Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Számunkra is világosan látszik, hogy ez a csapat nem "kedvence" a város és egyéb vezetéseknek. A sportkoncepció alakulása és az egyéb körülmények is kiválóan mutatják ezt. Az uralkodó érdekek a városban nem õket támogatják, ez a napnál is világosabb azoknak akik figyelik az eseményeket. Minden bizonnyal a "jóakarók" keze vastagon benne van ebben. Azért lehet a csapat vezetése sem biztos, hogy annyira harcolt és küzdött a végsõkig. Persze az is kérdés, hogy meddig fogják bírni az ellenszélben... Lehet már most kezdik lassan feladni a szélmalomharcot és ez annak az elsõ jele. Nem mernék nagy tétben fogadni arra, hogy 2010 szeptemberében ez a csapat biztosan ott lesz az NB I rajtjánál... <#shakehead>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Amit írsz, az figyelemre méltó, és más világításba helyezi az egészet.
Ezzel együtt ha a csapatvezetés nagyobb hangsúlyt helyezne a kommunikációra, akkor talán nem érnék õket - esetleg igazságtalan - vádak.
Sajnos, ez sem az erõsségük. Még mindig nem. <#nemtudom>
Elismerve, hogy tényleg nincsenek könnyû helyzetben.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Bár lehet, hogy csak ajánló?😊 Úgy tûnik, de a téma a nõi kéziválogatott - lesz, eszekszerint.

kaloz174
Duna sport most!

Isthy
Szandra:
"A norvégok elleni BL-meccsen többször is visszarántották a vállamat, azóta nem edzettem, és a Szlovén Kupa döntõjét is kihagytam. Errõl Mátéfi Esztert is tájékoztattam, aki azonban arra kért, jöjjek el a válogatotthoz, hogy a csapatorvosokkal együtt megnézhesse, milyen állapotban vagyok. Mint kiderült, sajnos nem vállalhatom a játékot. Az orvosok tanácsára MR-vizsgálatra kell mennem, ugyanis begyulladt és bevizesedett a vállízület, alig bírom felemelni a karomat. Hogy mennyi pihenõre van még szükségem, azt csak a vizsgálatok után lehet megállapítani."

Vigyázni kell ezekkel a vállsérülésekkel, a lényeg, hogy jöjjön rendbe teljesen.

Ráadásul Zizinek még a Halas elleni meccsen aláfordult a bokája, az õ csütörtöki játéka is igencsak kérdéses.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Magamból tudok kiindulni, ez alapján máshogy látom ezt a megállapítást. Eddig a pénteki napokon esélyem sem volt. Tán most, tán hétvégén lesznek. Aha persze: csütörtökön. Remek! Tessék vak, itt egy púp is!

Azonban nem hiszem, hogy ezért a klub vezetõsége a felelõs, nemtörõdömségbõl, figyelmetlenségbõl, vagy egyéb ok miatt. Nem ismerem a részleteket, de amiket hallok Újvárosból ezek a szerencsétlenek olyan "ellenszélben" küzdenek, hogy ahhoz egy rangadó a pályán szelíd délutáni heverészés egy pokrócon a kertben. Már a megalakulás/átalakulás is egy bravúros akció volt, és azóta a nõi csapat nem segítséget és biztatást kap a különbözõ felektõl. Sokkal inkább az ellenkezõjét. Ez alapján azt hiszem ezek a nagyszerû idõpontok inkább a városvezetésnek, az intézményvezetésnek ill. a férfi csapatnak köszönhetõk, meg a többi "jóakarónak".

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Megérdemelték, azt hiszem, ezt a bemutatkozást. Tárgyilagosan el kell ismerni, mégha nekem vannak is ellenérzéseim.

kaloz174

kaloz174
Csak hogy kicsit még "fokozzam" jó kedvünket:

