Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért van egy olyan érzésem, hogy az etonak nem a magyar bajnokságban kellene indulnia?
Egyre kevésbé fogom az õ sikereiket is magyarnak érezni...
Innen már biztos nyernek BL-t. Kérdés: mennyire lesz az magyar?
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Tomori a Fradiban
Jó hogy Magyarországon maradt és remélem a fiatal Fradiban újra visszanyeri a tavalyi önmagát. Zizi és Dajka válláról nem kevés terhet vehet le, komoly erõsítés lehet a csapatnak a terveik megvalósításában.
Az általad beírt 2 igazolás közül nem ez volt az ami kételyeket ébresztett bennem <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Úgy tûnik, Tápai megy Vácra, Tomori pedig a Fradiba.
most már csak az kell, hogy el tudjak menni 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sok szót nem vesztegetnék a meccsre. Az ETO egyértelmûen a hétvégére készül. A pozitívum, hogy Görbe viszonylag sokat játszott és lõtt akció és büntetõ gólokat is. Remélem Vérten Orsit a pihentetése miatt nem láttuk a 2. félidõben pályán.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
"Kézilabdán még nincs szurkolói kártya (legalábbis nem tudok róla), viszont ingyenesek a rájátszás meccsei😊"
(1 fradista)
De én is örülnék, ha Gábor írná le a biztosat. Mert már régen láttam.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Lehet, hogy azok is szépek voltak, nem vitatom.... <#smile>#smile>
tájékoztató idõpont 😄
(de se konkrét idõpontot, se árakat nem közöltek még) 😊
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
idõben szólj, mert még úgysem biztos hogy tudok jegyet venni 😄D
"...ma 16.30 órakor a dunaújvárosi nõi gárda Kiskunhalason játszik a helyiekkel edzõmérkõzést, a bajnoki rájátszás pedig vasárnap a Fradi otthonában kezdõdik számukra."
Új galéria a csajokról. 😊Még alakul.
Egy siker utóélete
Nem vagyok meglepõdve a dolgon, várható volt, hogy az EB-n már nem Gyula lesz a válogatottjukkal.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztem mindkét párharc csak a 2. meccsen fog eldõlni. Az esélyek is közel egyformák és nem gondolnám, hogy a Viborg annyira biztos továbbjutó lehetne. Legyen mondjuk 55-45 % az õ javukra. Az ETO-Valcea esetében 50-50 %-ot mondanék. Részletesen majd inkább pénteken taglalnám az esélyeket, indokolva a mostani százalékaimat.
DUNAFERR FOREVER!!!
2010.04.07. 17:50
Gyõri Audi ETO-Békéscsaba
2010.04.10. 17:50
Alcoa Fehérvár-Siófok
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerintem az idei ETO a világ legjobb csapata Anita nélkül.
De nem vagyok biztos benne, hogy ismét sikerül döntõbe kerülne.. A Valcea a világ másik legjobb csapata ráadásul az idén semmi örömük nem volt: a VB-n nagyon elrontották, EB selejtezõket szintúgy.
Másik ágon ha kiveszi a Viborg játékból Heidi Lökét, akkor egy nulla a Larvik. Ráadásul talán Althaus is most tér vissza (?) , Popovic pedig egyre jobb formában.. Nem lehet kérdés ki jut tovább, persze vannak csodák.
HSV Hamburg-Ciudad Real
Rhein-Neckar Löwen-THW Kiel
Chekhovskie Medvedi-Montpellier HB
FC Barcelona-MKB Veszprém
Nem kis falat, ismét nem állt Fortuna az MKB mellé. Mindenkinek 100 %-ot kell nyújtania és akkor meglesz. Amit az utóbbi BL meccseken nyújtottak a fiúk az nagyon kevés lesz. Remélem mindenki összekapja magát és akkor örülhetünk.
Hajrá Veszprém!
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerintem abból kiderül, mire gondolok.
Egyébként meg jellemzõ: a legforgalmasabb topic bölcs hozzászólói is teljesen figyelmen kívül hagyják azt az apró tényt, hogy ezeknek a meccseknek a kimenetele erõsen véletlen-függõ volt, mert egyáltalán nem lehetett tudni, mire képes jelenleg ma a hirtelen összeállt válogatott.
