Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Engem nem lepett meg, bár nem ezt vártam.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Két dologra kellett volna nagyon figyelni és egyiket sem sikerült normálisan megoldani. Kaptunk 8 lerohanásgólt és a középsõ védekezés Loke ellen is gyenge volt. Tomori nagyon hiányzott Spiridon mellõl a védelemben. Voltak jó teljesítmények a csapatban és voltak nagyon haloványak is. A norvégok végig vezettek és behúzták a meccset, kihasználva a hibáinkat. Egy közepes teljesítménnyel lett ennyi az eredmény, ami ha azt vesszük nem is rossz. Itthon simán meg lehet ezt a csapatot verni 3 góllal vagy többel is.
DUNAFERR FOREVER!!!
Pedig az nagy szám lett volna, bemegy a pár egyenruhás és leül meccset nézni, lett volna nagy öröm, na ezek már itt se hagynak békén!!!!<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Állítólag Gyõri Áginak köszönhetõ a gyõzelem, nagyrészt.
Érdekelne, hogyan is volt ez, különösen az eddig mutatott egészen jó játékunk alapján.
A gyõzelem megvan, de megint lesz, mit értékelni...
Vajon mit csinált a csapat ezen a meccsen? Különösen az elsõ félidõben. A védekezésünk megint borzalmas lehetett... A Halas az egész idényben nekünk dobta a legtöbb gólt. A Hunniának is csak 26-ot tudtak dobni 3 hete. Állítólag egész héten a védekezést gyakorolta a csapat. Most akkor mit is írjak erre...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Bár nem nekem szólt a kérdés, de a válasz én is tudom, mert különben nem a gép ellõtt ülnék...
Mert különben biztosan jelezted volna.
Hajrá Újváros!
Az pedig, hogy a saját országunkban mások határoznak meg nekünk bizonyos kereteket már régen elkezdõdött és tart folyamatosan... Persze kiabálhatunk ellene és akár tehetnénk is, de célt nem érnénk vele, mert nem engednék. Megásnánk a saját sírunkat. Persze így is ez történik... De ez már egy máshová való téma, befejezem.
A hétvégi kínálat:
Larvik-Gyõri Audi ETO, szombat: 14.10 Viasat3
MKB Veszprém-Chambery szombat: 16.55 Viasat3
Krim-Leipzig szombat: 16.30 Eurosport2
Természetesen a neten lehet a cunder.hu-n illetve az ehftv.com-on egyéb meccseket is nézni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az eset úgy indult, hogy a mi fiunk a földre került, a korong már régen a közelbe sem volt, mikor az ellen(fél) ütõvel simán orrbavágta.
Gergõ felkelve ezért vonta kérdõre, amibõl verekedés, sõt - van igazság - verés lett.
Végre valahára el kéne felejteni ezt a sehova sem vezetõ "ha megdobnak kõvel, dobd vissza kenyérrel" mentalitást, és igen is fel kéne kelni a földrõl, és megvédeni magunkat, kiegyenesedni, és férfi módjára intézni a dolgainkat. Mert egy olyan környezetben, ahol gond nélkül belerúgnak abba, aki a földön fekszik, ott nincs más út.
Hogy Léderer Ákos a saját ostobasága ill. kisszerûsége miatt szurkolt hangosan ebben az esetben, vagy tudatában volt az aljas elõzményeknek (ami legalább akkora sportszerûtlenség volt, mint a verés, ha nem nagyobb!) az nem érdekel.
Azt akartam kihangsúlyozni, hogy a mindenható - ez esetben - német vezetés dönti el, hogy én magyar mit láthassak egy magyar tévében, nekem mi tetsszen, vagy mi ne. Az pedig a legmesszebbmenõkig üldözendõ - per pillanat - hogy a jogos önvédelemrõl bármilyen viszonylatban is szó essen.
De azon a szinten, amelyen ezen a fórumon bele lehet menni, Neked van igazad. Én - már nem idevaló távolságra - elrugaszkodtam a sporttól. Igyekszem a jövõben mellõzni ezt itt.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
nem az a baj, hogy kinek szurkolt, hanem hogy SZURKOLT egy sportszerûtlen, nem pályára -még hokipályára sem- való dolognak.
bár lehet csak nekem vannak utópisztikus elképzeléseim ezzel kapcsolatban😊
mindenesetre annyira nem bánom hogy egyideig nem Ákit kell hallgatni 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
(Mindenképpen nyerni már - végre...)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
mert ez a hokiban megszokott, csak korcsolyát és boto tilos hasznéálni, no meg egy az egy ellen kell megküzdeni! Az meg hogy LA a magyar hokisnak szurkolt csak egy fafejü németnek lehet furcsa! Gondolom egy német-horvát bunyóban õ is a németnek drukkolna! Csak kibicként látta másként....
