Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
[url=Cunder!

Napi mûsor

17:30

Dunaújvárosi NKKSE - Siófok KC
A 2010. április 29-én lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. Arany Ászok Rájátszás 5-8. helyért - IV.forduló

19:30

Alcoa Fehérvár KC - FTC
A 2010. április 28-án lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. Arany Ászok Rájátszás 5-8. helyért - IV.forduló

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
Isthy-nek BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !
Isthy
Dunaújvárosi NKKSE-Siófok 42-38 (20-23)

Szép volt lányok, asszonyok!!! <#taps><#worship>

Illett már helyretenni a Siófokot <#wink> Kár, hogy a végén már lazábbra vette a csapat és nem lett 7-8 közte.

Sajnos csak az utolsó 10 percre értem haza Szegedrõl 37-31-nél. Ahogy smsbõl értesültem, a 2. félidõ elsõ 10 percében nyertük meg a meccset. Az utolsó 4-5 percet meg sikerült elbénázni és kicsit szorosabbá tenni a végét. Azért emberelõnyben nem kéne 3 gólt kapni...
Remélem ismét lesz beszámoló, amibõl a részleteket is megtudhatom <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Igen valami talán alakul, legalábbis most úgy néz ki, de ez egy nagyon vékony jég, hogy így fogalmazzak. Én majd akkor hiszem el, hogy elindult valami amikor jövõ ilyenkor is egyben vannak ezek a csapatok a hasonló minõségben mint õsszel szeretnének kezdeni, mert látható máról holnapra széteshet egy csapat saja...
kaloz174
Talán most több a pozitív fordulat, hogy ne kiabáljuk el.
Közben azonban ott van pl. a Vásárhely szomorú története.
(talán 2 éve volt, hogy sok játékosunk távozott oda, mivel ott biztosan kaptak fizetést, ha nem is volt nagy a fizu)

Alakulnak azért a csapatok. Talán megindul a bajnokság felfelé.

Zácsik
kaloz174
Ma a Cunderen:

Hétfõ:
2010-04-26

17:30
Dunaújvárosi NKKSE - Alcoa Fehérvár KC
A 2010. április 22-én lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. Arany Ászok Rájátszás 5-8.helyért III.forduló

19:30
Mondi Békéscsabai Elõre NKSE - Gyõri Audi ETO KC
A 2010. április 21-én lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. Arany Ászok Rájátszás Elõdöntõ

Teljes heti mûsor

kaloz174
Nem semmi meccs volt a Tatabánya-Szeged. Ha valaki nem látta, ajánlom figyelmébe az ismétlést, ha lesz. <#circling>

Isthy
Barcelona-MKB Veszprém 33-27 (17-15)

A 2. félidõben a támadójáték nagyon akadozott és sajnos Pericsnek is csak a félidõk végén ment a védés igazán. De a legnagyobb problémát abban láttam, hogy 5 abszolút ziccert sikerült úgy kihagynunk a 6-osról, hogy ebbõl õk indítottak le és szereztek 5 könnyû gólt. Meg ugye összesen 12 lerohanásgólt kaptunk...
Nagyon nehéz lesz a visszavágó, kisebb csodára lesz szükség, de a csapat képes lehet rá. Meg a Barcelona is hibázhat annyit, mint ma a Veszprém. Rajtunk nem fog múlni, ott leszünk a csarnokban és szurkolunk.

A másik meccsen a Ciudad elvesztette idei BL veretlenségét Hamburgban, miutána a hazaiak 26-22-re legyõzték õket. Nem lesz semmi az a visszavágó sem.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Fazekas Laci= Fazekas Nándi 😊
(Bocs! Bár azt hiszem, ezt még megbocsátaná - nekem, ha Mocsai több lehetõséget adna neki. <#vigyor2> Mert a Laci a Nagy. Bár ma eléggé nehezen viselte idegileg a helyzetet, úgy tûnt.)

