Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Új gyõri igazolás

Miért van egy olyan érzésem, hogy az etonak nem a magyar bajnokságban kellene indulnia?
Egyre kevésbé fogom az õ sikereiket is magyarnak érezni...
Innen már biztos nyernek BL-t. Kérdés: mennyire lesz az magyar?

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Akkor az egyik már hivatalos is:

Tomori a Fradiban

Jó hogy Magyarországon maradt és remélem a fiatal Fradiban újra visszanyeri a tavalyi önmagát. Zizi és Dajka válláról nem kevés terhet vehet le, komoly erõsítés lehet a csapatnak a terveik megvalósításában.

Az általad beírt 2 igazolás közül nem ez volt az ami kételyeket ébresztett bennem <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
ok <#wink>

Isthy
Ezek most még csak találgatások, nem vennék mérget egyikre sem. Azért kíváncsian várom a holnapi Fradi bejelentést.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Alakul a köv. szezon játékoskerete.
Úgy tûnik, Tápai megy Vácra, Tomori pedig a Fradiba.

meg vagyok gyõzve! és köszönöm a Ligetsor-Brau Kft-nek 😊 gondoltam ennyit megérdemelnek, hogy ne maradjanak itt se névtelenül 😄DD

most már csak az kell, hogy el tudjak menni 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Ha tudsz konkrétat akkor légyszi azonnal értesíts és mi is igyekezni fogunk <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ejnye, még mindig nem szoktál meg bizonyos dolgokat <#wink> Én már csak jókat mosolygok ezeken <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gyõri Audi ETO-Békéscsaba 32-24 (16-14)

Sok szót nem vesztegetnék a meccsre. Az ETO egyértelmûen a hétvégére készül. A pozitívum, hogy Görbe viszonylag sokat játszott és lõtt akció és büntetõ gólokat is. Remélem Vérten Orsit a pihentetése miatt nem láttuk a 2. félidõben pályán.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ildyék oldalán az április 1-i Fradis cikkben ("FTC: stabilitással a jövõbe") egyértelmûen leírták az utolsó bekezdésben <#wink> Megnevezték a céget is akiknek ezt köszönhetik a szurkolók. Remélem ez a veszprémi szurkolótársunknak is elég <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
handball.hu fórum:

"Kézilabdán még nincs szurkolói kártya (legalábbis nem tudok róla), viszont ingyenesek a rájátszás meccsei😊"
(1 fradista)

De én is örülnék, ha Gábor írná le a biztosat. Mert már régen láttam.

nekem annál több kell 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Az ETO hozza a szokásos bajnoki formáját. Csak 2 góllal vezetnek, hazai pályán a félidõben.

kaloz174
Jó lenne, ha megerõsítené, de a a Csapatoldalonelég biztosan állítják többen.

Gábor megerõsítés/cáfolás? 😊

kaloz174
Van önbizalma a gyõri kommentátornak. Azt mondta, hogy szerinte Mátéfi Gyõrben töltötte legszebb éveit.
Lehet, hogy azok is szépek voltak, nem vitatom.... <#smile>

nagy valószínûséggel május 1. lesz 😊
tájékoztató idõpont 😄
(de se konkrét idõpontot, se árakat nem közöltek még) 😊

Isthy
Irányítóban és ballövõben is bevethetõ, egyértelmûen jól járnak vele. Meg a válogatottnak is jobb, ha itthon van.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Még ha korábban olvasom, akkor sem lett volna esélyem... Sajnos csak 15 perce értem haza a melóból.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szólnék én idõben, de még nem tudom a meccsidõpontot. Így nagyon nehéz megbeszélni a többiekkel <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Fradi-meccsekre nincs belépõ, állítólag, a rájátszásban.

kaloz174

nehéz-nehéz, de szerintem menni fog. 😊

idõben szólj, mert még úgysem biztos hogy tudok jegyet venni 😄D

kaloz174
Rájásztásra készülõdve, újvárosi hírek:
"...ma 16.30 órakor a dunaújvárosi nõi gárda Kiskunhalason játszik a helyiekkel edzõmérkõzést, a bajnoki rájátszás pedig vasárnap a Fradi otthonában kezdõdik számukra."

Új galéria a csajokról. 😊Még alakul.

