Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos, nem tehet többet egy szurkoló. <#schmoll2>#schmoll2>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Sajnos az elmúlt napokban sem javult lényegesen Zácsik Szandra sérült vállának állapota, így a fiatal átlövõt mindenképpen meg kell mûteni, ami több hónapos kihagyást eredményez.
Legutóbbi megkeresésünkkor Zácsik még arról számolt be, hogy gyógytornára jár, és csak akkor fekszik kés alá, ha a speciális foglalkozás sem javít az állapotán. Nos, a junior vb-ezüstérmes átlövõ válla nem jött rendbe, így elkerülhetetlenné vált a mûtét, amelyre május 4-én kerül sor.
Zácsik Szandra a Krim Ljubljana larviki BL-találkozóján sérült meg, és bár a magyar válogatott Svédország elleni Eb-selejtezõit megelõzõen elutazott a nemzeti csapathoz, nem vállalhatta a szereplést a két mérkõzésen. A Fradi egykori játékosának felépülése több hónapot vesz majd igénybe, így Zácsik szinte biztosan kihagyja a junior válogatott következõ megmérettetését, a dél-koreai világbajnokságot.
Vállsérülése esetében a regeneráción túl mindig hosszúra nyúlik a megfelelõ lövõforma visszanyerése, így Zácsik formába lendülése akár a decemberi felnõtt Európa-bajnokság szempontjából is kérdéses lehet.
Nem beszélve arról, hogy bizonyos kupameccsen még topic-tali-együttszurkolás is volt. Vasárnap pedig csak azt tudtam megállapítani a villamosból, hogy a Zöld Elefánt még mindig a helyén van...
Igen, változnak az idõk. Ez egyértelmû, de néha jó lenne összefutni...
Itt befejeztem. Elég az érzelmességbõl ebben a mai, racionális? inkább irracionális, rideg világban. <#smile>#smile><#nemtudom>#nemtudom>
Azonban azt is írtam, hogy mindenki maga tudja.
Nem tudom kitõl kérdezted, de ez jó duma, van még olyan aki ezt a baromságot megeszi??? De magyarázatnak tökéletes az biztos, ebbõl is látszik mennyire nem érdekli a város a csapat!<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Azonban az élet/a sors/az Isten akkor és úgy fogja a méltó következményeket rámérni mindenkire, amikor és ahogy pont a legmegfelelõbb.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Bár így lenne, de sajnos régen volt és szerintem soká lesz...
ítélkezési szünet valóban van, volt, és lesz is. nem önhatalmúlag dönt így egy bíróság, h. meneküljön a "Comza-ügy" elõl... még ha az "újságíró" ezt a látszatot is keltené...
másik, most április 13. van, még nincsenek az iratok a bíróságon, mert ugye az ügyészségen vannak. Ergo 3 hónap van az ítélkezési szünetig.
Több tízezer oldal irat keletkezett az ügyben, gondolom a stop. hu cikkírója azt nem kívánja a bíróságtól illetve az eljáró bírótól, hogy az ügy ismerete nélkül kezdjen bele egy tárgyalásba, vagy igen?
Másrészt eljárási dolgok is vannak, bíró kijelölése, a tárgyalás elõkészítése, tanúk, vádlottak megidézése, ezek mind határidõkhöz kötött dolgok.
nem úgy megy, hogy ma az mondom holnap tárgyalás, gyertek.
a harmadik meg hogy belekeverik szegény elnököt is az ügybe. ugyan miért mondana le a Cozma gyilkosság miatt??
szegény Gyuribácsi 😊
egyébként is több tévedés van a cikkben, de ebbe most ne menjünk bele.
mindenki gondolja át, mikor iskolába járt, mondjuk egy-egy kötelezõ olvasmány elolvasása, feldolgozása mennyi idejét vette igénybe, na most ez egy több tízezer oldalas kötelezõolvasmány... amin az múlik megkapják e a gyanúsítottak a méltó büntetésüket... tényleg úgy gondolja mindenki hogy "Ezután elméletileg már a tárgyalások is elkezdõdhetnének. "....
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Lehet, hogy ma mégis kellene venned egy "szak"lapot? <#vigyor2>#vigyor2>
Számomra, laikus szurkolóként figyelve az eseményeket Ez a dolog eléggé megdöbbentõ.
Érdekelne: jogban tájékozott fórumtársak mit gondolnak vajon róla?
De tény: a Cunder majd közvetít. Állítólag. Ígérték.
