Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A leglényegesebb képet azért berakom <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor> Ha valaki nem tudná a kezemben a KEK serleg látható <#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ebbõl mindjárt +1 meg is valósul ma. Cunder mûsor
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
így kell videót választani :taps:
mostanában nem látok ilyen pimasz megoldásokat hetesnél Görbétõl, hiányzanak 😊)) kapusokat igencsak demoralizálta, élmény volt nézni az arcukat egy-egy ilyen gól után 😄 ez igencsak "piszkáld ki" kategória 😊
LOL
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Milyen böngészõvel nézed?
Általában lassú vagy a kézis fórum csak?
A többi oldal sem gyors tehát a net sem tökéletes, de az Sg az fõleg lassú.
Nem tudom ki mondta és nem is érdekel, nyilván az illetõ véleménye a mérvadó. De egy dolgot nem felejtsünk el, én nem vitatom, hogy "nagyon sok van a fejében", de azt tudni kell átadni is a játékosok felé, ami nem vagyok benne biztos, hogy meccsekkel javítható (elképzelhetõ nem tudom), de az is lehet, hogy erre születni kell.
Természetesen kívánom, hogy tanulható legyen és további sok sikert kívánok neki.
17:30
Alcoa Fehérvár KC - Dunaújvárosi NKKSE
Ha csak este érsz haza, akkor viszont nem biztos, hogy látod a mi "kis" gyõzelmünket. Ami még nem nk.kupagyõzelem, de már annak az alapja lehet, na és nekünk nagyon kedves. <#awink>#awink>
A Cunder ma du. mûsora:
A 2010. május 15-én lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. Arany Ászok Rájátszás 5-8.helyért - VI.forduló
19:30
Váci NKSE - Mondi Békéscsabai Elõre NKSE
A 2010. május 15-én lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. Arany Ászok Rájátszás 3.helyért
(Talán még lesz alkalom megnézni ezeket a meccseket: 5 ismétlést rendeltem.
<#vigyor4>#vigyor4><#smile>#smile><#nevetes1>#nevetes1>
Nemrég ébredtünk fel a hajnali 3-ig tartó buli következményeként <#wink>#wink><#vigyor2>#vigyor2> Holnap délutánra leszek otthon, este talán majd lesz rövid beszámoló <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezzel szemben a csapat egyik legprominensebb tagja mondta nekem, hogy "nagyon sok van a fejében"...Még meccselni kellene megtanulnia. Azt hiszem, ezt a véleményt, mivel több szempontból alátámasztott, mindenképpen mérvadónak kell tekinteni.
Szorítok Rapatyi Tamásnak, hogy szerezze meg a hiányzó képességeket, tapasztalatot, mert szükség van az edzõ-utánpótlásra is.
Szerintem nagyon sokat profitálhatott az elmúlt hónapokból, azt gondolom, van jövõje az elsõ osztályban, annak ellenére, hogy én is többször kritizáltam õt a bajnokság során.
Teljesen megérdemelten nyert a Veszprém szerintem, bár voltak hibák végig jól játszottak. Mse neked mi a véleményed?
Rapatyi Tamás emberileg szimpatikus, de szerintem nem edzõ típus, legalábbis nem az elsõ osztályban ez már bebizonyosodott. Alacsonyabb szinten ettõl még érhet el szép eredményeket talán.
Közben tegnap este a Viborg teljesen megérdemelten megnyerte a meccset és ezzel a Bl-t is.
A Gyõrnek alaposan fel kell készülni a következõ szezonra amennyiben a döntõt szeretne játszani vagy közelében szeretne kerülni, mert a Valcea ellen sem volt esélye, a Valceanak a Viborg ellen meg semmi, vagy a Viborgnak kell jelentõsen gyengülnie, és akkor a többi csapatról még nem beszéltünk.
Grat. a Veszprémnek!
Szeretném egy másik, számomra szintén nem idegen, sportág, szerintem, világra szóló teljesítményérõl szóló hírt megosztani veletek. Olvasva 1-2 ilyen témájú írást, elképesztõ nagy teljesítmény ez egy 16 éves lánytól. Látva a szülõket (szintén szülõként), nagyon meg tudtam érteni õket, amikor fogadták a lányukat érkezéskor.
Egyébként meg: elismerésem.
Azóta kiderült: Rapatyi Tamásnak ez volt a búcsúmeccse. Remélem, legalább az ifi csapatnál marad, mert nekem egészen szimpatikussá vált emberileg, még akkor is, ha egyébként és kül. meccsek alkalmával sokszor bíráltam. Szerintem ifi szinten megállná a helyét, ráadásul tanulhatna a felnõttek mellett köv. szezonban dolgozó mestertõl is, így visszatérve egy felnõtt csapat mellé egészen szép karrier elõtt állhatna.