Zácsik nem utazik 😞

Isthy
Na éppen ez mutatja, hogy máshol fontosnak tartják, hogy legyen szurkoló a hazai meccseken a csarnokukban és ezért hétvégén van a meccs. Mert ott úgy gondolják, hogy akkor többen buzdítják majd a csapatot a környékrõl is. Errõl beszélek és nem elsõsorban arról, hogy mi innen 3-4-en nem tudunk menni. Mert valahogy túléljük, bár kissé szomorúan, de ez van.
Amúgy nekünk az út mindhárom idegenbeli meccsre min. 2x annyi utazás, de van amelyik 3x. Nem mindenki van helyben vagy 30 km-re. <#wink> Meg nálunk 3-4 embert összeszervezni nem olyan egyszerû. Mert egyedül 200-250 km-ert autózni a mai benzinárak mellett...
De mint fentebb írtam, nem mi számítunk elsõsorban, hanem az amit a csapattól elvesznek ezzel... Inkább nem is ragozom tovább, más elfoglaltság után nézek.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igen, ez talán igaz. Sajnos azonban az is, amit én írtam.
Egyébként term. arra céloztam, hogy az idegenbeli meccsek is elérhetõ távolságban vannak, na és idõben, mert azok általában hétvégén vannak.

Mindjárt az elsõ, a Fradi ellen. <#wink>

Isthy
Tehát akkor Újvárosban milyen napon lesz az összes meccs? Errõl beszéltem... <#shakehead>

Majd meg lehet nézni a kb. 200 nézõt a csarnokban... Azért sztem szombaton vagy vasárnap többen lennének.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ha jól másoltam:

I. FORDULÓ 2010. 04. 11. 16:00 FTC-Dunaújvárosi NKKSE (vasárnap)
II. FORDULÓ 2010. 04. 17. 19:00 Siófok KC-Dunaújvárosi NKKSE (szombat)
III. FORDULÓ 2010. 04. 22. 18:00 Dunaújvárosi NKKSE-Alcoa Fehérvár KC (csütörtök)
IV. FORDULÓ 2010. 04. 29. 18:00 Dunaújvárosi NKKSE-Siófok KC (csütörtök)
V. FORDULÓ 2010. 05. 06. 18:00 Dunaújvárosi NKKSE-FTC (csütörtök)
VI. FORDULÓ 2010. 05. 15. 18:00 Alcoa Fehérvár KC- Dunaújvárosi NKKSE (szombat)

kaloz174
Miután nem tudjuk, mi az ok, nem kellene pálcát törni. Olyan idõpont pedig úgy sincs, ami mindenkinek jó.
Elnézve a nézõteret sokszor, szerintem lehetne bármikor a meccs, sajnos.
Na és ez elég szomorú.<#schmoll2>

Isthy
Gondolom nem voltál elégedetlen a ma esti Sportklub kézimagazinnal <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyébként mindegyik csütörtökre esik <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Csatlakozok Isthy véleményéhez!!! Azt nem hiszem el hogy vannak klubok amelyeknek ide értve Újvárost is ennyire tahó, barom állatok legyenek a vezetõi!!!!!! hamár az Újvárosiakat nem érdekli saját csapatuk, akkor az a barom állat vidéki akit esetleg érdekelne és még el is utazna ilyen árakon mikor ideje engedné, az sem tudjon menni!
Hát gratulálok!!!<#boxer><#boxer><#boxer><#violent><#violent><#violent>
kaloz174
Íme, a középház menetrendje

A Fradival kezdünk, ráadásul idegenben. (Foglalt a csarnok.)

kaloz174
Amit néztél, az még csak az un. hivatalos játéknap volt.
A csapatok egyezkedtek, az idõpontok meg lettek. Olyanok, amilyenek.

Egyébként nem mindegyik csütörtökre esik. <#vigyor2>

Az ötlet jó akkor tényleg senkit nem érdekel!! De te ezt honnan vetted mert én a handball.hu-n néztem ott vasárnapi illetve szombati dátumok szerepelnek???
Isthy
Gratulálok azoknak akik kitalálták, hogy csütörtökön legyenek a rájátszás meccseink... Szeptembertõl meg majd hétfõn délben fogunk játszani? <#boxer><#violent>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha jól olvastam az elõbb, ma játszottak Koppenhágában és 33-31-re nyertek idegenben.

