Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Ejnye már...<#ravasz1><#ejnye1> Dubynak vannak "kilengései" néha, legyél belátóbb <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

gratula Kásának 😊 (Kása ott van egyébként az EB keretben? -mintha nem 😞 )
apropó valami úszót is találhattál volna, az elõbb van, és itthon is 😉))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Off: most pihen 1 hetet, majd 2 hét keménypályás felkészülés Bécsben és utána Montreálban jöhet majd az így tovább <#wink> Azért az a verseny sokkal erõsebb lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
1: már éppen gondoltam, hogy mi lehet veled? <#wink>
2: milyen VB-t <#vigyor2> az decemberben szokott lenni...<#vigyor2><#nevetes1>

Egyébként köszi az infót, minden jót az ünnepeltnek.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Duby
Egyrészt, mert megérdemli, másrészt, hogy inspiráljam egy kicsit a vb-n sportban megfáradt <#hehe> társaságot egy közelgõ eseményre:

Isten éltesse az évtized vízilabdázóját, a ma 34 éves Kásás Tamást!!! <#taps>

Kása - a teljesség igénye nélkül - háromszoros olimpiai bajnok (Sidney, Athén, Peking), olimpiai 4. (Atlanta), világbajnok, 3x vb ezüstérmes, 2x európa-bajnok, 2x eb-ezüstérmes, 3x eb-bronzérmes, 2x világliga gyõztes, 2x világkupa gyõztes, magyar bajnok, 3x olasz bajnok, 3x euroliga-gyõztes, KEK-gyõztes, LEN-kupa-gyõztes, LEN-kupa döntõs. Ifi európa-bajnok, junior európa-bajnok, junior világbajnok. <#worship><#worship><#worship>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
off: Gratulálok Szávay Áginak!😊 Szép volt, csak így tovább.

Isthy
Reméljük.

A brazilok meg a spanyolokkal is x-eltek, ha jók az infóim. Szép kis harc lesz a csoportgyõzelemért.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Talán valamit sikerült javítani:
"44-11-re verték ma a lányok Thaiföldöt, és Dajka Bettit választották a meccs legjobbjának" (fórumbeírásból)
Remélem, nem csak az eredményen, hanem a játékon is.

kaloz174
Lehet, hogy nem sikerült még mindig az átállás, teljes egészében?

Isthy
A dél-koreai nõi junior VB-n a magyar csapat elsõ meccsén:

Magyarország-Brazília 25-25 (10-13)

A szünet után kiváló játékkal 20-15-re fordítottak a lányok. Kíváncsi vagyok mi történt a csapattal azután...

DUNAFERR FOREVER!!!

Ezek szerint te Szekszárdi vagy, vagy legalábbis közeli. Jó kezdés lesz mindjárt az elején! Sok sikert az NB-1 ben, nem ismerem a klubbot, így kívánom, hogy anyagilag is maradjatok stabilak.
Így legyen! Bízzunk benne, hogy sikerült a nyáron rendet tenni, és év közben sem lesz semmi gond csapaton belül és itt nem az estleges sérülésekre gondolok.
Az idei évhez képest sokat kell fejlõdni, de a tavalyi évhez képest, szerintem nem sokat kellene pluszban hozzátenni. Na persze ehhez lesz egy két szavuk az ellenfeleknek is.
kaloz174
<#eljen><#eljen><#eljen>

Breki33
ajjaj

arra már gondoltam, hogy elviszem a tüköreflexes fényképezõgépemet és az itteni nagy fotósok babérjaira török :-)
Isthy
Akkor majd jöhetnek tõled is a meccs beszámolók. Eddig csak olvasnod kellett õket, most már majd te is írhatsz <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
köszi, ha tehetem jobb mecsekre mind kimegyek

remélem helyt is állunk <#taps><#vigyor><#bee1>
Isthy
A versenykiírás szerint szeptember 5-én.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Megis nézem :-)

Itt van a sportcsarnok egy köpésre<#eljen><#taps>

Mikor lesz ez pontosan?
Isthy
Breki!

A Szekszárd az NB I-ben

Az elsõ fordulóban hazai pályán mindjárt az ETO az ellenfél. Egybõl megnézheted a nagy sztárokat élõben <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ebben a cikkben olvashattad a célkitûzést.

"Immár négy éve bent vagyunk a BL legjobb négy csapata között, a bajnokságot és a Magyar Kupát is megnyertük. Ennek ellenére az elõrelépésben gondolkodunk, idén szeretnénk megnyerni a Bajnokok Ligáját. Ezért is igazoltunk két klasszis játékost, emellett a világ egyik legjobb utánpótlásával rendelkezünk, amelyre idén is támaszkodhatunk" - értékelt Vanyus Attila klubelnök.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem olvastam, de tudom.

Ginnél már azóta ez a cél, hogy visszajött Gyõrbe <#wink> Azért én azt mondanám, hogy igazából 4 eséyes a dolog: ETO, Viborg, Valcea, Larvik.

