Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha májusra nem szedik össze magukat, akkor esélytelenek lesznek a BL győzelemre.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon sok múlik azok, hogy lesz-e Zizi, mert ha egy kórházi osztály az átlövősorunk, úgy több mint nehéz lesz, de bízom a csapatomban, hogy tudunk csodát tenni. Kár a végéért, de benne volt, hogy a fáradtság után elviszi a hév a mieinket, és nem lesz ki lehiggassza őket. Minden hiba ellenére nagy meccset játszottunk, és ennek lehet őszintén örülni.
Ne legyen igazam és Zizi játsszon a visszavágón, mert ezzel a hátránnyal hatalmas szükség lenne rá.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szép győzelem volt ez a mai, ami jó helyzetbe hozta a csapatot a jövő évi nk-i kupaszereplés esélyét illetően. Most már a saját kezünkben a sorsunk, meg kell szerezni a 4. helyet.
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
De ha kijön a lépés s kapnak egy ilyen bírói támogatást, akkor be lehet hozni a hátrányt.
Innen a továbbjutás nagyon nagy bravúr lenne. Zizi 1 másodpercet sem volt pályán, nagyon hiányzott a csapatának.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos nagyon szellős a védekezés és a kapusok is összesen 3 védést tudtak hozzátenni. Hátul kell összeszedni magukat, akkor jó eredményt lehet elérni a visszavágóra.
DUNAFERR FOREVER!!!
Persze drukkolni kell, hogy legyen.
Tomasevicsnek a 2 év komoly túlzás, én 1 évben gondolkodtam (max. 1+1-ben). Ha meg csak 2 évet akart, akkor meggondolni az egészet. Ez így nagyon nem tetszik. De ennek ugye mint korábban leírtuk, jelentősége nincsen.
DUNAFERR FOREVER!!!
Persze azon lehet vitatkozni, hol van az utánpótlás amíg félisten senkik dolgoznak mindkét szakágban.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Igen, sztem is vezetett az ETO így ahogy írtad. A "kabala" most is működött <#ravasz1>#ravasz1> Mondjuk teljesen váratlanul, de mégis. Nem akartok fizetni érte? <#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
"Megtárgyaltuk az épülő félben lévő sportcsarnok ügyét is. Az állam korábban vételi ajánlatot tett városunknak a területre és a rajta eddig megépült felépítményre. Siófoknak ez a beruházás eddig több mint 800 milliójába került, az állam ajánlata pedig 450 milliós összegről szól. Már korábban arra az álláspontra helyezkedtem -és ebben a testület maximálisan támogat is- hogy nyerészkedni, keresni nem akarunk, de legalább amit betettünk a projektbe, illetve részben az elődök betettek, azt kapjuk vissza. A döntés: tárgyaljunk az állam képviselőivel, hogy közösen bízzunk meg igazságügyi szakértőt a tényleges érték megállapításának céljából. Meglátjuk..."
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem normálisak azok az állapotok, amik ma a magyar kézilabdát jellemzik. A Szövetség dolga lenne ennek megfelelő szabályozása, de ez a jelek szerint senkinek sem igazán érdeke. Hogy mindez hova vezet? Azt majd meglátjuk. Nem biztos, hogy túl sok jóra. <#levele>#levele><#confused>#confused>
Más: Siófokon láthatóan ismét habzsi-dőzsi van, költenek is rendesen.
DUNAFERR FOREVER!!!
A konkrét dologra visszatérve: nem mi indulunk pl. BL-ben. Ok, EHF-kupában remélhetőleg...Tomasevic alkalmazását fél évre tudom elfogadni, Te 1+1 évet írtál. Ez már túlbiztosítás, szerintem. Rendre látom az utánpótlás meccseket. Jobban kellene bízni a fiatalokban. Hosszú távon mindenképpen.
Egyébként ez csak valóban egy "felelőtlen szurkolói vélemény". Vannak azonban dolgok, amik számomra fontosak kedvenc klubomnál. Amikért ki is szoktam állni. Még akkor is, ha látszólag semmi értelme sincs...
(Ennyi.)
A szurkolók szurkolhatnak, elmondhatják a véleményüket úton-útfélen, még "észt is oszthatnak" az illetékesek felé, sőt hangoskodva elvárásokat is támaszthatnak, a felelősségük viszont NULLA. Így csupa nagy betűvel.
A szakmai stábok, csapatvezetések a döntések letéteményesei, ők felelősek minden és mindenki felé. Komolyabb rálátásuk is van sok dologra, ennek fényében hoznak döntéseket, amikkel lehet egyetérteni és lehet kritizálni. Mind a csapat kerete, mind a kommunikáció és egyéb tekintetében. Nyilván minden dolgon lehet javítani és fejlődni, valószínűleg ők is ezt akarják. Azért a szakmai dolgokban lehet, hogy ők prominensebbek nálunk, én pl. simán elfogadom, hogy kell biztosítéknak egy tapasztaltabb rutinosabb kapus is a jelenlegiek mellé. Még amikor Ogu visszatér, sem árt, ha van egy ilyen is a talonban a jövő idény végéig. A két mostani fiatallal - meg netán egy még fiatalabbal - talán tényleg ne vágjunk neki a jövő idénynek a bajnokságban és a nk-i kupában. Akár még egyikükkel is bármi történhet, felelősen illik gondolkodnia a stábnak. Ogu sztem érdemben decembernél hamarabb nem lesz, addig sok meccs lemegy és láthatjuk, hogy a fiataljaink elég hullámzóak, ami persze nem is meglepetés.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2017.03.30. 11:16:23
DUNAFERR FOREVER!!!
Na akkor én most nagyon nem leszek szimpatikus neked. De a szurkoló ebből a szempontból tapsológép vagy még annyi sem..., véleménye a kutyát nem érdekli.
DUNAFERR FOREVER!!!
Tomasevic jelenleg nincs játékban. Senkinek nem lehet fogalma, mire képes. Nem emlékszem, hogy a Fradiban túl maradandót alkotott volna. Mire beépülne, remélhetőleg Ogu is teljes értékű lesz. Ezért nem értem, miért kellene vele hosszú távú szerződést kötni.
Volt 1x egy Knezovic eset. Pedig Sanela nem is ismeretlenül tért vissza!
Mellesleg talán meg kellett volna tartani Tréfit...
(A kommunikáció pedig megint gyalázatos. Fel kellene már fogni, hogy a szurkolók nem tapsológépek!)
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez is egy kézilabdás világ
DUNAFERR FOREVER!!!
"A balszélső utóbb elárulta, nincs komolyabb sérülésről szó, „csak” medvepuszit kapott."
DUNAFERR FOREVER!!!
Mi lesz itt, ha Kim sikeres lesz a válogatottal? A félisten prof és NEKA csapata beárazódhat mindenki számára nyilvánvalóan. Már KEB idején is kapott egy taslit a "félelmetes tudású szakembergárda", még egy újabb jóval kellemetlenebb lenne.
DUNAFERR FOREVER!!!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Lehet én gondolom rosszul, de sztem Jolly Joker Jánosunk fordítva ül a lovon. Egyrészt elég "érdekes" hangnemben beszél Kimről, másrészt a felnőtt válogatott előszobája az utánpótlás válogatott. Az utóbbi neveli az előbbinek a játékosokat.
DUNAFERR FOREVER!!!