Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Talán ezeknek is újra eljön az ideje, sosem lehet tudni. Addig meg bízunk és remélünk <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jelentem már délelõtt eldöntöttem. Ebben a gazdasági válságban takarékoskodni kell, nem lehet mindenfélére pénzt kiadni. <#wink> A kollégák újságját ingyen is el lehet olvasni 1-2 perc alatt a munkahelyen <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyetértek! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Pár perccel gyorsabb voltál, de a legfontosabb mondatot mindketten egyformán írtuk.
Sajnos, nem tehet többet egy szurkoló. <#schmoll2>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Zácsik Szandra😞

Milõbbi gyógyulást neki!

Breki33
mielõbbi gyógyulást neki !
Breki33
Zácsik: a legrosszabb forgatókönyv

Sajnos az elmúlt napokban sem javult lényegesen Zácsik Szandra sérült vállának állapota, így a fiatal átlövõt mindenképpen meg kell mûteni, ami több hónapos kihagyást eredményez.
Legutóbbi megkeresésünkkor Zácsik még arról számolt be, hogy gyógytornára jár, és csak akkor fekszik kés alá, ha a speciális foglalkozás sem javít az állapotán. Nos, a junior vb-ezüstérmes átlövõ válla nem jött rendbe, így elkerülhetetlenné vált a mûtét, amelyre május 4-én kerül sor.

Zácsik Szandra a Krim Ljubljana larviki BL-találkozóján sérült meg, és bár a magyar válogatott Svédország elleni Eb-selejtezõit megelõzõen elutazott a nemzeti csapathoz, nem vállalhatta a szereplést a két mérkõzésen. A Fradi egykori játékosának felépülése több hónapot vesz majd igénybe, így Zácsik szinte biztosan kihagyja a junior válogatott következõ megmérettetését, a dél-koreai világbajnokságot.

Vállsérülése esetében a regeneráción túl mindig hosszúra nyúlik a megfelelõ lövõforma visszanyerése, így Zácsik formába lendülése akár a decemberi felnõtt Európa-bajnokság szempontjából is kérdéses lehet.
kaloz174
A már leírt szempontok mellett nekem max. annyi a személyes gondom, hogy nosztalgiával emlékszem arra az idõszakra, amikor nem volt kérdés, hogy egy Fradi-Dunaferr alkalmával pl. biztos, hogy tudtunk 1-1 sört inni Stanley-vel, Sz.T-vel, Csucsuval, Gáborral, Mse-vel, Isthyvel...
Nem beszélve arról, hogy bizonyos kupameccsen még topic-tali-együttszurkolás is volt. Vasárnap pedig csak azt tudtam megállapítani a villamosból, hogy a Zöld Elefánt még mindig a helyén van...
Igen, változnak az idõk. Ez egyértelmû, de néha jó lenne összefutni...
Itt befejeztem. Elég az érzelmességbõl ebben a mai, racionális? inkább irracionális, rideg világban. <#smile><#nemtudom>

kaloz174
Majd Isthy eldönti, neki fontos-e. Más a viszonya ehhez a témához, úgy gondolom, mint nekünk.

kaloz174
Szerintem addig ne ítélj, amíg a konkrét tényeket (ellenérveket) nem áll módodban megismerni.

kaloz174
Nézd! magamból indultam ki. Na és nem a 200 m-bõl, hanem a 86 km-bõl.
Azonban azt is írtam, hogy mindenki maga tudja.

"Egyébként megkérdeztem: azért vannak csütörtökön a meccsek, mert máskor nem szabad a csarnok."

Nem tudom kitõl kérdezted, de ez jó duma, van még olyan aki ezt a baromságot megeszi??? De magyarázatnak tökéletes az biztos, ebbõl is látszik mennyire nem érdekli a város a csapat!<#boxer><#violent>
Duby
A bírósági rendszerünk egy rémálom.
Azonban az élet/a sors/az Isten akkor és úgy fogja a méltó következményeket rámérni mindenkire, amikor és ahogy pont a legmegfelelõbb.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

"Siófok pedig azért annyira nincs messzi, sehonnan. Gondolom én.😊"
Bár így lenne, de sajnos régen volt és szerintem soká lesz...
Ha más nincs benne lényeges, akkor ezért nem éri meg pénzt adni érte!! Ki lehet az olvasni más megoldással is...
Pedig ebben semmi meglepõ dolog nincs, nyáron ítélkezési szünet van. Elõttem remekül összefoglalta Mse a dolgokat.
na ezért utálom a bulvármédiát...

