Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Temes Berni bekerült a válogatott A keretbe!
Szuper! <#eljen>#eljen> Személyes szimpátia okán ez nekem külön öröm.
Azonban miért nem lehet sehol olvasni a híreket a keretrõl, vajon?
Vagy csak én nem találtam meg?
A mai naphoz:
Kíváncsi vagyok, a tét nélküli meccsen az ETO végre képes lesz-e szépen is játszani. Mert eddig ezzel elmaradta, szerintem.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Én máshogy vagyok a fõvárossal, egyáltalán nem vagyok oda érte. Ugyan már, ne mondj ilyet, mi sosem fogtunk rád semmit <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos 2006 óta egyre jobban fogyatkozik a kapu mögötti és a lelátós szurkolótábor is <#shakehead>#shakehead> Ma más "értékek" fontosak...
DUNAFERR FOREVER!!!
nagyon sajnálom, mert biztos nagyot alakított volna. 😞 de reményhal 😊
én szeretem Bp-et 😄 legalább nem lehet rám fogni az eredményt 😄DD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mit szólsz Gyuszkóhoz? Nagy meccsei lehettek volna a Barcelona ellen, erre ez történik vele... Pedig lehet Nagy Lacit is oszthatta volna párszor <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Inkább arra, hogy azok az "öregek", akik mellettem szoktak állni, egyáltalán nem jöttek. Ez elszomorított. Mert ez a csapatnak egy fontos meccs - lett volna. Na és az elõzõ meccsen nyertünk ellenük, ami azért az sugallta (bár igazi realitása nem volt), hogy van esély egy újabb szép eredményre.
Ez van, végül is tudom, hogy mindenki nagyon elfoglalt ebben a mai világban.
"Ami még fokozta rossz kedvemet, az a közönség hozzáállása. Nem nagyon értékelik, mekkorát küzd a fennmaradásért ez a csapat. Már eleve kevesen voltak (mindig csodálkozom, miért is nem jönnek ki ott helyben az emberek, azok sem, akiknek nem kerül semmibe), mivel egyidõben volt a hokimeccs is. Aztán a csalódás hatására sokan angolosan szinte azonnal távoztak is. Mit mondjak: nem egy sportszerû dolog."
Ezzel alaposan megleptél, bár ezt lehet csak a nagy bánat íratta veled. Hány éve is jársz Újvárosba meccsre, szerintem jóval régebben mint én, ezt már tapasztalhattad, hogy az Újvárosiak nagy részét marhára nem érdekli a nõ kézi csapat nem most, már ezelõtt pár éve sem érdekelte.
Pedig jó lett volna egy helyszíni tudósító. Állandóan csavarogsz, ez elképesztõ. Tessék hazamenni csütörtök estére <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
sajnos most nem tudok kimenni a meccsre, mert Bp-en leszek 😞
Közben belenéztem a mi meccsünkbe, amit a debreceni tv adott le, egy idõpontban a másikkal.
A bírók az elejét rendesen a Lokinak adták. Nem azt mondom, hogy ezért kaptunk ki, de az állandó küzdelem az egyenlítésért biztosan sok energiát kivett a csapatból.
Detti a Hírszemnek nagyon csalódottan nyilatkozott. Azt hiszem, a köv. meccsig a legfontosabb a pihenés lenne most. Dettinek és Bokinak mindenképpen.
Így minden a veszprémi meccsen múlik. Ha netán döntetlen lesz, akkor nem jutunk a 8 közé.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez van, ma szurkolni kell a Vásárhelynek, hogy nyerjenek. Ha ez meglesz, akkor azután jövõ héten meg azért, hogy ne legyen döntetlen a Veszprém-Fehérép meccs. Vajon ez utóbbi mérkõzésen Mse kinek fog szurkolni? <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Hypo-Dinamo Volgograd 28-26 (14-13)
Viborg-Oltchim Valcea 33-26 (17-15)
Larvik-Krim Ljubljana 30-23 (14-8)
Ezzel a holnapi meccstõl függetlenül eldõlt, hogy az elõdöntõben:
Gyõri Audi ETO-Oltcim Valcea
Viborg-Larvik
Mondjuk a mai viborgi eredménnyel a gyõri elsõ meccsen kiegyeznék <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Mert ez a csapat ennél sokkal több.
