Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A Gropius nevű egykori nk.építőipari cégről van szó, egyébként. Igen, még mielőtt teljesen bedőlt volna, kiszállt belőle a jelenlegi klubtulaj, előtte 1 évvel. Nem tudom, mennyi az, amekkora összeget eddig felhasználtak, de amikor a város független polgármestere nem volt hajlandó jelentős összeg fejében "megvenni" a létesítményeket (amiknek létrehozását nem a város kezdeményezte, igaz, már valamennyivel hozzájárult), akkor, gondolom, a kapcsolatok révén + 2 milliárdot "újítottak" a további építkezésekre a nagy költségvetésből...Tehát gyakorlatilag állami forrásból. Ennek kapcsán vetődött fel bennem ez "tulajdonjog"-gal kapcsolatos kérdés.
Idén és jövőre az építőipar remek biznisz, bizonyos köröknek, ha ezt sikerül a sporttal összekapcsolni...aranybánya.
A tulajdon jog szerintem most mellékes, azt majd próbálja szerződésekkel úgy alakítani, neki legyen jó, ha ügyes idejében kiszáll belőlük.
Kérdés, egykor valóban csődbe ment, vagy csődbe vitte a céget...,
1. Miért éri ez meg neki?
2. Ha elkészülnek ezek a létesítmények, kié lesz a tulajdonjog? Mert nyilván a fenntartás szempontjából ez egyáltalán nem mindegy.
Veszprém-Zágráb
Szeged-Silkeborg
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ma nagyon hiányzott elöl Zizi és Pena eredményes játéka. Hátul pedig Blanka nagyon visszaesett a szünet után, összesen 2 védése volt, mégsem cserélte Elek. Ha Szikora esetleg nem szállt volna be jól, akkor is legalább egy pár perces pihenő lehet visszahozta volna. Plusz nem Kovacsicsnak kellett volna kettesben Jaukovics ellen védekeznie, esélye sem volt, sorban lőtte mellőle a gólokat átlövésből a 2. félidőben.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2017.03.11. 16:43:22
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezzel nagy valószínűséggel a 3. helyen végeznek a csoportban. Persze lehetnek még másodikok és negyedikek is.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A Vardar tipikus példája annak, hogy nem minden a pénz, szerintem.
Jövőre egészen komplett kerete lesz a Fradinak, még ha Zizi elmegy babázni, akkor is.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mielőbbi teljes gyógyulást!! A helyzet nem egyszerű. Sem Ogu, sem a Kohász számára. <#confused>#confused>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mivel Mendy, akik egész meccsen kiszámíthatatlanul játszott, egy labdaszerzési kísérletével a hatoson belül harcképtelenné tette Oguntoyét, a Kohász elveszítette első számú kapusát. Ez meg is látszott az eredményen, de végül egy huszáros hajrával sikerült megszerezni a győzelmet és az értékes pontokat. Gratulálok a csapatnak. <#eljen>#eljen>
Egyébként pedig nem tudom, hogy Fehérváron is mit tesznek a TAO-val, mert mindkét utánpótlás csapatukat kiütéssel vertük, nagyon gyengék. Mondjuk minek is törnék magukat a gyerekek, a felnőttben nincs hely számukra, ahogy a keretet nézi az ember.
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2017.03.06. 09:34:16
DUNAFERR FOREVER!!!
A Bud nagyon simán nyert, így az egyik negyeddöntő párharc már megvan, az ETO-Metz összecsapás képében.
DUNAFERR FOREVER!!!
Persze, TV-ben láttam, hogy jó a hangulat, meg sokan is vannak (most is 5100+!, kb heti nb1 forduló nézőszámának a fele 😊), azért nem ugyanaz. tv előtt jobban szoktam izgulni mondjuk..^^. Grat a csapatnak, nagyon jól nyomták.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért az figyelemre méltó, hogy a franciák hazai pályán a Budot és a Vardart is megverték.
DUNAFERR FOREVER!!!
Pedig a franciák egyelőre jól állnak, a szünetben 3 góllal vezetnek a Vardar ellen.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!