Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem megkapta ott Õ is a lehetõséget, de valahogy egy komoly meccs sem jut az eszembe ebbõl a szezonból amelyen jól játszott volna, illetve amelyen látszott volna rajta az az extra motiváció ami egy ilyen helyzetben elvárható lenne.
kaloz174
A Loki jön "teljes sereggel".<#gonosz3><#rolleyes>
Majd ma kiderül, Konkoly mennyivel jobb, mint Róth volt - a Fehérvár ellen. (Ha valaha, most igazán nagy blama lenne Fehérváron kikapni az ETO-nak...)
A Siófok, szerintem, már gyakorlatilag bent van a 8 között.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

bár inkább szerezzünk mi 2 pontot a DVSC ellen, és Fehérvár legyen 5-8. között, mint a Siófok. 😊 (bocs kalóz 😄)
durva utolsó 2 forduló lesz 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

basszus, remélem Tomori-féle story nem kavarta meg nagyon a gyõri fejeket, nem lenne jó, ha ma egy szétesett gyõri csapat kikapna Fehérváron... nagyon nem lenne jó nekünk :SS

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

" meg kell küzdenie a csapatba kerülésért "

inkább úgy fogalmaznám, hogy azt hitte tavaly bizonyított annyit, hogy az elsõ számú bizalom felé legyen idén is, és a másiknak kelljen jobban küzdenie. Ehelyett azt láttuk, hogy õ ült a padon, hogy a másik a pályán lendüljön formába. Egyrészrõl bevált, hiszen a másik egyre jobban játszik, másrészrõl meg ezzel leépült Zsuzsi. Ehhez jöttek a betegségek.

Ezért írtam máshol is, vajon mi volt elõbb, Zsuzsi alapból nem tudta elviselni hogy van Duda, vagy azért nem tudta elviselni mert nem kapott bizalmat (szerinte/m) "jogtalanul" és csak késõbb jött a le.sz.rom hozzáállás.
/ami ne titkoljuk Tomira igencsak jellemzõ hozzáállás, volt, vagy úgy látszik van is./

de azért ez nem csak egy emberen múlt, ez vastagon kétszereplõs történet.

Táncos ETO
"xxx7 válasz | megnéz 2010.03.16 21:36:56 © (82574)
Sajna Tomi nem tudja feldolgozni a mûtéteit és, hogy megkell küzdenie a csapatba kerülésért és ezt nem túl szépen az öltözöbe ki is nyilvánitotta"

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Breki33
Nemcsak te

"Vanyus Attila:"A hír igaz, de a játékossal történõ megállapodásunk szerint nem nyilatkozunk az ügyrõl. Azt az információt azonban meg tudom erõsíteni, hogy Tomori Zsuzsanna a mai naptól kezdve a második csapat edzéseit látogatja " Tomori Zuzsa:"Szeretném tartani magam a vezetõséggel történõ megállapodáshoz, és nem szeretnék nyilatkozni az üggyel kapcsolatban. Még én is a sötétben tapogatózom, nem tudom hogyan alakul a jövõm. Ha távoznom kell a csapattól, akkor szerencsére vannak lehetõségeim" A ...... információi szerint Konkoly Csaba vezetõedzõ és a játékos között régóta feszült volt a viszony és ez vezetett Tomori számûzéséhez. azt hiszem ez eleg egyertelmu es sajnos a rossz eloerzetem beigazolodik. "
az õ alap hozzáállásával és az edzõnek "Zsuzsihoz állásával", várható volt... hogy mi volt elõbb, a tyúk (Tomori) vagy a tojás (Konkoly)... nem tudjuk.

mert hogy én ebben látom a hibát, nem csak Tomoriban, kivételesen 😊

Isthy
Kísért a múlt? Sajnos Zsuzsi pályafutását úgy fest végigkísérik a problémák klubról klubra... Azt gondoltam sikerül neki jó irányba változnia, fõleg a tavalyi BL teljesítménye alapján. De úgy látszik mindig szembesülnünk kell valamivel... <#shakehead>

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
szerintem Tomori valami fontos emberrel vagy nála fontosabb játékossal összezördült és õ lett a vesztes. Formahanyatlás miatt nem szoktak valakit leküldeni a B-be mert akkor egy rakás klubnál nem kevés játékos "liftezne".