A többirõl, amit írtál, nincs infóm. Mint Duby is írta, nem egyszerû a helyzet Újvárosban. Jó lenne szemléletváltás, az biztos.
Én megyek, amíg menni tudok, mert ez a Csapat megérdemli, mert ki tudja, meddig lehet még menni. Ki tudja, meddig láthatom a varázslatot, amit csak õk tudnak.
Más meccsek nem érintenek meg ennyire. Azok jók nekem TV-ben, ha éppen ráérek. De ezt mindenki maga tudja.
A csarnokról meg annyit: érdekes, hogy egyik héten sem a háromból, sem szombaton sem vasárnap. Vajon miért? A másik 3 csapatnál ennek nincs akadálya, Újvárosban van.
A siófoki meccset adja a cunder, így legalább neten nézhetjük majd <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként megkérdeztem: azért vannak csütörtökön a meccsek, mert máskor nem szabad a csarnok.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gondolom a hétvégi meccsünkrõl is kapunk majd tõled összefoglalót <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Na és végül + 1 jó hír: végre megvolt a létszám, mivel Vadász Ildi, az egyik ígéretes ifink, hosszú sérülés után játékra jelentkezett. <#eljen>#eljen>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Az Eto a végén örülhetett a döntetlennek, pedig ezt a csapatot simán lehetett volna verni, de kis híján a Gyõr megverte saját magát. Nem "baj" nincs veszve semmi menni kell elõre jobban figyelni, hátha tényleg elbízzák magukat a Románok.
A legjobban az tetszett, hogy többször leindítottuk a Fradit, és abban BB gyakran benne volt.
Simics Jucó is a helyszínen szurkolt a csapatnak. <#circling>#circling>
Jó volt a végén a boldog mosolyt látni a csajok arcán. <#wink>#wink>
Kár, hogy nem jöttetek, további beszámoló majd inkább holnap.
Grat. a Csapatnak! <#worship>#worship>
Azt gondolom, hogy ezt a meccset kicsit jobb koncentrációval és fegyelemmel 4-5 góllal kellett volna hozni. Sajnos ehelyett a végén örülnünk kellett a döntetlennek.
Az elsõ félidõben a védekezés nem nagyon ütötte meg a szokásos szintet. Rengeteg teret hagytunk a szélsõknek, annyira befelé koncentráltunk. A ziccereik 80 %-át szinte 2-es pozícióból lõhették és eredményesek is voltak. Kati sem volt a helyzet magaslatán, a 9-bõl csak 2-t védett, persze 2-esbõl nehezebb. És ezek a 2. számú román szélsõk voltak... Ráadásul a félidõ végén meg elfeledkeztek a visszazárásról, így kaptunk 2 gyors gólt is. Cudar félidõ volt védekezésben, mind a falat, mind Kati teljesítményét tekintve. Elöl még viszonylag jól ment a játék, így csak -1 volt a szünetben.
A 2. félidõ elsõ felében nagyot fordult a dolog. Hátul pazar negyedórát produkált a csapat. Gin parádézott és a védelem is összeállt, a románoknak 15 perc alatt csak 2 gólra futotta. Sajnos ezt nem tudta elöl kihasználni a csapat. Ebben az idõszakban ugyan sikerült fordítani, de közben 6 abszolút ziccert sikerült elrontani. Itt meg lehetett volna roppantani a gödörben lévõ románokat. Sajnos ezután felébredtek és kiegyenlítettek, majd a vezetést is átvették. A támadásaink középre szûkûltek, a szélsõket alig használtuk, nem húztuk szét a falat. A végén a harcossággal sikerült megmenteni az egyik pontot.
A románok sem játszottak nagyot, meg lehetett volna verni õket. A 2 szélsõjük illetve Paula hozta nekik a meccset. Sajnos nálunk alig volt jó teljesítmény, talán Spiridon és Amorim emelhetõ ki, Kati sem hozta azt amit szokott.
Ami bíztató, hogy ezzel a közepes játékkal is sikerült partiban lenni a románokkal. 1 hét múlva olyan játék kell, mint tavaly a BL döntõ elsõ meccsén és akkor meglesz a továbbjutás. A románok már a zsebükben érzik a döntõt és ezt sztem ki lehet használni.