Off: nem írok pü-t, mert nem kaptam érdemi új infokat.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Végül is nem tudom, olvastad-e, a portál miatt:
GiN ott lesz...Megígérte Esztinek.
(Igen, a régi barátságok...)
(Egyébként meg valahol azt olvastam, hogy Vanyus Attila szerint cél a BL-gyõzelem. Ha jól értem, Gin szerint is. Ezzel a játékosállománnyal szerintem is egyértelmûen esélyes erre az ETO.)

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Errõl nem hallottam, de ez érdekes kérdés, hogy ki járt jobban, a Siófok vagy az MKSZ... lehet az utóbbi, bár van ott szerintem még elég balfék..<#mf1><#vigyor>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Veszprémben is elkezdõdött már a felkészülés, és mivel innen kevesebb hír jön, itt egy link az új csapattagok bemutatásáról:

Érkezõk -Veszprém Barabás KC

Ibi már egészen jó formában van 😄

kaloz174
Valóban, a Szövetség "sokoldalú szakembere" lett a Siófok edzõje. Majd kiderül, mi lesz ebbõl. (Nem volt benne meglepetés számomra, mert állítólag voltak "vitás kérdések", de végül a felek megegyeztek. <#vigyor2> Úgy tûnik, a Viborg mégsem jelentkezett be. <#smile> (Állítólag voltak más ajánlatai is a volt kapítánynak, õ maga nyilatkozta.)
Azt viszont biztosan tudom, hogy bár a csarnok kisebb átépítés alatt van, a siófoki csapat is elkezdte, Bogláron, a felkészülést.
Újvárosban viszont holnap kezdik a csajok.

kaloz174
Csatlakozom. Minden szépet és jót Ferling Dettinek. Jó érzés ismerni õt, látni csodálatos teljesítményét a pályán, valamint a pályán kívül is. <#eljen><#worship><#eljen>
Sajnos, nem látjuk már ebben a mezben, tétmeccsen:

Isthy
A múlt héten amíg más sportágban kirándultam megjelent egy hír, amit azt hittem itt kommentálni fogtok. Fõleg egyvalaki <#wink> Azt írták, hogy véglegesen megvan a Siófok új edzõje, aki egyúttal lemond az MKSZ-ben betöltött tisztségérõl. Vajon mi lesz a szövetséggel a Jolly Jokere nélkül? <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Üdv, újra itt <#integet2>

Köszi a hírt. Mondjuk ez számomra nem volt meglepõ, ez a divat nálunk mostanság, ahogy Gabesz is írta. A cél szép - sporttámogatás - kár, hogy így kell csinálnia. Nem ártana tényleg már egy normális sporttörvény.

DUNAFERR FOREVER!!!

Gellén szlovák cégén keresztül is támogatja csapatát

A DVSC honlapján múlt héten megjelent hír szerint a vezetõség újabb támogatót szerzett a csapat mellé. "A kassai reklám-marketing cég, a HRAD 1964 s. r. o. a következõ 3 évben évi 100 + 11 millió forinttal fogja segíteni céljaink elérését. A háromszor 11 millió forint bónusz csak bajnoki cím esetén jár. BL-fõtáblára jutás után idegenbeli kupameccsre utazást fizetnek" – áll a közleményben, ám amikor rákerestünk a cégre a neten, kiderült, az ügyvezetõ igazgató nem más, mint Gellén András, aki a DVSC-Korvexnek is többségi tulajdonosa.

"Nincs ebben semmi meglepõ, reklámtevékenység miatt a Korvexen keresztül nem igényelhetem vissza az áfát. A szlovákiai cég azonban nem áfás, hiszen külföldi" – mondta az érdeklõdésére Gellén, aki hozzátette, reménykedik abban, hogy végre születik egy jó sporttörvény.

"Nem vagyok én se Fidesz-, se semmilyen párti, egyszerûen szeretném, ha végre születne egy olyan sporttörvény, amely kimondja, ha egy cég támogatja a sportot, akkor azt az összeget év végén elszámolhatja. A mostani helyzet igazi káosz."
Isthy
Közben mégiscsak sikerült a nagy fogás a Larviknak. Leganger hozzájuk igazolt a megszûnt FCK-ból. Ezzel elmondhatjuk, hogy nekik is lesz 2 kiváló kapusuk. Ráadásul más posztokon is erõsítettek és nem is akárkikkel (Hammerseng, Riegelhuth, Nyberg). Úgy fest nagyon hajtanak a BL-re, komolyan kell majd számolni velük a végküzdelmekben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kiegészítés:

Idõközben kiderült, hogy elsõdlegesen a Lublin rendezheti a selejtezõt. Ha õk nem vállalják, akkor a Loki következik. A dánok szerencsére csak a 4. számú jelöltek <#wink>

Boldog Születésnapot Kívánok Ferling Bernadettnek! <#integet2><#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A BL sorsolás eredménye:

A-csoport: Viborg (dán), Dinamo Volgográd (orosz), Buducsnoszt Podgorica (montenegrói), 3. selejtezõcsoport gyõztese
B-csoport: Hypo (osztrák), Lipcse (német), Itxaco Navarra (spanyol), 4. selejtezõcsoport gyõztese
C-csoport: Valcea (román), Larvik (norvég), Toulon (francia), 1. selejtezõcsoport gyõztese
D-csoport: Gyõr, Krim Ljubljana (szlovén), Podravka Koprivnica (horvát), 2. selejtezõcsoport gyõztese

