Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezzel együtt ha a csapatvezetés nagyobb hangsúlyt helyezne a kommunikációra, akkor talán nem érnék õket - esetleg igazságtalan - vádak.
Sajnos, ez sem az erõsségük. Még mindig nem. <#nemtudom>#nemtudom>
Elismerve, hogy tényleg nincsenek könnyû helyzetben.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
"A norvégok elleni BL-meccsen többször is visszarántották a vállamat, azóta nem edzettem, és a Szlovén Kupa döntõjét is kihagytam. Errõl Mátéfi Esztert is tájékoztattam, aki azonban arra kért, jöjjek el a válogatotthoz, hogy a csapatorvosokkal együtt megnézhesse, milyen állapotban vagyok. Mint kiderült, sajnos nem vállalhatom a játékot. Az orvosok tanácsára MR-vizsgálatra kell mennem, ugyanis begyulladt és bevizesedett a vállízület, alig bírom felemelni a karomat. Hogy mennyi pihenõre van még szükségem, azt csak a vizsgálatok után lehet megállapítani."
Vigyázni kell ezekkel a vállsérülésekkel, a lényeg, hogy jöjjön rendbe teljesen.
Ráadásul Zizinek még a Halas elleni meccsen aláfordult a bokája, az õ csütörtöki játéka is igencsak kérdéses.
DUNAFERR FOREVER!!!
Azonban nem hiszem, hogy ezért a klub vezetõsége a felelõs, nemtörõdömségbõl, figyelmetlenségbõl, vagy egyéb ok miatt. Nem ismerem a részleteket, de amiket hallok Újvárosból ezek a szerencsétlenek olyan "ellenszélben" küzdenek, hogy ahhoz egy rangadó a pályán szelíd délutáni heverészés egy pokrócon a kertben. Már a megalakulás/átalakulás is egy bravúros akció volt, és azóta a nõi csapat nem segítséget és biztatást kap a különbözõ felektõl. Sokkal inkább az ellenkezõjét. Ez alapján azt hiszem ezek a nagyszerû idõpontok inkább a városvezetésnek, az intézményvezetésnek ill. a férfi csapatnak köszönhetõk, meg a többi "jóakarónak".
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Amúgy nekünk az út mindhárom idegenbeli meccsre min. 2x annyi utazás, de van amelyik 3x. Nem mindenki van helyben vagy 30 km-re. <#wink>#wink> Meg nálunk 3-4 embert összeszervezni nem olyan egyszerû. Mert egyedül 200-250 km-ert autózni a mai benzinárak mellett...
De mint fentebb írtam, nem mi számítunk elsõsorban, hanem az amit a csapattól elvesznek ezzel... Inkább nem is ragozom tovább, más elfoglaltság után nézek.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként term. arra céloztam, hogy az idegenbeli meccsek is elérhetõ távolságban vannak, na és idõben, mert azok általában hétvégén vannak.
Mindjárt az elsõ, a Fradi ellen. <#wink>#wink>
Majd meg lehet nézni a kb. 200 nézõt a csarnokban... Azért sztem szombaton vagy vasárnap többen lennének.
DUNAFERR FOREVER!!!
I. FORDULÓ 2010. 04. 11. 16:00 FTC-Dunaújvárosi NKKSE (vasárnap)
II. FORDULÓ 2010. 04. 17. 19:00 Siófok KC-Dunaújvárosi NKKSE (szombat)
III. FORDULÓ 2010. 04. 22. 18:00 Dunaújvárosi NKKSE-Alcoa Fehérvár KC (csütörtök)
IV. FORDULÓ 2010. 04. 29. 18:00 Dunaújvárosi NKKSE-Siófok KC (csütörtök)
V. FORDULÓ 2010. 05. 06. 18:00 Dunaújvárosi NKKSE-FTC (csütörtök)
VI. FORDULÓ 2010. 05. 15. 18:00 Alcoa Fehérvár KC- Dunaújvárosi NKKSE (szombat)
Elnézve a nézõteret sokszor, szerintem lehetne bármikor a meccs, sajnos.
Na és ez elég szomorú.<#schmoll2>#schmoll2>
DUNAFERR FOREVER!!!
Hát gratulálok!!!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
A csapatok egyezkedtek, az idõpontok meg lettek. Olyanok, amilyenek.
Egyébként nem mindegyik csütörtökre esik. <#vigyor2>#vigyor2>
DUNAFERR FOREVER!!!
