Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Szerintem egyáltalán nem off.
Viszont nagyon furán látod a dolgokat, úgy gondolom. Sok gyanús dolog van ebben a mai világunkban, de ez azért erõs túlzás, ahogy ezt beállítottad.
Azt már meg sem merem kérdezni, miért is volt borítékolható - ilyen mértékben - ez az árvíz...Meg azt sem, hogy ki is keresett itt vajon jól??
Abban viszont egészen biztos vagyok, hogy nem dobott ki senki sem még 1 forintot sem, hiszen önkéntes volt a felajánlás, valamint a licit is. Inkább nyertesei vannak ennek az akciónak. Nem csak a megsegítésre váró családok, hanem azok is, akik erkölcsi bizonyítékát adták, milyen nagyszerû emberek, egy egyébként morálisan tényleg alulteljesítõ társadalom, egy közösség példát mutató tagjai. Valamint mi is, akik tanúi lehettünk annak, hogy nem csak erkölcsi 0-ák vannak ebben az országban.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Nem ide tartozik, de írok pár mondatot, aztán OFF
Önmagában semmi, csak ez ettõl jóval mélyebb dolog. Egyrészt eljut e a pénz oda ahova kell, vagy ez is eltûnik? Egyébként remek példa, hogyan kell adakozással viszonylag jól keresni.
Ez az árvíz már régen borítékolva volt csak az idõ volt kérdés mikor "dobja be a postás" és nem is fog semmi változni amíg az emberek fejében nem érünk el változást, mert saját maguk is jócskán benne vannak abban, hogy ez megtörtén. Megint ott tartunk, hogy kidobtunk x milliárd forintot a semmiért, holott ez ennek a töredékébõl is megúszható lett volna, más mentalitással mindenki részérõl!
Isthy
A cunder fogja adni a holnapi meccset. Kár, hogy nem leszek itthon... Így nekem kell majd a tudósítás <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ezt nem egészen értem. Ha elmagyaráznád esetleg...

Miért gond az, hogy nagyszerû sportemberek sora próbál meg a maga módján segíteni a bajba jutottakon???

Itt a teljes licitlista!

Szegény diákok, persze ki tudja...
Másként nincs is értelem szerintem, mert csak lenyúlják, ha csak nem valami oknál fogva, teljes fejcserét hajtanak végre a szövetségeknél. Persze akkor is a kluboknál való landolás a jó megoldás.
Ez mind szép és jó, de nekem ezekkel egy bajom van, teljesen értelmetlen. Elõször a fejekben kellene rendet tenni, legalábbis elkezdeni végre.
Isthy
Ma volt még egy sorsolás

A 4 csoportgyõztes csatlakozik a 12 európai csapathoz és 8 párban küzdenek a részvételért 2011. június elején. A párok gyõztesei jutnak ki a VB-re. Az EB-rõl közvetlenül kikerül a VB-re a 3 érmes csapat vagy ha ebben benne lesznek az oroszok, akkor a 4. helyezett is (mivel az oroszok címvédõként már kinn vannak). Az alábbi 15 csapatból kerülhet ki a 12 selejtezõ csapat (értelemszerûen a 3 közvetlenül kijutó kiesik közülük):

Croatia
Denmark
Spain
France
Germany
Hungary
Iceland
Montenegro
Netherlands
Norway
Romania
Slovenia
Serbia
Sweden
Ukraine

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Némi válasz a kérdésedre

A 2. oldal érdekesebb inkább. Azért jó lenne arra törekedni, hogy nem a szövetségnél hanem elsõsorban közvetlenül a kluboknál landoljanak a támogatások.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Remélem lesz aki tud majd tudósítani <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Vannak benne ismerõs nevek, Görbe újra felléphet nálatok. Meg Ibi is, csak más csapatban. Meg sajnos van aki már soha semmilyen pályán nem léphet fel... <#sir>
Mondjuk a játékvezetõi páros is említésre méltó. Sajnos a mostaniak fényévekre vannak tõlük...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mi lesz így Jolly Joker nélkül veletek? <#wink><#vigyor>

Nem figyeltem és elmentem a linkre <#wink> Ha már odakerültem jót röhögtem szundi hozzászólásán. Nevéhez méltóan álomvilágban él <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Egy nagyszerû sportemberekhez igazán méltó felajánlás! <#taps><#eljen>

az árvízkárosultakért!

Isthy
Nemzetközi kupák sorsolása

Mindhárom csapatunknak tovább kell jutnia, legyõzhetõ ellenfeleket kaptak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A junior VB-n:

Magyarország-Montenegro 16-20 (8-9)

Sajnos ismét elrontották a lányok a 2. félidõ elejét és 3 góllal elengedték az ellenfelet. Ezután végig futottak az eredmény után, többször is felzárkóztak 1 gólra. Úgy tûnik ebbe bele is fáradtak, mert a végét a montenegróiak bírták jobban.

Az 5. helyért a hollandokkal játszanak majd a lányok.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sajnos, -4 lett a vége 😞

Ez bizony csalódás.

kaloz174
Meghívó Dunaújvárosból 😊

(Annak, akit érdekel, valamint ideje és lehetõségei engedik.)