A selejtezõ csoportok:

1. csoport: Randers (dán), Bayer Leverkusen (német), HC Szmart (ukrán), Milli Piyango (török)
2. csoport: Zvenyigorod (orosz), Elda Prestigio (spanyol), Patrasz (görög), elõselejtezõ torna 2. helyezettje
3. csoport: U Jolidon Cluj (román), Byasen Trondheim (norvég), Metalurg Szkopje (macedón), elõselejtezõ torna gyõztese
4. csoport: Debrecen, Vejen (dán), Lublin (lengyel), Zajecsar (szerb)

Lehetett volna jobb is meg rosszabb is...

Az ETO-nak a csoportgyõzelem lehet a reális cél, még akkor is ha a Zvezda vagy az Elda kerül a csoportba. A DVSC-nek itthon kell rendeznie a selejtezõt, akkor megnyerheti és továbbjuthat a csoportkörbe. A KIF Vejen nagyon masszív csapat, láttam õket. Ugye Gabiék ellenük nyertek most a KEK döntõben. Ha Dániában lesz a selejtezõ akkor brutálisan nehéz lesz a Lokinak...
A továbbjutás esetén a Hypo csoportja sem lenne reménytelen, a többi nehezebb lett volna.

Gabiék jól belehúztak, megint a Dinamo és mellé a Viborg. Meg valszeg a Byasen negyediknek. Popovics egybõl játszhat volt csapata ellen. Kemény feladat lesz a 2. hely megszerzése a továbbjutáshoz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Amit leírtál azzal tkp. egyetértek.

A nosztalgiához kapcsolódva: micsoda véletlen, ez volt Boki utolsó meccse a válogatottban <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Egyrészt tényleg sokat letett az asztalra. Másrészt viszont, mint írtam az elõbb is, többet is tudott volna tenni, ha hagyták volna...
Hogy miért vagyok + szomorú? Mert én már csak olyan vagyok, hogy nem mindegy, milyen egyéniségek játszanak a Magyar Csapatban.

kaloz174
Igen, amikor elkezdõdött a válogatott átalakulása, neki még mindenképpen helye volt ott, a szöv.kapitányok és a szurkolók szerint is. Azonban ez az átalakulás kissé elhúzódik, Detti életében pedig közben - nagyon helyesen - egyéb fontos dolgok is kiemelt hangsúlyt kaptak. <#eljen> Sajnálom, hogy azokat az éveket, amiket még mint válogatott játékos, sikeresen tölthetett volna, a magyar kézilabda és aktuális vezetõi nem tudták igazán kihasználni. Bár így is voltak kiemelkedõ meccsei, szerencsére, amire jó szívvel gondolhatunk. <#worship>

Ennek kapcsán kicsit nosztalgiáztam: De szép is volt! (2004.)

Isthy
Ez nem más, mint a munka jól megérdemelt gyümölcse <#beka3><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha jól tudom holnap Bécsben nõi BL csoportkör sorsolás.

DUNAFERR FOREVER!!!

Miért közülünk itt valaki látott már olyat?????
Nem értem miért vagy szomorú, én akkor lennénk meglepve, ha nem így lenne, ez az élet rendje, Õ már letette az asztalra amit lehetett!
Hiába aki tud helyezkedni,annak nem csak a szája jár, hanem szabi is!!<#mf1><#vigyor>
Isthy
Várható volt, már egy ideje mondta, hogy neki most már elsõbbséget élvez a család. Jöjjenek a fiatalok!
Neki pedig köszönet mindenért! <#worship> Zágrábban nagyon nagyot játszott, nem kis érdeme volt neki is abban az eredményben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csak 3 nap volt a szabi (szerda-péntek), kedden csúsztattam <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szomorú vagyok. <#shakehead> De természetesen megértem. Köszönet és elismerés neki az eddigiekért is. <#worship>

Breki33
Ferling többé nem lesz válogatott

A következõ szezonban is Dunaújvárosban kézilabdázik a szülés után visszatérõ Ferling Bernadett, aki már nem másodedzõként, kizárólag csapatkapitányként irányítja az újvárosiak fiatal gárdáját. A régiek közül Radulovics Bojana is elígérkezett a következõ évadra.

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferling-tobbe-mar-nem-lesz-valogatott-2036645/
kaloz174
Ennyi szabit kaptál? <#vigyor2> Irigylésre méltó. <#nevetes1>
Egyébként grat. Áginak. <#taps>

kaloz174
Várom az infókat. Ami azonban sokkal fontosabb: mindentõl függetlenül örülõk, hogy végre jelentkeztél. <#eljen>

Szia!
Nem ismerem a céget, mert még nem hallottam róla, majd biztosan megtudom, ha beindul a bajnokság.
Isthy
Remélem nem következik majd. Tudom, hogy önzõ vagyok, de ez van <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!