Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Számomra egyértelmû, hogy kívárásra játszik
ha kijutunk a VB-re és olimpiára akkor magyar gerince lesz ha meg nem akkor nem "szúrja el" egy meccsel a spanyol gerincét.

Más esetben nem ködösítene hanem egyértelmûen kijelentené hogy spanyol vagy magyar. De tényleg ennyire hülyének néz minket?
Isthy
Vajon mi lehet Mse-vel? Mostanában nagyon csendes errefelé...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csak arra tudok gondolni, hogy õk az oroszok helyére kerültek oda. Mert igazából Posztnováék lennének ott, de mivel a csoportban megelõzték õket Gabiék, esetleg azért kerülhettek oda. Mondjuk én is a 3. kalapba gondoltam a montenegróiakat, a többire nagyjából így számítottam, ismerve az EHF-et.

DUNAFERR FOREVER!!!

nagyjából várható volt, csak Montenegro elsõ kalapbeli besorolása érdekes. Minek alapján?
Ezt nevezem gerinces férfias döntésnek, bravó, bravó, bravó!!! Most már duplán sõt, triplán örülök, hogy a Kiel nyerte a bl-t. Igazi nagyképû paraszt lett belõle kint, méltatlan a Magyar válogatott mezére, és arra, hogy sport embernek tekintsük.<#boxer><#violent><#boxer><#violent>
Miért, gondoltad, hogy azok nélkül fog menni...
kaloz174
Nyertél. <#vigyor2>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Az Elnökasszony válaszai a szurkolók kérdéseire 😊

Figyelemre méltó infókkal. <#eljen>

A Mester újra Újvárosban!

A DO-interjú, 1 hét közös munka után.

Isthy
Sorsolási kalapbeosztás az EB-re

Azért látszik, hogy bizonyos érdekek mentén történt...

Nem lesz egyszerû dolgunk bármilyen csoportba is kerülünk. Mondjuk egy német-magyar-svéd-izlanadival kiegyeznék <#wink> De egy norvég-magyar-román-holland elég kemény lenne...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mai interjú Kiss Szilárddal

HAJRÁ ÚJVÁROS!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gerincproblémák... <#ravasz1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Férfi kézilabda: Nagy László gerincproblémák miatt nem vállalja a válogatott meccset

A Magyar Kézilabda-szövetség hivatalos honlapjának beszámolója szerint Nagy László közölte Mocsai Lajossal, a magyar válogatott szakmai igazgatójával, hogy gerincproblémák miatt nem vállalja a szereplést a szlovénok elleni mérkõzésen.
Isthy
Ilyeneket és hasonlókat én is olvastam, de a válasz ezekben sincs benne. Erre írtam, hogy nem vagyok meglepõdve...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Igen az újra módosított a Bl döntõ utánra volt megbeszélve

ahol ha jól tudom kemény egy gólt dobott...
kaloz174
Ezt írják:
A Stop
A Samsunksport

Isthy
Nem ma volt a határidõ ameddig Nagy Lászlónak nyiltakoznia kellett a válogatottal kapcsolatban? Mert én nem látok errõl sehol semmit. Persze lehet, hogy nem véletlenül... Mondjuk annyira meglepõdve sem vagyok ezen...

DUNAFERR FOREVER!!!

Szerintem itt kár keresni mennyire igazságos a rendszer, mert a kutyát nem érdekli, persze az oda-vissza az igazságosnak tûnik, de nekem tök mindegy, legalábbis addig míg nincs hazai csapat a döntõbe, mert akkor más lenne a véleményem, feltéve ha nem itthon rendeznék a FinalFourt.

Szerintem mind a kettõt ki tudta volna ejteni a Kiel. Egyébként szerintem meg a Kiel mutatta meg most, hogyan kel bl-t nyerni.
Én nem hiszek annyira a hazai pályában, szerintem most sem az döntött, de emlékezzünk csak a tavalyi eseményekre hol és ki nyert.

Az a bajom veled, hogy te ebben nem szoktál tévedni, bár egyszer már tévedhetnél...
Isthy
Sztem is, de ugye a lényeg, hogy az EHF minél több pénzt harácsolhasson össze a zsebbe... <#boxer><#violent>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bár lehet tévedek a sorsolás kalapbeosztásával kapcsolatban... Mondjuk nemsokára kiderül, mert az EB sorsolás június 5-én este 5-kor lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Valóban érdekes. Mert ugye így a hazai csapat a döntõ mellett ugye még az elõdöntõt is otthon játszhatja. Megnéztem volna, hogyan ejti ki a Kiel a Ciudadot meg a Barcát odavisszavágós rendszerben..
Ha már ennyire külön helyszínt akarnak, akkor csinálják úgy mint a fociban. Ott a döntõnek megvan adva a módja, de az elõdöntõket normális rendszerben tolják a csapatok.
kaloz174
A Barca ma bemutatta, hogy - profi csapat, 2 teljes sor dacára - hogyan kell elveszíteni egy BL-döntõt.
Nem hittem volna, hogy a németek nyernek, végül is a hazai közönség belehajszolta õket a gyõzelembe.
Érdemes volt megvenniük a döntõ rendezésének jogát, más kérdés, mennyire igazságos egy ilyen lebonyolítási rendszer. Szerintem az oda-visszavágós rendszer inkább az.

