Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Nem semmi ez a gól.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szerinted senki? <#vigyor2> Szerintem meg jellemzõen és sokan megint átestek annak a pacinak a túlsó oldalára. Nem kellene. Most sem. De már csak így szokott lenni, elismerem.
Természetesen ez tényleg egy örömteli gyõzelem <#eljen>, ezt nem vitatom, nem is vitattam. De helyén kell, kellene kezelni.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

ezt az utolsó állitásod én is szivesen aláirom, de nem teszem a tûzbe a kezem érte, hogy sikerül is!
lehet Nenadic már nincs, Szeged igazolásaiban annyira nem vagyok képben 😊
Mátés cikket olvastam, de itt még kérdõjeles Nenadic 😊
jobb lövõket meg ugye még nem tudjuk -bár gyanítom nem sztárokat, hanem fiatal feltörekvõket igazolnak, de sikerülhet nekik találni valakit -hátha 😊

Oszmajicsnak még nem volt jó szezonja- szerintem 😉

Továbbra is tartom, az egyetlen olyan csoport amelybõl továbbjuthatnak az ahová sorsolták õket 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ezt olvastad?
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/99-szazalek-hogy-lekai-a-szegedben-folytatja-2033658/
a Veszprém esetében egyetértünk, a Szegedében már kevésbé! Miklernek hosszú távon még nem sikerült bizonyitania, mig Tatai mostani formája meglehetõsen ködös. Oszmajicsnak most volt egy rossz szezonja, de ettõl még nem lesz könnyû pótolni. Zvizej fizetését nem hiszem hogy felvállalja a Pick, Nenadics meg tudtommal már elment (Kopper?).
Ráadásul megint ott lesznek mint a tavaly: jó/elég jó az elsõ sor, de nincs kispad!
én örülök neki, hogy Veszprém végre nem szotyis meccseket játszik az elsõ körben, és végre mérhetjük magunkat komoly ellenfelekhez képest,de utazás szempontjából azért annyira mégsem örülök, mert így lõttek a jó kis csapatépítõ túráknak 😊(A továbbjutás meg nem is kérdés)

Szeged, hmmm, kapusaiak minõsége a tavalyit eléri, sõõt, Tatainak sokkal nagyobb rutinja van mint Liszkainak vagy Marjanac-nak, de Mikler is inkább erõsítés, ott nincs gond.
Oszmajics pótlását ugye csak viccnek szántad? 😄
Nenadics, Zvizej még akár maradhat is.

Egyedül Andjelkovics távozása a nagy veszteség.

Persze gyengülnek azzal is, hogy új csapatot kell építeni, de pont ezért van hatalmas szerencséjük, mert a legkönnyebb csoportba kerültek, szerintem. Én nem mondom, hogy továbbjutnak, de itt van egyedül esélyük 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

no igen, de a Veszprém csak erõsödik, így nem árt ha van két komoly ellenfele, mivel a továbbjutás nem állhat veszélyben!
Ami a Szegedet illeti, kérdés, hogy az átszervezett/kicserélõdött csapat képes lesz-e helytállni? A két kapus távozását, Oszmaics, Adjelkovic, Nenadic, sõt valószinüleg Zvizej távozását nem biztos, hogy az újjonan jöttek képesek lesznek pótolni! Szerintem, gyengültek.
semivel sem nagyobb marhaság mint amit te irsz! A birók ugyanis nem kifejezetten segitetek - mint a lettek a szlovénokat - hanem a fejben, akaratban meggyõzõbb csapatot részesitették elõnyben! Látták, hogy a szlovének elgyengültek, nem tudnak mihez kezdeni s nem akarták õket ebbõl a gödörbõl kihozni! S minket lökni helyükbe! Ennyi volt a segitség, de ez inkább becsületkérdési dolog volt részükrõl! Forditott esetben is pont ezt tették volna, szerintem!
😄 szlovénok 😊 és német bírók 😊 a kettõ így jött össze 😄

