Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha kijutunk a VB-re és olimpiára akkor magyar gerince lesz ha meg nem akkor nem "szúrja el" egy meccsel a spanyol gerincét.
Más esetben nem ködösítene hanem egyértelmûen kijelentené hogy spanyol vagy magyar. De tényleg ennyire hülyének néz minket?
DUNAFERR FOREVER!!!
Figyelemre méltó infókkal. <#eljen>#eljen>
A Mester újra Újvárosban!
A DO-interjú, 1 hét közös munka után.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Azért látszik, hogy bizonyos érdekek mentén történt...
Nem lesz egyszerû dolgunk bármilyen csoportba is kerülünk. Mondjuk egy német-magyar-svéd-izlanadival kiegyeznék <#wink>#wink> De egy norvég-magyar-román-holland elég kemény lenne...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A Magyar Kézilabda-szövetség hivatalos honlapjának beszámolója szerint Nagy László közölte Mocsai Lajossal, a magyar válogatott szakmai igazgatójával, hogy gerincproblémák miatt nem vállalja a szereplést a szlovénok elleni mérkõzésen.
DUNAFERR FOREVER!!!
ahol ha jól tudom kemény egy gólt dobott...
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerintem mind a kettõt ki tudta volna ejteni a Kiel. Egyébként szerintem meg a Kiel mutatta meg most, hogyan kel bl-t nyerni.
Én nem hiszek annyira a hazai pályában, szerintem most sem az döntött, de emlékezzünk csak a tavalyi eseményekre hol és ki nyert.
Az a bajom veled, hogy te ebben nem szoktál tévedni, bár egyszer már tévedhetnél...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha már ennyire külön helyszínt akarnak, akkor csinálják úgy mint a fociban. Ott a döntõnek megvan adva a módja, de az elõdöntõket normális rendszerben tolják a csapatok.
Nem hittem volna, hogy a németek nyernek, végül is a hazai közönség belehajszolta õket a gyõzelembe.
Érdemes volt megvenniük a döntõ rendezésének jogát, más kérdés, mennyire igazságos egy ilyen lebonyolítási rendszer. Szerintem az oda-visszavágós rendszer inkább az.
Oroszország-Montenegro 28-31 (13-16)
Ezzel Montenegro nyerte a csoportot és ez nekünk nem jó hír, mert így az oroszok is a 2. kalapba kerülnek majd a sorsoláson a románokkal együtt. Egyiküket sem lenne jó kapni a csoportunkba...
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a csapatnak a 100 %-os csoportelsõséghez! <#taps>#taps>
Egy sehová sem számító meccsen, amit le kellett játszani, nyertünk a vártnál gyengébb játékkal. Kritikán aluli védekezés és töménytelen kihagyott ziccer jellemezte a mai játékot. Ma ez is simán belefért, jelentõsége nem sok volt az ellenfél miatt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Velük világverõ na az is szép teljesítmény lenne<#mf1>#mf1>.
DUNAFERR FOREVER!!!
Lehet szólnom kéne Gabinak, hogy júniusban el ne felejtsen hazaköltözni <#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
meg a Postnovát term. <#wink>#wink><#rolleyes>#rolleyes>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
"vapensiero 2010. május 28. 21:49:33
Annyit elárulhatok:
most azon megy a disputa, hogy Hankook - Dunaferr vagy Dunaferr - Hankook legyen a név (ki ad több pénzt)
illetve érkezõk, hogy ne csak ifjú titánok legyenek említve:
Szûcs, Kindl, Tilinger, Mehlmann.... ha sikerül megeggyezni Lénárt Vivi a Hypoból
nos , így reális az elsõ négy?😊))"
handball.hu-n olvastam 😊))))
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
<#eljen>#eljen>
Más ez a folyó
Meg azt is elmondja, hogy mit is kellene csinálni a védekezéssel. Amint tudjuk ebben a mûfajban õ elég szépet alkotott anno Újvárosban. Nagyon szurkolok neki, hogy ebbe a folyóba azért újra lépjen bele! <#wink>#wink>
A kapuba érkezik Vig Vivien az ETO-ból és egyelõre még 2 fiatal jön a Vasasból. Mindketten 18 évesek és az egyikük ifi válogatott jobbszélsõ, a másikuk balkezes jobblövõ. Azt kell mondjam lesz kiktõl tanulniuk és ellesni a tudományt <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor> Lehetnek még más igazolások majd, meg talán lesz némi elõrelépés más fronton is <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt mondtad majd beszélünk, de még nem került rá sor. Ami késik, remélem nem múlik <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Általában a világverseny All Star csapatából választanak jelölteket, de már oda sem volt való a mutatott játéka és kvalitásai alapján. Ez pedig már egyenesen szégyen...
