Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
A győriek bemutatták az évad leggyengébb védekezését. Sem a vonalon, sem az átlövések ellen nem tudtak érdemben sokat tenni. A 32 kapott gól ezt jól mutatja. Persze ez csak 1 gólos hátrányt eredményezett és a visszavágón simán megoldhatják a dolgot.
Ha májusra nem szedik össze magukat, akkor esélytelenek lesznek a BL győzelemre.

DUNAFERR FOREVER!!!

Én a skandináv "bíróinktól" nem várnék hazai pályát, de a lengyelekhez képest előrelépést jelenthetnek. Előre lehetett tudni, hogy ők borzalmasak lesznek.

Nagyon sok múlik azok, hogy lesz-e Zizi, mert ha egy kórházi osztály az átlövősorunk, úgy több mint nehéz lesz, de bízom a csapatomban, hogy tudunk csodát tenni. Kár a végéért, de benne volt, hogy a fáradtság után elviszi a hév a mieinket, és nem lesz ki lehiggassza őket. Minden hiba ellenére nagy meccset játszottunk, és ennek lehet őszintén örülni.
Isthy
Zizivel kapcsolatban nekem kételyeim vannak. Ez a vállsérülés nekem nagyon "gyanús". Nem hiszem, hogy valaki "élete meccsén" nem játszik egy vállfájdalom miatt. Beinjekciózzák és legalább védekezésben pályára mehet és segítheti csapatát, amelyik éppen hátul sem brillírozik. Zizi mentalitását amúgy is ismerjük, valami nekem itt nem kerek. Lehet a kihagyás hamarabb indul mint tervezték?
Ne legyen igazam és Zizi játsszon a visszavágón, mert ezzel a hátránnyal hatalmas szükség lenne rá.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mi pedig szerencsére felfelé mozdultunk el és simán vertük a váci csapatot. Mondjuk náluk hiányzott a jobb szél (Nascimento, Jovetic) így azért könnyebbedett a dolgunk. Igazából az első negyedóra után elkezdtük uralni a meccset és egyre nagyobb előnyre sikerült szert tenni. A szünet után még tovább nőtt az előny egészen 9 gólig (20-11). Amit egy ideig tartottunk (23-14), majd egy kicsit engedtünk belőle (30-23). Az utolsó 3 percben már csak a meccs végét vártuk, így "csak" 5 gólos lett a győzelem. Szerencsére egymás elleniben ez is elég, ha az idény végén azonos pontszám lenne. Most igazából 3 pont az előnyünk.
Szép győzelem volt ez a mai, ami jó helyzetbe hozta a csapatot a jövő évi nk-i kupaszereplés esélyét illetően. Most már a saját kezünkben a sorsunk, meg kell szerezni a 4. helyet.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A MK bronz után a Loki leeresztett, mint a lufi?? Otthon ki tudtak kapni a M.óvártól! Miközben a Kisvárda megverte a Siófokot...Alakul az alsóház.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
A Fradi saját dolgát nehezítette meg, de ha Zizi tud játszani, nem tartom lehetetlennek a továbbutást.

Jól ellőtték a végét a lányok! Igaz, pocsék lengyel bíráskodás mellett. Hiába jött fel Szikora a második félidőre.
De ha kijön a lépés s kapnak egy ilyen bírói támogatást, akkor be lehet hozni a hátrányt.
Isthy
Sikerült 5 gólos vereséget csinálni a 2 gólosból, az utolsó 3 perc eszetlen játékával. Ez a továbbjutásába kerülhet a Fradinak. A szünet után jobb volt a védekezés, volt kapusteljesítmény is, komoly esély volt a visszavágón történő továbbjutásra. De 57 perc munkáját 3 perc alatt lerombolták 4 eladott labdával...
Innen a továbbjutás nagyon nagy bravúr lenne. Zizi 1 másodpercet sem volt pályán, nagyon hiányzott a csapatának.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
17-15 a félidő a románoknak

Sajnos nagyon szellős a védekezés és a kapusok is összesen 3 védést tudtak hozzátenni. Hátul kell összeszedni magukat, akkor jó eredményt lehet elérni a visszavágóra.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Valóban jogos az, hogy a csapatnak nem. (Látva az igazolásokat, erősödni nem fogunk. Lehet, hogy a kevesebb több lenne...) A csapat körüli hangulatnak viszont, tapasztalatom szerint, jót tesz a nk. kupaszereplés. Anyagilag egyértelmű ráfizetés, egészen a döntőig.