Az elõbb néztem meg felvételrõl a Veszprém meccsét, miután hazaértem. Hogy finoman fogalmazzak elég gyatra meccs volt. Ilyen impotens, elképzelés nélküli támadójátékot nem is tudom láttam-e valaha a Veszprémtõl. Szerencsére az ellenfél nem volt világverõ csapat, így most ez a kevés is elég volt a gyõzelemhez. Remélem ezzel idénre letudták a szar meccsüket a BL-ben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
kaloz174
Így van, teljesen egyetértünk.
Ennek ellenére örülök, hogy ez a gárda (nem akármilyen képviselõi a magyar kézilabdának) rangosabb meccseket vívhat a továbbiakban.
Elismerve, hogy akár a Vásárhely, akár a Veszprém is jó teljesítményt nyújtott. A Veszprém már nyert helyzetben bukott a nagyon változó formát mutató Fehérvár ellen.
Folyt. köv. Innentõl már tényleg nincs tét. Jutalomjáték következik. (Számomra biztosan. <#eljen>) Jó lenne, ha egy kis pihenéssel sikerülne újra feltöltõdni a következõ meccsekre.

Elõtte és közben majd szurkolunk a magyaroknak a nk. meccseken. Elõször is a válogatottnak.<#wink>

Megúszta! Sõt ellentétben a zágrábiak többségével (Balic, Valcic,Skof, stb) még jól is játszott. Az elején nehezen találták meg és pár ziccert is rontott, de lõtt 5 gólt és a védekezésben is jó volt. A két csapat közti különbséget a cserepad és a kapusok adták. Nagy Laci mig benn volt, fõleg védekezésben tünt ki (élveztem amikor a Gyulát terelgette!). A visszavágó, akár a Montpelliernek is, csak formalitás lesz. Mit játszott a Kiel?
Igen hajszálon múlt, de sikerült innentõl kezdve gyakorlatilag nincs tétje számunkra a bajnokságnak, illetve egy-két csapat számára talán van, az összes többi számára nincs, lehet nyugodtan játszani, gyakorolni.
Gratulálok a csapatnak a középházhoz!

Gyakorlatilag röhögõ görcsöt kaptam nézve a lebonyolítási rendszert, hogy mi értelem van a Play Off rendszernek, jó persze tudom valamilyen formában játszani kell a csapatoknak...<#mf1><#mf1><#mf1>
kaloz174
Akkor végre elhiszem:
BENT VAGYUNK A KÖZÉPHÁZBAN! <#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps>

Kösz! Ágit hallottam, csak nem gondoltam, hogy róla van szó.
Isthy
Mse!
Gyuszkó nem semmi! <#wow1>
Azért én ezt nagyon durván kockázatosnak érzem... Remélem megússza, szurkolok neki.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Dettit megkereste az ETO (hogy miért azt ne tõlem kérdezd) és tárgyaltak vele, de Detti maradt a saját csapatánál, ahogy az várható is volt.

Az Ági dolog itt OFF.
De röviden: Szávay Ági tegnap 6-0 6-0-ra verte az ellenfelét Miamiben egy nagy versenyen. Ezt a tenisz szlengben biciklinek hívják. Mivel Mse és én is Ági szurkolók vagyunk, errõl emlékeztünk meg 1-2 szóban egymás között.
OFF vége <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én kb. 5 pecet foglalkoztam ezzel a tárgyalással, több szót nem is vesztegetnék rá.

Néztem a fiúk meccsét és bár veszítettek, le a kalappal elõttük. <#taps><#worship> Sérülésekkel küzdve, ifikkel teletûzdelve is volt esélyük a jelenleg jobb erõkbõl álló Tatabánya ellen. A keret szûkös volt a mai meccsen az ifikkel együtt is, alig tudott Vili cserélni, elfáradtak a fiúk. Így is megérdemlik a dícséretet az alapszakaszért.

Szép volt fiúk!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ebben van logika, el tudom fogadni. Meglátjuk.

Láttam a fiúk meccsét. Kikaptak 1 góllal. Szerintem Vili eltaktikázta magát. Jó, szoros csata volt.