Akkor most: I. meccs!😊
(Du. a Dunaferr meccsét is közv. a Sportklub, azután pedig: Nadal-Federer.😊)
na sebaj, majd a következõ szezonban!
gratulálok a csapatnak! szép teljesítmény! jó pihenést nekik!
jöhetnek a vezetõk "meccsei", remélem abban is legalább ennyire jól helytállnak 😊
ma pedig szegedi gyõzelemre fel! hajrá Veszprém!
(Nándinak eddig is Balatonalmádiban volt a háza, mikor a bundesligában védett, szóval szerintem ez nem tartaná vissza, inkább a srácai miatt vállalja a másodhegedûst, szvsz.)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mit mondjak:ezért a gyõzelemért és ezért a Csapatért igazán megérte ilyen idõjárási feltételek mellett is vállalni az utat.
Mert ma megint nagyszerû csapatjáték volt, na és megint 37 gól, amivel újra és haza pályán is sikerült megverni a Fehérvárt. <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Annak ellenére sikerült nyerni, hogy a sporik - még fehérvári vélemény szerint is - megfújták rendesen a hazai pályát.
Szép, méltó befejezése volt ez ennek a szezonnak.
Gratulálok ehhez az egész bajnoksághoz, mert az ismert feltételek mellett a 6. hely elismerésre méltó teljesítmény, valamint nagyon jó alap a köv. szezonra.
"A magam részérõl nagyon remélem, hogy nem leszünk tanúi újabb kommunikációs bakinak a magyar kézilabdában, de most elég rosszul néz ki a helyzet, messzirõl."
Neked legyen igazad, de én szinte biztos vagy abban, hogy lesznek, mitõl nem lennének....
Nagy csend van az biztos, itt a nyár vége a bajnokságnak a klubok többsége õrül, hogy talpon van.
Cunderen kívül
ma 19:45 viasat3 Valcea-Viborg bl döntõ visszavágó
Holnap 11:30 reteklub Szege-Veszprém bajnoki döntõ második mérkõzés
Mert egyébként tényleg van olyan ház, ahol nincs fûtõtest, mégis meleg van.😊
A másik kérdés: Nándinak vajon a köv. szezonban is olyan közel lesz-e a munkahely?
A magam részérõl nagyon remélem, hogy nem leszünk tanúi újabb kommunikációs bakinak a magyar kézilabdában, de most elég rosszul néz ki a helyzet, messzirõl.
Bár elég nagy a csend a magyar kézis életben, legalábbis nõi vonalon, mivel a bajnokság sorsa eldõlt, a nk. kupákban elképesztõ szinten nem vagyunk érdekeltek, ma azért még lesznek meccsek:
A Cunder közvetítései:
17:50
Nemzeti Bajnokság I.osztály Arany Ászok Rájátszás - 5-8.helyért VI.forduló
17:50
Váci NKSE - Mondi Békéscsabai Elõre NKSE
Nemzeti Bajnokság I.osztály Arany Ászok Rájátszás - 3.helyért
forrás: Mûsor
http://0litereshaz.hu/cikk/cikkek/43-nincs-futotest-a-legjobb-magyar-kapus-hazaban-
Jut eszembe ma idehaza két páros van aki képes döntõt vezetni, az elõbb említett és a Kékes páros? Ezek szerint a bírok is komolyak...
Sok sikert kívánok nekik a következõ kupaszezonban és a bajnokságban is.
Gyõr szerintem a bajnokság végére teljesen elfáradt és lehet érdekesen hangzik de teljesen szét van esve, ez látszott tegnap is, hogy ennek mennyire a belsõ gondok vagy a jó indulattal közepes színvonalú bajnokság az oka azt nem tudom, szerintem mind kettõ. Bízok benne, hogy sikerül a nyáron rendet rakni, ott folytatni ahol tavaly abba hagyták.
Ez a bajnokság így sikerült szeretnék bízni benne, hogy a következõ minden tekintetben jobb lesz...
A Viborg tegnap majdnem kiütötte, a Valceat, hogy mennyit adtak ki magukból azt nem tudom, szerintem nem kérdés a visszavágó aztán ki tudja, én meglepõdnék ha nem védenék meg a címüket.
MKB Veszprém -Pick Szeged férfi kézilabda bajnoki döntõ 1. meccs
11.40 RTL Klub (közvetítés 11.30tól)
Végig kiélezett 2. félidõ végén, idõntúli szabaddobással egyenlített a Vác Sopi révén. A büntetõpárbajt a Vác nyerte, mivel 3. számú kapusuk 7 m-est is kivédett. Az utolsó váci büntetõre így már sor sem került.
