Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Másoltam. <#vigyor2>
"Az MKSZ versenykiírásában rögzítettek szerint ma éjfélig van a nevezési határidõ a Nemzeti Bajnokságokba. A 15 éves évfordulóját idén ünneplõ UKSE Szekszárd ennek megfelelõen adta le nevezését a versenybizottságnak. Tekintettel arra, hogy eddig egyetlen jogosultsággal rendelkezõ csapat sem jelentette be hivatalosan a visszalépését, Varga Jenõ ügyvezetõ elnök az NB IB-re vonatkozóan küldte el a szükséges dokumentumokat. Ezzel együtt mégsem mondtak le a legmagasabb osztályban való szereplésrõl. hiszen elõfordulhat, hogy a feltételeknek, amelyek sokkal szigorúbbak az elõzõ éveknél, nem minden nevezõ egyesület felel meg. Az elõírások közül egyébként a legjelentõsebb - a nõi csapatok esetében - 35 millió Ft-ról szóló garancia. Ugyancsak a versenykiírásban olvasható, hogy július 8-ra tervezik az NB I sorsolását. Így tehát a nevezéseket elbíráló MKSZ bizottság addig minden bizonnyal megvizsgálja majd a beadottakat, és dönt arról, hogy elfogadja-e azokat, illetve felkér- e más egyesületeket az indulásra. Információink szerint a lehetséges jelöltek közül eddig csak az UKSE Szekszárd adta be szándéknyilatkozatát."

"idegen tollak", de köszönet érte. <#worship>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Nekem sem fog hiányozni ez a féreg. Amennyiben bírja Hypo nélkül,és normális utódja lesz, nálam kell egy kis idõ míg a Hypot nem senkiházi gárdának fogom tartani.
Nekem egy mondat tetszik baromira:

"- Annak viszont nagyon örültünk, hogy a város támogatott bennünket tizenegymillió ötszázezer forinttal. Ebbõl azt látjuk, hogy szeretnének segíteni a sporton, nem érzéketlenek a sorsunk iránt. Ezért csak köszönet jár a döntéshozóknak."
Ezt inkább nem kommentálom, tehát no comment...
kaloz174
Nekem sem fog. Elsõ indulatból azt mondom: jobb lett volna, ha nem is jön a sportág tájékára soha.

Egyébként meg majd kiderül, hogy bírja kézi nélkül...

Isthy
Gunnar elköszönt

Megmondom õszintén, hogy nem fog hiányozni. Kérdés, hogy mi lesz nélküle a Hypoval.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

kaloz174
off (de csak látszólag):
mai találós kérdés:
mi lesz azokkal ma Magyarországon, akiket hiába kérdeztél, hova tûnt pár milliócska, sosem adtak választ??

(megfejtés: igazgató <#felkialtas><#boxer>)

kaloz174
Gyõzelem ma is😊

A fiúk eredménye: MAGYARORSZÁG-EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK 39–18 (19–8)

<#eljen>

Breki33
<#eljen><#worship><#taps><#taps><#nevetes1>
kaloz174
Ha ez így van, azért azt én is sajnálom.

kaloz174
Elsõ meccset nyertük - a románok ellen. <#eljen>

Breki33
Megnyitották, kezdõdhet a kézi vb Nyíregyházán!

Tizenkét nemzet vesz részt a 20. férfi és nõi fõiskolai kézilabda világbajnokságon, amelynek elsõ napján a magyar nõk Csengerben Románia, a férfiak a bujtosi csarnokban Ciprus ellen mérkõznek.

klikk ide
Isthy
Számomra sem <#wink>

Sajnos az ETO esetében pont a számomra érdekes játékosok fognak emiatt hiányozni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tavaly augusztusban nem volt, mert a junior EB-t mi rendeztük augusztusban. Elõtte azonban többször is rendeztek már Pannon kupát augusztusban is. Pl. a Körcsarnokban rendezetten anno eszméletlen pokol volt, izzadt mindenki rendesen.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nem emlékszem, bár lehet, hogy rosszul tudom, hogy ilyenkor szokott lenni a Pannon kupa. Egyébként engem annyira nem foglalkoztat ez, a konkrét esetben, mert az Emléktorna csapataiból mindez kevés játékost érint.
Számomra nem vitás, melyik rendezvény élvez prioritást. <#wink>