Azt gondolom, hogy elfáradtak az egész sorozatban. A Loki pedig rápihent, rákészült erre a meccsre, na és Köstner kedvére cserélgethetett, próbálgathatott. (A lokis csajok egyébként azt mesélték, kemény edzõ.) Ráadásul tart még a türelem a csapat és az új edzõ irányában, így nem nyomasztotta õket különösebb tét. A forrás autentikus.😊)
Az Újvárosban igazából most a "kiegészítõ" emberek nem hozták magukat, én úgy láttam. Nagyon kevesen vagyunk, ez ma fokozottan kijött.
Ráadásul a bírók abban az idõszakban, amikor a Loki elõnyre tett szert az elsõ félidõben, pl. több, Boki ellen elkövetett szabálytalanságot elnéztek, késõbb az nálunk nem volt hetes, ami a Lokinak igen.
(Amikor megláttam Kékeséket, már rossz érzéseim voltak.)
Azt azonban nem értem, hogy Rapatyi miért nem kért idõt a második félidõ elején, amikor egyszerûen semmi sem jött össze.
Kapusteljesítmény megint nem volt a második félidõben, sajnos.
Lehetne mondani, hogy igen, a rossz védekezés ezt hozza magával. Azonban ebben az idõszakban támadásban nem találta az ellenfél kapuját a csapat, ami szokatlan volt.
Azt mondanám, hogy senki nem játszott olyan formában, mint eddigi meccseken. (Detti mellett azonban én Bokit is megdicsérném. Még sántikálva is megpróbált a csapatnak segíteni, akkor ült le, amikor már tényleg reménytelen volt a helyzet. A mûtött térdébe mászott bele Orbán Anna.) Még Detti is haloványabb volt valamivel. Nem az igyekezettel volt gond, én úgy érzékeltem, valahogy azonban tompa volt a társaság a második félidõben. Erre mondom, hogy nem feltétlenül csak ennek a meccsnek a hatása ez, hanem annak, hogy úgy összességében most jött ki az, hogy pár ember játszik végig, szinte.
(Ez mindenképpen arra figyelmeztet, el kell erõsen gondolkodni, hogyan tovább.)
Ami még fokozta rossz kedvemet, az a közönség hozzáállása. Nem nagyon értékelik, mekkorát küzd a fennmaradásért ez a csapat. Már eleve kevesen voltak (mindig csodálkozom, miért is nem jönnek ki ott helyben az emberek, azok sem, akiknek nem kerül semmibe), mivel egyidõben volt a hokimeccs is. Aztán a csalódás hatására sokan angolosan szinte azonnal távoztak is. Mit mondjak: nem egy sportszerû dolog.
Jól kiírtam magamból a bánatot. Már amennyire lehet, term. ezt.
Azt mondanám: gyorsan el kell felejteni a mai napot, túl kell rajta lépni. Sokat úgysem lehet vele kezdeni.
A végeredmény ugyanaz, mintha 1 góllal kaptunk volna ki. Mások kezében vagyunk.
Szinte ugyanaz a forgatókönyv, mint Újvárosban. Az 1. félidõben jól tartotta magát a Fradi, majd a szünet után fokozatosan ellépett a Vác és nagyon simán gyõztek a hazaiak.
Ismét gratulálok Temes Berninek a kiváló teljesítményéhez! <#taps>#taps><#worship>#worship> Az elsõ félidõben õ vitte a váciakat (7 gól), a szünet után már kevesebb gólt lõtt, viszont több gólpasszt adott. A 7-esekkel végül Sopi utolérte, így mindketten 10 góllal zártak. Azt gondolom talán meg kéne fontolni Berninek a válogatott keretbe történõ behívását, mert nagyon jó formában van.
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt kell mondjam kb. 22 percig bírta a csapat. Akkor még 13-12-re vezettünk, de itt emberelõnyben sikerült egy 1-3-at csinálnunk és itt fordult a meccs. Elment a Loki 5 góllal, de a félidõ végére még sikerült feljönni 2 gólra. A védekezésünk sajnos a szokásos gyenge volt, 6x voltunk emberelõnyben és ezidõ alatt 8 gólt kaptunk...