DUNAFERR FOREVER!!!
Én sok sikert kívánok neki, érkezik valaki játékos a ferrhez, mert én ilyenre nem emlékszem, vagy csak elfelejtettem, mert ezzel a kerettel szerintem a negyedik hely kicsit erõsnek tûnik,(az is igaz, hogy valami erõsebb célkitûzés nem árt) aztán legyen neki igaza!
Láttam a franciák vb meccse közül 3-4-et is és sztem már a VB All Starba beválogatása is elég "érdekes" volt. Késõbb láttam a BL elsõ csoportkörben is 2-3 meccsen az ehftv.com jóvoltából, mindegyiken elég gyengén muzsikált. Azután volt szerencsém látni mindkét KEK elõdöntõ meccset, amit a Metz játékosaként vívott a Buducnost ellen. Mindkét meccsen elég halovány teljesítményt nyújtott a csapatában. Azt kell mondjam olyan játékos, amibõl van még pár tucat Európában...
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindenki nagyon komolyan vette a találkozót, az már az elszánt tekintetekbõl és a csapatok teljes létszámából is látszott. (Sõt, a Csajok még erõsítésrõl is gondoskodtak, amennyiben magukkal hozták az utánpótlást. Igaz, ezzel term. a szurkolók csapatát erõsítették, mert ugye az utánpótlás teljes ember követel. <#smile>#smile>)
Egészen extra figurák is bevetésre kerültek. Pl. Pisák Reni imádkozása; "csak be ne essen az a ronda nagy labda a hálóba" 😊 Vagy: hogyan lehet 10 érintésbõl is elérni, hogy ne a hálóban kössön ki a labda. (Csajok!😊) Ennek ellenére kiegyenlített közdelem volt a pályán. Olyan is elõfordult, hogy BB egy egészséges jobbossal szabadított fel. Szerintem maga is meglepõdött. <#eljen>#eljen>
Az elsõ "félidõ" végén aztán sportágat váltottak a csapatok, amikor vegyes felállásban folyt tovább a "küzdelem". Ekkor történt, hogy mindkét "világ legjobbja" ismét pályán volt, valamint mindkét Sári csemete is!
Miután mindkét félidõ véget ért (sajnos), sor került egy közös fényképezkedésre, éneklésre. (Remélem, videó is készült róla, de fényképek biztosan, mivel V-Man is megtisztelt bennünket jelenlétével
<#smile>#smile>)
Sajnos, az idõ múlt, a gyerekes anyukáknak indulni kellett haza, így gyorsan torta, pezsgõ (alkoholmentes is) került az asztalra.
Az ifik azonban maradtak, így a Red Alert tovább gyakorolhatta, hogyan kell legalább fociban jobbak lenni, mint a Csajok.
Arról, sajnos, nem tudok beszámolni, meddig zajlott a küzdelem, az azonban biztos, hogy de. már Kiss Szilárd tartott edzést a Csajoknak.
<#smile>#smile> A fõ téma mi is lett volna, mint a védekezés, aztán egy kis kapusedzés-indulásos gyakorlás következett, majd klasszikus módon ért véget az edzés: vagyis hetes dobások következtek.
Még a jövõ héten is edzés van. Már a köv.szezonra felkészülés zajlik.
---
Ps: kicsit megmosolyogtató az a fanyalgás, ami a handball.hu fórumán zajlik, a Mester visszatérésével kapcsolatban. Érdekes, egy elõzõ cikkben, ahol még csak a lehetõség merült fel, mennyire pozitív vélemények jelentek meg. <#smile>#smile>
Legalábbis egy értelmes világban.
Na mindegy, ez nem az. <#nemtudom>#nemtudom>
EHF Champions League - Allison Pineau
Wikipedia - Allison Pineau
Kerestem youtube-on is, de semmi értelmes videó nincs róla..
Sokat elmond, hogy még ebben a fórumban is kérdezgetik, hogy ki ez a játékos.
A világ legjobbja legyen már igazi karakteres, sztár játékos, akit mindenki ismer aki valamilyen szinten is követi ezt a sportágat.