Hát igen a kapus poszt az kényes kérdés látva a produkciót és jelenlegi helyzet.
Hát kérdés hogy ez mennyire tekinthető nagy pofonnak..., ennek a csapat most nem biztos hogy realitás a nemzetközi kupaszereplés. Lehet még egy év ráférne a csapara. Ráadásul szerintem anyagilag sem biztos hogy nyernek vele. 7
Persze drukkolni kell, hogy legyen.
kaloz174
Biztos, hogy jól meggondolták ezt a Vasasnál? Na de ők tudják... Vagy még nem.

kaloz174
Egyetértek mindenben. Remélem, elég nagy volt a pofon.

Isthy
A hétvégén akár el is dőlhet érdemben, hogy jövőre nem lesz nk-i kupaszereplés. Ha nem lesz drasztikus változás a csapat hozzáállásában és játékában akkor annyi.
Tomasevicsnek a 2 év komoly túlzás, én 1 évben gondolkodtam (max. 1+1-ben). Ha meg csak 2 évet akart, akkor meggondolni az egészet. Ez így nagyon nem tetszik. De ennek ugye mint korábban leírtuk, jelentősége nincsen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Persze, de az aránylag az elején volt, utána végig 1-2, sőt 3 gólos vezetések voltak, időnként egy-egy döntetlenre állással.
Ez már jó pár éve nem normális, nem is lesz az. A jelenlegi magyar keret nem alkalmas komoly nemzetközi szereplésre. Fel kellene adni a BL EHF reményeket jó pár évig, ezt pedig senki nem fogja. Szponzoráció és külföldiek nélkül pedig halott az egész.
Persze azon lehet vitatkozni, hol van az utánpótlás amíg félisten senkik dolgoznak mindkét szakágban.
Hát a hétvégén és a mostanában nyújtott teljesítménnyel az EHF kupában is kár.
Isthy
Az ünneplésnél meg csak fél lábon ugrálgatott, van ott baj sztem. Meglátjuk, hogy lesz pénteken.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Megérdemelten nyert a Fradi, jobbak voltak. A mi "teljesítményünket" inkább nem méltatnám... <#conf><#boxer>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy

Igen, sztem is vezetett az ETO így ahogy írtad. A "kabala" most is működött <#ravasz1> Mondjuk teljesen váratlanul, de mégis. Nem akartok fizetni érte? <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

7-6-ra és 8-7-re szerintem az ETO vezetett, ezen kívül tényleg legfeljebb döntetetlen volt. Az efféle drámát pedig nagyon szeretem 😊
A kupa döntő igen jó színvonalú volt, végig FTC vezetéssel s drámai befejezéssel!
Örömmel láttam, hogy ott ült a kispadon, s a térdén kötés sem volt, majd a járásán sem látszott! Tejhát nem volt igaz az első jelzése a súlyos sérülésnek.
kaloz174
Jobbulást!

Zácsiknak porcleválása van (szerezte be az edzésen), ergo már holnap sem játszhat, de még inkább sajnos, hogy a románok ellen sem!
kaloz174
A siófoki (független) polgármester tájékoztatójából:
"Megtárgyaltuk az épülő félben lévő sportcsarnok ügyét is. Az állam korábban vételi ajánlatot tett városunknak a területre és a rajta eddig megépült felépítményre. Siófoknak ez a beruházás eddig több mint 800 milliójába került, az állam ajánlata pedig 450 milliós összegről szól. Már korábban arra az álláspontra helyezkedtem -és ebben a testület maximálisan támogat is- hogy nyerészkedni, keresni nem akarunk, de legalább amit betettünk a projektbe, illetve részben az elődök betettek, azt kapjuk vissza. A döntés: tárgyaljunk az állam képviselőivel, hogy közösen bízzunk meg igazságügyi szakértőt a tényleges érték megállapításának céljából. Meglátjuk..."