Nehéz csoportban a Veszprém,a Szegednek szerencséje volt - BL 1. csoportkör

Breki33
Nem mindennapi találat született a francia férfi kézilabda-bajnokságban. A Bajnokok Ligájában is szereplõ Chambery az Ivry csapatát fogadta, amelynek kapusa, Francois Xavier egy támadás után nagy ziccerben lábbal hárított, a labda pedig úgy pattant ki róla, hogy a másik kapuba esett.
Breki33
Breki33
<#eljen>

utolsó támadásuk a németeknek? <#nyes><#smile>
na látod ebben viszont nem értünk egyet 😊 nem volt az akkora hazai pálya. Perezt úgy lökték a levegõben (néha még hátulról is) két kézzel, mindenféle büntetés nélkül, hogy rossz volt nézni, azon aggódtunk nehogy megsérüljön. Viszont az utolsó 10 percben valóban voltak kétséges szituációk mikor a talán mi javunkra ítéltek többször -de ez nem hazai pálya. Az utolsó támadásuk a németeknek meg szerintem simán belemenés volt ott j2-ben, de a bírók nem akartak ítélni semmit -nagyon helyesen utána a kipattanónál is kivártak.

Azért azt hogy egy csapat 10 percig gólképtelen, a bírókra fogni, mikor még emberelõnyben is voltak 2x is, igen meredek.

De legyen, hatalmas hazai pálya volt és így jutottunk ki a VB-re, nekem aztán oly mindegy, ott vagyunk és ez a lényeg 😄

egyébként kalóz, szerintem senki nincs elszállva magától -mindenki pontosan tudja, hogy egy hajszálon múlt, de talán ezért is még nagyobb az öröm, meg azért mert tényleg egy hatalmas dolog, hogy a legjobbunkat nélkülözve- mert azért akármennyire is gerinctelen NL, azért mégis rá épült a védekezésünk, és nagyon hiányzott- sikerült kijutnunk egy VB-re és így van esélyünk az olimpiára is. (és nem is akármilyen csapattal szemben, ezt is tegyük hozzá!)
Tudjuk már megélni a sikereket is, ne jöjjön mindig egy "de"...

kaloz174
"Nem vagyunk egyformák." (Írtam kicsit elõbb.😊)

A meccs elsõ szakaszában nekem is voltak kifogásaim az ítéletek ellen. (Általában gondom, hogy a bûntetõk megítélése nagyon nagy szórást mutat a sporiknál.) Késõbb ide-oda tévedtek, a végén bizony volt egy olyan eseménysor, amit máskor és máshol, sajnos, másképp ítéltek meg nekünk.
(Hirtelen több ilyen bevillan, sajnos.)
Véleményem szerint azért tudtunk visszajönni, mert a szlovénok úgy jártak, mint mi, sajnos, olyan sokszor. Fejben leeresztettek. (Azt hitték, mér megvan, eredménytartásra törekedtek.)A végén ez náluk sok hibát eredményezett, amit a mi csapatunknak sikerült kihasználni. (Igen, itt jött Kornél, mint fiatal, friss erõ.)

Isthy
Én inkább úgy árnyalnám a dolgot, hogy a fiúk visszajöttek nagyot küzdve és hajtva, a sporik jóindulatát és a szlovének visszaesését kihasználva. A 2 német nélkül sztem sem sikerült volna. Az elsõ meccsen a a szlovénok kaptak hazai pályát, most meg mi. Mi jobban tudtunk élni vele és sikerült a továbbjutás.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A lehetõség már máskor is adott volt nem is egyszer, mégsem éltek vele azok, akiknek talán leginkább kellett volna... Sztem most sem lesz ez másként és Svédországban az Elnöki Kupában fogunk majd játszani a VB második felében.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én értettem mire gondoltál, csak gonoszkodtam kicsit. A smiley ott volt a mondatom végén.

Nemcsak sok munka kellene ahhoz az ütõképes csapathoz, hanem bizonyos helyeken komoly szemléletbeli és személyi változások is...

DUNAFERR FOREVER!!!