Breki33
A teljes cikk Július 17.-i újságból

10 évvel ezelõtti meccs képpel érdemes megnézni az akkori Gyõri összeállítást

Breki33
kaloz174
Szóval: Hajdu
(bocs! 😊)
(Pedig éppen most beszéltem a csapat átlövõjével, aki 2 hét után nagyon elégedetten nyilatkozott róla.)

kaloz174
Éppen készültem egy kis kíváncsiskodásra. Tegnap nem értem rá...Így jártam.

Hajrdú el...

Isthy
Nem volt az, de a holnapi talán még nehezeb lesz. A tét az elõdöntõbe jutás és az éremszerzés lehetõsége.

Holnap délben nagyüzem lesz kéziben. Pontosan 12-tõl játszanak a junior lányok Montenegróval és eközben Bécsben lesz a nk-i kupák (KEK, EHF és Challenge) sorsolása mindkét nemnél. Valamint ugyanekkor sorsolják a 2011-es brazíliai nõi vb kvalifikációs menetrendjét.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Alakul ez. Gratulálok a gyõzelemhez! Nem lehetett könnyû meccs. <#eljen>

kaloz174
Egy biztos: nagyon ráférne a játékvezetésre a változás, akár a hazai sporikat, akár a nk. közremûködõket nézzük.

A címben megfogalmazott törekvéssel (játékosok testi épségének védelme) teljesen egyetértek. Más kérdés, mi valósul meg belõle a gyakorlatban.

Andorka "úrról" kb két képet láttam eddig, arról is nyilvánvalóvá vált számomra, hogy nem normális, de most is bizonyította, ide értve a csapatát is!

A beállós részt kivéve az egész egy agyrém szerintem, ettõl semmivel sem lesz jobban védve a játékosok egészsége. Isthy véleményéhez csatlakozva kíváncsian várom majd a beállós és egyéb lökés, mezhúzás megítélését, na meg, hogy mondjuk egy keményebb nõi vagy férfi bl meccsen a végén hány játékos marad a pályán??? A kapus szabály na az meg dupla agyrém, ekkora marhaságot...
Isthy
Szabályváltozások

A lökések, visszahúzások, nem labdára irányuló mozgások megítélése igencsak "érdekes" dolgokat fog eredményezni. Beállósban kíváncsian várom Loke és Stanca "alakításainak" megítélését <#wink> A kapus dolog gondolom csak a gyors indításokra vonatkozik. Az "edzõi zóna" is érdekes dolog, azért idõt gondolom kérhetnek a megszokott módon.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A mai meccsen:

Magyarország-Svédország 28-25 (16-14)

A végig kiélezett meccsen szerencsére a csajok bírták jobban a végét. Gratulálok nekik a gyõzelemhez! <#taps> Holnap pihenjék ki magukat, azután kedden jöhet a montemegróiak elleni meccs az elõdöntõért. Gyõzni kell, mert a montenegróiak ma nyertek a brazilok ellen, így megmaradt a pontelõnyük.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Úgy adódott, hogy ma nem követtem a kézis eseményeket, ezért most olvasgattam, mi is történt a junior VB-n.
Sajnálom a vereséget, de közel sem tudok azonosulni azokkal, akik világ vége hangulatot ütnek meg egy ilyen meccs kapcsán.
Ma jobb volt az ellenfél, nekem úgy tûnik. Reméljük, hogy fiatal játékosaink okulnak a történtekbõl, rövid- és hosszútávon egyaránt. Végül is juniorokról van szó.
(Vajon mennyien lehetnek a fórumozók közül hozzátartozók? A kérdés költõi, term.)

Isthy
A koreai nõi junior vb-n:

Oroszország-Magyarország 26-23 (13-14)

Sajnos a 2. félidõben nagyon kevés gólt dobtunk (9 gól), amivel nem lehet az oroszokat megverni. A kapusaink pedig (29,7 %) ma sajnos nem tudták felvenni a versenyt Fominával aki 55 percet játszva 47 %-al védett.

Szerencsénkre a spanyolok legyõzték Montenegrót (24-23), így segítettek nekünk és a saját kezünkbe maradt a sorsunk az érem elérését illetõen. De ehhez holnap a svédeket és utána a montenegróiakat is vernünk kell.

DUNAFERR FOREVER!!!

Szerintem megindulhat tõle valami talán, de nem most lesz, sok idõ kell neki s kérdés nem fullad e ki.
De én egy dolgot hiányolok a cikkbõl, valamelyik reggel, arról beszéltek, hogy adómentessé tennék/teszik, illetve kedvezményt kapna az szponzort aki a kiemelt sportágakban szereplõ csapatot támogat. Ettõl indulhatna el valami igazán, de nem tudom, hogy csak elképzelés, vagy meg is szavazták tegnap. Elképzelhetõ, hogy a nemrégiben megjelent sportkoncepció része.
Isthy
Nem tudok hinni abban, hogy komoly hasznot fog hozni a hazai "körülményeket" ismerve...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szerintetek mekkora gyakorlati jelentõsége lesz a sport szempontjából ennek:

Új lehetõségek a sportnak?

