Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
apropó valami úszót is találhattál volna, az elõbb van, és itthon is 😉))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
2: milyen VB-t <#vigyor2>#vigyor2> az decemberben szokott lenni...<#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként köszi az infót, minden jót az ünnepeltnek.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Isten éltesse az évtized vízilabdázóját, a ma 34 éves Kásás Tamást!!! <#taps>#taps>
Kása - a teljesség igénye nélkül - háromszoros olimpiai bajnok (Sidney, Athén, Peking), olimpiai 4. (Atlanta), világbajnok, 3x vb ezüstérmes, 2x európa-bajnok, 2x eb-ezüstérmes, 3x eb-bronzérmes, 2x világliga gyõztes, 2x világkupa gyõztes, magyar bajnok, 3x olasz bajnok, 3x euroliga-gyõztes, KEK-gyõztes, LEN-kupa-gyõztes, LEN-kupa döntõs. Ifi európa-bajnok, junior európa-bajnok, junior világbajnok. <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A brazilok meg a spanyolokkal is x-eltek, ha jók az infóim. Szép kis harc lesz a csoportgyõzelemért.
DUNAFERR FOREVER!!!
"44-11-re verték ma a lányok Thaiföldöt, és Dajka Bettit választották a meccs legjobbjának" (fórumbeírásból)
Remélem, nem csak az eredményen, hanem a játékon is.
Magyarország-Brazília 25-25 (10-13)
A szünet után kiváló játékkal 20-15-re fordítottak a lányok. Kíváncsi vagyok mi történt a csapattal azután...
DUNAFERR FOREVER!!!
Az idei évhez képest sokat kell fejlõdni, de a tavalyi évhez képest, szerintem nem sokat kellene pluszban hozzátenni. Na persze ehhez lesz egy két szavuk az ellenfeleknek is.
arra már gondoltam, hogy elviszem a tüköreflexes fényképezõgépemet és az itteni nagy fotósok babérjaira török :-)
DUNAFERR FOREVER!!!
remélem helyt is állunk <#taps>#taps><#vigyor>#vigyor><#bee1>#bee1>
Itt van a sportcsarnok egy köpésre<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Mikor lesz ez pontosan?
A Szekszárd az NB I-ben
Az elsõ fordulóban hazai pályán mindjárt az ETO az ellenfél. Egybõl megnézheted a nagy sztárokat élõben <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
"Immár négy éve bent vagyunk a BL legjobb négy csapata között, a bajnokságot és a Magyar Kupát is megnyertük. Ennek ellenére az elõrelépésben gondolkodunk, idén szeretnénk megnyerni a Bajnokok Ligáját. Ezért is igazoltunk két klasszis játékost, emellett a világ egyik legjobb utánpótlásával rendelkezünk, amelyre idén is támaszkodhatunk" - értékelt Vanyus Attila klubelnök.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ginnél már azóta ez a cél, hogy visszajött Gyõrbe <#wink>#wink> Azért én azt mondanám, hogy igazából 4 eséyes a dolog: ETO, Viborg, Valcea, Larvik.
Off: nem írok pü-t, mert nem kaptam érdemi új infokat.
DUNAFERR FOREVER!!!
GiN ott lesz...Megígérte Esztinek.
(Igen, a régi barátságok...)
(Egyébként meg valahol azt olvastam, hogy Vanyus Attila szerint cél a BL-gyõzelem. Ha jól értem, Gin szerint is. Ezzel a játékosállománnyal szerintem is egyértelmûen esélyes erre az ETO.)
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Érkezõk -Veszprém Barabás KC
Ibi már egészen jó formában van 😄
Azt viszont biztosan tudom, hogy bár a csarnok kisebb átépítés alatt van, a siófoki csapat is elkezdte, Bogláron, a felkészülést.
Újvárosban viszont holnap kezdik a csajok.
Sajnos, nem látjuk már ebben a mezben, tétmeccsen:
DUNAFERR FOREVER!!!
Köszi a hírt. Mondjuk ez számomra nem volt meglepõ, ez a divat nálunk mostanság, ahogy Gabesz is írta. A cél szép - sporttámogatás - kár, hogy így kell csinálnia. Nem ártana tényleg már egy normális sporttörvény.
DUNAFERR FOREVER!!!
