Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ejnye ejnye, nem is tudom, hogy jutott eszedbe ekkora marhaság...
kaloz174
Ma du-ra is jutott egy jó kis meccs. <#taps>
Kár, hogy kicsit késõn jutott eszembe, így nagypénteken. <#crazya>
(A Cunder ma adta le a Fradi elleni hazai meccsünket. Holnap a Siófok elleni meccsünk lesz programon.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Visszatérve a válogatotthoz: remélem vasárnap Temes Berni lehetõséget fog kapni a pályán is, hogy a játékával bizonyítsa, nem véletlenül került be a keretbe.
Sajnos nem fogom látni élõben a meccset, mert húsvét vasárnap délre kellett tenni... <#boxer><#violent> Majd csak este, miután hazaértem tudom megnézni az ismétlést a Sportklubon. Remélem egy jó eredmény tudatában, kellemes érzésekkel kell majd végignéznem az ismétlést <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

na ja, de akkor ki szerepelgethetne a gálán minél többször? ki nyilatkozgathatna a tv-nek/rádiónak ha kell, ha nem? no meg a költségvetésükben is + protokolláris kiadások elköltését teszi lehetõvé! s nem ez a legfontosabb számukra?
Isthy
Ahogy látom itt mindenki egyetért a felvetésemmel, hogy a rájátszás nem biztos, hogy olyan jó dolog...

Nagyon kíváncsi leszek, hogy vajon az illetékesek mikor jutnak hasonló következtetésre? Nem ártana, ha minél gyorsabban tennék... Persze az is lehet, hogy mi nem látjuk jól a helyzetet, ellentétben az MKSZ fantasztikusan dolgozó szakembereivel <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, jó kis cikk <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

ráadásul igencsak igazságtalan egy rendszer! Ugyanis, egy hullámvölgy/sérülés/betegség sorozat az egész év munkáját tönkreteheti egy-két hét alatt!
elméletileg a halasi csapat vagy a Hunnia benn maradhat az 5-8-ból éppen csak hogy kimaradt vásárhelyiek vagy veszprémiek kárára! Ahogy a Gyõrnek s elúszhat a bajnoksága pár napi rossz forma miatt! stb, stb....
kaloz174
Talán lehet, hogy nagyobb nézõszámot is hoznának, mivel 1-1 meccs érdekesebb lenne.

kaloz174
Detti !😊

(Ez most, szerintem, egy nagyon jó riport.<#worship> Igazi húsvéti ajándék. Na és ha Detti így nyilatkozik, akkor nekünk is ki kell állni a Csapat és a jövõ mellett.)

kaloz174
Nyertünk a svédek ellen, idegenben, 1 góllal. <#eljen>
Folyt.köv. vasárnap, 12,35-kor: (RTL klub, live)
Egyébként: EB-selejtezõ. <#smile>

Duby
Milyen válogatott meccsek mennek? Kivel játszottunk, hol, mikor, milyen tornán? <#nemtudom><#help>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Kevesebb meccs lenne, de azok jóval élesebbek lennének, mert ugye nem lenne ott a rájátszás, mint javítási lehetõség.
kaloz174
Nagyon szörnyû lenne! <#boxer>
Még talán egy kis pihenésre is jutna idõ! Elképesztõ ötlet.

Isthy
Na igen, gondoljunk csak bele, hogy mi lenne a rájátszás nélkül.

A 22 bajnoki meccset nem kellene lejátszani március 24-ig, hanem csak május 31-ig. Ez kb. 10 héttel hosszabb idõ. Ráadásul a csapatoknak 6 meccsel kevesebbet kellene játszaniuk ezen hosszabb idõ alatt. A nk-i kupákban szereplõknek (persze elsõsorban BL) nem lenne olyan szoros a menetrendje, hogy 2-3 hónapon keresztül folyamatosan heti 2 meccset kell játszaniuk. Meg közben jutna idõ kicsit a válogatottat is összecsiszolni, mondjuk az ilyen selejtezõs duplameccsek elõtt plusz 1-1 hétben. Meg talán így az év végi világversenyre is jutna 1 héttel több felkészülési idõ. Milyen rossz is lenne ez a játékosoknak, a kluboknak meg a válogatottnak is... Talán még eredményesebben is szerepelhetnénk a nk-i kupákban meg a válogatott világversenyeken.

