóknak nem árt a fejükbe verni többször is ezt. Nem emelnék ki külön senkit, mindenki hozzátette a magáét, igazi csapatmunka volt. Bár azért egy dolgot megjegyzek: kabalánk ma jól teljesített, el kell ismerni, elégedett voltam vele <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

na a gyõré is megvolt! Igaz, ha a birókat nézte az ember azt gondolhatta, hogy azt hitték, hogy vagy Ljubljánában van a mérkõzés, vagy azt, hogy a Krim a házigazda!nem tévedtek sokat, de a stilusuk a hazaiakat súlytotta. Az ETO nem igen volt ma formában, sajnos Vérten formája még mindig nem a régi, de végére minden OK lett! Pálinger,Mravikova, Bradeanu remekelt a végén, de a többiek is hozzátettek, az élen Görbicz-el.Kár, hogy Amorim a jó kezdés után viszaesett. De remélem bepótolja Norvégiában.
Isthy
A mai elsõ BL meccsen:

Dinamo Volgograd-Viborg HK 29-30 (16-20)

Az elsõ félidõt végig uralták a dánok, az oroszoknál brutálisan gyenge volt a kapusteljesítmény és a védekezés. A szünet után feljavult mindkettõ, valamint emberfogással kivették Popovicsot, így a félidõ közepére kiegyenlítettek. A félidõ második felében végig 1-1 gól volt az elõny, hol itt, hol ott. Végül a dánoknak sikerült jobban az utolsó 2 perc és 1 góllal gyõztek. Azt gondolom a Dinamo a döntetlenre rászolgált volna, így azonban a Viborg nagy lépést tett a továbbjutás felé.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a beszámolót! <#worship>

Sajnos úgy tûnik védekezésben még mindig sok a problémánk, nem akar összeállni a dolog. Pedig most már lett volna lehetõség és idõ rá. Sürgõsen rá kell jönni, hogy mi nem mûködik, mert 4 nagyon fontos meccs következik. Megyünk Halasra, majd jön a Fehérép és a Vásárhely, végül utazunk Veszprémbe. Ezeken múlik a 8-ba jutásunk és a rájátszásban elfoglalt helyünk. Oda kell tennie magát mindenkinek és akkor simán meglesz a 8-ba kerülés. Ha pedig jól sikerül a 4 meccs, akkor még a 6. hely sem elképzelhetetlen. Azért ez a 4 csapat nem a Vác, sokkal több esélyünk van ellenük. Ezeket kell hozni és akkor nem lesz gond. Ma a Vásárhely otthon biztosan veri majd a Hunniát és akkor a 6-10. hely között mindössze 2 pont lesz a különbség, nagyon sûrû a mezõny. Kár, hogy Nórára már idén nem számíthatunk, nagyon hiányzik a csapatból...

HAJRÁ ÚJVÁROS!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Holnap a Cunder ismétli a meccset:
16:00 Dunaújvárosi NKKSE - Váci NKSE
A 2010. február 5-én lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1.16.forduló

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Egy nyerhetõ meccsen szenvedtünk vereséget, sajnos. <#szomoru1>
Azt azonban egybõl el kell mondanom, hogy a kevesebbet hibázó csapat nyert, tehát a Vác megérdemelte a 2 pontot.
Mint hallottam, az újvárosi csapat felkészülése, sajnos, nem volt zavartalan, mivel Boki kényszerû kihagyásán túl szinte az egész csapat egy kellemetlen betegséggel küzdött az elmúlt napokban.
Bosszant ez a vereség, mivel ha kevesebb technikai hibát vétünk, ha bedobjuk a ziccereket, ha végre kicsit jobban védekezünk!, akkor megszerezhettük volna a 2 pontot, még akkor is, ha a Vác jó teljesítményt nyújtott. (Ennek jele volt, hogy NA, aki mindig ideges szinte, most ülve nézte végig a meccset, pedig volt olyan is, hogy mi vezettünk, de az a meccs jellemzõje volt, hogy mindig ott loholtunk a Vác nyomában.)
Ez a mondat egy ellentmondás, ami azt illeti. Egyrészt rosszul viselem, hogy nem sikerült nyerni, másrészt van abban mégis valami jó, hogy egy jól felkészített, jól küzdõ Vácnak teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk.
Azt gondolom, ha nincsenek a sérülések, betegségek, ma mi nyerünk. Ez, persze, sovány vigasz. Mert innen nincs mese, bár nem számolgattam még, de minden nyerhetõ meccset hozni kell, ha a 8 közé szeretnénk kerülni.
Ebben nagyon reménykedem, mert egyrészt nagyon megérdemelnék a csajok, másrészt a rájátszás részben új történet.