Isthy
Sztem Mátéfi most neki ad lehetõséget, hogy lássa személyesen is. Ha bizonyít marad, ha nem akkor lecseréli másra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ahogy olvasom most is sikerült lemaradnom, milyen biciklit osztott ki Ági és kinek?
Na azt meg végkép nem vágom, hogy Detti tárgyalt az ETÓ -val, õ ugyan mit keresne ott, szerintem az ETÓ nak sincs rá szüksége.
Na jó az egészet, úgy ahogy van nem vágom, ha kérhetem valaki fordítson, hátha megértem.
kaloz174
Ha valakit érdekelne:

2010. március 26. 18:30
Dunaferr-Tatabánya

kaloz174
Számomra leginkább Kovacsicz jelölése a fura. Bár lehet, hogy Eszti több infóval rendelkezik róla.
Meglátjuk, hogy bizonyít-e.

kaloz174
Azért kicsit meglepett ez a dolog. Detti a csapat elnöke, végül is, igazi csapatkapitány. De nem törnék úgy pálcát, hogy ne ismerjem mindenki szempontjait, mégsem.
Detti egyébként tényleg hasznára tudott volna lenni az ETO-nak, mi tudjuk. De lehet, hogy hasonló szerepet szántak volna neki, amiért annakidején Piga otthagyta a gyõrieket.

off: Miért hiszi valaki, hogy 100x elmondva ugyanaz érdekesebb, vajon?
Akkor is csak az õ véleménye. 😊 Több szót nem is érdemel.

Isthy
Detti tárgyalt az ETO-val, gondolom megkeresték. Sztem egyértelmû, hogy Detti nem ment volna Gyõrbe, van neki dolga Újvárosban bõven a csapattal.

Persze "kedves jóakarónk" ismét "alkot" a fórumok hozzászólásaiban. Hiába, a vér nem válik vízzé <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
OFF:
Szvetának egy fél bicikli nem semmi lenne <#wink> Sajnos az ES csak vasárnaptól közvetít, talán a neten valamelyik amcsi csatorna.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A 18-as keret

Igazából kb. ez volt várható. Annyira nem vitatkozom vele. Ki lesz a 2 kimaradó? Sztem egy kapus és egy beállós. Vagy talán még az egyik ballövõ...

Mátéfi gondolatai a kerettel kapcsolatban

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mindenképpen jólesõ érzés, hogy a mai veszprémi meccsen bebizonyosodott; a kézilabda nem süllyedt le a foci szintjére, és gyõzött a sportszerûség. <#eljen>

kaloz174
OK😊 valahol írták, hogy nem lõtt gólt. Ritka dolog ez mostanában. Féltem, hogy megsérült.

elég halvány volt, bár felállt fal ellen nagyon nem ment húzás neki -érthetõ is, hiszen a belsõ embereknek, beleértve a beállós Horváth Bettit eléggé ment a játék.
A gyors kezdések meg nem csak rá épültek, mert azt gondolom az ellen is levideózhatta, így középen indultak és néha Azarit futtatták.

de azért mindenre nem volt idõm figyelni 😊))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Rapatyi nyilatkozta egyébként meccs elõtt, hogy "mind a 9 játékosom egészséges"...
Azért ez sokmindent megmagyaráz.

OFF
szurkoljunk, hogy a következõ meccsen is legalább egy fél biciklit kiosszon! 😊)) és lássuk is 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Szinte biztosra vettem, hogy a Veszprém bejut. A Fehérvár nagyon összekapta magát.
Mi volt Melivel?

Isthy
Akkor ezért volt a gyors kérdés a telón a meccs után. Szerencsére gyorsan tudtam válaszolni, így nem kellett sokáig kétségek között õrlõdnöd <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
És mit csináltak a diákok? Önképzés volt nekik? <#ravasz1><#vigyor>

OFF:
Azért azt nem gondoltam volna, hogy Ági ma kioszt egy biciklit. Jó lett volna látni ezt, hogy tudjuk hogyan is történt.

DUNAFERR FOREVER!!!

megmondom õszintén jobban örültem volna, ha itt vendégeskednek ebben a csodás arénában a kedvenceim és nem egy tornateremben. (bocs kalóz 😉)

túléltem, de mivel nem tudtam pontosan kinek hány pontja volt, a végén kicsit megijedtem, hogy most mivan, mivan. 😊

Isthy
Úgy tûnik egész jól túlélte a hármas skizo állapotot <#ravasz1><#wink>

Neked elég kényelmes lesz az 5-8. helyért folyó rájátszás meccsrejárás, nem kell átutaznod az országot <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!