Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Most érten haza, máris prezentálom <#wink>

Dunaferr SE - MKB Veszprém
Férfi NB I., Dunaújváros
2010.03.12. 17:50 cunder.hu

Mondi Békéscsabai ENK SE – Váci NKSE
Nõi NB I., 20. forduló - Békéscsaba
2010.03.12. 18:15 Sportklub

RK Krim Mercator (szlovén) – Gyõri Audi ETO KC
Nõi Bajnokok Ligája, Középdöntõ, 1. csoport, 5. forduló - Ljubljana
2010.03.13. 17:55 Viasat3

Hódmezõvásárhely - Fehérvár
Nõi NB I., 20. forduló - Hódmezõvásárhely
2010.03.13. 17:50 cunder.hu

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Hétvégi mûsort kérhetnék?
kaloz174
Mai mûsor a Cunderen:

2010-03-12, Péntek

17:50

Dunaferr SE - MKB Veszprém KC
Nemzeti Bajnokság I.osztály 24.forduló - felnõtt, férfi

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Off:
Menetrend "postázva". <#vigyor2>

Hajrá Újváros!

teljesen mindegy mivel március végén még hideg van a tengerben fürdéshez mint írtam, meg azon a hétvégén amúgy is más dolgom van 😊 de azért köszi az infókat 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

no, ne éljétek belée a román tengerparti látványosságokba, mert a meccs az Buzauba lesz valószinüleg! Ugyanis Konstancának nincs megfelelõ terme! Buzau meg nem igazán látványos vidék. alföldi kisváros.
Dunaújvárosban a vasútállomásról tudja valaki milyen busszal lehet eljutni a csarnokig? thx

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Köszi mindkettõtöknek. 3 napja alig alszom, úgy látszik ezzel egyenes arányban csökken az agyi kapacitásom is. 😊

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Így van. Méghozzá annak kapcsán amit a hozzászólásod elején írtál.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Isthy, szerintem, a 2 fiatal kapusra célzott.

Táncos ETO
"Ezek szerint a hallott információk mégiscsak igazak. Jó lenne, ha ez a dolog változna, mert lehet így nem sok jövõjük lesz."

Komolyan nem értem.. <#buck>

Táncos ETO
Köszönöm! <#eljen>

Köszönjük szépen, az infót! Micsoda meglepetés ez nálam is mûködik!!!
kaloz174
Akit érdekel az tegnapi meccs:

itt nézheti

Bízom benne, hogy rajtam se<#smile>
kaloz174
Na és még annyit, ami talán azért nem jutott eszembe, mivel meccs elején tortént:
Mint somogyi származású játékost, virágcsokorral köszöntötték Kovacsics Anikót, valamint mindenki kapott virágot, a nõnap alkalmából. Azt hiszem, ez kedves gesztus volt. <#taps>

Isthy
Rajtam nem fog múlni a sörözés <#wink>

A péntek sajnos a meló miatt nem jó, ezért nem nagyon járunk a csajok meccseire sem Újvárosba...<#shakehead> Szombaton este pedig Ildikó névnapon veszek részt <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

jó kis meccs volt, a kielcei szurkolók nagyon szimpatikusak, és jól szurkolnak, irigyeltem is tõlük pár dolgot pl. volt egy egész oldal lelátót betakaró zászlójuk amit kihúztak -nem tudom mutatta e a TV- a tapsikolójukkal koreot is csináltak, és bedobhatnak pénztárgépszalagot 😊 jól nézett ki 😊
ami meg külön jól esett, hogy amellett hogy többször éltették a csapatunkat, Marianról is megemlékeztek egy rigmussal.
tényleg igaz a mondás, lengyel magyar jó barát 😊
bár nem sok esélyt látok rá - a Hamburg iszonyat erõs csapat-, de örülnék, ha továbbjutnának és esetleg ismét játszhatnánk velük 😊

😊)) én is úgy gondolom, hogy továbbjutunk a negyeddöntõbe, de azért ennyire még ne tekintsünk elõre, hogy már állítjuk a dobogót a fõtéren 😉))

viszont ha lesz alkalmatok jönni, kötelezõ a közös sörözés, hogy én is felköszönthesselek 😊

szombaton jöttök Vp-be?
vagy pénteken a fiúk meccsére? elvileg mind a kettõn ott leszek, de nálam sosem lehet tudni 😄DDD