A 3. mérkõzés dönt a bromzéremrõl Vácott.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Közben Békéscsabán szépen visszajött a Vác, 4-9-rõl 14-14-re hozva a félidõt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mondjuk az nekem fura volt, hogy azt írták hogy tanítsa meg Katinak a szélsõvédést én emléxem olyan világversenyre mikor Kati teljesen elbizonytalanította a szélsõket sorozatban.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a gyõrieknek az újabb bajnoki címhez.
Ezzel megint véget ért egy korszak, a nõi bajnokságok történetében, úgy gondolom.
A románok pedig megint csalódtak, gondolom. Nem elõször.😊
Ha belegondolok, hogy itt tavaly az Eto gyõzött...
Jövendõ kapusa viszon nagyon jól védett szintén
Nem láttam a meccset, mert vendégség volt nálam, de ahogy olvasom jó mérkõzés volt, amelyen a Loki megszorongatta az ETO-t.
Viborg HK-Oltchim Valcea 28-21 (14-11)
Nagyon simán hozta a Viborg a meccset. A románok megköszönhetik Paulának és a kicsit könnyelmûsködõ dánoknak, hogy nem lett megszégyenítõ a vereségük. A meccs elõtt meg azt nyilatkozgatták, hogy gyõzni mennek Dániába... HAHAHAHA!!!
Kevés gólt lõttek, tehát minden bizonnyal 8 góllal kellene otthon nyerniük. Nem hinném, hogy képesek lennének erre a mostani Viborg ellen. Nagyon úgy fest, hogy a dánok megvédik a címüket.
DUNAFERR FOREVER!!!
Vhogy azt vettem észre, hogy drukkolok nekik.
Remek izgalmas mecs volt a második félidõ alapján.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mendemondák vannak, de amíg nem lesz valami konkrét, addig nem is érdemes szót vesztegetni rájuk.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szegedi beszállítónktól hallottam, õ olvasta valahol, hogy talán a Dunaferr férfi csapatába komoly tõkét kíván beletenni a tulajdonos, Isthy vagy más valaki errõl hallott valamit?
Mocsait általában kiváló szaktekintélyként emlegetik, ezt nem én mondom de sok helyen olvastam. kíváncsi vagyok a véleményetekre ti több meccset láttok mint én, itthon van ilyen személy, mert az én véleményem szerinte nincsen.
Az MKB Veszprém hivatalosan közzétette, hogy a klub vezérkara pénteken az érintettek bevonásával foglalkozott a napokban nagy port felvert kapusüggyel.
Mocsai Lajos, Csoknyai István, Dejan Perics, Fazekas Nándor és a klub vezetõi pénteken megbeszélést tartottak, amelyen az elmúlt napokban a klub kapusai körül kialakult helyzetet elemezték és vitatták meg.
„A klub edzõi, az érintett játékosok és a klub vezetõinek részvételével tartott megbeszélésen áttekintettük a kialakult helyzetet. Teljes egyetértésben arra jutottunk, hogy mostantól kizárólag a bajnoki döntõre koncentrálunk. Kapusaink mindent megtesznek a csapat sikeréért, maximális erõbedobással küzdenek a bajnoki aranyérem megszerzéséért. A Dejan Perics és Fazekas Nándor körül kialakult konfliktushelyzettel a döntõ idején nyilvánosan nem foglalkozunk, arról az érintettek nem nyilatkoznak. Az ügyrõl a bajnokság befejezése után tájékoztatjuk a közvéleményt” – mondta az egyeztetés után Magyarády Péter, az egyesület gazdasági és operatív elnöke.
A Szent Tehén bosszúja
A két klassziskapus közti egyensúly Mocsai dolga lett volna, és nem csak ott van bajban a Veszprém.
http://sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2010/05/07/a_szent_tehen_bosszuja/
Kétéves szerzõdéshosszabbítást írtak alá a veszprémi vezetõk Iváncsik Tamással (jobbszélsõ), Iváncsik Gergõvel (balszélsõ), a szlovén David Korazijával (balszélsõ) és a szerb Uros Vilovszkival (beállós).
A klub arra törekszik, hogy a következõ évadban is 16 tagú keretet tudjon kiállítani, ezért a frissen igazolt Laluska Balázs (Koper, szlovén) és Császár Gábor (Chambéry, francia) várhatóan a keretbõl kikerülõ két szerb, Milan Mirkovics (jobbátlövõ) és Ivan Lapcsevics (balátlövõ) helyére kerül.