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Teljesen egyetértek a véleményeddel, szerintem is inkább ott lehet a probléma, mint az egészségi állapotával ebben a kérdésben.
Bízunk benne, hogy mihamarabb talpra áll ami nem fog menni egy hónap alatt, mert ennek idõ kell.
Ezt aztán baromira de nem értem, mi van????????????????????????
Legalább egy hihetõnek tûnõ nyilatkozatot kiadtak volna!!!!!
Táncos ETO
Én is félek tõle, hogy itt komolyabb problémák vannak.. 😞

kizártnak tartom, hogy a betegsége miatt lenne, annál is inkább mert Görbe sem az NB I/B-ben nyeri vissza a formáját, ha érted mire gondolok... Nem túl kedves gesztus lerakni az ifik közé, betegség ide vagy oda...ráadásul ott is edz, nem csak játszik... szerinted Marko Vujin is az ifikkel regenerálódott, ahol az edzõje (Lajos bá) nem tudja szem elõtt tartani, tanácsokat adni neki, stb.?

itt más van a háttérben,a korábbi nyilatkozta, hogy mennyire egyben vannak Konkollyal inkább tûnt PR-nak a pletykák ellen, mint õszinte nyilatkozatnak.

de ne legyen igazam :S

Táncos ETO
Én nem tudom mi állhat a háttérben (valóban a betegség-e), de azért az, hogy semmit nem mondanak, nonszensz. Legalábbis egy magát profinak valló klub esetében. Ez az én meglátásom. Nagyon sajnálom Tomit, reméltem a védelemben számíthatunk rá, így viszont nem tudom mi lesz.. <#confused>

Breki33
Lehet tudni vmit az okokról?
kaloz174
Megmondom õszintén, messzirõl sajnálom Tomori Zsuzsát. Siófokon nagyon igyekezett, egyértelmûen a jobbak közé tartozott, viszont feltûnõen vékony volt. Gondolom, a betegség, mûtétek hatására.
Nem ismerem az okokat, de nagyon szorítok neki, hogy ki tudjon jönni a gödörbõl.

kaloz174
Mai ismétlés:

Vásárhely-Fehérvár

Isthy
Tomori az NB I/B-ben

<#wow1><#wow1><#wow1>

Egy másik döntés is született: az elõdöntõt a csapat a saját csarnokában fogja játszani.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Olyan hírek keltek szárnyra, hogy már az elõdöntõt is a Veszprém Arénába viszi az ETO. Esetleg valaki gyõri illetõségû megerõsítené ezt?
Tény, hogy nem volt rossz a hangulat a tavalyi BL döntõn, reméljük ez idén is meglesz ha sor kerül rá. Az biztos, hogy a románoknak furcsa lesz a nagy tér és ez elõnyünkre válhat.

Örömmel olvastam, hogy a cunder.hu adja élõben a mi pénteki és a szombati Vásárhely-Veszprém meccset is. <#eljen><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Õ volt az egyik akikrõl beszéltem, hogy nagyon akarták a BL 4-be jutást. Mondhatnánk, hogy szokás szerint hozta a formáját. A meccsen 44 %-al védett és 45 másodperccel a vége elõtt 23-24-nél 7-est fogott. <#worship>
Szerencsére a kézsérülése után viszonylag gyorsan újra felépítette a formáját és a 2. csoportkörben végig jól véd.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Katinak hogy ment?
(Siófokon nem védett, azzal, hogy majd Ljubljanában...)