Isthy
EB selejtezõ csoportmeccsen:

Oroszország-Montenegro 28-31 (13-16)

Ezzel Montenegro nyerte a csoportot és ez nekünk nem jó hír, mert így az oroszok is a 2. kalapba kerülnek majd a sorsoláson a románokkal együtt. Egyiküket sem lenne jó kapni a csoportunkba...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, a Viasat6-on ma 15:25-tõl és 17:45-tõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Magyarország-Azerbajdzsán 35-26 (19-12)

Gratulálok a csapatnak a 100 %-os csoportelsõséghez! <#taps>

Egy sehová sem számító meccsen, amit le kellett játszani, nyertünk a vártnál gyengébb játékkal. Kritikán aluli védekezés és töménytelen kihagyott ziccer jellemezte a mai játékot. Ma ez is simán belefért, jelentõsége nem sok volt az ellenfél miatt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Jut eszembe a FinalFourt az lehet valahol nézni, (neten kívül) mert ahogy én látom sehol nincs beírva? ( bár mit várok én a itthoni csatornáktól)
Na az viszont jó lenne, lenne egy közös képem vele, úgyis rég volt már Újvárosban!
Na ja ott általában mindenki az, (tisztelet a kivételnek) már amennyire abból a havi 2-3 alkalomból kiderül amit én ott olvasok.
Velük világverõ na az is szép teljesítmény lenne<#mf1>.
kaloz174
Lehet, hogy hiába várom én azokat a leveleket, mindkét megszólított drukkertárstól?😊))

kaloz174
Bár már tényleg hallanám!

Isthy
Hogy te miket nem hallasz? <#ravasz1><#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
No igen, nagy az Isten állatkertje...

Lehet szólnom kéne Gabinak, hogy júniusban el ne felejtsen hazaköltözni <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

dehogy 😊, ez csak egy idézet a handball-ról, gondoltam mindenki jól informált akar lenni a jövõbeli világverõ csapatunkat illetõen -mégha csak álom is az 😉))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Erõsnek tûnik, de ha sikerül megfelelõen összerakni a csapatot, és jó kijön a lépés akkor meglehet a bravúr. Úgy legyen, sok sikert hozzá, már csak egy dolgot kéne elintézi, lehetõleg még hülyébb idõpontba legyenek a meccsek.
Ezt többek között nekem, szántad válasznak, mert nem egész értem?
kaloz174
Én pedig azt, hogy lesz egy pr.szakembere, de egy igazi, a Csapatnak, végre!

Duby
Én meg a Hammersenget hallottam...
meg a Postnovát term. <#wink><#rolleyes>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

lépj be msn-re! 😊 lécci

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Na ja.

"vapensiero 2010. május 28. 21:49:33
Annyit elárulhatok:

most azon megy a disputa, hogy Hankook - Dunaferr vagy Dunaferr - Hankook legyen a név (ki ad több pénzt)

illetve érkezõk, hogy ne csak ifjú titánok legyenek említve:

Szûcs, Kindl, Tilinger, Mehlmann.... ha sikerül megeggyezni Lénárt Vivi a Hypoból

nos , így reális az elsõ négy?😊))"

handball.hu-n olvastam 😊))))

Duby
Kiss Szilárd Kiss Szilárd Kiss Szilárd Kiss Szilárd ééééjjjjjáááááóóóóóóóóóóóó!!!!!
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
<#eljen>

Isthy
Olvasd el ezt a cikket, itt szót ejt errõl a legjobb 4-rõl.

Más ez a folyó

Meg azt is elmondja, hogy mit is kellene csinálni a védekezéssel. Amint tudjuk ebben a mûfajban õ elég szépet alkotott anno Újvárosban. Nagyon szurkolok neki, hogy ebbe a folyóba azért újra lépjen bele! <#wink>
A kapuba érkezik Vig Vivien az ETO-ból és egyelõre még 2 fiatal jön a Vasasból. Mindketten 18 évesek és az egyikük ifi válogatott jobbszélsõ, a másikuk balkezes jobblövõ. Azt kell mondjam lesz kiktõl tanulniuk és ellesni a tudományt <#ravasz1><#vigyor> Lehetnek még más igazolások majd, meg talán lesz némi elõrelépés más fronton is <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a beszámolót! <#worship>

Azt mondtad majd beszélünk, de még nem került rá sor. Ami késik, remélem nem múlik <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azt el kell mondani, hogy a választást az IHF intézi. Az európai kupaküzdelmeket az EHF, ezért az ottani teljesítményre nagy ívben tesznek. Az IHF szavazásán az IHF rendezvényein illetve a válogatottban világversenyen nyújtott teljesítmény a mérvadó, elsõsorban az alapján adják meg a névsort amire azután lehet szavazni. Ezért van az pl. hogy Bojana Popovicsnak esélye sincs erre a címre. Bár idén év végén a montenegrói válogatottal végre részt vehet világversenyen.
Általában a világverseny All Star csapatából választanak jelölteket, de már oda sem volt való a mutatott játéka és kvalitásai alapján. Ez pedig már egyenesen szégyen...

