Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Viszonylag jó csoport , de nehéz ág.
Az olimpiai kvalihoz legalább a 7. hely kell, amihez a középdöntõben legalább 1 bravúr kellene, hogy a helyosztón ezt elérhessük. Meg a fiúknak is fel kell nõni a nem kis feladathoz, mert jelen állapotban a 12-be jutást sem látom biztosítottnak. Azért nehogy már a President Cupban kelljen játszanunk...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tudom, hogy nem szép dolog több napi távollét után mindjárt offolni, de:

Gratulálok Áginak a címvédéshez! <#taps><#worship>

Kedd óta Budapesten voltam és napjaimat a Római Tenisz Akadémián töltöttem a 220 ezer dolláros WTA teniszversenyen. Ági szerencsére végig menetelt és ma a tavalyi döntõhöz hasonlóan ismét Patty Schnydert legyõzve nyerte meg a tornát. Szuper élmény volt a Fan Clubbal végigszurkolni a hetet majd esténként ünnepelni a gyõzelmeket. <#pias><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Felénk nem tûnik fel, ha egy autónak nem magyar a rendszáma, igaz, már nem olyan domináns ez az arány. <#smile>
(Egyébként nyilván, sajnos, jogos, amit írsz.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Komoly "Pannon" kupa következhet augusztus végén, ha még semmi hír róla, pedig már ez a is megjelent:

"A magyar nõi kézilabda-válogatott a házigazda Dániával, a vb-ezüstérmes Franciaországgal, valamint Németországgal került egy csoportba a szeptemberi GF világkupán.

A másik kvartettben Norvégia, Oroszország, Románia és Svédország küzd meg egymással. A nyolcas tornát szeptember 21. és szeptember 26. között bonyolítják le az aarhusi NRGi Arenában."

"Nekem viszont az a fura az egészben, hogy aki ennyire ragaszkodik ahhoz, hogy csak magyar játékosai legyenek, az hogyan fogadja el egy szlovák cég szponzorációját."

Furcsának lehet furcsa, írásodból ítélve nem kevés zsetonról van szó, akkor pedig nagyon is érdemes megfontolni, ettõl simán lehet csak magyar játékos benne. Egyébként simán lehet mögötte csak magyar pénz.

Én sem vagyok szakértõ, de simán lehet, és még csak azt sem kell rá mondani, hogy ügyes, ha tetszik ha nem ez majdnem napi dolog az adótörvények miatt.
Nem tudom felétek, hogy van de nyugodtan figyeld meg merem állítani, hogy a féltek járó autók szlovák rendszáma mögött kivitt magyar cégek állnak nagy többségben.
kaloz174
Újabb nagyvonalú támogatót "talált" a Loki. (Vajon mi erreõl Csucsu véleménye?? Vagy mi lenne...)
Az érdekessége, hogy egy szlovák cég az.
(Más kérdés, hogy vannak, akik azt mondják, hogy a tulaj kint alapított egy céget, és ezen keresztül szponzorálja, kintrõl, a csapatát.
Nem vagyok szakértõ, nem tudom, ez lehetséges-e, de van, aki azt mondta erre, hogy "ügyes".)
Nekem viszont az a fura az egészben, hogy aki ennyire ragaszkodik ahhoz, hogy csak magyar játékosai legyenek, az hogyan fogadja el egy szlovák cég szponzorációját. <#conf>
Mindenesetre nem kevés pénzrõl van szó, így maga a csapat, ha teljesíti az elvárásokat, legalább jól jár. <#eljen> (is)

a halálcsoport az A: Franciaország, Spanyolország, Németország, Tuniszia, Egyiptom, Bahrein
C: Horvátország, Szerbia, Dánia, Románia, Ausztrália, Algéria
D: Lengyelország, Svédország, D-Korea, Szlovákia, Argentina, Chile
Csak azért "mondhatnám májzli", mivel ha az A-csoport 3 legjobbja következik, az már nehéz dió lesz!
mondhatnám, hogy májzlink volt a Vb- sorsoláson: Izland, Norvégia, Ausztria, Brazilia és japán az ellenfelek!
kaloz174
Visszatérve a Fõiskolás VB-re:

(Köszi Viktor!😊)

kaloz174
Azóta született egy újabb gyõzelem, amivel sikerült csoportelsõként továbbjutni.
Valamint sajnos ma egy vereség eddig, az oroszok ellen.