Isthy
Amikor a Hypo többször is feljött 1-2 gólra, utána rögtön elmentek újra 3-4-re. Ebbõl az valószínûsíthetõ, hogy csak a gyõzelemre törekedtek és annyit játszottak ki magukból, ami ahhoz kellett. Sztem ennél többet tudnak, de meglátjuk, hogy az elõdöntõben mit tudnak ebbõl kivinni a pályára, minden bizonnyal az ETO ellen.
Paula nem volt rossz, de annyira jó sem. A másik oldalon Szanko pedig nagyon halovány volt. Pedersent kellett volna többet védetni, de csak 3,5 percet kapott. A Viborg ellen õ nyerte meg a meccset a 2. félidõben a Hyponak. Nem csodálkoznék ha a nyáron lelépne a Hypotól.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ezek a kérdéseim:
A románok annyit játszottak, amennyi éppen kellett? Vagy ennyit tudnak jelenleg?
Paula viszont megint jó volt, már annak alapján, amennyit láttam a meccsbõl.

Isthy
Valcea-Hypo 32-27 (17-14)

A tudásal nem lett volna baj, az akarat volt kérdéses Vojna nyilatkozata alapján. Végül simán behúzták a meccset, a Hyponak csak a felzárkózásokra futotta.
Most már valóban ez a kérdés maradt, de sztem a Larvik is nyerni fog otthon a Krim ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

úgy látszik tudta és karta s! A két kapus közti külnbség hozta ki a végeredmént. mostmár csak az dõl el,hogy a Larvik akrja e a Viborgot vayg sem?
kaloz174
A veszprémiek így látták

Érdekes, elég eltérõek az értékelések.

Breki33
vagy hogy tudja-e akarni
Isthy
Ezen kiderül, hogy akarja-e a Valcea az ETO-t az elõdöntõben <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is azt írtam, hogy csak kisebb részben múlik rajtunk. De az a kisebb rész (a Loki elleni pontszerzés) tõlünk is függ. Én azért kb. 20 % esélyt adok a csajoknak. Pénteken meglátjuk ki állt közelebb az igazsághoz <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mai meccs, elvonási tünetek ellen:
Valcea - Hypo<#vigyor2>

kaloz174
Azt nem is kérdeztem, a meccs elõtt mit gondoltál a tegnapi várható eredményrõl?

kaloz174
Az, hogy a 8-ban leszünk-e, már nem annyira rajtunk múlik. Tény: a Loki elleni pontszerzés segítene, de ennek esélye elég kicsi, azt gondolom.

nem jósolgatok, de annak nem sok esélyét látom, hogy a Fehérvár gyõzzön a Veszprémi Arénában, arra meg még kevesebbet hogy a Gyõr ellen nyerjenek 😊
A Vásárhely sem hiszem, hogy Debrecenben nyer, azért addigra összeszedik magukat a Lokisták 😊 ( a szép az lenne, ha a tõlünk elszenvedett vereséget kellene feledtetniük otthon 😄)

én optimista vagyok 😊

Isthy
Köszönöm mindkettõtöknek a véleményeket! <#worship>

Ha nem kezdünk valamit a védekezésünkkel, akkor nem leszünk a 8-ban. Ha megcsináljuk azt, amit az MK-ban a 2. félidõben, akkor ismét lehet sanszunk a Loki ellen. A Loki most nincs jó passzban, de a pontszerzéshez mindenkinek a maximumot kell nyújtani. A sorsunk már csak kisebb részben van a mi kezünkben.

Kell a bravúr, HAJRÁ ÚJVÁROS!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
helyesebben: jósolgatni😊))

kaloz174
Belegondolva az egészbe, a Veszprém viszont elég jól védekezett. Ehhez hozzájárult, úgy gondolom, relatív lassúságunk.
Ez azért volt csalódás, mert egyrészt, úgy tudom, nem erre készültünk, másrészt eddig azért ennél gyorsabbak voltunk. Kellett volna a kispadról valamiféle ösztönzõ elgondolás, utasítás; közbeavatkozás.

ps: ne tessék jósolni <#vigyor>, szerintem sajnos már nem tõlünk függ elsõsorban, mi lesz.