Isthy
Köszi a beszámolót!
Ezek szerint a hallott információk mégiscsak igazak. Jó lenne, ha ez a dolog változna, mert lehet így nem sok jövõjük lesz.
Az ETO letudta a kötelezõ meccset és nekik a lényeg a szombati lesz. Gondolom ennek fényében játszottak ma, tartalékolva Ljubljanára. Remélem szombaton igazolják is ezt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A kifejezés egy mondjuk úgy, hogy "fórumozót" takar, aki nagyon "kedveli" az újvárosi csapatot és a szurkolóit <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Akkor azért még írok pár szót, most a Te kedvedért. <#wink>
Az ETO-ban a Vivi és Ogu voltak a kapusok. (Gin pihent, de ott volt.)
Valamiért a védekezésük sem volt olyan acélos, mint máskor, ami elég meglepõ volt, mivel a jelenlegi elsõ csapat volt pályán szinte végig.
Pontosabban Tomori nem játszott késõbb, pedig õ azok kozé tartozott, akik vitték a csapatot. Az õ játéka pl. tetszett.
Késõbb inkább Bradeanu volt a pályán, az õ formája még változó képet mutat. Aki még a második félidõben jó benyomást keltett, az Amorim volt. Azt hiszem, az elsõ félidõben Tomori, késõbb Amorim, na és részben Bradeanu volt az, akiknek leginkább köszönheti a gyõri csapat, hogy végül nem kellett vesztesként elhagyni a játékteret ezen az estén.
(Az "Elnök úr" kissé nagyon pipa volt.😊)

kaloz174
A beszámoló, a kedvedért:
A szoros eredmény, na és az elfogadhatatlannak vélt etos hozzáállás kapcsán eddig hallgattam egy régi kedves ismerõs kiváló szakember kifakadását, panaszait. Nem voltam tõle boldog, mert tényleg nem arról szólt, hogy azt a mentalitást, ami egy BL-csapathoz szükséges, nap mint nap tapasztalja. Ma sem ezt történt, sajnos.
Az ifimeccsrõl is írnék pár szót:
Láttam játszani az új nagy balkezes tehetségnek kikiáltott Planéta Szimonettát. Sokat kell még faragni rajta, hogy tényleg beváltsa a hozzá fûzött reményeket, most úgy láttam.
Egyébként az a meccs is, bár biztos gyõzelem volt, de végig szorosan alakult, igaz, nem annyira, mint aztán a felnõtt.

A Siófok nagyon harcos ellenfél tud lenni, hazai pályán különösen, ezt az ETO is megtapasztalhatta most. A gyõriek nagyon tompán kezdtek, na és ez alig változott egész meccs alatt. Szerintem a Siófok elfáradt, leginkább ezért nyert a vendégcsapat. Ötlettelen támadójáték, gyenge kapusteljesítmény és védekezés jellemezte a bajnokot. Talán túlpihenték magukat. (Gyakorlatilag a mai napig pihenõt kaptak.) A Siófok pedig élt a lehetõséggel, hogy nincs mit veszíteni. Lelkesen rohantak, lõtték a góljaikat - miért ne tették volna, mikor szinte senki sem akadályozta õket.😊
Eljött a félidõ vége, még mindig õk vezettek. Sõt, szerintem csak az utolsó 10 percben fordult meg az eredmény. Akkor sem volt túl nagy a gyõri elõny. Ha a siófoki lányok kicsit türelmesebbek, csak 1 gól lett volna közte. 3 lett, ami így sem válik az ETO dicsõségére. Egy tét nélküli meccs volt, edzõmeccs színvonalon.
Érdekes volt, hogy Konkoly alig cserélt, kivéve a kapusokat. Talán azzal bûntette a játékosokat, hogy kötelezõ volt nekik játszani. <#vigyor2> Mit mondjak: letudták a meccset, megszerezték a kötelezõ gyõzelmet. Mondanám, hogy ez kevés lesz a BL-ben, de eddig azt tapasztaltam, hogy Konkoly jól ért a formaidõzítéshez, remélhetõleg most is így lesz.

Táncos ETO
Kíváncsian várom én is a beszámolót!
Kit takar a "barátunk" megnevezés? Konkoly?

Isthy
Akkor remélem nemsokára kapunk beszámolót is a váratlanul szorosra sikeredett meccsrõl <#wink>

Ahogy olvasom a meccs kapcsán "barátunk" ismét megmutatta valódi énjét...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Részemrõl most a jegy dolog tárgytalan, mivel ha jól látom a meccs Húsvét hétvégéjén lesz és ez nálunk családi programot jelent. Majd a negyeddöntõ visszavágóra szeretnék ellátogatni és remélem a fiúk meglepnek majd akkor egy kis ajándékkal (FinalFourba jutás) születésnapom alkalmából <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Na így aztán meg pláne<#smile>
Breki33
Hát mivel Románia egyik legismertebb tengerparti fürdõhelye ez így van:-)