Isthy
Sajnos várhatóan nem, ahogyan ebben a cikkben is szó esik róla.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ez a kincstári duma Siófok városáról, meg a magyar bajnokságról! Kínomban nevetek. <#falbav> Na meg a fülemben cseng a csapattulaj. első tájékoztatója arról, hogyan képzeli el a csapatépítést...(Természetesen a környékbeli fiatalok összefogásával, stb.)
Nem normálisak azok az állapotok, amik ma a magyar kézilabdát jellemzik. A Szövetség dolga lenne ennek megfelelő szabályozása, de ez a jelek szerint senkinek sem igazán érdeke. Hogy mindez hova vezet? Azt majd meglátjuk. Nem biztos, hogy túl sok jóra. <#levele><#confused>

Isthy
Akkor mindketten leírtuk a véleményünket, ami nem egyezik. Az 1+1-et én csak tippelem, a szokások alapján, lehet csak 1 éves lesz. A kiragadott idézetedhez meg annyit, hogy mindenkié az, de ezt leírtam lentebb.

Más: Siófokon láthatóan ismét habzsi-dőzsi van, költenek is rendesen.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nem érdekelnek mások. Bár tudnék mondani pozitív példát, ez azonban rajtunk nem segít.
A konkrét dologra visszatérve: nem mi indulunk pl. BL-ben. Ok, EHF-kupában remélhetőleg...Tomasevic alkalmazását fél évre tudom elfogadni, Te 1+1 évet írtál. Ez már túlbiztosítás, szerintem. Rendre látom az utánpótlás meccseket. Jobban kellene bízni a fiatalokban. Hosszú távon mindenképpen.
Egyébként ez csak valóban egy "felelőtlen szurkolói vélemény". Vannak azonban dolgok, amik számomra fontosak kedvenc klubomnál. Amikért ki is szoktam állni. Még akkor is, ha látszólag semmi értelme sincs...
(Ennyi.)

kaloz174
Ezen nem lepődtem meg. Igaz, pár részletet nem ismersz...De nem érdekes. <#wink>

Teljesen egyet értek Isthy #59982 véleményével.
Isthy
Esetleg megneveznéd ezeket az ilyen profi klubokat? Mert én nem nagyon látok ilyeneket sem itthon, sem külföldön. A szurkolókhoz viszonyulás kérdése nem éppen magas szintű szinte sehol sem, főleg itthon. Majd fejlődni fognak ebben is biztosan, persze azért csak egy bizonyos határig.

A szurkolók szurkolhatnak, elmondhatják a véleményüket úton-útfélen, még "észt is oszthatnak" az illetékesek felé, sőt hangoskodva elvárásokat is támaszthatnak, a felelősségük viszont NULLA. Így csupa nagy betűvel.
A szakmai stábok, csapatvezetések a döntések letéteményesei, ők felelősek minden és mindenki felé. Komolyabb rálátásuk is van sok dologra, ennek fényében hoznak döntéseket, amikkel lehet egyetérteni és lehet kritizálni. Mind a csapat kerete, mind a kommunikáció és egyéb tekintetében. Nyilván minden dolgon lehet javítani és fejlődni, valószínűleg ők is ezt akarják. Azért a szakmai dolgokban lehet, hogy ők prominensebbek nálunk, én pl. simán elfogadom, hogy kell biztosítéknak egy tapasztaltabb rutinosabb kapus is a jelenlegiek mellé. Még amikor Ogu visszatér, sem árt, ha van egy ilyen is a talonban a jövő idény végéig. A két mostani fiatallal - meg netán egy még fiatalabbal - talán tényleg ne vágjunk neki a jövő idénynek a bajnokságban és a nk-i kupában. Akár még egyikükkel is bármi történhet, felelősen illik gondolkodnia a stábnak. Ogu sztem érdemben decembernél hamarabb nem lesz, addig sok meccs lemegy és láthatjuk, hogy a fiataljaink elég hullámzóak, ami persze nem is meglepetés.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2017.03.30. 11:16:23

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szerintem egy profi klubnál ez nem így van. Sajnos, a Kohász jelenleg nem ilyen.