Ebben az estben örüljön, hogy nem rúgták ki azonnal a német vezetõk, szerintem egy bunyót nem így kellene közvetíteni.
Itt tartunk, Abszurdisztán, 2010."
ezt most nem értem, szerinted így kellett leközvetíteni az ominózus jelenetet?
egy hokis bunyóban szurkolni kell a sportriporternek?
sõt, biztatni, dicsérni kell, hogy milyen szépen odavágott Nagy Gergõ?
ugye nem?
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A február 2-i SAPA Fehérvár AV 19–HK Acroni Jesenice jégkorongmérkõzésen történt verekedés közvetítéséért három hónapra eltiltotta az RTL Klub Léderer Ákos sportriportert - adja hírül a Mixonline.
Az IKO Kábeltévé és az RTL Klub Léderer Ákost három hónapra eltiltotta a képernyõs munkától, a tévés kommentátor így a Sport Klub, és az RTL Klub egyik mûsorában sem fog szerepelni a következõ negyedévben.
Ezért:
A tévétársaság német vezetõsége azonnal meneszteni akarta a kommentátort, a magyar részleg azonban csökkenteni tudta a következmények súlyosságát.
Magyarországon, magyarnak merészelt szurkolni...
Itt tartunk, Abszurdisztán, 2010.
Hja kérem, a nagyság átka...
Szerencsétlen norvég kézilabdázó most átérzi az egyszeri több diplomás magyar munkavállaló mindennapi problémáit: "Ne haragudjon, de nem tudom felvenni, mert erre a munkakörre ön TÚL KÉPZETT!" <#wink>#wink>
bár Ogu nekem nem tûnik akkora kapusnak -mentségére szóljon, hogy szinte esélye sincs a felnõttben védeni.
arra gondoltam Isthy, hogy kitölti e a szerzõdését 2011ig Kati, mert azért két ilyen kaliberû kapust anyagilag sem egyszerû eltartani, na meg a magyar bajnokságra felesleges is. ahogy én hallottam elég biztos Haraldsen érkezte - de ugye biztos csak akkor lesz, ha már itt véd 😊)
mindenesetre annak örülök, hogy anyagilag megteheti az ETO hogy akár ide is tudja/tudná csábítani a norvég sztárokat. hogy ez utánpótlás, válogatott szempontjából jó e, az más kérdés.
Az eredmény kényszer meg akkor is meglenne, ha saját játékosunk lenne, csak ebben az estben egész más lenne a szponzorációs kérdés...
Egész egyszerûen a klubok menedzserélésében addig elképzelhetetlen bármilyen pozitív változás, ameddig nem jön egy olyan kormány (talán idén) amely a sport mellé áll, elsõsorban az utánpótlás és a szabadidõ sport mellé, ha ez megtörténne szépen lassan fel lehetne építeni az egész magyar sportot úgy ahogy van, és megint lennének játékosok!
Az igaz, hogy Gin nélkül más lesz, de nem ez az baj, mert ez így természetes, hanem az, hogy nincs más helyette...
Kezd már a magyar bajnok egy zsoldos seregre hasonlítani, amit egy átlag magyar kézidrukker egyre kevésbé tud magáénak érezni, adott esetben.
Ráadásul a dánok példája mutatja (már én is régen felfigyeltem rá), hogy mennyire veszélyes is egy nemzeti válogatottra, ha a klubérdekek ilyen szinten dominálnak, vagyis a bajnokságot telizsúfolják idegenlégiósokkal.
Tudom, az Eto-nál is - egyre inkább - megvan az eredmény-kényszer. (Ennek következtében hiába olyan kiváló az utánpótlás nevelés Gyõrben, mégsem saját nevelésû játékosaik játszanak kezdõként az elsõ csapatban, tisztelet a kivételnek.) Nyilván ez az oka, hogy ilyen megoldásokat választanak.
Ennek ellenére, mint magyarnak, egyáltalán nem szimpatikus dolog ez történet számomra, elismerve, hogy Lunde kiváló kapus, szintén.<#schmoll2>#schmoll2>
(Na és az sem mellékes, bár érzelmi alapú megközelítés, elismerem; amit valaki írt egy másik fórumon: Gin is azok közé a játékos egyéniségek közé tartozik, akik nélkül ez a kézilabda már nem ua. az a kézilabda lesz.)
Persze, hogy befejezi! Mondjuk az idõpont lehet még kérdéses <#ravasz1>#ravasz1> Viccet félretéve...
