Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Úgy látom ma a fiatalok ismét nem nagyon tudtak hozzátenni és talán pont ez is hiányzott. Meg a kispad és a védekezés, a szokásos neuralgikus pontok. De összességében csak gratulálni tudok a csapatnak - és fõként a nagyasszonyoknak - az idényben mutatottakhoz. Reméljük nemsokára lesz ez még jobb is, több tekintetben is.
HAJRÁ ÚJVÁROS!
DUNAFERR FOREVER!!!
Valahol olvastam olyat is, hogy Perics eljövetele a Barcelonából sem volt véletlen...
DUNAFERR FOREVER!!!
Még útközben vagyok, de pár szót gyorsan:
Sajnos, ma a Fradi formaidõzítése jobban sikerült.
Hogy egy teljesen autentikus forrást idézzek: "nem dobtunk 35 gólt, nem is sikerült nyerni." (Mondta az a játékos, aki 13 góljával vette ki részét a meccsbõl, amikor neki ehhez gratuláltam.😊)
A lényeg, hogy valahogy fejben nem voltunk igazán ma a pályán. Egy csomó türélmetlen megoldás a támadásban, na és az átjáróház a védekezésben, kb. ez lehet tömören a meccs. A Fradi frissebb volt. Megérdemelten nyerek. Grat. nekik.
Sajnos, az újvárosi csapat semmi segítséget nem kapott a kispadról, még idõt sem kértünk a 2. félidõben.
Sajnálom, mert esélyesebbnek gondoltam a mieinket. Na és ez volt a szezonzáró hazai meccsünk, egy olyan eséllyel, hogy esetleg még 5. is lehet a Csapat.
Ez nem sikerült. Ennek ellenére nagyon szeretem és tisztelem ezt a társaságot, mert gyakorlatilag szinte amatõrként, igazán szépen játszva a kézit, végigküzdötték a szezont. Nekem még a mai vereség ellenére is csak a szeretet és a tisztelet az, ami eszembe jut, az elmúlt hónapokat tekintve.
Ennyi most, úgy hirtelen. Azért remélem, annyira nem nagy a szomorúság a Csapatban.
Hajrá Újváros!
épp a napokban írtam a kajak-kenuról egy elemzést, régen volt már kavarás arrafelé, már szinte hiányzott... jön a világkupa 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
mindenki ismerte Perkét -korábban sem jutott mellette sok kapus szóhoz, csak akkor még lehetett arra fogni, hogy azok nem elég jók, nem küzdenek eléggé, ésatöbbi... Nándinál nem lehet. Õ már volt itt hasonló szituban Zovkónál ugye Sterbik volt az isten.... tiszta csoda, hogy eddig bírta :S
Perics most számomra nagyon unszimpatikusan viselkedik, neki nem hogy oka, de erkölcsi alapja se lenne hisztizni...
Lajosról sajnos köztudott hogy vannak bizalmi emberei, azok utaznak akár féllábbal is, mindenki tudja anno a nõi válogatottnál hogy is történt és kivel 😞((
és ami szintén természetes Lajosnál egy büdös szó nincs arról, hogy õ valamit hibázott, sõt nem is érti mi a probléma azzal, hogy Nándi csak tinglitangli meccseken véd...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Most értem haza és látom, hogy nem sikerült...
Dunaújvárosi NKKSE-FTC 29-34 (16-19)
Aki látta, majd írjon róla.
DUNAFERR FOREVER!!!
http://atv.hu/cikk/20100506_edzojevel_csalja_ferjet_kovacs_kati
Mse neked errõl az egészrõl mi a véleményed?
hajrá Gabi! 😊))
KIF Vejen-Buducnost 20-23 (8-12)
Sokkal nehezebb meccsre számítottam. Gabiék végig vezetve, simán hozták a meccset. Az utolsó 10 percben kicsit kényelmesebben játszottak, így a dánok feljöttek 16-22-rõl. Ha otthon is hozzák ezt a teljesítményt és odafigyelnek, akkor meglesz nekik a KEK gyõzelem.
DUNAFERR FOREVER!!!
KÉZILABDA A magyar kapusnak a kevés játéklehetõség, a szerbnek a szurkolók „Nándizása” a problémája.
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/fazekas-es-perics-mindketten-tavoznanak-2027485/
Ez mind szép és jó, biztosan lehet belõle sokat tanulni és gyakorolni, de arról is írhatna valaki egy könyvet akár a jelenlegi edzõknek, szövetségi kapitányoknak is, hogy a pályának van két széle, azokat hogyan kellene kihasználni.