"Fel kellene már fogni, hogy a szurkolók nem tapsológépek!"
Na akkor én most nagyon nem leszek szimpatikus neked. De a szurkoló ebből a szempontból tapsológép vagy még annyi sem..., véleménye a kutyát nem érdekli.
Isthy
Már ki is derült hol folytatja Tomori.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A hírek szerint jön. Valamilyen akciós ajánlat lehet... Számomra nagyon nem szimpatikus ötlet. Rendszerint látom az utánpótlás kapusokat. Simán be lehetne őket építeni.
Tomasevic jelenleg nincs játékban. Senkinek nem lehet fogalma, mire képes. Nem emlékszem, hogy a Fradiban túl maradandót alkotott volna. Mire beépülne, remélhetőleg Ogu is teljes értékű lesz. Ezért nem értem, miért kellene vele hosszú távú szerződést kötni.
Volt 1x egy Knezovic eset. Pedig Sanela nem is ismeretlenül tért vissza!
Mellesleg talán meg kellett volna tartani Tréfit...
(A kommunikáció pedig megint gyalázatos. Fel kellene már fogni, hogy a szurkolók nem tapsológépek!)

Isthy
Nocsak, Tomori sorsa úgy látszik eldőlt. Sztem nem sokan lesznek akik kitalálnák, hogy hol folytatja <#ravasz1><#wink> Én sem találtam volna el <#vigyor> Talán ez is nemsokára nyilvánosságra kerül.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Elvileg a jövő héten hivatalosan megkapod a választ <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Akkor megy Tomasevics a Dunaferrhez vagy sem?
Isthy
Mindkét férfi csapatunk nyert idegenben a BL-ben, igazolva a papírformát. Bár a szegediek dolgát a gyalázatos kezdés (4-10) igencsak megnehezítette.

Ez is egy kézilabdás világ

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A frissített tegnapi cikkből:
"A balszélső utóbb elárulta, nincs komolyabb sérülésről szó, „csak” medvepuszit kapott."

DUNAFERR FOREVER!!!

Az Érd helyre lett téve, Kár, hogy Nadine lesérült. Kiváncsi vagyok mi a baj? Az érdiek nem voltak egyáltalán figyelemmel arra, hogy a Fradira vár a románok elleni két mérkőzés s hogy ne okozzanak sérülést. .
Isthy
Nem vitatkozom veled <#wink>
Mi lesz itt, ha Kim sikeres lesz a válogatottal? A félisten prof és NEKA csapata beárazódhat mindenki számára nyilvánvalóan. Már KEB idején is kapott egy taslit a "félelmetes tudású szakembergárda", még egy újabb jóval kellemetlenebb lenne.

DUNAFERR FOREVER!!!

Igen nekem is ez jön le. Ráadásul szerintem a fiatalember 6x többet tud a sportágról mit Jani, ezt ő is látja szerintem.
Inkább féltékenységnek mondanám.
ToCsEk
fiatal ember 😄 látszik nem tiszteli nekem ez jön le

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Isthy
U19-es EB selejtező kapcsán

Lehet én gondolom rosszul, de sztem Jolly Joker Jánosunk fordítva ül a lovon. Egyrészt elég "érdekes" hangnemben beszél Kimről, másrészt a felnőtt válogatott előszobája az utánpótlás válogatott. Az utóbbi neveli az előbbinek a játékosokat.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nevezhetjük felkészülési edzőmeccsnek. A horvátok nem tanúsítottak nagy ellenállást. A mai jóval szorosabb lett.

DUNAFERR FOREVER!!!