Úgy fest, hogy talán a Viborg nem akar annyit áldozni, mint amennyit Lunde szeretett volna. Inkább a hazai játékosokat akarják felhozni. Az FCM-bõl is elmennek Groék, a Viborgból a Lunde ikrek. A dánok vissza akarják hozni magukat a világ közvetlen elitjébe és ennek fényében ez érthetõ. A saját játékosaikat preferálják, gondolom a szövetséggel karöltve. A sokat keresõ nagy sztárok helyett a sajátjaikra fordítják a pénzt és az energiát. Ha ez igaz akkor ez a gyõri - sztem a Viborg felé kicsit nyomásgyakorló tárgyalásnak szánt - utazás elõtérbe kerülhet számára. Ha jól tudom vannak más kérõk is, meglátjuk hogy dönt Katrine.
Ha jól tudom Ginnek valamikor jövõ év elején kell eldöntenie, hogy a 3. évet vállalja-e 2011 nyarától 2012 nyaráig. Lehet már most közölte, hogy csak 2011 nyaráig lesz és Vanyusék elõre gondolkodnak. Mert klasszis kapust jövõre lehet már nem bírnak majd szerezni, csak kivásárlás árán. De az is lehet Kati mást mondott és kell nekik kapus a nyártól. Bár ez utóbbi igencsak meglepõ lenne. De ugye hölgyeknél semmi sem lehetetlen <#wink>#wink> Nincsenek infóim nekem sem, de valószínû, hogy Ginnel egyeztettek errõl a Lunde dologról. Azután lehet az egésznek csak a füstje nagy. Kell a cirkusz a népnek, legyen min tereferélni <#wink>#wink> Sztem 3-4 hét múlva okosabbak leszünk.
Ibi visszatérésének örülök és sztem a módját is jól választotta meg. Nyárra kiderül, hogy van-e jövõje komolyabb szinten is.
DUNAFERR FOREVER!!!
Isthy, tudsz valamit Katiról, befejezi? (valahogy nekem ez ugrik be arról,hogy egy másik világklasszissal tárgyalnak!)
RIP Marian Cozma
PS:
Írhatnám, hogy felfoghatatlan, mert tényleg így van. De "azokkal" kapcsolatban sajnos már semmi sem az...
DUNAFERR FOREVER!!!
A Larvik többször elment 3 góllal, de a németek mindig kiegyenlítettek. 20-21-nél az utolsó 2 percet azután már nem bírták. Mindkét oldalon jó védekezést és jó kapusteljesítményeket láthattunk. Masszív csapat a Lipcse, otthon mindenkire veszélyes, komolyan kell venni õket.
DUNAFERR FOREVER!!!
Amit láttam abból Kati védésein és két szép Mravikova gólok kívül az maradt meg hogy Görbe a földön fekve ülve stb hogy néz a játékvezetõkre az adott ítéletek után. Gondolom nem kell mondani milyen nézés volt ez.
De tiis megteszitek
Ezt csak azért írtam, hogy tudd hogy amikor ezeket írod lehet hogy úgy tûnik senkise reagál, de tud, hogy szívesen olvassuk itt ezeket a beszámolókat- szerintem a többiek nevében is beszélhetek.
Én 19-es Flatron moncsin néztem elég közelrõl, gondolom laptopon kisebb de lcd-n kijelzõn jobb a minõség.
Ettõl függetlenül hatalmas küzdelem volt, az ETO nem technikai ill erõnléti fölénnyel tudott gyõzni, hanem a szívvel és az idegekkel.
Ma este az Alföld TV internetes oldalán 20.35-tõl megtekinthetõ a DVSC tegnapi Buducnost elleni meccse.
Szivesen beírom az összefoglalókat, ha látom a meccseket. Más is meg szokta tenni, ezért vagyunk közösség. Ma pl. délután 3-tól lesz az ehftv.com-on a Lipcse-Larvik meccs, az ETO csoportjának másik meccse. Sztem érdemes megnézni.
Nálam a laptopon teljes képernyõn jó szokott lenni a minõség. Persze ha TV-re kirakod akkor lehet, hogy nem olyan jó.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként külön köszi a mecsekrõl szóló rövid beszámolókat
mint pl a #44419, én és gondolom sokan örömmel olvassuk akkor is ha esetleg nem reagálunk rá.
Igen, Gin komoly részt vállalt belõle (a 2. félidõben közel 50 %-al védett), de elöl is eredményesnek kellet lenni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Már most mondom, hogy jövõ szombaton délután 2 BL meccs lesz a Viasat3-on, de az újságokban csak az egyik van írva. A Larvik-Gyõr 14.10-tõl és Veszprém-Cmabery 16.55-tõl.
DUNAFERR FOREVER!!!