Ennyi most. Pesten vagyok. Éppen próbálok kicsit lazítani. 😊 Mást most nem tudok kitalálni, mert nagyon pörög az agyam.<#csodalk>

Isthy
Dunaújvárosi NKKSE-Váci NKSE 37-39 (18-20)

A meccs helyett sajnos meló volt, így semmit nem láttam belõle. Még a Cunderen se, nemhogy a helyszínen... Ahogy látom nem sok védekezés lehetett egyik csapat részérõl sem. Azért durva, hogy dobunk hazai pályán 37 gólt és kikapunk...

Remélem olvashatok majd részletes beszámolót a helyszínen szurkolóktól <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Szerintem nincs ebben semmi meglepõ, ez most reális. Egyébként én is úgy tudom, hogy a kupaszerepléseket veszik figyelemben, ebbõl a szempontból (is) a válogatott másodlagos.
Isthy
Ha jól tudom ezt mindig az ország klubcsapatainak elmúlt 4 évi nk-i kupaszereplése alapján állapítják meg. Az idei "szereplésünk" majd jövõre számít bele elõször, kivéve ha megnyerjük valamelyik trófeát.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Még mindig az élvonalban.

Engem ez meglepett. De biztosan a "minden relatív" igazsága tükrözõdik ebben.

kaloz174
Holnap meccs:
A Vác ellen.
Szerintem nagy bravúr lenne nyerni. A sérülések, betegségek nem jöttek jól.

Isthy
A tegnapi bajnoki meccseken:

Kiskunhalas-Fehérép 21-29 (15-17)
Veszprém-Gyõri Audi ETO 21-36 (10-17)
DVSC-Siófok 31-28 (15-14)
Békéscsaba-FTC 25-25 (11-14)

3 papírforma és egy meglepetésnek mondható eredmény. Bár a Loki szûk gyõzelme is nevezhetõ kisebb meglepetésnek. A Békéscsaba pedig tulajdonképpen csak a legvégén tudta megmenteni az egyik pontot, jár a gratuláció a ferencvárosi csapatnak.
Mi pedig holnap fogadjuk a Vácot. Nem semmi meccsnek ígérkezik, remélem jó mérkõzés lesz és a "nagy csapatok" elleni jó formánkat hozzuk majd. Szerencsére már Bokival a csapatban. Kár, hogy Jókai Nóri nem lehet pályán, vele nagyobbak lennének a variácós lehetõségeink és az esélyeink is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Lennének ötleteim...
Nem állítom, de szerintem abszolút nem hiányzik a válogatottból.
Valóban, bár szerintem nem oldaná meg a problémát, persze jó játékos ettõl kellene. A férfi bajnokság szerintem már régen egy csapatos, csak most már ez nagyon ordít!
Isthy
Pár nap híján 1 éve történt...

Marian Cozma gyilkosság

Nem kommentálnám, de az utolsó elõtti bekezdés elég beszédes a "társasággal " kapcsolatban...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Annak az interjúnak az elején olvasható az is, hogy 2009 nyarán mintha kicsit mást mondott volna...

Ezzel kezdte az újságíró:
2009 nyarán olvastam elõször arról, hogy esetleg másik válogatottat választasz. Akkor azt nyilatkoztad: "a kinti szövetség vezetõi már az athéni olimpia elõtt pedzegették, hogy szeretnék, ha náluk játszanék. Nem tagadom, a korábbiaknál most valóban sokkal komolyabbak a tárgyalások."