Gyakorlatilag: amíg nincs baj, addig nincs baj...Ha pedig véletlenül mégis, akkor: nem volt szerencsénk. Sajnos. Lehet keresni a bûnbakot.
Elõrelátás: szinte senkiben nincs. Sem azokkal, akik hivatalból foglalkoznának ezzel, sem a drukkerekben, most így látom. (Tisztelet a ritka kivételnek, term. <#wink>#wink>)
( a férfi EB alapján gondolhatjuk ezt)
1. kalap: Norvégia és a 3 legjobb csoportgyõztes
2. kalap: a többi 4 csoportgyõztes
3. kalap: Dánia és a 3 legjobb csoportmásodik
4. kalap: a többi csoportmásodik
Ezek szerint a románok ezzel besorolták magukat a 3. kalapba.
DUNAFERR FOREVER!!!
Na ehhez a "fenomenálisan" dolgozó, a válogatott érdekeit "pazarul" képviselõ MKSZ funkcigyülekezet komoly változására is szükség lenne... Nem vagyok ebben a kérdésben optimista.
DUNAFERR FOREVER!!!
A második félidõn elején szerintem nem sok elemezni való van, elhitték, hogy megvan a meccs, a Svédek meg elhitték a szünetben, hogy meglehet, szerintem ezért volt a zûrzavar, figyelni kell rá legközelebb, hogy csak a 60. percben van vége.
Ehhez képest ma nagyon bátran játszott a csapat, egészen elszántan ment mindenki, az elsõ félidõben.
Azt, hogy miért betlizett szinte mindenki a másodikban, most majd lehet elemezgetni, lesz rá idõ.
Örülök, hogy végül is a cserék, meghálálva a bizalmat, elég lendületet hoztak ahhoz, hogy végül megnyerjük a meccset.
Innen majd talán komolyabb felkészülésre lesz lehetõsége a nemzeti csapatnak, hogy azt, ami a csapatban van, hozni tudja a köv. világversenyen.
Megnézve a meccs ismétlését:
Ma jól kezdtek a csajok és az elsõ félidõt szépen lehozták, megint megvolt a 6 gólos elõny. Sajnos a szünet után egy 10 perces hullámvölgy következtében ismét sikerült leadni és így végig szoros meccs lett itthon is.
Ahogy vártam Temes Berni lehetõséget kapott a 2. félidõben. Az elején még nem igazán találta a helyét jó 5-6 percig J2-ben. De miután átkerült irányítóba kiosztott 2 szép gólpasszt és lõtt 2 nagyon fontos gólt. Meli is játszhatott 12-13 percet a jubileumán és lõtt egy szép befutásos gólt, sajnos a másik 2 lehetõségével nem volt szerencséje (kapufa). Viszont 2x is szépen visszafutott a szélsõjével a lerohanásgólt megakadályozva. Bódi a 2. félidõben jó cserének bizonyult, eredményesen játszott és a gólt sem kaptunk róla.
Zizi megérdemelten kapta a díjat, õ volt ma a legjobb és Sopi is ma több átlövésgólt lõtt, mint csütörtökön. Kinntrõl ma eredményesebbek voltunk, viszont beállóban meg nagyon haloványak.
Le a kalappal Mátéfi Eszter elõtt, nem akármi ahogyan végigcsinálta <#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
Bár a hír nem mai, és gondolom mindannyian hallottátok, én kíváncsi lennék a véleményekre, amennyiben van.
No meg a lelkiállapotukat a valceaiaknak (köztük 3 ukránnal! végül is a Valcea tartalékai verték meg az elsõ csapatukat!)az ETO meccsek elõtt!
DUNAFERR FOREVER!!!
Eljátszottam ezzel a gondolattal
DUNAFERR FOREVER!!!
MKB Veszprém-HCM Constanta
férfi BL nyolcaddöntõ
2010.04.03. Viasat3 17:00
Magyarország-Svédország
nõi EB selejtezõ csoportmérkõzés
2010.04.04. RTL Klub 12:20
ismétlés: Sportklub 20:45
DUNAFERR FOREVER!!!