A szünet után teljesen szétesett és elfáradt a csapat, a Loki tetszés szerint lõtte a góljait. A csapat fel is adta ahogy egyre nagyobb lett a hátrány. Dettit mindenképpen dícséret illeti, ismét vezére volt a csapatnak ameddig lehetett.
Most már a többi csapat kezében a sorsunk. A veszprémi meccsen dõl el, hogy a 8-ba kerülünk avagy sem. Lesz miért izgulnunk a jövõ hétvégén...
DUNAFERR FOREVER!!!
Így jártam, de legyen neked igazad!
Dunaújvárosi NKKSE – DVSC-KORVEX
Nõi NB I., 21. forduló - Dunaújváros
2010.03.19. 17:50 cunder.hu
Váci NKSE – FTC RightPhone
Nõi NB I., 21. forduló - Vác
2010.03.19. 18:15 Sportklub
ASA-Consolis-HNKC – Veszprém Barabás KC
Nõi NB I., 21. forduló - Hódmezõvásárhely
2010.03.20. 17:50 cunder.hu
Gyõri Audi ETO KC – HC Leipzig (német)
Nõi Bajnokok Ligája, Középdöntõ, 1. csoport, 6. forduló - Gyõr
2010.03.21. 17:00 Viasat3
Tatabánya Carbonex KC – PLER KC
Budapest Bank Férfi Liga, 25. forduló - Tatabánya
2010.03.21. 17:45 Sportklub
Sajnos ma este ismét a "szokásos" munkahelyi program van terítéken, így maradok Kiskõrösön...<#shakehead>#shakehead> Remélem legalább a neten tudom majd nézni...
DUNAFERR FOREVER!!!
3 a magyar igazság, így teljes a dolog <#wink>#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!
Természetesen alapvetõen igazad van. Tovább nem fogom annak a fórumnak a belterjességét megzavarni én sem. (Különös tekintettel annak a topicnak utolsó beírásaira.) Még akkor is igyekszem így tenni, ha rosszul esik a sértõ, lekezelõ stílus, amivel azokat bántják, akik számomra kedvesek.
(Bár volt, aki, némi élettapasztalat birtokában, meglepõen jól értelmezte, amit írtam, na és ami az egésznek alapja volt.)
Azt meg, hogy ki lehetett az a valaki, aki a még zokon vette a stílust, nem tudom. Talán egy fradista, a szavaiból ítélve.
A javaslatod, hogy ketten beszéljük meg ezt a dolgot, már lejárt. "Kedves" ismerõsünk elõttem már régen eljátszotta a bizalmat.
Bocs az offért mindenkitõl!
Errõl ennyit!
tudod, torz tükörben nem baj (sõt), ha csúnyának látszol. 😉))
gyorsabb kellett volna legyél, ez a hajó már elment, majd májusban csinálunk jobb fotót remélem, aztán akkor jöhet a sorozat 😉))
DUNAFERR FOREVER!!!
(Én sem láttam a teljes meccset.)
Sajnos, mi is tapasztaltuk ezt.
Sajnos el kellett mennem itthonról így nem láttam a meccset. Gondolom Kati akkor megint pihent. Vérten Orsi mennyit játszott?
DUNAFERR FOREVER!!!
Ilyen nekem is van:
DUNAFERR FOREVER!!!
a többit töröld lécci Breki 😊 thx
ki ezért, ki azért... 😞((
pedig reális esélyük van ismét BL döntõbe jutni... (tudom elõre szaladtam...) de ilyen játékkal, amiket az utóbbi idõben mutatnak 😞( ááá és még ez a Tomoris story...
egy kép tavalyról, hátha 😉))
A gyõriek pár hetest is kihagytak. Nem látom tõlük a gyors támadásvezetéseket. Pedig azért azt legalább gyakorolhatták volna. Olyan ráérõs volt a gárda, a Fehérvár pedig rendesen tisztelte õket.
A 2 fiatal kapus ma sem villogott túlzottan.
Grat. a gyõzelemhez, de kár volt a sok kihagyott ziccerért, Szikorának megint sikerélménye volt.
DUNAFERR FOREVER!!!