Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetesen ez tényleg egy örömteli gyõzelem <#eljen>#eljen>, ezt nem vitatom, nem is vitattam. De helyén kell, kellene kezelni.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mátés cikket olvastam, de itt még kérdõjeles Nenadic 😊
jobb lövõket meg ugye még nem tudjuk -bár gyanítom nem sztárokat, hanem fiatal feltörekvõket igazolnak, de sikerülhet nekik találni valakit -hátha 😊
Oszmajicsnak még nem volt jó szezonja- szerintem 😉
Továbbra is tartom, az egyetlen olyan csoport amelybõl továbbjuthatnak az ahová sorsolták õket 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/99-szazalek-hogy-lekai-a-szegedben-folytatja-2033658/
Ráadásul megint ott lesznek mint a tavaly: jó/elég jó az elsõ sor, de nincs kispad!
Szeged, hmmm, kapusaiak minõsége a tavalyit eléri, sõõt, Tatainak sokkal nagyobb rutinja van mint Liszkainak vagy Marjanac-nak, de Mikler is inkább erõsítés, ott nincs gond.
Oszmajics pótlását ugye csak viccnek szántad? 😄
Nenadics, Zvizej még akár maradhat is.
Egyedül Andjelkovics távozása a nagy veszteség.
Persze gyengülnek azzal is, hogy új csapatot kell építeni, de pont ezért van hatalmas szerencséjük, mert a legkönnyebb csoportba kerültek, szerintem. Én nem mondom, hogy továbbjutnak, de itt van egyedül esélyük 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ami a Szegedet illeti, kérdés, hogy az átszervezett/kicserélõdött csapat képes lesz-e helytállni? A két kapus távozását, Oszmaics, Adjelkovic, Nenadic, sõt valószinüleg Zvizej távozását nem biztos, hogy az újjonan jöttek képesek lesznek pótolni! Szerintem, gyengültek.
Nehéz csoportban a Veszprém,a Szegednek szerencséje volt - BL 1. csoportkör
Azért azt hogy egy csapat 10 percig gólképtelen, a bírókra fogni, mikor még emberelõnyben is voltak 2x is, igen meredek.
De legyen, hatalmas hazai pálya volt és így jutottunk ki a VB-re, nekem aztán oly mindegy, ott vagyunk és ez a lényeg 😄
egyébként kalóz, szerintem senki nincs elszállva magától -mindenki pontosan tudja, hogy egy hajszálon múlt, de talán ezért is még nagyobb az öröm, meg azért mert tényleg egy hatalmas dolog, hogy a legjobbunkat nélkülözve- mert azért akármennyire is gerinctelen NL, azért mégis rá épült a védekezésünk, és nagyon hiányzott- sikerült kijutnunk egy VB-re és így van esélyünk az olimpiára is. (és nem is akármilyen csapattal szemben, ezt is tegyük hozzá!)
Tudjuk már megélni a sikereket is, ne jöjjön mindig egy "de"...
A meccs elsõ szakaszában nekem is voltak kifogásaim az ítéletek ellen. (Általában gondom, hogy a bûntetõk megítélése nagyon nagy szórást mutat a sporiknál.) Késõbb ide-oda tévedtek, a végén bizony volt egy olyan eseménysor, amit máskor és máshol, sajnos, másképp ítéltek meg nekünk.
(Hirtelen több ilyen bevillan, sajnos.)
Véleményem szerint azért tudtunk visszajönni, mert a szlovénok úgy jártak, mint mi, sajnos, olyan sokszor. Fejben leeresztettek. (Azt hitték, mér megvan, eredménytartásra törekedtek.)A végén ez náluk sok hibát eredményezett, amit a mi csapatunknak sikerült kihasználni. (Igen, itt jött Kornél, mint fiatal, friss erõ.)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nemcsak sok munka kellene ahhoz az ütõképes csapathoz, hanem bizonyos helyeken komoly szemléletbeli és személyi változások is...
DUNAFERR FOREVER!!!
Az pedig, hogy vissza jöttünk egyértelmûen az sporik érdeme!
Egyedül a küzdeni tudásért gratulálok a fiúknak, illetve a kijutás száraz tényéért.
