Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az olimpiai kvalihoz legalább a 7. hely kell, amihez a középdöntõben legalább 1 bravúr kellene, hogy a helyosztón ezt elérhessük. Meg a fiúknak is fel kell nõni a nem kis feladathoz, mert jelen állapotban a 12-be jutást sem látom biztosítottnak. Azért nehogy már a President Cupban kelljen játszanunk...
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok Áginak a címvédéshez! <#taps>#taps><#worship>#worship>
Kedd óta Budapesten voltam és napjaimat a Római Tenisz Akadémián töltöttem a 220 ezer dolláros WTA teniszversenyen. Ági szerencsére végig menetelt és ma a tavalyi döntõhöz hasonlóan ismét Patty Schnydert legyõzve nyerte meg a tornát. Szuper élmény volt a Fan Clubbal végigszurkolni a hetet majd esténként ünnepelni a gyõzelmeket. <#pias>#pias><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
(Egyébként nyilván, sajnos, jogos, amit írsz.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
"A magyar nõi kézilabda-válogatott a házigazda Dániával, a vb-ezüstérmes Franciaországgal, valamint Németországgal került egy csoportba a szeptemberi GF világkupán.
A másik kvartettben Norvégia, Oroszország, Románia és Svédország küzd meg egymással. A nyolcas tornát szeptember 21. és szeptember 26. között bonyolítják le az aarhusi NRGi Arenában."
Furcsának lehet furcsa, írásodból ítélve nem kevés zsetonról van szó, akkor pedig nagyon is érdemes megfontolni, ettõl simán lehet csak magyar játékos benne. Egyébként simán lehet mögötte csak magyar pénz.
Én sem vagyok szakértõ, de simán lehet, és még csak azt sem kell rá mondani, hogy ügyes, ha tetszik ha nem ez majdnem napi dolog az adótörvények miatt.
Nem tudom felétek, hogy van de nyugodtan figyeld meg merem állítani, hogy a féltek járó autók szlovák rendszáma mögött kivitt magyar cégek állnak nagy többségben.
Az érdekessége, hogy egy szlovák cég az.
(Más kérdés, hogy vannak, akik azt mondják, hogy a tulaj kint alapított egy céget, és ezen keresztül szponzorálja, kintrõl, a csapatát.
Nem vagyok szakértõ, nem tudom, ez lehetséges-e, de van, aki azt mondta erre, hogy "ügyes".)
Nekem viszont az a fura az egészben, hogy aki ennyire ragaszkodik ahhoz, hogy csak magyar játékosai legyenek, az hogyan fogadja el egy szlovák cég szponzorációját. <#conf>#conf>
Mindenesetre nem kevés pénzrõl van szó, így maga a csapat, ha teljesíti az elvárásokat, legalább jól jár. <#eljen>#eljen> (is)
C: Horvátország, Szerbia, Dánia, Románia, Ausztrália, Algéria
D: Lengyelország, Svédország, D-Korea, Szlovákia, Argentina, Chile
Csak azért "mondhatnám májzli", mivel ha az A-csoport 3 legjobbja következik, az már nehéz dió lesz!
(Köszi Viktor!😊)
Valamint sajnos ma egy vereség eddig, az oroszok ellen.
A mai nap másik izgalmas híre, hogy megvan a köv. szezon bajnoki menetrendjének elsõ változata.
A szövetség oldalán a hivatalos verzió.😊
Érdekesség, hogy a nõi mezõnyben ott van Vásárhely neve is, bár csak ideiglenesen. 15-ig kaptak haladékot, hogy megfeleljenek a követelményeknek.
Ma jelent meg elõször az is, biztosnak írva, hogy Hajdu végül mégis a Siófok edzõje lesz.
Ez volt a 2.😊
Szigorúak a bírók. Planéta Szimonettát kiállították. Holnap nem is játszhat.
A férfi világbajnokság sorsolási kalapjai:
6. kalap: Franciaország, Horvátország, Izland, Lengyelország
5. kalap: Dánia, Spanyolország, Svédország, Norvégia
4. kalap: Szerbia, Ausztria, Németország, Dél-Korea
3. kalap: Magyarország, Tunézia, Románia, Szlovákia
2. kalap: Egyiptom, Argentína, Algéria, Brazília
1. kalap: Chile, Bahrein, Japán, Ausztrália
4 db 6-os csoport lesz, ahonnan az elsõ 3 jut tovább a középdöntõbe.
Amikor kijutottunk a szlovéneken keresztül azt mondtam, hogy ha marad minden a mostani szinten, akkor President Cup lesz belõle. Elnézve a kalapokat sajnos nem lettem optimistább.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mse én is csatlakozom a jókívánságokhoz!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos, ezek a változások közvetve a Dunaferr ffi csapatát is érintik.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Ez jó hétvége akkor magyaroknak <#eljen>#eljen><#taps>#taps><#awink>#awink>
A lányok meg ma már "ünnepeltek" és így a törökök nyertek.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DÖNTÕ: MAGYARORSZÁG-CSEHORSZÁG 33-26 (16-13) <#eljen>#eljen><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ma magyar nap van Wimbledonban <#vigyor2>#vigyor2>
Fucsovics Marci megnyerte a junior fiú egyest 6-4 6-4-re verve az ausztrál Mitchellt. Babos Timi pedig a junior lány párosban gyõzött az amerikai Stephens-el az oldalán. Gratulálok mindkettejüknek, szép volt Marci és Timi! <#taps>#taps><#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ugye a szerzõdésébõl még 2 év volt hátra, kíváncsi vagyok mennyit kell a Buducnostnak fizetni érte. Persze biztosan meg fognak egyezni.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a csapatnak! <#taps>#taps><#worship>#worship> Ma meg gondolom meglesz a jutalomjáték a törökök ellen <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Úgy látszik fõiskolás szinten még mindig a legjobbak vagyunk <#eljen>#eljen><#fogmosas>#fogmosas>
Kár hogy semelyik tv nem adta én még sporthírekben se halottam, hogy említették volna
Pedig VILÁGBAJNOKOK VAGYUNK <#eljen>#eljen> <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
A sorsdöntõ meccs! 😊
Na ez az. Meglepõ, vagy talán nem is annyira meglepõ módon, nyilván azokban, akik hasonlóan "szilárd" erkölcsi alapon állnak, nem is mindenkinek egyértelmû az, hogy milyen morális 0!
Remélem, nem változtatja meg az elhatározását!
Ha jól emlékszem tavaly augusztus végén a Szpartak Kijev itt volt Magyarországon és egy felkészülési tornán a Siófok játszott is velük.
DUNAFERR FOREVER!!!
"Július elsejével benyújtom lemondásomat a 8 BL gyõzelmet szerzõ, Európa legsikeresebb klubjának ügyvezetõi pozíciójáról."
Sztem Európa legsikeresebb klubját Szpartak Kijevnek hívják. A csapat máig létezik, bár már messze nem tartozik az európai elithez. Õk 13-szoros BEK gyõztesek, ami "kicsit" több, mint a 8. A Turcsin fémjelezte csapat 1970-tõl 1988-ig nyerte a 13 címet. Pont õket követte idõben a Hypo az 1989-tõl 2000-ig szerzett 8 gyõzelemmel. Tehát még csak idõtáv sincs nagyon köztük.
Persze Prokop errõl valahogy elfeledkezett... Mondjuk ezen én nem csodálkozom. Ez a nyilatkozata is szépen beleillik a róla kialakult képbe. Szerencsére a továbbiakban nem kell már vele foglalkoznunk.
DUNAFERR FOREVER!!!