Nem sok kézis lánynak van hasonló rajongói csoportja/klubja, pedig nagyon sokan megérdemelnék még! 😊
Szerintem ez egy nagyon tiszteletre méltó dolog, az ilyen "reklám"-ot mindenki szívesen veszi, úgy gondolom, aki szereti a kézit. <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
szval szerintem ilyen nyugodtan jöhet <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Ha ennyi reklámot megengedtek itt, akkor megemlítenék két új FB-os csoportot:
Orbán Adris csoport:
http://www.facebook.com/group.php?gid=118339411524521
Kovacsics Anikós csoport:
http://www.facebook.com/group.php?gid=115741271791825&
Szívesen látunk mindenkit aki szereti Õket és az ETO-t! 😊
A gyõri VKLSE elleni 43–26-os gyõzelmével biztosította elsõségét az NB I B Keleti csoportjában az ÉTV-Érdi VSE, így az egykori válogatott átlövõ, Németh Helga edzette, több jelentõs NB I-es rutinnal bíró játékost foglalkoztató együttes az õsztõl az elsõ osztályban szerepelhet.
Németh Helga március elején vette át a csapat irányítását Kedves Lászlótól.
DUNAFERR FOREVER!!!
Kiábrándítóan nagy volt a különbség. Talán majd a visszavágó.
A szurkolótábor hiányát én is észrevettem. Bár máshol is, amerre járok, jóval alacsonyabb a nézõszám, mint pár évvel ezelõtt, azonban ebben az esetben a BKU ott volt. A másik oldal volt feltûnõen elhagyatott.
BL-meccsen azért ott is voltak sokan.
Sztem azért lesz itt aki értelmesen is képes majd valamit írni rá.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nekem egy dolog volt feltûnõ és ez nem a játéktéren történtekkel kapcsolatos. Mi történt a gyõri B-közép jobb kapufa melletti részével? Szinte teljesen üres volt... Az igazi régi B-közép hiányzott... A BKU ott volt a helyén, de régiek... <#conf>#conf>
DUNAFERR FOREVER!!!
Háttérben szólt a TV. Az eredmény alakulása alajpán gondolom, hogy nagyon szomorú ez, hogy egy ilyen meccset bajnoki döntõnek kell hívni.
Nem tudom, mi történt a Lokival, de amíg és amikor láttam, az ETO teljesítménye is elég gyenge volt, igaz, ez is elég volt tegnap a valamiért nagyon gyenge Loki ellen.
A Vác talán még nagyobb talány (otthon játszottak), bár abban az esetben annak azért örültem, hogy Esztiék kijöttek a hullámvölgybõl, úgy tûnik.
Lehet, hogy a szezon vége felé a játékosok egy része elfáradt?
(Szerencsére ez az Újváros esetében nem volt így. Személyes élményeim, gondolom, már annyira nem érdekesek, Íme egy videó a meccs utáni hangulatból <#eljen>#eljen>)
Ezekre a meccsekre már nem jut idõm és figyelmem, megmondom õszintén. Biztosan érdekes lehetett.
Nem gondoltam volna, hogy a 4 gólos hamburgi vereségük után így lealázzák a németeket. Az elsõ 12 percet még a németek bírták és vezettek is (4-5), azután a 28. percben már 18-8 volt a spanyoloknak <#wow1>#wow1> A szünet után próbálkoztak keményen a németek, de állandósult a 7-8 gólos hazai elõny. Volt közte 11 gól is, de 6-nál közelebb egyszer sem jöttek a németek. Továbbra is nagyon jó a védelmük és kiválóak a kapusaik. Sterbik ma is nagyot alkotott. Feszült meccs volt a 2. félidõben a nagy spanyol vezetés ellenére is. Volt páros piros lap is dulakodásért (Vori és Aguinagalde). Egy 2 percet érõ német szabálytalanság után robbant ki a csetepaté. Elképesztõ, hogy mire képes a Ciudad, pedig tavaly nagyot gyengültek Rutenka és Stefansson távozásával. Van esélyük a címvédésre, a többieknek fel kell kötniük azt a bizonyost.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mi köszönjük!<#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
fini volt, köszönöm még egyszer 😊
Az elsõ negyedórában tudott igazán ellenfél lenni a Loki, utána fokozatosan elhúztak a gyõriek és nagyon simán hozták a meccset. A vendégeknél sem átlövõ, sem beálló teljesítmény nem volt, egyedül a széleken tudtak érdemben hozzátenni a meccshez. Az ETO nagyobb megerõltetés nélkül, a végén már a fiatalokat játszatva könnyedén nyerte a meccset.