DUNAFERR FOREVER!!!

Köszönjük a beszámolót, ez tényleg jó lehetett. Én azt a fórumot már nem is nagyon figyelem, de ez ott szerintem nem meglepõ.
Én sok sikert kívánok neki, érkezik valaki játékos a ferrhez, mert én ilyenre nem emlékszem, vagy csak elfelejtettem, mert ezzel a kerettel szerintem a negyedik hely kicsit erõsnek tûnik,(az is igaz, hogy valami erõsebb célkitûzés nem árt) aztán legyen neki igaza!
Isthy
Én egyik sem vagyok az általad említettek közül, de valamennyire ismerem a játékát. <#wink>
Láttam a franciák vb meccse közül 3-4-et is és sztem már a VB All Starba beválogatása is elég "érdekes" volt. Késõbb láttam a BL elsõ csoportkörben is 2-3 meccsen az ehftv.com jóvoltából, mindegyiken elég gyengén muzsikált. Azután volt szerencsém látni mindkét KEK elõdöntõ meccset, amit a Metz játékosaként vívott a Buducnost ellen. Mindkét meccsen elég halovány teljesítményt nyújtott a csapatában. Azt kell mondjam olyan játékos, amibõl van még pár tucat Európában...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Pár mondatban elmesélném nektek, hogy tegnap és ma Újvárosban voltam, mivel most volt a szezonzáró foci: Red Alert - Csajok! <#smile>
Mindenki nagyon komolyan vette a találkozót, az már az elszánt tekintetekbõl és a csapatok teljes létszámából is látszott. (Sõt, a Csajok még erõsítésrõl is gondoskodtak, amennyiben magukkal hozták az utánpótlást. Igaz, ezzel term. a szurkolók csapatát erõsítették, mert ugye az utánpótlás teljes ember követel. <#smile>)
Egészen extra figurák is bevetésre kerültek. Pl. Pisák Reni imádkozása; "csak be ne essen az a ronda nagy labda a hálóba" 😊 Vagy: hogyan lehet 10 érintésbõl is elérni, hogy ne a hálóban kössön ki a labda. (Csajok!😊) Ennek ellenére kiegyenlített közdelem volt a pályán. Olyan is elõfordult, hogy BB egy egészséges jobbossal szabadított fel. Szerintem maga is meglepõdött. <#eljen>
Az elsõ "félidõ" végén aztán sportágat váltottak a csapatok, amikor vegyes felállásban folyt tovább a "küzdelem". Ekkor történt, hogy mindkét "világ legjobbja" ismét pályán volt, valamint mindkét Sári csemete is!

Miután mindkét félidõ véget ért (sajnos), sor került egy közös fényképezkedésre, éneklésre. (Remélem, videó is készült róla, de fényképek biztosan, mivel V-Man is megtisztelt bennünket jelenlétével
<#smile>)
Sajnos, az idõ múlt, a gyerekes anyukáknak indulni kellett haza, így gyorsan torta, pezsgõ (alkoholmentes is) került az asztalra.
Az ifik azonban maradtak, így a Red Alert tovább gyakorolhatta, hogyan kell legalább fociban jobbak lenni, mint a Csajok.

Arról, sajnos, nem tudok beszámolni, meddig zajlott a küzdelem, az azonban biztos, hogy de. már Kiss Szilárd tartott edzést a Csajoknak.
<#smile> A fõ téma mi is lett volna, mint a védekezés, aztán egy kis kapusedzés-indulásos gyakorlás következett, majd klasszikus módon ért véget az edzés: vagyis hetes dobások következtek.
Még a jövõ héten is edzés van. Már a köv.szezonra felkészülés zajlik.

---

Ps: kicsit megmosolyogtató az a fanyalgás, ami a handball.hu fórumán zajlik, a Mester visszatérésével kapcsolatban. Érdekes, egy elõzõ cikkben, ahol még csak a lehetõség merült fel, mennyire pozitív vélemények jelentek meg. <#smile>

Duby
Amilyen magabiztossággal a Viborg maga mögé utasította a kontinens legjobbjait, számomra nem is lett volna kérdés, hogy honnan kerül ki az idei legjobb. (Lundék, Jurack, Popovic)
Legalábbis egy értelmes világban.
Na mindegy, ez nem az. <#nemtudom>

Azért ezek az oldalak beszédesek...
EHF Champions League - Allison Pineau
Wikipedia - Allison Pineau

Kerestem youtube-on is, de semmi értelmes videó nincs róla..
Nevetségessé teszik vele magukat is, meg az egész nõi szakágat. Krausénél már sokan igen nagyot néztek szerintem. Aztán Hammersenggel meg Riegelhuthhal helyre állt a rend. De most ez nagyon kemény.
Sokat elmond, hogy még ebben a fórumban is kérdezgetik, hogy ki ez a játékos.
A világ legjobbja legyen már igazi karakteres, sztár játékos, akit mindenki ismer aki valamilyen szinten is követi ezt a sportágat.
Egy tõbõl fakad...