Ésszerû vagy sem, huszadrangú dolog sajnos, amennyire emlékszem hasonló idõpontban szokott lenni a Telenor kupa. Nyilván a kupát meg kell rendezni, gondolom szerzõdés is van róla. Arról az aprócska tényrõl nem is beszélve, hogy az MKSZ vezetõk zsebekre is gondolni kell...
miért pont akkor? tavaly mikor volt Pannon-kupa? egyébként nem sokan akarhatnak jönni ha június végére még nincsenek meg a résztvevõk, és a menetrend sem...

nem baj, így is jó meccsek lesznek Újvárosban! 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174

kaloz174
Ebben az esetben nem tudom, melyik volt elõbb... Már elég régen olvastam a válogatottnak ezt a tervezett tornáját, mármint az idõpontot. Azt viszont nem tudom, mennyire ésszerû ilyenkor (bajnokság nyitánya elõtt közvetlenül) válogatott tornát rendezni.
Ez azonban tényleg csak az ETO-t érinti, a többi csapatot nem. (sajnos) Õk azonban így is elég erõsek lesznek, úgy gondolom.

Isthy
Kérdés, hogy az ETO milyen kerettel indul. Mert ugye a "fenomen" MKSZ akkorra szervezi a válogatottnak a Telenor kupát (ami ugye a Pannon kupa utóda)...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Még nem hallottam róla, de majd rákérdezek
kaloz174
valami változott átigazolás ügyben

Ha valaki képben lenne, és elmesélné, mi is az, nagyszerû lenne. Én nem ismerem precízen, mi is volt - eddig. Mármint a szabály. <#smile>

kaloz174
Nem akármilyen találkozónak ígérkezik a "buli". <#eljen><#taps>
Na és mennyire jó érzés, hogy ÚJRA megrendezésre kerül ez a felk. torna!
(Csak ne lenne olyan fájdalmas is az apropója. <#shakehead>)

Kicsit vissza a Bl csoporthoz, az A az tényleg nagyon brutális. A Veszprémé is nehéz.
Mse te hová várod a kedvenc csapatodat?
Nem is rá céloztam, de ezt nem lehetett kihagyni!<#mf1>
Isthy
A Kulcsi emléktorna menetrendje

Ott a helyem, nincs mese! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sikerült befejezniük a meccset 11 óra 5 perc játék után és John Isner nyerte az 5. szettet 70-68-ra.

Le a kalappal mindkettejük elõtt <#taps><#worship>

A meccs után volt egy kis ünnepség, ahol díjázták õket a székbíróval együtt és szólhattak pár szót. Isnernek fél óra múlva kezdõdne a páros meccse. Nem hiszem, hogy sok kedve lesz hozzá.
Azt gondolom ez a rekord nem fog megdõlni egyhamar. Könnyen lehet, hogy sohasem...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Hallottál már errõl?<#guluszem1>

"a Hódmezõ a pletyik szerint Szekszárdnak "adta el" az indulási jogot."

Mit szólsz hozzá? <#circling>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Paha linkelte facebookon, így én sem maradtam le errõl a tenisz történelemrõl 😊, igaz csak az utolsó pár játékot láttam 😊
szegény Isner már alig bírt mozogni 😊

ha már tenisz OFF, akkor: Arn Grétáról se feledkezzünk meg, élete szereplése GS-en! nagy nagy gratula jár neki! és hajrá Bartoli ellen! azt már talán látom is 😊

Isthy
Kicsit off, de egészen elképesztõ meccs zajlik Wimbledonban:

