Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Minden ellenkezõ hireszteléssel szemben a Podravka elleni meccs csütörtökön du. 16,00-kor kerül megrendezésre.
(Még szerencse, mert a szerda kicsit húzós lett volna nekem.<#taps>)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Csatlakozom a jókívánságaidhoz!

Remélem egyszer-egyszer majd benéz ide hozzánk írásban is <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csütörtökön milyen meccs lesz, amire mennél? Mert azt nem találom sehol <#ravasz1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Elõször nem hittem a szememnek, amikor olvastam az ETO oldalán...

"Az MKSZ az idei szezontól elõírta a csarnokba bevihetõ drapik engedélyezését.

A szezon kezdetéig a Gyõri ETO KC és a Gyõr Városi Rendõrkapitányság elvégzi a transzparensek hitelesítését, engedélyezését. Szurkolóink személyesen az augusztus 13-14-én megrendezésére kerülõ Szabella-kupán, illetve a szezonnyitó kerti partyn adhatják le engedélyezni kívánt transzparenseiket. Az engedélyezéshez a cikkhez csatolt „TRANSZPARENS BEVITELI ENGEDÉLY”-t kell kitölteni és a drapival együtt leadni.
Akinek a fenti idõpontok nem megfelelõek, keresse Gulyás Gábort a +3630/3778588-as telefonszámon.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a „Transzparens beviteli engedélyt” minden mérkõzésre magatokkal kell hozni, a rendezõk csak ennek felmutatásával engedik be a drapikat."

Inkább nem is fûzök hozzá semmit...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Egy kedves régi ismerõsünknek van ma szülinapja, ezért sok boldogságot neki!
(Sz.T., aki régen járt erre, sajnos.)

kaloz174
Gyorsabb voltál.😊

Program javaslat:
"...augusztus 17-én, kedden délután fél négytõl az Újbuda gárdáját, míg 18-án, szerdán négy órától a horvát bajnok Podravka alakulatát fogadják a sportcsarnokban (a két meccs megtekintése ingyenes, a csapat szeretettel várja régi és új híveit a "csariban"). Sok pihenõ nem lesz, augusztus 20. ide, új kenyér oda, pénteken Újbudán vendégszerepel az együttes..."

Szeretnék elmenni a csütörtöki meccsre, legalább, ha ma nem is lehettem ott.

Kárpótlásul voltam ma a Siófok edzésének utolsó részén. Rendesen hajtja Imre Vili új csapatát...<#smile> Ma éppen elégedetlen volt velük. (Mûsoron volt: ziccerek értékesítése, futógyakorlatokkal.😊)

Isthy
A mai ankétról

Merész tervek, sok sikert hozzá a csapat minden tagjának!

Hajrá Újváros!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szerettem volna belenézni a Csaba-Loki de. összecsapásba, de nem jött össze.
Nekem elég lehetetlen idõpont volt ez.
(Hogy lehet egy ilyen meccset nem délutánra tenni, amikor többnyire jobban ráérnek a nõk is😊)?

kaloz174
A Vác sokáig szépen tartotta magát, aztán szerintem elfáradtak, így a végére elég nagy lett a különbség.

ETO-VÁC 19-28

Duby
Ezmiez? Kell! <#eljen>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Nagyon érdekelne, milyen támadási variációkat gondolt ki Konkoly Csaba a Gyõrnek, de egyelõre még elég esetlegesnek érzem az ETO játékát.
Bár biztosan vezetnek az I. félidõ után, ezt inkább annak köszönhetik, hogy hosszabb a kispadjuk, ami a minõségi játékosokat illeti, mint a Vácé.
Na de ez még csak - továbbra is - felkészülési idõszak.

Breki33
Kristine Lunde pedig terhes

Kristine Lunde-Borgersen elsõ profi együttesében, a Vag Vipersben folytatja pályafutását – tudósítanak róla norvég hírportálok. Az olimpiai bajnok kézilabdázó ezt egy sajtótájékoztató keretében jelentette be, ahol az is elhangzott, hogy a játékos áldott állapotban van.
Breki33

Zajlik az élet noevégiában, Heidi Löke elcsavarta a csapat edzõjének, a 45 éves Karl Erik Böhnnek a fejét.

Norvég lapok hivatalosan is megerõsítették, hogy a norvég kézilabdázás két csillaga, Gro Hammerseng és Katja Nyberg szakított egymással. A leszbikus beállítottságukat sohasem titkoló olimpia és Európa-bajnok klasszisok 2005-ben ismerkedtek meg egymással, együtt éltek, legutóbb Dániában is egy csapatban szerepeltek, s nyáron együtt igazoltak haza a Larvik együttesébe.