Még belegondolni is rossz, igaz?

DUNAFERR FOREVER!!!

ki tudná megmagyarázni, hogy miért kell rájátszásokat kitalálni, s közben nem marad idõ a válogatott felkészülésére?
ma jó hogy kitartott a 6 gólos elõny! Ulath nem volt képes felefele is lõ, viszont jól játszotta meg Szabó valit, aki kellemes csalódást okozott! Amilyen rossz formában van Kovacsics, talán Temest kellett volna megpróbálni helyette.....ugyanis Szucsánszki sem ragyogott...szerencsére Pálinger, Tóth és Vérten igen!
Isthy
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez! <#taps>

Akiket kiemelnék: Gin, Vérten Orsi, Sopi (leginkább a biztos 7-es értékesítéseivel), Szabó Vali. <#taps><#worship>

Az elsõ 20 percben gyalázatosan védekezett a csapat. Kettõs elõnybõl is kaptunk 2 gólt... A félidõ végére a nyitottabb sokkal jobban ment. A szünet után meg voltak jobb és rosszabb periódusok a védelemben, bár nagyon sokszor Gin oldotta meg a feladatot.
Támadásban nagyon hiányzottak az átlövések, alig lõttünk 9-rõl gólt (talán 3-at). Viszont 35 percig a beállós megjátszása nagyon jól ment. Sikerült több leindításgólt is szereznünk, bár ezek leginkább Kati és Orsi érdemei voltak. A 40. perc után azonban elképesztõ impotens támadójátékot sikerült a pályára tenni. 20 perc alatt 5 gólt szereztünk... Egy ideig Kati még tartotta hátul a csapatot, de lassan feljöttek a svédek. Szerencsére a végén sikerült 2 fontos gólt szerezni és így meglett a gyõzelem.
Rengeteg még a munka, van mit csiszolni elöl és hátul is. Reméljük vasárnapra már kicsit jobb lesz a csapat és biztosabban hozzák a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nem mondom, hogy nagyon izgultam volna a válogatott miatt, mert úgy éreztem, ezt a meccset csak elveszíteni tudjuk, ezek a svédek, ezen a napon még ennél a magyar csapatnál is vérszegényebbek voltak.
Egy álmos kezdés után, Gin védéseinek, Vérten Orsi jó játékának, valamint az eredményes beálló játéknak köszönhetõen sikerült elhúzni.
A második félidõben azonban olyan gyenge volt a támadójátékunk, hogy azon gondolkodtam, kitart-e az elõny a meccs végéig.
Szerencsére kitartott, ha +1 maradt is csak belõle. <#wink>Nagyon látszott a csapaton, hogy gyakorlatilag felkészülés nélkül mentünk ki erre a meccsre.
Ehhez képest gyõztünk, ami ennek a meccsnek legfõbb értéke, úgy gondolom.

Breki33
Na szépen kezdünk...
Breki33
<#eljen><#wave>
Isthy
Tudtam, hogy valaki ki fogja szúrni <#beka3>

Egy mai nyilatkozat:

„Még az Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezõ mérkõzés után megbeszéltem a kapitánnyal, hogy január elsejétõl számíthat a játékomra, ha szüksége lesz rám – nyilatkozta Pálinger Katalin. – Nem arról van szó, hogy önkényesen szemezgetek a lehetõségek közül, erre az eseményre megyek, arra nem, egyszerûen sok volt már nekem a múlt év, visszatérõ vállsérülésem is nehezítette az életemet. Az idén viszont újra készen állok a válogatottbeli szereplésre, és ha kellek, az Európa-bajnokságon is részt veszek. Egyáltalán nem érzem most megterhelõnek az ezzel járó munkát, nagyon élveztem az edzéseket, jó volt visszatérni a csapatba."

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Fardi? 😛
Isthy
Még nem hivatalos a dolog, de nagyon úgy fest, hogy ez nem április 1-i tréfa <#wink>

Közben a "kabalánk" is hosszabbított 2 évet.