Most meg azt mondja, hogy nem voltak ilyenek. Akkor, hogy is van ez? Nem kommentálom a dolgot, mindenki alakítsa ki maga a véleményét.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is úgy gondolom, hogy nem járnak vele rosszul.

DUNAFERR FOREVER!!!

olvastam vele egy interjut a napokban, talán az origón!
Azt állitja, hogy nem kereste meg a spanyol szövetség, szóba sem került a dolog! és tárgyalni akar a maygar szövetséggel arról, hogy hogyan tovább....
Azt meg ne állitsa senki, hogy egy jó formában levõ Nagy Lacival nem kompetitivebb a csapat...a szlovének ellen pont jól fogna...
igazad van, csak én az egész bandára értettem....mert elvégre kihuzhattak volna minket is a kalapból Ukrajna helyett...
kaloz174
Szegedi hír
Úgy emlékszem, õ egy ügyes srác. Ráférnek a Szegedre az ilyen hírek, mostanában nem a régi az a csapat. A ffi bajnokság is csak 1 csapatos lett, gyakorlatilag. <#szomoru1>

Bár picit lemaradtam de sejtem mirõl van szó. Igen a Viasat3 és a TV6 nak valamit tenni kell, ha talpon akar maradni ugyanis a Digi kidobta ezzel hatalmas anyagi veszteséget könyvel el, akár csõdbe is mehet, állítólag...
Mielõtt valakit megtévesztenék nekem egyik sem hiányozna.
Szerintem meg elõbb picsán kéne rúgni az egész MKSZ-t, utána pedig hagyni kellene a normális kapitányokat dolgozni...
Isthy
Újra elõkerült a már lejátszott lemez a BL közvetítések körül a Viasat3 és a TV6 kapcsán. 6 nappal az elsõ meccs elõtt... Miért van az, hogy abszolút nem lep meg...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ugye a gyengébb szereplés elsõ számú következménye mindig az edzõ menesztése. Ez már csak így van erre mifelénk... Én már vártam, hogy mikor lépik meg.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kicsit több figyelemmel legközelebb.
Mi a 2-es kalapban voltunk, tehát csak az 1-es kalapból kaphattunk ellenfelet. Az 1-es kalapban a következõ csapatok voltak: Dánia, Spanyolország, Németország, Norvégia, Csehország, Ausztria, Oroszország, Szlovénia, Ukrajna.

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
szerintem egy tapasztaltabb, keményebb kezû kapitány kell a fiúknál és a lányoknál is.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kaloz174
Ezzel egyetértek. Sajnálom is kicsit Sót. (Bár voltak érdekes megnyilvánulásai.)
Azonban az is biztos, hogy mi innen nem láthatunk a kulisszák mögé. Ez akkor jutott eszembe, amikor a helyi fórumbeírásokat olvastam.

Mást kellene ott is rendben tenni, utána kellene számon kérni az edzõt, mert addig bizonyos értelemben tök mindegy ki az edzõ, szerintem...
"Tán a szövetség közölte a várható "díjazást"?"
Ez jó ez tetszik!! Játszunk el a gondolattal és tegyük fel, hogy van alapja.(amit én nem hiszek) Ez estben meg van a játékosokról a véleményem, mert azt sejthették, hogy mennyit kaphatnak...
Egyébként szerintem úgy jártak mint a Gyõr a bl döntõben, a Csehek ellen, jött egy csapat amely felturbózta magát az esõ perctõl kezdve, ezzel megleptek és azt sem tudták innentõl, hogy hol vannak, mert esélyük sem volt...
Hagyjuk már ezt a hülyeséget!!!!! Semmivel sem vagyunk elõrébb Nagy Lacival sem, én nem vagyok benne biztos, hogy õ akar még magyar válogatott mezt felhúzni, csak azt nem értem mit töketlenkednek, a szövetségnek is keményebbnek kellene lennie ez ügyben. Õ pedig ha úgy látja, egyébként nem alaptalanul, hogy számára nem motiváció a válogatott akkor mondja le és kész.
kaloz174
Új edzõ Fehérváron
Bár tul.képpen benne volt a pakliban, de mégis meglepett.