A hírt megerõsítendõ a Larvik közleményt adott ki, amelyben azt írta, a játékosok ugyan magánemberként különváltak, de ez a csapat életét nem befolyásolja, hiszen a következõ szezonban együtt szerepelnek a klub színeiben.

Az Oppland Arbeiderblad azt is tudni véli, a szakítás hátterében Hammerseng új szerelme, a Storhamar játékosa, Anja Edin áll.
Breki33
kaloz174
Max. némi presztizs-veszteség, ami addig tart, amíg meg nem születik a köv. gyõzelem.

kaloz174
Meglepõ eredmény

Azonban nem gondolom, hogy túl nagy jelentõsége lenne.

kaloz174
Ezen az oldalon egyébként is érdemes most körülnézni:

Önkéntes segítõ munkatársak kerestetnek.

A közvítések

kaloz174

Isthy
A cunder.hu-n a nõi tornákról láthatunk majd élõ közvetítést szombaton és vasárnap.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Világsztárok ellen készülnek a magyar kézicsapatok

Péntektõl vasárnapig rangos nemzetközi kézilabdatornákon vesznek részt a magyar nõi és férfi csapatok. A Veszprém a németországi Schlecker-kupán, a Szeged a tatabányai hatos tornán indul, míg a Gyõr nõi együttese hazai pályán a román Valceát, az osztrák Hypót és a Vácot látja vendégül. A Fradi-csarnokban román ellenfelek vendégszerepelnek.

http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20100813-vilagsztarok-ellen-keszulnek-a-magyar-kezicsapatok.html
Breki33

Breki33
Gyurta Dániel és a nõi gyorsváltó „aranyos” úszása!

A csütörtök igazi magyar nap volt a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. Három aranyérem mellett egy ezüstöt is szereztek a mieink. Elõször Hosszú Katinka alig egy századdal elõzte meg Verrasztó Evelynt 200 méter vegyesen, majd Gyurta Dániel 200 méter mellen nyert új Európa-bajnoki csúccsal. A magyarok teljesítményére a 4x200 méter nõi gyorsváltót tette fel a koronát, miután a franciákat és a briteket megelõzve lett aranyérmes.

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-ime-gyurta-daniel-es-a-noi-gyorsvalto-aranyos-uszasa-2040792

kaloz174
Ma megnéztem a siófoki edzést du. Azt gondolom, nagyon sokat nyert a Siófok Imre Vilivel.

Hétfõn du. Újvárosban találkozás a Csapattal. (részletek

kaloz174
Újabb fehérvári igazolás
Ebben az a meglepõ, hogy elvileg nincs pénzük. Ügyesek?
Egyébként én nem vagyok képben, mit is tud ez a játékos.

kaloz174
Összemásoltam:

Kulcsár Anita-emléktorna
Dunaújváros, Városi Sportcsarnok

augusztus 27. (péntek)

17.30 Gyõri Audi ETO KC – ®RK Buduænost T-Mobile
19.25 Dunaújvárosi NKKSE – RK Krim Mercator

augusztus 28. (szombat)

10.00 ®RK Buduænost T-Mobile – Dunaújvárosi NKKSE
11.55 Gyõri Audi ETO KC – RK Krim Mercator

16.30 RK Krim Mercator – ®RK Buduænost T-Mobile
18.25 Dunaújvárosi NKKSE – Gyõri Audi ETO KC

Telenor Kupa

2010. augusztus 26. (csütörtök), KISVÁRDA
16:45, Horvátország–Macedónia
18:45, Magyarország–Törökország

2010. augusztus 27. (péntek), FEHÉRGYARMAT
16:45, Törökország–Horvátország
18:45, Magyarország–Macedónia

2010. augusztus 28. (szombat), NYÍREGYHÁZA
16:00, Macedónia–Törökország
18:00, Magyarország–Horvátország

kaloz174
Akkor végül mégis kimondták: a BL-gyõzelem a cél. Azt gondolom, ha most nem, akkor sosem tudja ezt elérni a Gyõr.

Isthy
Az ETO idei céljai

A BL borzasztóan nehéz lesz, a másik kettõ nem lehet nagy probléma.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Látom egyszerre bukkantunk rá...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mégis...

Inkább nem írok semmit, mert... <#gonosz2>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Na itt a következõ "színvonalas" válogatott felk. torna...