ítélkezési szünet valóban van, volt, és lesz is. nem önhatalmúlag dönt így egy bíróság, h. meneküljön a "Comza-ügy" elõl... még ha az "újságíró" ezt a látszatot is keltené...

másik, most április 13. van, még nincsenek az iratok a bíróságon, mert ugye az ügyészségen vannak. Ergo 3 hónap van az ítélkezési szünetig.
Több tízezer oldal irat keletkezett az ügyben, gondolom a stop. hu cikkírója azt nem kívánja a bíróságtól illetve az eljáró bírótól, hogy az ügy ismerete nélkül kezdjen bele egy tárgyalásba, vagy igen?

Másrészt eljárási dolgok is vannak, bíró kijelölése, a tárgyalás elõkészítése, tanúk, vádlottak megidézése, ezek mind határidõkhöz kötött dolgok.
nem úgy megy, hogy ma az mondom holnap tárgyalás, gyertek.

a harmadik meg hogy belekeverik szegény elnököt is az ügybe. ugyan miért mondana le a Cozma gyilkosság miatt??
szegény Gyuribácsi 😊

egyébként is több tévedés van a cikkben, de ebbe most ne menjünk bele.

mindenki gondolja át, mikor iskolába járt, mondjuk egy-egy kötelezõ olvasmány elolvasása, feldolgozása mennyi idejét vette igénybe, na most ez egy több tízezer oldalas kötelezõolvasmány... amin az múlik megkapják e a gyanúsítottak a méltó büntetésüket... tényleg úgy gondolja mindenki hogy "Ezután elméletileg már a tárgyalások is elkezdõdhetnének. "....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Gin és véleménye
Lehet, hogy ma mégis kellene venned egy "szak"lapot? <#vigyor2>

kaloz174
"vakáció miatt áll az ügy?"
Számomra, laikus szurkolóként figyelve az eseményeket Ez a dolog eléggé megdöbbentõ.
Érdekelne: jogban tájékozott fórumtársak mit gondolnak vajon róla?

kaloz174
Ami azt illeti, nekem sincs túl közel az újvárosi csarnok, Siófok pedig azért annyira nincs messzi, sehonnan. Gondolom én.😊
De tény: a Cunder majd közvetít. Állítólag. Ígérték.
A többirõl, amit írtál, nincs infóm. Mint Duby is írta, nem egyszerû a helyzet Újvárosban. Jó lenne szemléletváltás, az biztos.
Én megyek, amíg menni tudok, mert ez a Csapat megérdemli, mert ki tudja, meddig lehet még menni. Ki tudja, meddig láthatom a varázslatot, amit csak õk tudnak.
Más meccsek nem érintenek meg ennyire. Azok jók nekem TV-ben, ha éppen ráérek. De ezt mindenki maga tudja.

Isthy
Az lehet, hogy szombaton, de nem Újvárosban. <#wink> Siófok már "kicsit" messzebb van km-ben és idõben is.
A csarnokról meg annyit: érdekes, hogy egyik héten sem a háromból, sem szombaton sem vasárnap. Vajon miért? A másik 3 csapatnál ennek nincs akadálya, Újvárosban van.

A siófoki meccset adja a cunder, így legalább neten nézhetjük majd <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ajánlom figyelmedbe, hogy ez a meccs (Siófok-Újváros) szombaton lesz...😊
Egyébként megkérdeztem: azért vannak csütörtökön a meccsek, mert máskor nem szabad a csarnok.