HAJRÁ ETO!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerencsére végig bírta a csapat és a végén fordítva 39-37-re nyert a Népligetben. A védekezésünk sajnos úgy fest maradt régi, de elöl szerencsére most sikerült ellensúlyozni. Sajnos nézni nem nagyon lehetett a meccset, így nagyon várom a "helyszíni tudósítónk" beszámolóját <#wink>#wink>
OFF:
Az sms-t megkaptad?
DUNAFERR FOREVER!!!
Ma a váci csapatnak nem nagyon ment sem elöl, sem hátul. Köstner jól összerakta a Lokit az elmúlt hetekben és megérdemelten nyerték a mai meccset. A mérkõzés 3/4-ed részében õk vezettek és a Vácnak kellett futnia az eredmény után. A hazaiaknál ma kevés volt a jó teljesítmény, a vendégeknél sokan tettek hozzá és csapatmunkával megszerezték a gyõzelmet. NA-nak nagyon össze kell kapnia a csapatát a visszavágóra, hogy legyen még egy harmadik meccs Vácott. Most a Lokinak áll a zászló, kérdés, hogy otthon tudnak élni a lehetõséggel.
Sajnos a Fradi oldalán nem lehet rendesen nézni a mi meccsünket, gondolom valami technikai probléma miatt. De a félidõben mi vezetünk 22-19-re és ez igencsak jó hír <#eljen>#eljen> A kérdés, hogy bírjuk-e végig...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Most pedig irány a Fradi-pálya. Ahol azért jól esik, hogy nincs belépõ. <#eljen>#eljen>
Hajrá Újváros!
Nem hagytam ki, mert a tv-s közvetítéseket írtam csak (#45042 elsõ sorában is így szerepel), a neteseket direkt kihagytam <#wink>#wink>
Ráadásul remélem nekem még este 8-tól is lesz mit néznem a neten KEK vonalon <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Isthy, szerintem még valamit kihagytál a hétvégi mûsorból -legalábbis nagyon remélem!!!- az FTC Net Tv által közvetített: FTC-Dunaújváros meccset ma 16.00 órakor.
A nagy többség személyes ismeretség nélkül szentírásnak számító véleményt nyilatkoztat ki a másikról is. Ez az egész fórumosdi (határozott kivétel ez ahol vagyunk) olyan távol van a valóságtól, mint ide Makkoshotyka. Egy degenerált irrealitásban tobzódó viszonyrendszer valós tapasztalatok hiányában kikiáltott elmebeteg vélemények és személyeskedés hegyek.
Ha valakivel problémám van, nem értek egyet, vagy pont az ellentéte, fáradjak ki a sporteseményre, keressem meg személyesen, és egy sör/bambi mellett beszéljem meg vele a dolgaimat. Mint ahogy mi - én sajnos régebben - rendszeresen szoktuk.
Abban viszont igaza van Isthynek, és ez az én támogató véleményem is, kedves Kalóz, hogy semmit sem kell törõdni a neten bátran billentyûzetkoptató, életükben eléd nem álló, kézilabdát tévébõl ismerõ, rámenõsen személyeskedõ, önmagát szentírásnak tartó hiteltelen emberekkel.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
DUNAFERR FOREVER!!!
Félretéve a tréfát, sztem hagyd az egészet. Nem egyszerû, de felesleges erre energiát pazarolni. Én már évek óta nem foglalkozom az ilyen dolgokkal és túléltem <#wink>#wink> Akik tényleg ismernek, azok tisztában vannak a dolgokkal és az a lényeg.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztem a Vibrog óriási lépést tett a döntõ felé, szinte már csak õk ronthatják el.
DUNAFERR FOREVER!!!
De a következõ mondatban írtam, hogy persze ki tudja mi van a háttérben. Gondolom errõl neked van információd.
Tegnap nagyon simán kikaptak Fehérváron. A Halas viszont kisebb meglepetésre pontot szerzett a Vásárhelytõl.
Alcoa FKC-Siófok 34-23 (16-10)
Kiskunhalas-Vásárhely 31-31 (15-16)
DUNAFERR FOREVER!!!
A címvédõ dán Viborg hazai pályán hatgólos elõnyt szerzett a norvég Larvik ellen a nõi kézilabda Bajnokok Ligája elõdöntõjének elsõ mérkõzésén. A visszavágót a jövõ hétvégén rendezik, a másik ágon a Gyõri Audi ETO és a román Valcea vasárnap 17.15-kor találkozik.
NÕI KÉZILABDA BL ELÕDÖNTÕ, ELSÕ MÉRKÕZÉS
Viborg (dán)–Larvik (norvég) 27–21 (13–13)