kaloz174
Kicsit minta többet hibázott volna ma a Veszprém, mint amit megszoktunk tõlük, különösen a II. félidõben. Féltem, hogy nagyobb lesz a különbség.
Azt, hogy Fazekas Laci akkor sem kap lehetõséget, ha Pericnek egyáltalán nem megy, nem egészen értem. Biztosan bennem van a hiba. A Prof. megmagyarázná... <#wink>
A -6 mindenesetre még reménykeltõ, akkor is, ha a Barca az ellenfél. (Gondolom én.)

kaloz174
Megjöttem meccsrõl. Grat. a Fradinak!
Azt kell, hogy mondjam, hogy a nyugodtabb, kevesebb hibát vétõ csapat nyert. Nagyon kellett a Fradi sikeréhez Kenyeres Fanni rutinja, tapasztalata.
A Siófoknak több lehetõsége volt megfordítani az állást, de ma valahogy sokkal dekoncentráltabbak voltak, mint az Újváros elleni második félidõben. A szezon végén távozó edzõ sem kért idõben idõt, így elmaradt a hazai gyõzelem.
Egy érdekes, végig nyílt meccset láthattunk, nagy küzdelemmel, de sportszerû körülmények között.
Úgy gondolom, az is döntõ volt, hogy már a mostani Fradi is több kiemelkedõ képességû játékossal rendelkezik.

Akit érdekel, kedden megnézheti az ismétlést a Sió TV netes adásában.

Isthy
A hétvégi elég sovány menü:

FC Barcelona – MKB Veszprém KC
Férfi Bajnokok Ligája, Negyeddöntõ, 1. mérkõzés
2010.04.25. 16:45 Viasat3

Tatabánya Carbonex – Pick Szeged
Budapest Bank Férfi Liga, Rájátszás, elõdöntõ, 2. mérkõzés
2010.04.25. 18:30 Sportklub

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszönöm a beszámolót! <#worship>

Gondolom ma este is meccsen leszel, mint 1 hete. De sztem most nem a vendégeknek szurkolsz <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ami egyébként nagyon tetszett: ha közelebb lopózott a Fehérvár, mindig tudtunk dobni 1-1 "bátor" gólt. Ez meghatározó pozitív különbség volt a mi csapatunk javára, szerintem. <#eljen>

kaloz174
Helyszíni beszámoló?😊 Na igen, ott voltam. <#eljen><#vigyor2>
Egy nagyon elszánt, szerintem ma - egységesen - jó teljesítményt nyújtó csapat nyerte meg a mai meccset.
Egy nagyon boldog, lelki egyensúlyát visszaszerzõ Csapat jött pacsizni a meccs után. <#taps>
Azon nem lepõdtem meg, hogy nagyon meg akarják mutatni a csajok, erre számítottam is. Azt viszont, hogy ez mennyire lesz sikeres, nem tudtam volna megtippelni. Annyira, hogy 3 esélyesnek gondoltam a meccset.
Szerencsére ez nem volt jogos, mert végig uraltuk a találkozót. Az idõsebbek vezetésével ma a fiatalok is fel tudtak pörögni, ez pedig azt jelentette, hogy egyre nagyobb volt a különbség, pedig voltak kihagyott ziccerek, hetes is, na és a védekezés megint olyan volt, mint szinte mindig, tehát gyenge.
Támadójátékunk ötletessége ezt azonban jelentõsen felülmúlta, ráadásul eléggé ott voltunk fejben is, vagyis nem nagyon voltak elszórt labdák.
A kapuban idõben cseréltünk, így Gyõri Ági több nagyszerû védése is hozzájárult a gyõzelemhez. (Pisák Reni kezdett.)

Ennyit most röviden. Remélem, a Cunder hamarosan ismételni fog. <#wink>

Isthy
Egyre gondoltunk és Stanley számára is az. A smiley inkább a gonoszkodásomra utalt, hogy esetleg megszólalásra tudom-e bírni õt. Egyelõre úgy fest, hogy nem sikerült.

DUNAFERR FOREVER!!!

jelentsd be, hogy Fanni meggondolta magát 😊 lécci, lécci 😉)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

lehet nem egyre gondolunk, de a cikkben számomra szomorú hírt olvastam, h. Fanni abbahagyja 😞( (remélem csak úgy mint legutóbb 😊))
de azért biztos ami biztos, így mindenképpen el kell látogatnom idén egy Fradi meccsre, mert hogy ha tényleg nem folytatja, még utoljára látni szeretném játszani.