Isthy
A 2012-es férfi EB kvalifikációs csoportjainak sorsolásánal Fortuna igencsak szorosan fogta a kezünk <#wink> Ennél mákosabb sorsolásunk nem is lehetett volna. A csoport elsõ 2 helyezettje jut ki az EB-re.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Privi ment!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Várható volt és az indokai is érthetõek. Ráfér a Békéscsabára egy gólerõs irányító.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi mindkettõt! <#worship>

Gondolom a hétvégi meccsünkrõl is kapunk majd tõled összefoglalót <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Úgy gondolom, így 1 nappal a történtek után, hogy fejben voltak jobbak, mint a Fradi. Ami azért nem olyan meglepõ. <#taps> Igaz, ehhez az is kellett, hogy mentalitásban is önmaguk legyenek, valamint az, hogy fizikailag is bírják. <#wink>
Na és végül + 1 jó hír: végre megvolt a létszám, mivel Vadász Ildi, az egyik ígéretes ifink, hosszú sérülés után játékra jelentkezett. <#eljen>

Isthy!!!

Barcelona -jegyinformáció

privátban értekezzünk!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Gratulálok a csajoknak a Fradi elleni gyõzelemhez, fogalmam sincs, hogy csinálták, de nagy bravúr volt!!

Az Eto a végén örülhetett a döntetlennek, pedig ezt a csapatot simán lehetett volna verni, de kis híján a Gyõr megverte saját magát. Nem "baj" nincs veszve semmi menni kell elõre jobban figyelni, hátha tényleg elbízzák magukat a Románok.
kaloz174

kaloz174
Nagyszerû gyõzelem volt, jók voltak a csajok, BB, Pisák Reni, Ivett, Boki különösen. Na és Bokit megint kiállították a végén - mint annakidején, amikor szintén nyertünk. (Emlékszel, Isthy?😊) <#eljen><#taps>
A legjobban az tetszett, hogy többször leindítottuk a Fradit, és abban BB gyakran benne volt.
Simics Jucó is a helyszínen szurkolt a csapatnak. <#circling>
Jó volt a végén a boldog mosolyt látni a csajok arcán. <#wink>
Kár, hogy nem jöttetek, további beszámoló majd inkább holnap.
Grat. a Csapatnak! <#worship>

Ennyi. Mindig is ez ment az aktuális élcsapatnál, csak mostanság sajna nem az éremért harcol a magyar válogatott, hanem a 9. helyért...
Isthy
Gyõri Audi ETO-Valcea 25-25 (14-15)

Azt gondolom, hogy ezt a meccset kicsit jobb koncentrációval és fegyelemmel 4-5 góllal kellett volna hozni. Sajnos ehelyett a végén örülnünk kellett a döntetlennek.
Az elsõ félidõben a védekezés nem nagyon ütötte meg a szokásos szintet. Rengeteg teret hagytunk a szélsõknek, annyira befelé koncentráltunk. A ziccereik 80 %-át szinte 2-es pozícióból lõhették és eredményesek is voltak. Kati sem volt a helyzet magaslatán, a 9-bõl csak 2-t védett, persze 2-esbõl nehezebb. És ezek a 2. számú román szélsõk voltak... Ráadásul a félidõ végén meg elfeledkeztek a visszazárásról, így kaptunk 2 gyors gólt is. Cudar félidõ volt védekezésben, mind a falat, mind Kati teljesítményét tekintve. Elöl még viszonylag jól ment a játék, így csak -1 volt a szünetben.
A 2. félidõ elsõ felében nagyot fordult a dolog. Hátul pazar negyedórát produkált a csapat. Gin parádézott és a védelem is összeállt, a románoknak 15 perc alatt csak 2 gólra futotta. Sajnos ezt nem tudta elöl kihasználni a csapat. Ebben az idõszakban ugyan sikerült fordítani, de közben 6 abszolút ziccert sikerült elrontani. Itt meg lehetett volna roppantani a gödörben lévõ románokat. Sajnos ezután felébredtek és kiegyenlítettek, majd a vezetést is átvették. A támadásaink középre szûkûltek, a szélsõket alig használtuk, nem húztuk szét a falat. A végén a harcossággal sikerült megmenteni az egyik pontot.
A románok sem játszottak nagyot, meg lehetett volna verni õket. A 2 szélsõjük illetve Paula hozta nekik a meccset. Sajnos nálunk alig volt jó teljesítmény, talán Spiridon és Amorim emelhetõ ki, Kati sem hozta azt amit szokott.
Ami bíztató, hogy ezzel a közepes játékkal is sikerült partiban lenni a románokkal. 1 hét múlva olyan játék kell, mint tavaly a BL döntõ elsõ meccsén és akkor meglesz a továbbjutás. A románok már a zsebükben érzik a döntõt és ezt sztem ki lehet használni.