Isthy
Nem igazán olvasom ezt az oldalt, de erre felhívták a figyelmem <#wink>

Egy siker utóélete

Nem vagyok meglepõdve a dolgon, várható volt, hogy az EB-n már nem Gyula lesz a válogatottjukkal.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagy hirtelen gyorsan elõreugrottál a hétvégére <#wink>

Sztem mindkét párharc csak a 2. meccsen fog eldõlni. Az esélyek is közel egyformák és nem gondolnám, hogy a Viborg annyira biztos továbbjutó lehetne. Legyen mondjuk 55-45 % az õ javukra. Az ETO-Valcea esetében 50-50 %-ot mondanék. Részletesen majd inkább pénteken taglalnám az esélyeket, indokolva a mostani százalékaimat.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A heti cunder.hu élõ közvetítések:

2010.04.07. 17:50
Gyõri Audi ETO-Békéscsaba

2010.04.10. 17:50
Alcoa Fehérvár-Siófok

DUNAFERR FOREVER!!!

Bárcsak már ezen a hétvégén sikerülne megnyerni az elõdöntõt mint tavaly a Viborgnak: 6 góllal gyõztek Valceában innentõl kezdve az egész román csapat talpra esett 😊
Szerintem az idei ETO a világ legjobb csapata Anita nélkül.
De nem vagyok biztos benne, hogy ismét sikerül döntõbe kerülne.. A Valcea a világ másik legjobb csapata ráadásul az idén semmi örömük nem volt: a VB-n nagyon elrontották, EB selejtezõket szintúgy.
Másik ágon ha kiveszi a Viborg játékból Heidi Lökét, akkor egy nulla a Larvik. Ráadásul talán Althaus is most tér vissza (?) , Popovic pedig egyre jobb formában.. Nem lehet kérdés ki jut tovább, persze vannak csodák.
én eleve úgy vettem, hogy mind a négy várható ellenfél mellett/ellene szólnak érvek/ellenérvek! De mig a Hamburg vagy a Barcelona ellen továbbmenni/miattuk kiesni nagy fegyvertény/kis kudarc, addig a Löwen vagy a Csehov esetében már másképpen hangzik mind a siker, mind a kudarc! (elvárt/nagy kudarc)
Isthy
Férfi BL negyeddöntõk:

HSV Hamburg-Ciudad Real
Rhein-Neckar Löwen-THW Kiel
Chekhovskie Medvedi-Montpellier HB
FC Barcelona-MKB Veszprém

Nem kis falat, ismét nem állt Fortuna az MKB mellé. Mindenkinek 100 %-ot kell nyújtania és akkor meglesz. Amit az utóbbi BL meccseken nyújtottak a fiúk az nagyon kevés lesz. Remélem mindenki összekapja magát és akkor örülhetünk.

Hajrá Veszprém!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Akkor azt tanácsolom, talán olvasd el azokat a beírásokat, amiket elõzményként találsz.
Szerintem abból kiderül, mire gondolok.

Gyakorlatilag az egész, persze vannak benne részek amit szerintem értek, de az egész nem tiszta.
kaloz174
Melyik mondat az, ami számodra nem egyértelmû?😊

Ezt kifejtenéd egy kicsit bõvebben, vagy talán más szavakkal, mert lehet bennem van a hiba de nem értem mire gondolsz?
kaloz174
Mániákusan írogatom, hátha valaki egyszer komolyan veszi ezt a szempontot is. <#hehe>
Egyébként meg jellemzõ: a legforgalmasabb topic bölcs hozzászólói is teljesen figyelmen kívül hagyják azt az apró tényt, hogy ezeknek a meccseknek a kimenetele erõsen véletlen-függõ volt, mert egyáltalán nem lehetett tudni, mire képes jelenleg ma a hirtelen összeállt válogatott.
Gyakorlatilag: amíg nincs baj, addig nincs baj...Ha pedig véletlenül mégis, akkor: nem volt szerencsénk. Sajnos. Lehet keresni a bûnbakot.
Elõrelátás: szinte senkiben nincs. Sem azokkal, akik hivatalból foglalkoznának ezzel, sem a drukkerekben, most így látom. (Tisztelet a ritka kivételnek, term. <#wink>)

Isthy
Az EB csoportsorsolásról, ha már kérdezted, elvileg a következõ lehet:
( a férfi EB alapján gondolhatjuk ezt)

1. kalap: Norvégia és a 3 legjobb csoportgyõztes
2. kalap: a többi 4 csoportgyõztes
3. kalap: Dánia és a 3 legjobb csoportmásodik
4. kalap: a többi csoportmásodik

Ezek szerint a románok ezzel besorolták magukat a 3. kalapba.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"Innen majd talán komolyabb felkészülésre lesz lehetõsége a nemzeti csapatnak, hogy azt, ami a csapatban van, hozni tudja a köv. világversenyen."

Na ehhez a "fenomenálisan" dolgozó, a válogatott érdekeit "pazarul" képviselõ MKSZ funkcigyülekezet komoly változására is szükség lenne... Nem vagyok ebben a kérdésben optimista.

DUNAFERR FOREVER!!!