Duby
Azért az elég gyanús, hogy az elsõ meccsen mindenki húz, mint a barom, a többin meg már nem nagyon erõlteti meg magát senki.
Tán jött egy hír? Tán a szövetség közölte a várható "díjazást"?
Elgondolkodtató.
Mindenesetre én nem szóltam és nem is szólok se játékosra, se szakvezetõre egyetlen rossz szót sem.
...csak a szokásos vesszõparipámon lovagolok...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

mondjuk én találtam több mint 2 gyengébb csapatot is (litván, svájc, szlovák, román, stb), de szerintem nem rossz. Az meg biztos, hogy szlovén birók nem fogják vezetni egyik meccset sem!-😊))
Csak szlovákokat vagy szerbeket ne kapjunk! Andorka olvtárs, tetszett hallani??
Olvastam a Nagy Lacival készitett interjut, s abból elképzelhetõ, hogy mégis csak marad és ezt a két meccset már nem mondja le. S akkor már sokkal biztatóbba helyzet. Csak Csoknyai optimizmnusát kellene egy kicsit feltúrbózni, mert láthatóan ragadós a borulátása a játékosokra is....
Breki33
Duby
a franciák földönkívüliek. <#ijedt><#fejvakaras>

...erre a hatalmas különbségre más magyarázat nincs.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Köszi!😊

Isthy
Ez azt jelenti, hogy a szlovénokkal kell megküzdenünk egy oda-vissza meccsen a 2011-es svédországi VB részvételi jogáért 2010 júniusában. Ha az oda-vissza meccsen jobbak leszünk, akkor játszhatunk a VB-n, ha nem akkor készülhetünk a 2012-es EB-re.
Kaphattunk volna több nehezebb ellenfelet is, meg talán 1-2 könyebbett is. A szlovénok most a 11. helyen végeztek az EB-n. Nem lesz könnyû, komolyan oda kell majd tennie magát mindenkinek.

A franciák nyerték az EB-t, miután a döntõben 25-21-re megverték a horvátokat. Ezzel végrehajtották a férfi kézilabda történetében elõször a mesterhármast. Mindhárom címet (olimpiai, világ és európa bajnok) õk birtokolják.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A szlovénok jönnek.
Ez vajon mit jelenthet? Kicsit elvesztettem a fonalat a ffi válogatott dolgaiban!

kaloz174
Igazából, elsõ ránézésre, azt hittem, az jobb nekünk, ha a Siófok nyer (érzelmi alapon?:😊), de így utánagondolva tényleg nem rossz ez így, már csak rajtunk a sor, hogy amit lehet, kihozzunk ebbõl a helyzetbõl.
Meglátjuk. Ha a csapat folyamatosan, minden játékossal együtt tudott volna készülni, nagy esélyünk lenne erre, de így, az ismert feltételek mellett azért nagyot kell küzdeni, azt gondolom. Tényleg nagyon sûrû lett a mezõny.
Siófokon egyébként, fura módon, áll a bál... Nem szimpi, ami történik.

Isthy
Nem vagyok boldogtalan emiatt, mert így még akár a 6. helyet is megcsíphetjük. Persze a lényeg, hogy benn legyünk a 8-ban. Amúgyis a Siófok mindkétszer legyõzött bennünket, mert éppen mindig "megmenekültek" Boki játékától. Õsszel még éppen nem játszott ellenük, tavasszal meg éppen ellenük hagyott ki elõször meccset. Vele nem kétséges, hogy mindkettõt behúzzuk, így is éppen csak 1-el nyertek mindkétszer.

Most már nagyon szoros a középmezõny, a 6-10. hely között csak 4 pont van.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
- neki.😊
(ma egész nap fáj a fejem😊)