HAJRÁ ETO!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

igen, feljegyeztem! amint tudok valami infót, foglak keresni!

Isthy
Csatlakozom a gratulálciódhoz! Szép volt lányok, nagyasszonyok!!! <#taps><#taps><#taps>

Szerencsére végig bírta a csapat és a végén fordítva 39-37-re nyert a Népligetben. A védekezésünk sajnos úgy fest maradt régi, de elöl szerencsére most sikerült ellensúlyozni. Sajnos nézni nem nagyon lehetett a meccset, így nagyon várom a "helyszíni tudósítónk" beszámolóját <#wink>

OFF:
Az sms-t megkaptad?

DUNAFERR FOREVER!!!

gratulálok a lányoknak és nagyasszonyoknak!

Isthy
Vác-DVSC 27-31 (13-14)

Ma a váci csapatnak nem nagyon ment sem elöl, sem hátul. Köstner jól összerakta a Lokit az elmúlt hetekben és megérdemelten nyerték a mai meccset. A mérkõzés 3/4-ed részében õk vezettek és a Vácnak kellett futnia az eredmény után. A hazaiaknál ma kevés volt a jó teljesítmény, a vendégeknél sokan tettek hozzá és csapatmunkával megszerezték a gyõzelmet. NA-nak nagyon össze kell kapnia a csapatát a visszavágóra, hogy legyen még egy harmadik meccs Vácott. Most a Lokinak áll a zászló, kérdés, hogy otthon tudnak élni a lehetõséggel.

Sajnos a Fradi oldalán nem lehet rendesen nézni a mi meccsünket, gondolom valami technikai probléma miatt. De a félidõben mi vezetünk 22-19-re és ez igencsak jó hír <#eljen> A kérdés, hogy bírjuk-e végig...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, direkt <#beka3> Mert ugye itt a tv-s közvetítéseket szoktuk beírni, a netes csak néha bónuszként kerül bele <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igazatok van, de besokalltam. (Ezért kellett leírnom. Bocs, ha valakit untattam.) Mivel amit írok, sosem írom bántó szándékkal, oda nem illõ kifejezéseket használva, bár biztosan lehetne precízebben is fogalmazni.😊 Mondhatnám a közhelyet, hogy: mindenki magából indul ki. De felesleges. A saját tanulságait mindenki levonja. Ennyi.

Most pedig irány a Fradi-pálya. Ahol azért jól esik, hogy nincs belépõ. <#eljen>

Hajrá Újváros!

direkt? 😊 nagy hiba 😄 mondjuk sokan nem tudnak róla, felvilágosítottam pár embert, nehogy lemaradjanak róla 😄 (már ha tényleg lesz közvetítés!)

Isthy
Bizony lesz kínálat <#eljen>

Nem hagytam ki, mert a tv-s közvetítéseket írtam csak (#45042 elsõ sorában is így szerepel), a neteseket direkt kihagytam <#wink>

Ráadásul remélem nekem még este 8-tól is lesz mit néznem a neten KEK vonalon <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

ma lesz kínálat jó meccsekben 😊

Isthy, szerintem még valamit kihagytál a hétvégi mûsorból -legalábbis nagyon remélem!!!- az FTC Net Tv által közvetített: FTC-Dunaújváros meccset ma 16.00 órakor.