Így van kijutottunk az EB-re, ez volt a cél, melyhez gratulálok! Végre a cserék is kaptak lehetõséget és szerintem szépen éltek is vele. Most már nincs tét lehet nyugodtan finomítani, gyakorolni a játékot, szépen beépíteni a cserejátékosokat!
A második félidõn elején szerintem nem sok elemezni való van, elhitték, hogy megvan a meccs, a Svédek meg elhitték a szünetben, hogy meglehet, szerintem ezért volt a zûrzavar, figyelni kell rá legközelebb, hogy csak a 60. percben van vége.
kaloz174
Ennek a 2 meccsnek egyetlen kiemelkedõ jelentõsége és feladata volt, azt végül is elérte, ami egy elfogadható eredmény ennyi felkészüléssel.
Ehhez képest ma nagyon bátran játszott a csapat, egészen elszántan ment mindenki, az elsõ félidõben.
Azt, hogy miért betlizett szinte mindenki a másodikban, most majd lehet elemezgetni, lesz rá idõ.
Örülök, hogy végül is a cserék, meghálálva a bizalmat, elég lendületet hoztak ahhoz, hogy végül megnyerjük a meccset.
Innen majd talán komolyabb felkészülésre lesz lehetõsége a nemzeti csapatnak, hogy azt, ami a csapatban van, hozni tudja a köv. világversenyen.

Isthy
Az "aranygeneráció" újabb blamája <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez és a kijutáshoz az EB-re! <#taps>

Megnézve a meccs ismétlését:
Ma jól kezdtek a csajok és az elsõ félidõt szépen lehozták, megint megvolt a 6 gólos elõny. Sajnos a szünet után egy 10 perces hullámvölgy következtében ismét sikerült leadni és így végig szoros meccs lett itthon is.
Ahogy vártam Temes Berni lehetõséget kapott a 2. félidõben. Az elején még nem igazán találta a helyét jó 5-6 percig J2-ben. De miután átkerült irányítóba kiosztott 2 szép gólpasszt és lõtt 2 nagyon fontos gólt. Meli is játszhatott 12-13 percet a jubileumán és lõtt egy szép befutásos gólt, sajnos a másik 2 lehetõségével nem volt szerencséje (kapufa). Viszont 2x is szépen visszafutott a szélsõjével a lerohanásgólt megakadályozva. Bódi a 2. félidõben jó cserének bizonyult, eredményesen játszott és a gólt sem kaptunk róla.
Zizi megérdemelten kapta a díjat, õ volt ma a legjobb és Sopi is ma több átlövésgólt lõtt, mint csütörtökön. Kinntrõl ma eredményesebbek voltunk, viszont beállóban meg nagyon haloványak.
Le a kalappal Mátéfi Eszter elõtt, nem akármi ahogyan végigcsinálta <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

trexxhunter
nyertünk - nagynehezen a svédek ellen

kinttvoltam a meccsen

szépvolt csajok

Debrecen

Bár a hír nem mai, és gondolom mindannyian hallottátok, én kíváncsi lennék a véleményekre, amennyiben van.
na, nagy lebõgés a román nõi válogatottnál! miután szerdán 27-27-et játszottak Ukrajnban, ma otthon kikaptak 35-36-ra! Kiváncsi vagyok, hogy ez mennyiben befolyásolja a csoport sorsolást (mivel a másik két ellenfelük Svájc és Portuália, a kalifikálás nem probléma)az EB-ra!
No meg a lelkiállapotukat a valceaiaknak (köztük 3 ukránnal! végül is a Valcea tartalékai verték meg az elsõ csapatukat!)az ETO meccsek elõtt!
Isthy
Eljátszani lehet a gondolattal, de sokba kerülne, Gabi szerzõdése a Podgoricával 2011 nyaráig szól. <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Mi lenne ha a Gyõr Tomori helyett Kindl Gabit venné meg jövõre? <#bee1>

Eljátszottam ezzel a gondolattal
Breki33
köszi :-)
Isthy
Teljesen jogos, valóban nem ártana, ha õ is kapna lehetõséget. Jó lenne újra látni itteni illetõségû játékost a válogatottban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mielõtt Breki reklamálna <#wink>

MKB Veszprém-HCM Constanta
férfi BL nyolcaddöntõ
2010.04.03. Viasat3 17:00

Magyarország-Svédország
nõi EB selejtezõ csoportmérkõzés
2010.04.04. RTL Klub 12:20
ismétlés: Sportklub 20:45

DUNAFERR FOREVER!!!

Én meg azt, hogy a Melinda sem a kispad koptatására lett behíva!! Ugyan már mit vár egy retek klub nevû cégtõl, kb ennyit...