Veszeli akkor élt igazán mikor Sári Barbi "állítólag" emberfogással kivette...
hihetetlen mennyire nem megy a védekezés, sajnos Boki néha elmozizott, csere helyett! 😞
Detti megint a hátán vitte a csapatot, lassan nincsenek rá szavak... Ivett és Gabó dicsérhetõ még... kellene Kiss Szilárd hogy összerakja a védekezést, mert az nagyon nem megy 😞

1 pontot nyertünk, meglesz az!!!!

hajrá csajok és nagyasszonyok 😊

kaloz174

kaloz174
Nagyon bíztam benne, hogy ezt a Veszprémet otthon is verni tudjuk. Sajnos azonban valamiért az elején átvettük az õ lassúbb játékukat, amit nem értettem. Ennek ellenére a meccs elején inkább mi vezettünk, de akkor, amikor ezt az elõnyt növelni kellett volna, megtorpant a csapat.
Ehhez hozzájárult, gondolom, hogy Detti emberfogással kivették a játékból, na és erre valahogy nem készültünk fel. Igaz, Veszeli átlövéseire számítottunk, mégsem védekeztünk ellene az elején elég hatásosan. (Késõbb kapott egy embert, de így is lõtt 11-t, sajnos.)
Tény: a védekezés, valamint a kapusteljesítmény sem volt megfelelõ, így a Veszprém az utolsó 10 percben megfordította az állást, ha jól emlékszem, -3-mal fordultunk.
A második félidõben is a hazai csapat kezdett jobban, sajnos. Aztán fokozatosan sikerült felzárkózni, köszönhetõen pár indulásból szerzett gólnak. Meg is fordítottuk az eredményt, viszont pár újabb hiba elég volt hozzá, hogy a Veszprém kiegyenlítsen, még vezettek is, amikor a csapat egy nagy hajrával (2 perc volt vissza és 2 gól hátrányunk volt) kiegyenlített.
Ennek alapján azt mondom: nyertünk 1 pontot. Bár nyerni kellett volna, ez mégis esélyt ad a folytatásra, nézve a többi eredményt.
Ez van. Izgulhatunk tovább.

Isthy
Sajnos nem sok... Nagy bravúr kellene hozzá! Elõször fogadjuk a Lokit, majd megyünk Békéscsabára. De bármi megtörténhet, egyszer már megtréfáltuk a Lokit <#wink>

Mai eredmények:

Veszprém-Dunaújváros 36-36 (19-17)
FTC-Hunnia 51-20 (22-11)
Vásárhely-Fehérép 38-32 (19-17)

A mai meccs eredményét elnézve a védekezésünk még mindig maradt a régi szinten... Még szerencse, hogy elöl valamennyire tudjuk tartani az eredményt. Nagyon kíváncsian várom a helyszíni beszámolókat. Sajnos most mennem kell névnapozni, így nem tudom megvárni, de holnap érdeklõdve fogom olvasni õket.

DUNAFERR FOREVER!!!

milyen esélye van a Dunaújvárosnak a 8-között maradásra? kivel játszanak még a debrecenen kivül? mi az utolsó két forduló sorsolása?
Isthy
Gratulálok az ETO-nak a 4-be jutáshoz! <#taps>

Katasztrofális támadójátékkal sikerült 1 pontot menteni egy igencsak közepes Krim ellen. Ilyen gyalázatos támadójátékot nem is tudom láttam-e valaha az ETO-tól... Szerencsére voltak 3-4-en akik nagyon akarták a BL 4-be jutást. Remélem ezzel letudták idénre a rossz meccsüket a BL-ben.