DUNAFERR FOREVER!!!
Úgy tûnik a váci lányok a rájátszásban nem tudják azt hozni, amit az alapszakasz második felében. A ststisztika alapján Temes Berni és Sopi vitte a csapatot, a többiek szinte betliztek. A Békéscsaba ezzel nagyon nagy lépést tett a bronzérem felé.
Most pedig jöjjön a bajnoki döntõ elsõ meccse. Anyák napján délben... Retek Klub és MKSZ "Gratulálok!" <#boxer>#boxer><#violent>#violent>
DUNAFERR FOREVER!!!
Marko még csak egy félidõt bírt igazán, Vili valóban jó volt és Gergõ is elöl. A szélsõink védekezése tényleg gyenge volt, de sajnos a kapuban sem alkottunk nagyot. Pericsnek megint nem sikerült hozni magát, Nándi 20 perc alatt fogott annyit, mint õ.
A Profnak tényleg meg kéne tanulnia a meccs történéseire közben reagálnia, de mi ezt már sajnos Sydney és Zágráb óta tudjuk, hogy nem megy ez annyira neki. Sokan irogatják, hogy nincs 2 sorunk. Sztem van, csak megfelelõen forgatni és használni kéne õket, meg bízni bennük. Egyedül jobblövõben nincs megfelelõ második ember. A szélsõinket pedig szinte nem is használjuk támadásban, csak lerohanásokra... Nincsenek figuráink vagy mi van? A spanyolok bezzeg most is használták õket felállt fal ellen is... és igen, valóban a 6 gól hátrány is sok volt, 3-4 gólnál más lett volna a helyzet.
Összességében az év elején általam elvártakat teljesítete a csapat, a negyeddöntõbe bejutottak. A FinalFour nálam a bravúr kategóriába tartozott volna, a sorsolás azonban most sem volt a csapattal.
OFF: az ajándék túlélte az estét? <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A csapat valóban nem játszott jól fõleg a második félidõben.
A mindenkori edzõknek, szövetségi kapitányoknak ajánlom akik bár régóta foglalkoznak a szakmával, mégsem ismerik a pálya felépítését, ugyanis a pályának legalábbis amiket én eddig láttam van két széle, ehhez képest csapattól függetlenül mi bent töketlenkedünk. Javaslom, hogy bajnokságban mikor gyengébb meccsek vannak utazzanak más országokba és tekintsenek meg egy pályát, hogy ott meccs közben, hogy néz ki!!!!
Így van szerintem sem lehet egy ilyen meccsen sablonosan dolgozni, bár Mocsai már régen ezt csinálja, õ biztos érti, én nem.
A mutatott játéktól függetlenül a meccs közben is és utólag is az a véleményem, ezen a meccsen az MKB nem nyerhetett köszönhetõen a Német bíróknak akik valamilyen ok miatt szépen elfújták a meccset, lehet az elnök nemzetiségére való tekintettel vagy más okból...
Külön köszönöm drapit, amit a himnusz alatt kihúztak, és remélem, bár szerintem eldõlt már, hogy Magyar címeres mezben nem látom az egyébként sportszerûtlenül játszó és viselkedõ Nagy Lacit.
DUNAFERR FOREVER!!!
sajnos nem sikerült, aminek több összetevõje is van, a bírók ma nem igazán velünk voltak -még a barca pályán kapott fújást is messze alulmúlták-, Lajos megint gyengén meccselt, itt már nem lehet elõre betervezett cserékkel operálni, valami váratlant kellett volna húznia taktikailag -akár védekezési formációban, akár taktikai elemekben, akár felállásban... és hát igen, a 6 gólos különbség sok volt.
Egyedül Vujin és Vili játszott úgy ahogy elvárható, mindent alárendelve a továbbjutásnak. Gergõ is jó volt, de nem lehet elmenni amellett hogy a védekezése gyenge volt. (ahogy Gulyié is -nem biztos, hogy kellett volna az automatikus csere...)
köszi 😄
(így jár, aki nem figyeli, mit másol😊)
Szerintem:
2010. május 2. 12:15
Gyõr-Debrecen
Arany Ászok iga döntõ, 1. mérkõzés
RTL klub
Az idõpont 12,10.
05.01.
16:00 MKB Veszprém - FC Barcelona
Kézilabda Bajnokok Ligája
Kötelezõ 😉)
Ezen felül még egy netes közvetítés van a hétvégén,
a Vác-Békéscsaba meccsrõl, szintén ma 18.00tól.
Sajnos a holnapi nõi döntõ elsõ felvonását (ETO-DVSC) semmi nem közvetíti.