A DVSC honlapján múlt héten megjelent hír szerint a vezetõség újabb támogatót szerzett a csapat mellé. "A kassai reklám-marketing cég, a HRAD 1964 s. r. o. a következõ 3 évben évi 100 + 11 millió forinttal fogja segíteni céljaink elérését. A háromszor 11 millió forint bónusz csak bajnoki cím esetén jár. BL-fõtáblára jutás után idegenbeli kupameccsre utazást fizetnek" – áll a közleményben, ám amikor rákerestünk a cégre a neten, kiderült, az ügyvezetõ igazgató nem más, mint Gellén András, aki a DVSC-Korvexnek is többségi tulajdonosa.
"Nincs ebben semmi meglepõ, reklámtevékenység miatt a Korvexen keresztül nem igényelhetem vissza az áfát. A szlovákiai cég azonban nem áfás, hiszen külföldi" – mondta az
"Nem vagyok én se Fidesz-, se semmilyen párti, egyszerûen szeretném, ha végre születne egy olyan sporttörvény, amely kimondja, ha egy cég támogatja a sportot, akkor azt az összeget év végén elszámolhatja. A mostani helyzet igazi káosz."
DUNAFERR FOREVER!!!
Idõközben kiderült, hogy elsõdlegesen a Lublin rendezheti a selejtezõt. Ha õk nem vállalják, akkor a Loki következik. A dánok szerencsére csak a 4. számú jelöltek <#wink>#wink>
Boldog Születésnapot Kívánok Ferling Bernadettnek! <#integet2>#integet2><#eljen>#eljen>
DUNAFERR FOREVER!!!
A-csoport: Viborg (dán), Dinamo Volgográd (orosz), Buducsnoszt Podgorica (montenegrói), 3. selejtezõcsoport gyõztese
B-csoport: Hypo (osztrák), Lipcse (német), Itxaco Navarra (spanyol), 4. selejtezõcsoport gyõztese
C-csoport: Valcea (román), Larvik (norvég), Toulon (francia), 1. selejtezõcsoport gyõztese
D-csoport: Gyõr, Krim Ljubljana (szlovén), Podravka Koprivnica (horvát), 2. selejtezõcsoport gyõztese
A selejtezõ csoportok:
1. csoport: Randers (dán), Bayer Leverkusen (német), HC Szmart (ukrán), Milli Piyango (török)
2. csoport: Zvenyigorod (orosz), Elda Prestigio (spanyol), Patrasz (görög), elõselejtezõ torna 2. helyezettje
3. csoport: U Jolidon Cluj (román), Byasen Trondheim (norvég), Metalurg Szkopje (macedón), elõselejtezõ torna gyõztese
4. csoport: Debrecen, Vejen (dán), Lublin (lengyel), Zajecsar (szerb)
Lehetett volna jobb is meg rosszabb is...
Az ETO-nak a csoportgyõzelem lehet a reális cél, még akkor is ha a Zvezda vagy az Elda kerül a csoportba. A DVSC-nek itthon kell rendeznie a selejtezõt, akkor megnyerheti és továbbjuthat a csoportkörbe. A KIF Vejen nagyon masszív csapat, láttam õket. Ugye Gabiék ellenük nyertek most a KEK döntõben. Ha Dániában lesz a selejtezõ akkor brutálisan nehéz lesz a Lokinak...
A továbbjutás esetén a Hypo csoportja sem lenne reménytelen, a többi nehezebb lett volna.
Gabiék jól belehúztak, megint a Dinamo és mellé a Viborg. Meg valszeg a Byasen negyediknek. Popovics egybõl játszhat volt csapata ellen. Kemény feladat lesz a 2. hely megszerzése a továbbjutáshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
A nosztalgiához kapcsolódva: micsoda véletlen, ez volt Boki utolsó meccse a válogatottban <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Hogy miért vagyok + szomorú? Mert én már csak olyan vagyok, hogy nem mindegy, milyen egyéniségek játszanak a Magyar Csapatban.
Ennek kapcsán kicsit nosztalgiáztam: De szép is volt! (2004.)
DUNAFERR FOREVER!!!
Neki pedig köszönet mindenért! <#worship>#worship> Zágrábban nagyon nagyot játszott, nem kis érdeme volt neki is abban az eredményben.
DUNAFERR FOREVER!!!
A következõ szezonban is Dunaújvárosban kézilabdázik a szülés után visszatérõ Ferling Bernadett, aki már nem másodedzõként, kizárólag csapatkapitányként irányítja az újvárosiak fiatal gárdáját. A régiek közül Radulovics Bojana is elígérkezett a következõ évadra.
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferling-tobbe-mar-nem-lesz-valogatott-2036645/
Egyébként grat. Áginak. <#taps>#taps>
Nem ismerem a céget, mert még nem hallottam róla, majd biztosan megtudom, ha beindul a bajnokság.