Mahut-Isner 4-6 6-3 7-6 6-7 59-59-nél félbeszakadt

A meccset még tegnap kezdték, de 4 játszma befejezése és 2 ó 54 perc után sötétedés miatt félbeszakították. Ma folytatták a döntõ játszmával és ma sem sikerült befejezni, ismét rájuk sötétedett. Már átlépték a 10 óra játékidõt... <#wow1> Természetesen már minden rekordot megdöntöttek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na Misi pont nem az a helyezkedõs fajta. Láttuk párszor a nõi válogatottnál, hogy a "protekciósok" miatt lemaradt több eseményrõl. Szerencsére azért még van ahol számítanak rá. Tény, a környezet igencsak kellemes lesz <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bizony, ez még csak egy javaslat. A politikusaink meg ugye...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyetétek veled, hogy hiányzott középrõl a védekezésben. A meccs utáni értékelésemben meg is emlékeztem róla, hogy milyen gyengék voltunk középen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hehe, élni és helyezkedni tudni kell!!<#vigyor>
De ahogy látom Kaloztól megkaptad a jó hírt...<#mf1><#mf1><#vigyor>
Teljesen igazad van, de van itt egy dolog, azt már elég régen sejtett, hogy laci nem akar válogatott lenni, így más szisztémát is lehetett volna kialakítani, szerintem. Az össze szokottság, az egyik legfontosabb tényezõ az biztos.
Ez így van, de ezt még véghez kell(ene) vinni!!!
kaloz174
Nem azér', de lehet, hogy nem késtél el. <#vigyor2><#awink><#nevetes1>

a keresõ 😊

szerintem még nem döntött, hogy befejezi végleg, vagy elmegy "levezetni".
de ha folytatja is, szerintem csak kisebb csapatban.

mintha pont a múlt háten jelentették volna be az 5 látvány sportág (közte a kézilabda is) prioritását!
Breki33
csinosak <#awink><#szeret>
Breki33
Lapcsevics elköszönt Veszprémtõl, Schuch érkezhet

Lezárult a szerb válogatott Ivan Lapcsevics pályafutásának veszprémi szakasza. A 33 éves klasszis a profi sportolás befejezését fontolgatja. Utóda a constantai Schuch Timuzsin lehet.

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ivan-lapcsevics-elkoszont-veszpremtol-2033846/
Duby
Azér a Bába Miska tud élni... <#worship>
Mûszaki pálya, diploma? Pfff.. Ha újra kezdhetném... <#nyes><#vigyor><#vigyor2><#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
A magyar csapat:

kaloz174
Találtam egy érdekességet. Igazi nyári program, de kézi:
június 23. 15:30:
STRAND KÉZILABDA
Világbajnokság, Antalya, Törökország: Csoportmérkõzés 1.nap (élõ)
Ráadásul van TV-közvetítés: <#eljen>, na és a magyar csapat is indul. (Gyõri Ágival a soraiban.)

kaloz174
Lapcsevics azt tervezi tényleg, hogy befejezi a pályafutását? Ez helyes infó lehet?

nem egy játékosra építésrõl van szó, egy védekezési szisztémáról amibõl kiesett az egyik legfontosabb láncszem, nehéz megtalálni 3 havonta 2 napos összetartáson a megoldást 😊
a "végy egy jó kapust" után a jó középsõ védõk jönnek 😄

egyébként majd meglátod Veszprémben sem lesz elõször túl acélos a védekezés Lapac nélkül 😊 pedig már sokszor lemaradt, stb. de azért az összeszokottság sokat hozzátesz.

"Most van idõ, van jó hangulat, s gondolom lesz elég forrás is ütõképes csapatot épiteni!"

Szerinted MOST ugyan mitõl lenne?
Való igaz férfias csoportban kerültetek, legalább lesznek jó meccsek (bízunk benne).
Persze a Szlovénok továbbjutása sem lett volna megérdemelt, mert ahogy írtad is az utolsó 10 perc nulla gól, de a meccs nagy részében jobban játszottak, persze az is igaz, hogy a végén kell nyerni.
Természetesen én is örülök, hogy kint vagyunk, de ahogy ezt tálalták a fiúk azt továbbra is túlzottnak tartom, tény nagyot küzdöttek, de továbbra is fenntartom, hogy jelentõs része van benne a bíróknak.
Nagy Laci nekem abszolút nem hiányzott, egy válogatottat pedig nem egy játékosra kellene építeni...
Isthy
Sztem Máté már aláírta a szerzõdését <#wink> Nenadics már nincs.

Oszmajicsban teljesen egyetértek veled. Abban is, hogy a Picknek szerencséje volt, mert sztem is ez az a csoport ahonnan lehet esélyük továbbjutni a 4. helyen.
A Veszprém szépen belenyúlt, de az A csoport még brutálisabb. Az tényleg jó, hogy végre már most is lesznek kemény megmérettetések. Úgy gondolom, hogy a Hamburg mögött csoportmásodikak lesztek.

DUNAFERR FOREVER!!!