A Fardi mai sajtótájékoztatóján pedig sok örömteli hír hangzott el, ami azt jelenti, hogy a konszolidáció után, most már a fejlõdés útjára léptek. Azért kíváncsi leszek a még várható 2 átlövõre és a további plusz 1 játékosra. Mindenestre a háttér úgy tûnik biztosított és az érkezõ játékosok függvényében jövõre a dobogós cél elérhetõ lehet számukra.

Vajon nálunk mikor lesznek ilyen hírek? Gyanítom nem mostanában...

Remélem a csajok nem ûznek ma este április 1-i tréfát velünk. <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ejnyeeee!!! <#ravasz1><#eplus2><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Csaszi - Veszprémben

Újvárosban szomorúak lesznek.

LOL "akkor töményet"? 😄DDDDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
kaloz174
Köszi! <#worship>
Akkor megpróbálom úgy szervezni a programjaimat, hogy ez is beleférjen. <#wink>

Isthy
Ha esetleg vasárnap délelõtt 11-tõl lesz idõd a mi meccsünk elõtt, akkor megnézheted ugyanitt a szlovák-montenegrói meccset, tkp. ennek a visszavágóját. <#wink>

Az elérhetõség: http://www.rtcg.me
Felül középen találsz egy kék színû TV UZIVO feliratot, arra kell kattintani és bejön a Windows Média Playeren keresztül az élõ adás.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem a románok eredménye mellett azért feltûnt, hogy a spanyolok is csak éppen a legvégén lõtt egyetlen góllal nyertek a szerbek ellen idegenben.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sajnálom, hogy nem láttam, de feltétlenül GRATULÁLOK neki. <#taps>
Örülök, hogy sikeres volt a visszatérés.

Isthy
Bocs, hogy csak most... a TVCG weboldalán lehetett nézni. Simán nyertek 39-24-re, a szlovákok nem tudtak igazi komoly ellenfél lenni. Gabi kiválóan védekezett, sokat blokkolt és szerzett labdákat hátul, dícsérte is rendesen a riporter és a szakkomentátor. Az utóbbi Katarina Bulatovics volt, aki nyártól már játszhat a montenegrói válogatottban. Vele kiegészülve nem lesz rossz ez a montenegrói válogatott. Ja és Gabi támadásban is játszott kb. 10 percet és szerzett 2 gólt. Azért még látszott, hogy kíméli lábát, néha visszafogottabb volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
hol, hol, hol?😊

Isthy
Ez bizony így van és remélem õk lesznek az erõsebbek és kitartóbbak!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is azt teszem, hangolásként nézem élõben Gabiékat a szlovákok ellen <#wink> Végre õ is felgyógyult a sérülésébõl és ha nem is végig, de már játszik.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Akkor hangoljunk! 😊

Folytatódtak...

A románok döntetlenje igazán figyelemre méltó, szerintem.

kaloz174
Az biztos, hogy példátlanul gyönyörû történetnek lehetünk tanúi a jóvoltukból. <#worship> (Talán emlékszel még arra a szép találkozásra, ott a Sport szálló elõtt. Akkor nem sok esélyt adtunk volna arra, hogy valaha Bokit még újvárosi szinekben látjuk, de mégis... BB-rõl nem is beszélve. Detti pedig olyan gyorsan tért vissza a csapatért, ami szintén nagyon tiszteletre méltó.)
Csak ne hagyják elveszni mindezt azok, akiken ez még múlik!

Most azonban az a legfontosabb, hogy a rájátszás meccsei jutalomjáték legyen; Csapatnak és szurkolónak egyaránt.