DUNAFERR FOREVER!!!

no nem csodálkozom a siófoki gyenge játékon, mert ma sem volt sokkal jobb! 18 hibát ekövetni nem semmi! Kovacsics és Tomori vezettek ebben! Még szerencse, hogy Pálinger, Spiridon és Bradeanu húzta a csapatot, Vérten meg feljavult a végére. Hornyák,Amorim és Mravikova küzdöttek, de õk is sok hibával.
nekem úgy tünt, hogy mintha jobban szerettek volna a Valceaval találkozni az elõdöntõben, mint a Viborggal! Sikerült!
Táncos ETO
Lehet Németh Andrást szeretni vagy nem szeretni (én az utóbbiak táborát gyarapítom), <#circling> de amit a kézilabdáról tud, azt el kell ismerni. Kivételes edzõ.

kaloz174
Érdi hírek

Na és a hozzászólások is elég érdekesek!
Mindenesetre nem egészen világos, mi is történt. Helinek term. külön szorítok.

kaloz174
Berni kiváló játéka számomra külön öröm, talán nem is kell mondanom. <#eljen>

Isthy
Békéscsaba-Vác 32-33 (15-18)

Igen, nyert a Vác Békéscsabán és sztem teljesen megérdemelten, egy egész jó mérkõzésen. Az 1. félidõ egyértelmûen az övék volt, uralták a játékot. A hazaiak kiváló védekezésébõl semmi nem látszott és a kapusteljesítményük is "méltó" volt a védõmunkához. A Vác dinamikus támadójátéka ellen nem volt ellenszerük, elöl sem voltak elég határozottak a jól mûködõ váci védelem ellen. A szünet után feljavultak elöl és hátul is, így sikerült 23-23-nál utolérni a vendégeket, de a vezetést nem sikerült átvenniük. A Vác újra ellépett 4 góllal, ugyan sikerült még visszajönniük, de végig futottak az eredmény után és ez végül felõrölte õket. Nyikolajenko vitte a csapatát - fõleg a 2. félidõben - de egyedül kevés volt, mert a vendégeknél több jó teljesítmény volt. Sztem a Vácban sem csak egy vezér volt ma a pályán, de errõl késõbb. A vendégeknél mindkét kapus amikor kellett jól teljesített és sokat segített csapatán. Herr Orsi komoly szerepet vállalt az elsõ félidõ alakulásában, Juhásznak pedig a szünet után voltak nagy pillanatai. Uhrakova jól dolgozott a falban elöl és hátul is, valamint a 2 szélsõ is hozzátette a magáét. Vaszari az elsõ, Baross pedig a második félidõben. Sopi kiválóan és eredményesen játszott és vezére volt a csapatának szokás szerint. <#taps> Gondolom, most mindenhol az õ nagyszerûségét dícsérik, számomra azonban volt a pályán egy másik játékos, aki legalább annyit tett ezért a gyõzelemért, õ volt a másik vezér. Temes Bernadett ma szintén nagyon nagyot játszott, én külön gratulálok neki! <#taps> Amellett, hogy kiválóan irányította a csapatát, gólratörõen és kapura veszélyesen játszott. Rengeteg gólpasszt adott, szinte minden posztra. Bal és jobbszélre és beállóba is valamint Sopinak is. Arról nem beszélve, hogy nagyon sokszor lépett be a falba második beállóként Uhrakova mellé és ezzel kiváló kettõs zárásokat adott Sopinak, aki szinte lubickolva élt is ezekkel. Mindezek mellett lõtt 6 gólt és pechére 4 kapufát is. Már az elõzõ meccsen is nagyot játszott a Loki ellen és ma ismét kiválót nyújtott. <#worship>
Elnézve a Loki elleni és a mostani meccset azt kell mondjam NA igencsak jól összerakta és "megcsinálta" ezt a csapatot, sztem õk az esélyesek a 2. helyre. A rájátszás végén is sztem õk vívhatják majd a döntõt az ETO-val.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nyert a Vác Csabán. Már nem az elsõ végjáték, amelyiket a Csaba elveszít. Azt hiszem, amíg nem igazolnak olyan játékost, vagy játékosokat, akik mentálisan is erõsek, lesz még ilyen gondjuk.
Látszott most is, hogy nem volt, aki vezére legyen a gárdának, szemben a Váccal.

no a Vácnak sikerüt egy góllal nyerni Békéscsabán! Igaz, igencsak erõs birói ellenszélben! Ez a páros látom hazai biróvá nõtte ki magát Csabán...akár diszpolgárok is lehetnek ott idõvel!