De azért a munkahelyedre eljártál VB idején?<#vigyor><#mf1>
Isthy
Csatlakozom a gratulációdhoz! <#taps>

Csak így tovább az éremért! Mondjuk nem lesz egyszerû az oroszok és a montenegróiak ellen, de érmet csak komoly teljesítményért adnak.

Hajrá csajok!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
AkkorÍme 😊 ez összejött. <#taps>

Grat! és csak így tovább!

Isthy
Igen, szombaton délelõtt lesz 2 meccs és este is. Elõtte pénteken este lesz az elsõ 2 meccs.
Késõbb se látszódjon! <#ejnye1><#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mielõbbi gyógyulást neki!

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
A végére odataláltam, és olvastam is bõszen. Mondjuk nem pont a vb miatt keveredtem oda...
A csoportkörök alatt meg pc-t se láttam szinte a melóhelyen kívül.

Gabess: nálam már az eseményszámba megy, hogy "vb van", tök mindegy milyenek a meccsek, tátott szájjal bámulok minden percben, és élvezem mint állat.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Mielõbbi gyógyulást!
Sajnos, boka-sérülés ügyben nem kezdõ már. <#szomoru1>

Vége lehetne már ennek a rossz sorozatának, mielõbbi gyógyulást neki!
Jut eszemben, nem láttam, hogy írtál volna a megfelelõ topikban, vagy csak nem figyeltem, mondjuk túl sokszor nem néztem, de volt egy két "értelmes" beírás.
Breki33
Tomori megsérült a Fradi edzõtáborában

Lejátszotta elsõ nyári felkészülési mérkõzését az Ausztriában edzõtáborozó Ferencváros nõi kézilabdacsapata. A zöld-fehérek Murauban csaptak össze az osztrák bajnok Hypo-NÖ együttesével, és a sérült Tomori Zsuzsanna nélkül 12–12-es döntetlen után 27–25-ös vereséget szenvedtek.

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/tomori-megserult-a-fradi-edzotaboraban-2037821/

Hát nem nem volt egyszerû hallgatni, azt az idegesítõ vuvuzellát, vagy mit.
Pedig a mentalitás nem fog változni sõt... ameddig ekkora összegû különbségek vannak a foci és a többi sportág között addig biztosan nem.
Breki33
Miért nem jöttél ide?

Tele volt focival még VB tippjáték is volt

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111128097&order=reverse&index=10
Hogy lehetett minden pillanatát élvezni, fõleg az elején??? Egyébként én õket focistának hívom, a falábúak csak a határainkon belül érvényes, nálam legalábbis!

"milyen VB-t az decemberben szokott lenni..."

El siklottam felette most esett le a poén, ez jó<#mf1>
kaloz174
Ha valakit érdekel:
Szurkolói füzetek
(Természetesen😊 focival kezdõdik, de legalább nem azzal folytatódik.😊)

kaloz174
Álszent lennék, ha azt mondanám, hogy egyáltalán nem néztem a foci VB-t. Nem okozott azonban lelki válságot, ha valamelyik közvetítést nem tudtam követni.
Ha volt más, színvonalas sportesemény, akkor inkább azt néztem (tenisz, pl.). Ennek egyik oka a számomra kimondottan idegen szurkolási mód, a másik a nagyon vegyes színvonalú meccsek, voltak.

Alapból egyébként azért poénkodtam veled, mivel egész életemet elkíséri a focisták önteltsége, na és - tisztelet a kivételnek - kulturálatlansága. Megfigyeltem: ha az õ sportágukról van szó, akkor szinte természetes, hogy - szerintük nem kell meghatározni, mirõl is szól a történet, mert - szerintük és "szakíróik" szerint - VB=foci VB, stb.
Ennek a jelenségnek több vonulata érintett, olyan fokon, hogy ma már "kicsit" allergiás vagyok erre a mentalitásra, na és így a focira is.

Másrészt viszont itt, ebben a körben, nyugodtan offolhattál volna. <#vigyor2>

Duby
Jaaj, de diplomatikus valaki. <#wink> Megrögzött, és már-már beteges falábúbámuló vagyok, de igen, mondhatjuk ezt kilengésnek, végülis mihez képest <#vigyor>
De nem én vagyok itt az egyetlen "beépített ember" <#crazya>
Egyébként legszívesebben szétoffoltam volna szerencsétlen topikot, de hõs voltam, és nem vittelek Titeket csúfos romlásba. Na meg az idõ is gyorsan szállt, napi 1-2-3 meccs mellett elillant, és mínuszba fordult a szabadidõ. De én élveztem az esemény minden pillanatát.

Mse: úgy tudom Kása csak Londonra tér vissza a válogatottba, ha behívja Dénes, addig lemondta a válogatottságot.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Azért bizonyított õ már GS-eken is korábban (USO, RG negyeddöntõ). De mi ugye telhetetlenek vagyunk, most is akarjuk <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

csatlakozom 😊
most már csak GS-eken kellene bizonyítania, remélem az is meglesz a US Open-en!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!