Duby
Azért van kiben bízni nem igaz? Ezek az Istennõk nem akármilyen csatákat vívtak már meg, káprázatos eredményeket értek el.
Vérbeli harcosok, azok közül is a világ legjobbjai, ehhez kétség sem férhet. Ha valaki, hát õk biztos nem fogják feladni míg a leghalványabb remény is él.
Egyszerûen nem ismernek ilyesmit. <#worship>

kaloz174
Indokolatlan optimizmusom? <#circling>
Optimista nem vagyok, sajnos. Az meg, hogy bent vagyunk az 5-8-ban, már tény. <#eljen> <#nevetes1> Számomra örömteli dolog, amire, hogy nem túlozzak, nem voltunk egyértelmû esélyesek. <#wink>
A jeleket nem sorolnám. Inkább. Mint írtam, nem tudnék belõlük hiteles trendet felállítani. Ahhoz kevés az infó. Sajnos.
De azért: Hajrá csajok! <#wink>

Bízunk benne, vagy legalább a jeleit lássuk, hogy elindul egy folyamat.
Ez természetes, hogy le fogják írni ,nem is tudom, hogy jut eszedben ilyet kérdezni???<#mf1> A kérdés csak az hogy mennyre lesz hiteles és hihetõ, bár veled együtt ezt már most megmondom...<#boxer><#violent>
Te nem is tudod mennyire örülnék annak, ha a te néha indokolatlan optimizmusod legalább idõnként beválna!
Azt kicsit pontosítanád milyen változásokra céloztál az õsz folyamán?
kaloz174
Az igazság az, hogy szeretnék még egy kicsit örülni...ennek a szezonnak.

A többit majd meglátjuk. Látok pozitív és negatív jeleket egyaránt. De az igazság az, hogy trendet nem nagyon mernék felállítani belõlük.

Duby
Ha a helyzet így marad, akkor az esély nagyon halvány.
Azonban reméljük rengeteg dolog meg fog itt változni az év folyamán!

Isthy
Erre csak azt tudom mondani, hogy a valóság reméljük a te derülátóbb verziód felé fog hajlani <#wink>

Ma olvashattunk az újabb MKSZ "PR villantásról" (rájátszás szponzorálás). A szöveg ismét a szokásos fenomenális vakítás. Remélem majd azt is le fogják írni mondjuk az év végén szépen részletesen, hogy a kapott pénzbõl, mennyit és hogyan segítették a klubokat és a sportágat. Vagy kinek is éri meg ez a dolog igazán...

Azért kíváncsi leszek a "szerencsés" nyertesre, hogy mit csinál majd a 100 db kézilabdával <#ravasz1><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ez most kicsit, na és nem mondom, hogy indokolatlanul, de borúlátóan hangzik talán.
Most inkább, talán szemellenzõs, rövidlátó módon, jobban szeretnék kicsit örülni még annak, hogy ott vagyunk a középházban.
Na és arra gondolni, hogy annak is vannak elõnyei, hogy ilyen helyzet alakult ki, mert ez a - nagyon is tiszteletre és szeretetre méltó - Csapat nem állt volna össze, ha nincs ez az, egyébként, áldatlan helyzet.
Tehát igyekszem meccsre, addig, amíg a pályán van esélyem látni õket.
Aztán majd csak eljön a változás. Õsszel mindenképpen számítok rá. Remélem, addig kitartanak a csajok. Na és remélem, a változás + hatású lesz, amikor is pl. egy csabai példa áll majd azok elõtt, akik döntési helyzetbe kerülnek.
Igen, szurkolunk és szorítunk. Már életformánk. <#vomit>

kaloz174
A válogatottról volt 2 mondat, valamint az új szponzorációról. Felejthetõ az egész, azt hittem, hosszabb és tartalmasabb lesz.

Na az ilyenfajta véleményektõl szoktam falra mászni, nem török én senki felett pálcát, csak nem hiszem hogy ennyire védeni kellene a klub vezetést, még akkor sem ha szeretett csapatról van szó!
Az pedig hogy a vidéki meccsek mennyre elérhetõek mondjuk számomra vagy sem azt inkább nem firtassuk, Isthy már írt róla pár szót én csak fokozni tudnám.
Az, hogy mekkora ellenszélben van a csapat azt mindenki tudja ez nem új keletû dolog és nem is holnap fog elmúlni, de ezzel akkor is tisztában voltak amikor elkezdték az egészet.
Isthy
No igen, vannak problémák ott is amirõl szólsz. Talán lehetne ott is változtatni a dolgokon. Majd meglátjuk mi lesz és közben szurkolunk. Mást úgysem nagyon tehetünk...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez mi volt? Vagy lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!