A mai nap másik izgalmas híre, hogy megvan a köv. szezon bajnoki menetrendjének elsõ változata.

A szövetség oldalán a hivatalos verzió.😊
Érdekesség, hogy a nõi mezõnyben ott van Vásárhely neve is, bár csak ideiglenesen. 15-ig kaptak haladékot, hogy megfeleljenek a követelményeknek.

Ma jelent meg elõször az is, biztosnak írva, hogy Hajdu végül mégis a Siófok edzõje lesz.

kaloz174
Az ifik 2x nyertek ma. <#eljen>

Ez volt a 2.😊

Szigorúak a bírók. Planéta Szimonettát kiállították. Holnap nem is játszhat.

Isthy
Pénteken este lesz a 2011-es férfi VB sorsolása.

A férfi világbajnokság sorsolási kalapjai:

6. kalap: Franciaország, Horvátország, Izland, Lengyelország
5. kalap: Dánia, Spanyolország, Svédország, Norvégia
4. kalap: Szerbia, Ausztria, Németország, Dél-Korea
3. kalap: Magyarország, Tunézia, Románia, Szlovákia
2. kalap: Egyiptom, Argentína, Algéria, Brazília
1. kalap: Chile, Bahrein, Japán, Ausztrália

4 db 6-os csoport lesz, ahonnan az elsõ 3 jut tovább a középdöntõbe.
Amikor kijutottunk a szlovéneken keresztül azt mondtam, hogy ha marad minden a mostani szinten, akkor President Cup lesz belõle. Elnézve a kalapokat sajnos nem lettem optimistább.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem õk nem foglalkoznak ezzel a versennyel. Pihennek illetve a felnõtt válogatottnak összetartás volt, a juniorok meg a koreai vb-re készülnek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Egyébként hol voltak a Dánok és Norvégok ezen a fõiskolás világbajnokságon?
Úgy látom megint sikerült lemaradnom. A fõiskolás csapatainknak gratulálok, tényleg nem volt sajtóhíre, tisztelet a kivételnek.
Mse én is csatlakozom a jókívánságokhoz!!
Isthy
Csatlakozom a minden jót és szépet kívánók táborához. Boldog Névnapot Mse! <#eljen><#integet2>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Eléggé földinsulás szerû változások történnek Szegeden. Különösen Zvizej és Nenadic játékát tartottam sokra, Marjanac is szimpatikus és jó kapus, szerintem hiányozni fognak.
Sajnos, ezek a változások közvetve a Dunaferr ffi csapatát is érintik.

köszönöm, aranyosak vagytok 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Ez a #45662-es videó

Egyébként énis csatlakoznék

BOLDOG NÉVNAPOT MESI

Breki33
kaloz174
Szóval minden szépet és jót neked, Mse😊

kaloz174
Sok-sok szeretettel kívánok mostanában sajnos ritkán látott, kedves fórumtársunknak boldog névnapot. <#eljen><#pias>

Breki33
Hát igen a kotori öböl egy természeti csoda

klikk

Breki33
Nah milyen jók vagyunk

Ez jó hétvége akkor magyaroknak <#eljen><#taps><#awink>
Isthy
Gratula a fiúknak! <#taps>

A lányok meg ma már "ünnepeltek" és így a törökök nyertek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Alapvetõen nem oda mentem, de ott is voltam. Hogy melyik részen? Sveti Stefan, Budva és Kotor. Még az Adriában is megmártóztam Budvában. Vétek lett volna kihagyni <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sikerült a fiúknak is:

DÖNTÕ: MAGYARORSZÁG-CSEHORSZÁG 33-26 (16-13) <#eljen><#taps><#eljen>

Breki33
Melyik részen voltál?