Az elõbb néztem meg felvételrõl a Veszprém meccsét, miután hazaértem. Hogy finoman fogalmazzak elég gyatra meccs volt. Ilyen impotens, elképzelés nélküli támadójátékot nem is tudom láttam-e valaha a Veszprémtõl. Szerencsére az ellenfél nem volt világverõ csapat, így most ez a kevés is elég volt a gyõzelemhez. Remélem ezzel idénre letudták a szar meccsüket a BL-ben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ennek ellenére örülök, hogy ez a gárda (nem akármilyen képviselõi a magyar kézilabdának) rangosabb meccseket vívhat a továbbiakban.
Elismerve, hogy akár a Vásárhely, akár a Veszprém is jó teljesítményt nyújtott. A Veszprém már nyert helyzetben bukott a nagyon változó formát mutató Fehérvár ellen.
Folyt. köv. Innentõl már tényleg nincs tét. Jutalomjáték következik. (Számomra biztosan. <#eljen>#eljen>) Jó lenne, ha egy kis pihenéssel sikerülne újra feltöltõdni a következõ meccsekre.
Elõtte és közben majd szurkolunk a magyaroknak a nk. meccseken. Elõször is a válogatottnak.<#wink>#wink>
Gratulálok a csapatnak a középházhoz!
Gyakorlatilag röhögõ görcsöt kaptam nézve a lebonyolítási rendszert, hogy mi értelem van a Play Off rendszernek, jó persze tudom valamilyen formában játszani kell a csapatoknak...<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
BENT VAGYUNK A KÖZÉPHÁZBAN! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Gyuszkó nem semmi! <#wow1>#wow1>
Azért én ezt nagyon durván kockázatosnak érzem... Remélem megússza, szurkolok neki.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az Ági dolog itt OFF.
De röviden: Szávay Ági tegnap 6-0 6-0-ra verte az ellenfelét Miamiben egy nagy versenyen. Ezt a tenisz szlengben biciklinek hívják. Mivel Mse és én is Ági szurkolók vagyunk, errõl emlékeztünk meg 1-2 szóban egymás között.
OFF vége <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Néztem a fiúk meccsét és bár veszítettek, le a kalappal elõttük. <#taps>#taps><#worship>#worship> Sérülésekkel küzdve, ifikkel teletûzdelve is volt esélyük a jelenleg jobb erõkbõl álló Tatabánya ellen. A keret szûkös volt a mai meccsen az ifikkel együtt is, alig tudott Vili cserélni, elfáradtak a fiúk. Így is megérdemlik a dícséretet az alapszakaszért.
Szép volt fiúk!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Láttam a fiúk meccsét. Kikaptak 1 góllal. Szerintem Vili eltaktikázta magát. Jó, szoros csata volt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Na azt meg végkép nem vágom, hogy Detti tárgyalt az ETÓ -val, õ ugyan mit keresne ott, szerintem az ETÓ nak sincs rá szüksége.
Na jó az egészet, úgy ahogy van nem vágom, ha kérhetem valaki fordítson, hátha megértem.
2010. március 26. 18:30
Dunaferr-Tatabánya

Meglátjuk, hogy bizonyít-e.
Detti egyébként tényleg hasznára tudott volna lenni az ETO-nak, mi tudjuk. De lehet, hogy hasonló szerepet szántak volna neki, amiért annakidején Piga otthagyta a gyõrieket.
off: Miért hiszi valaki, hogy 100x elmondva ugyanaz érdekesebb, vajon?
Akkor is csak az õ véleménye. 😊 Több szót nem is érdemel.
Persze "kedves jóakarónk" ismét "alkot" a fórumok hozzászólásaiban. Hiába, a vér nem válik vízzé <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Szvetának egy fél bicikli nem semmi lenne <#wink>#wink> Sajnos az ES csak vasárnaptól közvetít, talán a neten valamelyik amcsi csatorna.
DUNAFERR FOREVER!!!
Igazából kb. ez volt várható. Annyira nem vitatkozom vele. Ki lesz a 2 kimaradó? Sztem egy kapus és egy beállós. Vagy talán még az egyik ballövõ...
Mátéfi gondolatai a kerettel kapcsolatban
DUNAFERR FOREVER!!!
A gyors kezdések meg nem csak rá épültek, mert azt gondolom az ellen is levideózhatta, így középen indultak és néha Azarit futtatták.
de azért mindenre nem volt idõm figyelni 😊))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Azért ez sokmindent megmagyaráz.
szurkoljunk, hogy a következõ meccsen is legalább egy fél biciklit kiosszon! 😊)) és lássuk is 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mi volt Melivel?
DUNAFERR FOREVER!!!
OFF:
Azért azt nem gondoltam volna, hogy Ági ma kioszt egy biciklit. Jó lett volna látni ezt, hogy tudjuk hogyan is történt.
DUNAFERR FOREVER!!!
túléltem, de mivel nem tudtam pontosan kinek hány pontja volt, a végén kicsit megijedtem, hogy most mivan, mivan. 😊