Újra az ország másik végén...
Igaz, akkor sem élvezne elsõbbséget, ha közelebb lenne.

kaloz174
Gyakorlatilag visszavonult, éli az életét. Facebookon meg-megjelenik fotókon.

Isthy
Igen, manuális blende, zársebesség, érzékenység és expozícióval. A csarnokokban a fényviszonyok nagyon eltérõek, szinte mindig kell állítgatni, hogy jók legyenek a képek. A bemelegítésnél szoktam próbálgatni és a meccsre megvannak a beállítások.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Most jutott eszembe Lovász Zsuzsival mi van, játszik vhol?
Breki33
Egy ilyen bemozdulós

Breki33
teljesen manuálisan csinálod?

jó tippeket szívesen veszek, tájképekben már jó vagyok de csarnokokban mozgásos képek nem tökéletesek a tükörreflexessel.

Érdekes, hogy a Fradi meccsen amin együtt voltunk, a kompakt kis gépemmel nem voltak ilyen bemozdulásos dolgok.
Isthy
Tudom, ezért is kérdeztem rá. Meg gondolom Gabó lábát is kímélni kellett még.

Nyilvánvaló, hogy még egy ideig ez (védekezés) lesz a gyenge pontunk. Meg a szûkös keret. De majd kialakul, én bízom Szilárdban, tavaszra jobbak leszünk.

Vajon Mse kinn volt délelõtt a Veszprém-ETO meccsen?

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
igen ezért is említettem 😉
kaloz174
Biztosan játszott. Erre most hangsúlyt fektet a Mester.
Az eredmény rendben van, de kicsit nyugodtabb lennék, ha végre sikerülne 30 kapott gól alatt maradni. Az viszont igaz, hogy még a kísérletezés, építkezés ideje van. (Pl. azt hittem, ma Vivi véd szinte végig, nem így volt.)
Ha belegondolunk, bár most ez a divat, a sok edzõmeccs, a felkészülés közepén tartunk csak.

Isthy
A jelenlegi Hypot elnézve nekem nagyon soknak tûnik...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos vétlen szerepe volt egy nekünk rossz emlékû dologban... Sokaknak persze csak errõl ismerõs a neve.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha megtudom a helyes választ aláhúzom <#wink>

Igen, jó lenne, ha meggyógyulna teljesen és azután Nórával együtt is nagy szükség lesz rá. Sajnos Fruzsi sérülését én is olvastam, nagyon nem jó ez a "sovány" keretünknek...
Vajon Ivett irányítóban is játszott?

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Hypo-SKC: 45-22
Kicsit soknak tûnik.

kaloz174
Fauszt Éva nem ismeretlen játékos számunkra sem. Talán tudod.

kaloz174
Vagy még nem igazolták le.

kaloz174
Ez egy jó kérdés. Talán nem jutott neki. <#vigyor2> Vagy tesztel egy új fajtát. (lesz)<#smile> Vagy: otthon felejtette a 9-est.<#csodalk>
Aki tudja a választ, jelezze aláhúzással. <#nyes>
Igen, késõbb én is láttam a képeken Gabót. <#eljen> Jó lenne, ha a sérülés nem újulna ki, nagy szükség lesz rá, különösen amíg Jókai Nóri nem tud teljes értékûen bekapcsolódni. (Ráadásul Takács Fruzsi is megsérült Dominikán,)
Bár nekem meggyõzõdésem, hogy Vadász Ildibõl nagyon jó védõ lehetne.

Isthy
Neki már nem jutott, sajnos szegény az eklézsia <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bizony, mozognak rendesen <#wink> Ráadásul a fényviszonyok is eléggé befolyásolják a beállítást.

Eltelik majd pár meccs mire be tudod lõni rendesen a géped. Nekem is legalább 4-5 meccs kellett hozzá mire kitanultam a dolgot.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A félidei eredmény tetszik, mind a lõtt, mind a kapott gólok tekintetében. A végeredménynél már csak a lõtt gólok száma tetszetõs, a kapott góloké még megerõsíti azt, amirõl beszéltünk. Lesz még munkája Szilárdnak bõven, talán tavaszra jobbak leszünk ott is.
Ahogy olvastam Ivett nagyon élt (13 gól!) és Detti meg Boki húzták még a csapatot.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Azt nem tudom, de egyik fiatal játékosotokon teljesen más mez volt majdnem sima piros póló csak számozással, még kérdeztem is miért van ennyire más mezben.