Duby
Ennyire nem általánosítanám a dolgokat.
A nagy többség személyes ismeretség nélkül szentírásnak számító véleményt nyilatkoztat ki a másikról is. Ez az egész fórumosdi (határozott kivétel ez ahol vagyunk) olyan távol van a valóságtól, mint ide Makkoshotyka. Egy degenerált irrealitásban tobzódó viszonyrendszer valós tapasztalatok hiányában kikiáltott elmebeteg vélemények és személyeskedés hegyek.
Ha valakivel problémám van, nem értek egyet, vagy pont az ellentéte, fáradjak ki a sporteseményre, keressem meg személyesen, és egy sör/bambi mellett beszéljem meg vele a dolgaimat. Mint ahogy mi - én sajnos régebben - rendszeresen szoktuk.
Abban viszont igaza van Isthynek, és ez az én támogató véleményem is, kedves Kalóz, hogy semmit sem kell törõdni a neten bátran billentyûzetkoptató, életükben eléd nem álló, kézilabdát tévébõl ismerõ, rámenõsen személyeskedõ, önmagát szentírásnak tartó hiteltelen emberekkel.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Most pedig fordult a kocka, a gyõri szurkolók ismerhetik meg azt a "másik oldalt", ilyen egyszerû a dolog. Nekünk is el kellett viselni akkor amit kaptunk, most nekik jutott ez a szerep. A nagyság átka <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Lehet téged mások jobban ismernek, mint te saját magadat? Nyitott könyv vagy nincs mese! <#ravasz1><#wink>

Félretéve a tréfát, sztem hagyd az egészet. Nem egyszerû, de felesleges erre energiát pazarolni. Én már évek óta nem foglalkozom az ilyen dolgokkal és túléltem <#wink> Akik tényleg ismernek, azok tisztában vannak a dolgokkal és az a lényeg.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Utólag visszanéztem a meccset, megérdemelten nyert a Viborg. Sok hiba volt a meccsen, a dánok rontottak kevesebbet. Az 1. félidõ kiegyensúlyozott volt, felváltva vezettek a csapatok. Rantala jól védett, Lunde viszont gyengén. Szünet után fokozatosan elhúztak a dánok és végül biztosan nyertek. Althaus jó játékkal tért vissza a sérülésébõl. Jurack pedig 2 hónappal a szülése után igencsak meglepett mindenkit a játékával. Sztem õk ketten a visszatérésükkel sorsdöntõ érdemeket szereztek a gyõzelemben. Kiemelhetõ még a 2 viborgi szélsõ eredményessége, mert nagyon jól felkészültek Rantalából. A norvégoknál Sulland és Rantala dícsérhetõ.

Sztem a Vibrog óriási lépést tett a döntõ felé, szinte már csak õk ronthatják el.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ahhoz képest, hogy Varga igencsak kiváló eredményt ért el a csapatával, most meg elküldik.
De a következõ mondatban írtam, hogy persze ki tudja mi van a háttérben. Gondolom errõl neked van információd.
Tegnap nagyon simán kikaptak Fehérváron. A Halas viszont kisebb meglepetésre pontot szerzett a Vásárhelytõl.

Alcoa FKC-Siófok 34-23 (16-10)
Kiskunhalas-Vásárhely 31-31 (15-16)

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Nõi kézilabda BL: hatgólos elõnyt szerzett a Viborg a Larvik ellen

A címvédõ dán Viborg hazai pályán hatgólos elõnyt szerzett a norvég Larvik ellen a nõi kézilabda Bajnokok Ligája elõdöntõjének elsõ mérkõzésén. A visszavágót a jövõ hétvégén rendezik, a másik ágon a Gyõri Audi ETO és a román Valcea vasárnap 17.15-kor találkozik.

NÕI KÉZILABDA BL ELÕDÖNTÕ, ELSÕ MÉRKÕZÉS
Viborg (dán)–Larvik (norvég) 27–21 (13–13)
Isthy
Ahhoz Szabinának tényleg komolyan össze kéne kapnia magát...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Gabi és a Sexy magyar csajok

román cikk angolra fordítva

klikk