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Dunaújvárosi NKKSE-Alcoa FKC 43-35 (28-20)

Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez! <#taps>

Az utolsó 5 percre sikerült hazaérnem és örömmel láttam, hogy pont utána rögtön 10 lett közte <#vigyor> A gólok számából ítélve megint szinte semmi védekezés nem lehetett, hanem flúgos futam a két kapu között. A félidei eredmény egészen döbbenetes, 48 gól <#wow1> Ez simán elmegy egy normál végeredménynek is.
Remélem lesz majd egy kis helyszíni beszámoló, amibõl többet megtudhatok a részletekrõl <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Szerintem ellenfél és taktikafüggõ lesz, hogy ki kezd, és ki mikor játszik többet a beállók közül. (persze a forma és az egészség is közrejátszik)
Minden posztra sikerült az elképzelt embereket leigazolni - ilyen szezonkezdésünk talán a fennállásunk óta nem volt.
Nem szeretnék elébe menni az eseményeknek, hiszen jöhetnek váratlan dolgok is közbe. Bármily hihetetlen, de ilyen volt számomra Fanni távozása - az ankétról kapott tudósításban értesültem róla.
Azt azért elárulhatom, hogy van még pár bejelenteni való a tarsolyban. 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
A felsorolt játékosok közül többen mentek - volna. Úgy tûnik, mégis megérte szerzõdtetni a fregolit.
Vasas Edina távozása meglepett. Ügyes, értelmes játékosnak gondolom. Bárhová megy, nyer vele leendõ csapata. Ebben a szezonban õt is elég sok sérülés hátráltatta.

Isthy
Az NSO egyik ma esti híre szerint Nóri 2 évet hosszabbított több más játékossal együtt.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Stanleyrõl jut eszembe, hogy a zuhanyhíradó szerint Valovics is a Fradi felé venné az irányt.
Azonban most nem úgy néz ki, hogy ez megtörténik. Lehet, hogy a jelenlegi, kissé rossz modorú <#vigyor2>, siófoki edzõ távozásának ténye többeket maradásra bír?

Isthy
Igen, ez így van. De kérdés, hogy miként képzeli el a jövõjét Piros mögött. Mert mindenki számára nyilvánvaló, hogy ki lesz az elsõ számú a poszton. Ha azt gondolja, hogy kap elég játéklehetõséget, akkor biztosan marad.

Lesznek még érkezõk a csapathoz? Deákiról halljuk a hangokat, de azon kívül? Mert balszélre nem ártana, de lehet már az is megvan? <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Újabb Fradi hírek

Van benne egy hír, amelyikkel kapcsolatban nagyon kíváncsi lennék Stanley véleményére <#ravasz1> Mondjuk gyanítom, hogy mi a reakciója dologra, de ez van...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Békéscsaba-Gyõri Audi ETO 22-30 (9-14)

Gratulálok az ETO-nak a döntõbe jutáshoz!

A mai meccset az elejétõl a végéig uralták, a csabai lányok nem tudták megnehezíteni a dolgukat. Az is simán belefért, hogy az utolsó 10 percben már minden gyõri játékos lehetõséget kapjon. A Békéscsaba elég gyengén játszott, nagyon visszaestek az év eleje óta. Rájuk is ráférne 2-3 igazolás, hogy hosszabb távon is eredményesebben teljesítsenek.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Biztosan marad, ha akar. Eddig betegségek és sérülések hátráltatták, emiatt játszott kevesebbet.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Ezek után meglepõdnék, ha Baba maradna. Luxus lenne. Már eddig is elég sokat ült a kispadon.
Annak ellenére, hogy 2, különbözõ adottságú, beállósról van szó.