Olvastam különbözõ portálokon játékos nyilatkozatokat, egyedül Perez volt aki reálisan nyilatkozott és bevallotta, hogy szarul ment neki. A többiek a kapitánnyal együtt baromira nagy képûek és el vannak szállva! Szépen vissza lehet jönni a földre fõleg, hogy a meccs nagy részén szarul játszottak, a második félidõ elején pedig azt sem tudták, hogy hol a labda, úgyhogy nyugodtan meg lehet köszönni a két sporinak, hogy esélyt adtak a felzárkózásra, ami persze lendületet adott utána. Mert ha nem úgy fújnak ahogy tették, akkor más a vége!
Nem vagyunk egyformák.
Van vélemény eltérésem a kézis közvélemény jó részével szemben is. (Már amennyit olvastam.) Elképedve olvasom, hogy a minimális különbséggel, mondhatom: szerencsével kivívott továbbjutástól mindenki mennyire odavan, meg még talán 2x vissza is. Pedig szerintem még sok munka kell, hogy ütõképes csapatunk legyen.
Na és Mocsai meccselésével sem voltam túlzottan elégedett.
Jobb lenne a földön maradni...Gondolom én.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztem is jöjjenek a fiatalok jobblövõbe, ennyit õk is tudnának. Na igen, nem ártana a kispadnak is felnõni a feladathoz és megfelelõen meccselve élni a cserékkel.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezenkívül Nikola, Nándi, Timuzsin, Kornél emelhetõ ki, de õk csak egyes szakaszokban emelkedtek ki, ha tudnának nem csak jó 20 perceket hozni a többiek, nem pofozógépek lennénk majd a VB-n.
Gyula, Mocsai Tomi túl sokat volt pályán, és Lajos a végén Kornélt is minden mindegy alapon rakta be...plusz Nándi is inkább magát cserélte le, ennél több kellene meccselésben a prof-tól is.
Jobb lövõben pedig a fiatalokat ki kellene próbálni -ettõl gyengébbek õk sem lehetnek 😊) Rédei, Ancsin, Balogh, Németh, hajrá! 😊
szép volt fiúk!!
egyébként érdemes "meghallgatni a különbséget" közöttük, persze egy bábunak nem kell értenie a dolgokhoz, mert akkor aki mögötte van, kevésbé boldogulna...
de ez itt már nagyon OFF 😄
Mégis: nagyon örültem bátor, elszánt játékának. Örültem, hogy egyáltalán nem látszott rajta megilletõdöttség.
Többen, sokkal több idõ alatt, kevesebbet teljesítettek.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az oroszok, csehek mellett a szlovénok sem lesznek ott a Vb-n, viszont a románok, szerbek mellett mi is!
Voltak azonban, akik ebben a helyzetben mégis hozzá tudtak tenni annyit, ami éppen elég volt a tövábbjutáshoz.
Nagy köszönet Fazekas Nándinak, Csárlinak, Iváncsik Gergõnek. Hadd legyek annyira elfogult, hogy azt mondjam: számomra a meccs embere Nagy Kornél volt. <#taps>#taps> Úgy éreztem, hogy frissességet hozott a játékba, sikerült jobban felpörögni, ami szerintem kulcsmomentum volt a véghajrában.
Mindenképpen minden dicséretet megérdemel a társaság. Mert az egyértelmû, hogy nagyon akarták ezt a gyõzelmet, ami úgy érzem, kiemelkedõ jelentõségû a sportág megítélése szempontjából.
Innen viszont végre elkezdõdhet a csapatépítés... A Magyar Válogatott kialakítása, újra.
Szép volt fiúk!!!<#taps>#taps><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Az elsõ 45 percben a középsõ védekezésünk egy rakás szar volt. A végére szerencsére sikerült feljavulni hátul és a szlovénok is mintha elfáradtak volna fejben és statikusabb lett a támadójátékuk. Megint rengeteg ziccert rontottunk el. A mai meccsen ismét Gergõ és Nándi alkotta a legnagyobbat. <#worship>#worship>
Azért volt még egy nem elhanyagolható tényezõ ebben a továbbjutásban. A két német játékvezetõ igencsak segített bennünket a szünet után. Õk hoztak vissza minket -5 után és a végén sem lehetett egy szavunk sem rájuk.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Ezek szerin még mindig k..nagy rend van ebben a sportágban is. Vajon a háttérben ez kinek/kiknek az érdeke?