Ja közben lesett te nem a tengerpartra mentél 😛
Isthy
Én is irigykedem, pedig most május közepén voltam ott <#wink> Tényleg gyönyörû hely. <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az már megvolt, mert Gabi június 14 óta itthon volt. Most pénteken ment Montenegróba és majd július közepén még visszajön haza. Azután valszeg július legvégén megy vissza és kezdik a felkészülést.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Montenegrói tengerpart nagyon szép, énis nyaraltam már ott nagyon jó kis hely kicsit azért irigykedem 😛
Breki33

<#taps><#taps><#taps>
kaloz174
Mit mondjak: jól szurkoltam ma, na és term. grat. az ifjúságnak, reménykedjünk az eredményes folytatásban. <#taps>

kaloz174
Megértem. Jó pihenést, eredményes feltöltõdést neki. Balcsi nincs a programban idén? <#wink>

Isthy
Kicsit OFF, de:

Ma magyar nap van Wimbledonban <#vigyor2>

Fucsovics Marci megnyerte a junior fiú egyest 6-4 6-4-re verve az ausztrál Mitchellt. Babos Timi pedig a junior lány párosban gyõzött az amerikai Stephens-el az oldalán. Gratulálok mindkettejüknek, szép volt Marci és Timi! <#taps><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Most éppen a montenegrói tengerparton nyaral a barátjával és roppant jól érzi magát. Ma délelõtt váltottam vele sms-t, de ezt a témát nem érintettük, mert kézirõl ebben az idõszakban nem beszélünk, ez a pihenés és a kikapcsolódás ideje. Sztem nem bánja <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Vajon Kindl Gabi mit szól ehhez? <#circling>

Isthy
Nem rossz hír, ezzel csak nõtt a torna vonzereje. Bár eddig sem volt kérdéses a dolog <#wink>

Ugye a szerzõdésébõl még 2 év volt hátra, kíváncsi vagyok mennyit kell a Buducnostnak fizetni érte. Persze biztosan meg fognak egyezni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ahogy az MKSZ is kezelte ezt a versenyt nem csodálkozom ezen... <#boxer><#violent>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem világgá, csak egy olyan programra ami péntek este-éjjel igencsak ütõsre sikeredett és mostanra sikerült regenerálódnom <#wink>

Gratulálok a csapatnak! <#taps><#worship> Ma meg gondolom meglesz a jutalomjáték a törökök ellen <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Szuper <#integet2><#worship><#law>

Úgy látszik fõiskolás szinten még mindig a legjobbak vagyunk <#eljen><#fogmosas>

Kár hogy semelyik tv nem adta én még sporthírekben se halottam, hogy említették volna
kaloz174
Jól van. Akkor úgy néz ki, Popovic-csal is talizunk aug. végén.😊

kaloz174
Világgá mentetek?😊
Pedig VILÁGBAJNOKOK VAGYUNK <#eljen> <#worship><#eljen>

A sorsdöntõ meccs! 😊

kaloz174

kaloz174

kaloz174
Fösulis VB <#eljen>

kaloz174
azokban=azoknak

kaloz174
"a róla kialakult képbe"

Na ez az. Meglepõ, vagy talán nem is annyira meglepõ módon, nyilván azokban, akik hasonlóan "szilárd" erkölcsi alapon állnak, nem is mindenkinek egyértelmû az, hogy milyen morális 0!

Remélem, nem változtatja meg az elhatározását!

Isthy
Kiegészítés:

Ha jól emlékszem tavaly augusztus végén a Szpartak Kijev itt volt Magyarországon és egy felkészülési tornán a Siófok játszott is velük.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Prokop szerint:

"Július elsejével benyújtom lemondásomat a 8 BL gyõzelmet szerzõ, Európa legsikeresebb klubjának ügyvezetõi pozíciójáról."

Sztem Európa legsikeresebb klubját Szpartak Kijevnek hívják. A csapat máig létezik, bár már messze nem tartozik az európai elithez. Õk 13-szoros BEK gyõztesek, ami "kicsit" több, mint a 8. A Turcsin fémjelezte csapat 1970-tõl 1988-ig nyerte a 13 címet. Pont õket követte idõben a Hypo az 1989-tõl 2000-ig szerzett 8 gyõzelemmel. Tehát még csak idõtáv sincs nagyon köztük.
Persze Prokop errõl valahogy elfeledkezett... Mondjuk ezen én nem csodálkozom. Ez a nyilatkozata is szépen beleillik a róla kialakult képbe. Szerencsére a továbbiakban nem kell már vele foglalkoznunk.

DUNAFERR FOREVER!!!