Isthy
Újabb visszatérõ a Fradiba

Várható volt és meg is történt. Jó kis versenyfutás lesz a 2-3. helyért jövõre a bajnokságban.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

kaloz174
Sok boldogságot kívánok én is.😊

Igen változott, elõdöntõ és döntõ van de, hogy mi értelme van azt meg ne kérdezd ebben a közepes színvonalú bajnokságban, persze valamilyen rendszer szerint játszani kell.
Honnan veszed ezt a hülyeséget, hogy az Mksz szart sem csinál, dehogynem mindig úgy próbálja változtatni a kiírást, hogy lehetõleg többet tudjanak lopni mint elõzõ évben nem elég nagy munka ez???<#boxer><#violent>
Én is csatlakozom a jókívánságokhoz, boldog születésnapot!
Duby
Akkor megint lemaradtam valamirõl.
Milyen nb1 elõdöntõ? Akkor már ezt is átkombinálták? Most már nem liga rendszer van a rájátszásban?
Azé' erre jó az mksz, sz@rt se csinálnak, de évente változtatják a bajnokság lebonyolítási rendjét...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Isten éltesse azokat, akik évrõl évre folyton csak idõsödnek! <#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Köszi! <#worship>

Boldog Születésnapot! <#eljen><#wave>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Remélem a helyszínen volt és még ünnepel <#wink> Vagy piheni a meccs a "fáradalmait".

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Grat!
<#taps><#eljen><#worship>

Breki33
Észre sem vettétek, hogy megváltoztattam kicsit a hátteret <#vigyor2><#beka3>

ezentúl nem fog a szöveggel együtt mozogni

Gondoltam születésnapom alkalmából feljavítom kicsit <#hehe><#nyes>
kaloz174
Én is grat. a Lokinak! Megérdemelten nyertek. Most õk a jobbak, na és többen is vannak, kicsit. <#vigyor2>

De vajon hol van Csucsu?😊

kaloz174
Nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Utána megbeszélték. Meccsen ezerrel pörögtek mindketten.
Egyébként meg a pályán egyiket sem kell félteni, ezt tudjuk. 😊

Temes-Bulath párharc érdekes volt... a válogatottban is ilyen jól vannak? 😊))

Isthy
DVSC-Váci NKSE 31-26 (12-11)

Gratulálok a Lokinak a gyõzelemhez és a döntõbe jutáshoz!

Megérdemelten nyerte a Loki a meccset. Náluk több jó teljesítmény is volt, csapatként jobbak voltak. Valamint komoly volt a kapusok közötti külömbség, a váciak alig védtek valamit, míg Kiss Éva jól teljesített. A Vácot az elsõ félidõben Sopi, a másodikban Temes Berni cipelte a hátán. Klivinyi még dícsérhetõ, de a többiek haloványak voltak. A DVSC-nél többen tettek sokat a gyõzelemhez a játékukkal a mezõnyben, Buli, Mörci, Kazai, Bognár.

DUNAFERR FOREVER!!!

Csatlakozom!
Gratulálok a Gyõrnek, hogy ilyen messzire eljutottak, azért a négybe benne lenni az szép eredmény, még akkor is ha többet szeretünk volna.
Az egész szezont nézve szerintem várható volt az Etó kiesése, teljesen megérdemelten jutott tovább a Valcea.
Ez van dolgozni kell tovább, jövõre reméljük kevesebb problémával, még jobban összerázódva tálán még tovább jutnak.
Isthy
Szomorúan kell megállapítanom, hogy gyõri illetõségû régi topiktársunk mostanában igencsak hanyagol minket... Pedig az elmúlt 4 hónapban rengeteg Gyõr meccs kapcsán nem kevésszer lett volna lehetõsége leírnia a véleményét. Engem igencsak érdekelnének az õ meglátásai is. Kár, hogy nem olvashatom õket...

DUNAFERR FOREVER!!!

hehe 😊 úgy legyen 😄

Isthy
Ahogy látom a hétvégi program beírása távollétemben elmaradt. Most akkor beírom a mai programot:

Sportklub
18:00-tól Kézimagazin
19:00-tól DVSC-Vác nõi NB I elõdöntö 2. mérkõzés

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Majd együtt kiszurkoljuk a FinalFourt <#wink>
Mivel az ETO nem lett döntõs, így ez az egy veszprémi találkozásunk maradt. Reméljük minden szempontból emlékezetes lesz <#vigyor><#pias><#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!