Na ez a nap baromsága nálam! Akkor ezek szerint mi nem egy meccset néztünk, mert egy rossz szavunk nem lehet a németekre, az említett idõpontban, pedig baromira de közünk nem volt a meccshez, szaladgáltak mint pók a falon azt sem tudták hol a labda!
Az pedig, hogy vissza jöttünk egyértelmûen az sporik érdeme!
no no, ne kivánjuk már, hogy idegenben és itthon is az ellenfélnek lejtsen a pálya! A németek nem voltak túl jótékonyak velünk szemben, nem az õ érdemük, hogy sikerült a csapatnak talpra állnia! Szerintem nemhogy hazai pályát, de még egyenlõt sem fújtak! Viszont jócskán közremûködtek abban, hogy a szlovének elmentek 5 góllal!Akkor számos beállós megjátszás próbálkozásból úgy tudtak ellentámadást inditani a szlovénok, hogy nem fújták be a faultot! Nem tudsz irni egyetlen olyan itéletükrõl sem, amely egyértelmüen nekünk kedvezett volna! Legfeljebb olyanokat, amelyeket lehetett volna másként is megitélni!
no igen, de továbbjutás nélkül nincs lehetõség ütõképes csapatot létrehozni! márcsak pénz problémák miatt sem! Most van idõ, van jó hangulat, s gondolom lesz elég forrás is ütõképes csapatot épiteni! Tk. csak az átlövõk körül van probléma/lehetõség változtatni! Nincs mási Fazekasunk, csak a fiatalok; beálló sincs más mint Gál, Schuch s esetleg Zubbai; irányitóban is csak Nicola, Császár és Lékai/Nagy K jöhet szóba. A szélsõ párok is adottak. Tehát a két átlövõ poszt az ami a kulcskérdés és Achilles sarka is a csapatnak. Ha megoldják, akkor lez ütõképes csapat, ha nem , akkor nem! Persze, a helyzetek kihasználásán és a védekezési kihagyásokon is van jócskán mit javitani.
Válogatott meccsrõl itt mindenki elmondta a véleményét amikkel körülbelül egyet értek így nem írom le ugyanazt.
Egyedül a küzdeni tudásért gratulálok a fiúknak, illetve a kijutás száraz tényéért.
Olvastam különbözõ portálokon játékos nyilatkozatokat, egyedül Perez volt aki reálisan nyilatkozott és bevallotta, hogy szarul ment neki. A többiek a kapitánnyal együtt baromira nagy képûek és el vannak szállva! Szépen vissza lehet jönni a földre fõleg, hogy a meccs nagy részén szarul játszottak, a második félidõ elején pedig azt sem tudták, hogy hol a labda, úgyhogy nyugodtan meg lehet köszönni a két sporinak, hogy esélyt adtak a felzárkózásra, ami persze lendületet adott utána. Mert ha nem úgy fújnak ahogy tették, akkor más a vége!
Direkt megvártam mit reagálsz rá, itt a pont!
kaloz174
Lehet, hogy nem fogalmaztam világosan, úgy tûnik. Én egyértelmûen szubjektív szempontból fogalmaztam véleményt. Na de mindegy.
Nem vagyunk egyformák.

Van vélemény eltérésem a kézis közvélemény jó részével szemben is. (Már amennyit olvastam.) Elképedve olvasom, hogy a minimális különbséggel, mondhatom: szerencsével kivívott továbbjutástól mindenki mennyire odavan, meg még talán 2x vissza is. Pedig szerintem még sok munka kell, hogy ütõképes csapatunk legyen.
Na és Mocsai meccselésével sem voltam túlzottan elégedett.
Jobb lenne a földön maradni...Gondolom én.

Isthy
Jaja! Valóban, így többek között a nagy nõi párosunk családi ügyei is háttérbe szorulnak. De majd elõveszik õket újra...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nyilvánvaló, hogy Gergõ volt a nyerõ emberünk. A világválogatott meghívás nem véletlen <#wink>
Sztem is jöjjenek a fiatalok jobblövõbe, ennyit õk is tudnának. Na igen, nem ártana a kispadnak is felnõni a feladathoz és megfelelõen meccselve élni a cserékkel.

DUNAFERR FOREVER!!!

vannak érdekes dolgok kajak-kenu körül... most így egy kicsit elterelõdik a figyelem a családi botrányokról...

a meccs embere -illetve a 2 selejtezõ meccs embere. egyértelmûen IVÁNCSIK GERGÕ volt! Világklasszis a srác 😊

Ezenkívül Nikola, Nándi, Timuzsin, Kornél emelhetõ ki, de õk csak egyes szakaszokban emelkedtek ki, ha tudnának nem csak jó 20 perceket hozni a többiek, nem pofozógépek lennénk majd a VB-n.