Kb három éve Bulgária felõl hazajövet voltunk ott kicsit, elég feltûnõ volt, hogy mennyivel szemetesebb a román rész mint pl az aranypart.
Én ezt egyébként megsejtettem, hogy õket kapjuk. Na tessék valaki már fürdeni szeretne a tengerben (ezek szerint nem messze van Mondjuk és is el tudnám magam képzelni a tengernél...
a szeged- constanta meccsen õ végezte el, hogy most is esetleg õ fogja azt nem tudom,de úgy gondolom ott lesz mindkét meccsen!

ha valakinek kell jegy, idõben szóljon, mert elsõ körben a bérletesek csak +2 jegyet vehetnek, és külön szervezést igényel, hogy többet tudjak venni. 😊

Isthy
A kívánságunk teljesült az ellenfelet illetõen <#wink>

Felvetõdött bennem, hogy esetleg Petre Cozma fogja elvégezni a kezdõdobást az Arénában...

DUNAFERR FOREVER!!!

örülünk nekik, mert talán õk a legkevésbé erõs alakulat a 4 csapat közül, amit kaphattunk, de megmondom õszintén én jobban örültem volna nekik a következõ körben -feltételezve nekik egy olyan ellenfelet, hogy továbbjutnak-, mert akkor már jobb idõ van, és a tengerben is lehetett volna fürdõzni 😊))

Breki33
A Constantán át vezet az út a nyolc közé

Bécsben elkészítették a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének a párosítását. Az egyetlen állva maradt magyar csapat, az MKB Veszprém a román bajnok Constantát kapta ellenfélül. Az elsõ mérkõzésre március 24–28. között Romániában, a visszavágóra március 31. –április 4. között Veszprémben került sor.
😊 mindenképpen 😉)))

Isthy
Fekete pólóban leszel? <#ravasz1><#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
ok, kinézem és megírom😊

lassan a 13-i "koordinátákat" is megadhatnád 😉

kaloz174
Ha minden jól megy, holnap megnézem az ETO-t, miután - majdnem - házhoz jönnek. <#vigyor2>

köszi fiúk!

Isthy
Szintén zenész <#wink>
Minden hölgyfórumozónknak sok örömet és boldogságot kívánok a Nemzetközi Nõnap alkalmából!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Neked is köszi a figyelmességet. <#smile>

Táncos ETO
Csatlakozom, Isten éltesse a hölgyeket!

kaloz174
A Cunder heti mûsora

Mai mûsor
2010-03-08, Hétfõ

17,30:
Dunaújvárosi NKKSE - ASA-Consolis-Hódmezõvásárhelyi NKC
A 2010. március 5-én lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1.19.forduló

19:30:
Alcoa FKC - Siófok KC
A 2010. március 6-án lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1.19.forduló

kaloz174
Köszi szépen! <#wink>

Breki33
A kép meg lemaradt

Breki33
Minden idelátogató hölgytagnak és nõi kézilabdásoknak
BOLDOG NÕNAPOT KÍVÁNUNK!

Életünkben göröngyös út is vezet,
Velünk vagytok akkor is és nyújtotok kezet.
Szeretettel és hálával tartozunk néktek,
Kik az életünket, szebbé és boldogabbá tettétek.
Mellettünk vagytok egy életen át,
Hûségünket, szeretetünket, nyújtjuk cserébe érte át.

Kívánunk sok erõt, egészséget,
Minden évben szerencséket.
Szemetekben könny sose legyen,
Napjaitok vendége az öröm legyen.
Nõnap alkalmából minden jót kívánunk,
Mi férfiak szívünkbe örökre titeket zártunk.
Igen, ebben a szakaszban talán már nem hiányoznak az erõnléti edzések..
a lányoknál érdekes lesz a 6-ik forduló! mert a Gyõrnek elég itthon a németeket megverni, mig a másik helyért ki-ki mecs lehet a krim és a larvik közt! Az elsõt jó lenne elkapni, mert a Viborg Althaus mellet elvesztett egy másik alapjátékost is! A valcea meg nagyon belelendült s megnyeri a másik csoportot.
Persze, ha sikerülne nyerni Ljubljanában akkor tiszta az ûgy.
Sõt szerintem még nõni is fognak azok az indexek<#vigyor2>
Ahogy írod is a szakadék is tovább fog nõni sajnos, ami senkinek nem jó. Véleményem szerinte az elkövetkezõ 1-2 évben nincs rá komoly esély, hogy kisebb legyen a szakadék.
Isthy
Bemutatkozó sajtótájékoztató

Egy biztos, sem a csapat ereje, sem a szépségindexe nem fog csökkenni <#wink> A 3 kapust illetõen maximálisan egyetértek vele. Viszont sajnos ezzel még nagyobb lesz a szakadék az ETO és többi hazai csapat között. Ugyanúgy ahogyan az MKB Veszprém esetében a férfiaknál.

DUNAFERR FOREVER!!!