Gyula, Mocsai Tomi túl sokat volt pályán, és Lajos a végén Kornélt is minden mindegy alapon rakta be...plusz Nándi is inkább magát cserélte le, ennél több kellene meccselésben a prof-tól is.
Jobb lövõben pedig a fiatalokat ki kellene próbálni -ettõl gyengébbek õk sem lehetnek 😊) Rédei, Ancsin, Balogh, Németh, hajrá! 😊

szép volt fiúk!!

nem, hanem más...
egyébként érdemes "meghallgatni a különbséget" közöttük, persze egy bábunak nem kell értenie a dolgokhoz, mert akkor aki mögötte van, kevésbé boldogulna...

de ez itt már nagyon OFF 😄

kaloz174
Azért írtam, hogy számomra volt õ. Természetesen tudom, hogy - objektív mércével mérve - nem õ tette hozzá a legtöbbet.
Mégis: nagyon örültem bátor, elszánt játékának. Örültem, hogy egyáltalán nem látszott rajta megilletõdöttség.
Többen, sokkal több idõ alatt, kevesebbet teljesítettek.

Isthy
Én azt mondanám, hogy a szlovénok azért ne reklamáljanak, mert az a csapat, amelyik az utolsó 10 percben egyetlen gólt sem képes dobni, az nem érdemel továbbjutást.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kornél valóban nagyon kellett és segített a végén, de a meccs embere kifejezés tényleg elfogult <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

háát negyedórával a vége elõtt nem hittem volna ezt! Szerencsére a szlovének elfáradtak s képtelenes voltak gólt dobni! A németek meg kevesebbet segitettek nekünk, mint amennyit a lettek a szlovénoknak. Tehát nincs mit reklamálniuk a szomszédoknak.
Az oroszok, csehek mellett a szlovénok sem lesznek ott a Vb-n, viszont a románok, szerbek mellett mi is!
Breki33
Breki33

Breki33

kaloz174
Természetesen egy ilyen helyzetben egy magyar kézidrukker már fél. Szerencsére most a sors másképp akarta. <#eljen> Pedig nem játszottink jól, kihagyott ziccerek, türelmetlen megoldások jellemezték a csapatot.
Voltak azonban, akik ebben a helyzetben mégis hozzá tudtak tenni annyit, ami éppen elég volt a tövábbjutáshoz.
Nagy köszönet Fazekas Nándinak, Csárlinak, Iváncsik Gergõnek. Hadd legyek annyira elfogult, hogy azt mondjam: számomra a meccs embere Nagy Kornél volt. <#taps> Úgy éreztem, hogy frissességet hozott a játékba, sikerült jobban felpörögni, ami szerintem kulcsmomentum volt a véghajrában.
Mindenképpen minden dicséretet megérdemel a társaság. Mert az egyértelmû, hogy nagyon akarták ezt a gyõzelmet, ami úgy érzem, kiemelkedõ jelentõségû a sportág megítélése szempontjából.
Innen viszont végre elkezdõdhet a csapatépítés... A Magyar Válogatott kialakítása, újra.

Szép volt fiúk!!!<#taps><#eljen><#worship>

Isthy
Nagyon finoman és árnyaltan fogalmaztál <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez és a továbbjutáshoz! <#taps>

Az elsõ 45 percben a középsõ védekezésünk egy rakás szar volt. A végére szerencsére sikerült feljavulni hátul és a szlovénok is mintha elfáradtak volna fejben és statikusabb lett a támadójátékuk. Megint rengeteg ziccert rontottunk el. A mai meccsen ismét Gergõ és Nándi alkotta a legnagyobbat. <#worship>

Azért volt még egy nem elhanyagolható tényezõ ebben a továbbjutásban. A két német játékvezetõ igencsak segített bennünket a szünet után. Õk hoztak vissza minket -5 után és a végén sem lehetett egy szavunk sem rájuk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
nagylacika nézted? <#taps><#taps><#worship><#worship><#eljen><#nevetes2><#ejnye1><#wow1><#szeret>
sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Breki33
nemsemmi izgalmakat hozott a második félidõ
Breki33
SZÉP VOLT FIÚK !

Breki33
EZEZZZZZZZZZZZZZZZZZZ MEGVAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kaloz174
Sajnos, nem játszunk "okosan". A sporik pedig nem nincsenek velünk... <#nemtudom>

kaloz174
Hajrá magyarok! <#eljen>

kaloz174
Köszi az infót! <#worship>

Ez barom jó, akkor ezek szerint oda megy egy barom akinek nem tetszik az aktuális eredmény akkor újrasorsoltat kénye kedve szerint.
Ezek szerin még mindig k..nagy rend van ebben a sportágban is. Vajon a háttérben ez kinek/kiknek az érdeke?
nem a románok ilyen jók,az oroszok ilyen roszak! legalábbis tegnap õk voltak azok!
kezd nagyon nem tetszteni az, ami a kajak-kenu szakágakban történik!