Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Sikerült az utsó 3 percet látnom "kedvenc munkahelyem" miatt...<#boxer> Persze pont most kellett este 7-kor bemennem és a végére értem csak vissza. Úgy látszik ez a VK így fog telni nekem...

Akik látták írjanak pár szót a meccsrõl, hogy milyen volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174

Duby
<#eljen>
szuper! kösz!
el is mentettem.
Ez úgy látom annyiban különbözik, hogy itt stream-ek vannak, nem p2p technológia.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174

Isthy
Az én jól bevált sportcsatornám a fromsport.com <#eljen><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
A myp2p.eu az én jól bevált sportcsatornám <#eljen><#wink>
Mondjuk kézit nagyon ritkán adnak, csak ha nagy torna van, bár eddig legalább férfi bundesliga, meg asszem dán nõi bajnokság volt...

Többféle lejátszóprogram van, a szükségeseket meg lehet találni a "software" oldalon.

Isthy
Köszi a beszámolókat! <#worship>

Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez! <#taps>

Mivel nemrég értem haza, így semmit sem láttam a meccsbõl. Holnap szerencsére este 8-tól játszunk <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ezen a linken teljesen jól lehetett nézni. Egyáltalán nem hiányzott az eszetlen szpíker.
Eredmény: 22-19
Szerintem megfelelt elsõ meccsnek. Gin kimondottan jól védett, Görbe is, Tomori is jó volt. Buli is lehetõséget kapott a második játékrészben, szerintem egészen szépen teljesített, csodáltam, hogy bírta, bár ismerjük, azért annyira nem lepett meg. <#worship> Szabó Valin inkább érezni lehetett a fáradtságot. Melinek én több lehetõséget adtam volna, ezen a napon.
A játék hullámzó volt, de ismerkedési találkozónak kiváló.😊
Grat. a gyõzelemhez. <#eljen>

kaloz174
Tipikus gyakorló meccs.
Ibi, helyesen, sok lehetõséget kap. Gin véd, szerencsére nagyon jól.
Zizi kihagyta a hetest, a kipattanót is, így a németek mennek 1 góllal.

Hajrá csajok!

kaloz174
http://www.fromsport.com/v-0/6/28/v-62940.html

Breki33
Úgy tudom Sopcast kell hozzá

talán ez segít

http://sport-video.hu/viewtopic.php?f=154&t=696
kaloz174
Állítólag a myp2p.eunevû, címû oldalon lehet majd a VK-t követni.
A részletek még nem világosak számomra. <#vigyor2>
Nem is lesznek, még pár óráig, az biztos.
Ha valakinek vannak tanácsai, ismeretei, ötletei, az megköszönöm. <#worship>

Duby
A mai átlagembernek megfizethetõ csomagban lévõ sporttévék már semmi értelmes sportot nem képesek megfizetni, már a Bivalybasznánd-Makkoshotyka szintû hatalmas focirangadókat közvetítik, de a minimálisan nézhetõ bajnokságok licenszeit is elvesztették.

Ettõl függetlenül mereven ragaszkodnak a focihoz, még akkor is, ha a legalapvetõbb minõséget sem képesek már megszerezni. Nem akarnak dolgozni, nem akarnak más sportágot (egyáltalán semmilyet) közvetíteni, nem akarnak hozzá érteni, képtelenek vele foglalkozni. Az összes ilyen tróger társaság tudása csak addig terjed, hogy megveszünk valami mûsort, ill. közvetítést, megoldható egy technikussal, meg egy öltönyössel, lenyomjuk, aztán kész. A sporttévé megszólítás bagatell túlzás bármelyiknél is!

Persze ehhez az az általános mentalitás is hozzátartozik, amit több helyrõl hallottam már, hogy ide NE GYERTEK közvetíteni, mert akkor otthon maradnak a népek (az a 200), és inkább tévén nézik!

Apró országunkban ez (semmi) sem olyan egyszerû történet... <#nemtudom><#falbav>

Te én ezen már meg sem lepõdöm, egy reteklub, egy sport tv, egy viasat, és egy digi, cégtõl ugyan mit is várunk????????
Lényeg, hogy az atyaúristen focit közvetítik, köztük a grundfocinak sem nevezhetõ falábú fc(lc)-k hazait is, akár hatszor ismételve. Na ná hát abban van a zseton már amit a háttérben a zsebre raknak, a kézit pedig "csak pár birka meg paraszt" nézi és amilyen hülyék még a csarnokot sem szedik szét, ja és még nézni is lehet, hú bocs ez utóbbi aztán már tényleg a kutyát sem érdekli!
Gratulálok a csajoknak, ez nem akármilyen eredmény, és talán a hely gond is megoldódik...!
Isthy
Mit szóltok, hogy fogunk tobzódni a héten a nõi kézi VK közvetítésekben...? Egyetlen tv csatornának se sikerül adnia... Pedig sportcsatornából is van néhány... Ráadásul a kézilabda állítólag kiemelt kormánytámogatású sportág... Ha poénkodni akarnék beírhatnám, hogy... igen, kiemelték a közvetítésekbõl...
Nem futja rá úgy látszik...<#boxer><#violent> Pedig elvileg a második legnézettebb sportág nálunk.

Tegnap ugye kiderült, hogy 4 BL csapatunk lesz. Már látom elõre, hogy jönnek majd a problémák a közvetítésekkel a Viasat3-on...<#levele>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Lehet rendezõdik a dolog:

Az megkereste Pajna Zoltán, sportért felelõs alpolgármestert, aki közleményben reagált: "A csapat képviselõi hivatalosan mindeddig nem keresték meg az önkormányzatot a csoportmérkõzések helyszínével kapcsolatos igénnyel. Az önkormányzat várja ezt a megkeresést, s a DVSC-Korvex 2010. október 9-én lejátszandó BL-mérkõzésére a város biztosítja a helyszínt a csapat igényei szerint akár a Fõnix-csarnokban, akár a Hódos Imre Sportcsarnokban. Amennyiben tehát az önkormányzaton múlik, az említett mérkõzés Debrecenben lesz - kivéve, ha más érdekek ezt meg kívánják akadályozni."

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szintén rendben <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
igen csak a #46161-et raktam be mert a másiknál minõségromlás látszik
kaloz174
Ok, nekem tökéletesen látható a "helyén" is. Remélem, mindenkinek!

Breki33
Akkor most felraktam a Pisassa-s fiókomba is

Banner Kulcsi

kaloz174
Nálam igen.

Breki33
Ez mindenkinél megjelenik?

Ezen a gépen megtaláltam
etessék õket az Arany Bikában 😊)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
A DVSC a B csoportba került a Hypo, az Itxako és a HC Leipzig mellé. Azt kell mondjam, hogy a legkönnyebb csoport és a 2. hely megszerzése sem reménytelen, ami továbbjutást ér. Az elsõ meccs elvileg október 9-10-én itthon a Hypo ellen. Kérdés, hogy hol, mert a Hódos és a Fõnix is foglalt a hõlégballon VB miatt... Mondjuk a résztvevõket esetleg etethetnék máshol is és akkor a Hódos felszabadulna.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
és köszi az infókat újra <#worship>
Breki33
Nemsemmi, gratula <#eljen><#law><#taps>
kaloz174
GRATULÁLOK A LOKINAK! <#taps>
Szép volt!
További sikereket a BL-ben!

Isthy
DVSC-KIF Vejen 31-20

A szünet után folytatta kiváló játékát a Loki és fokozatosan húzott el a dánoktól. A 44. percben 24-12 volt az állás. Azután kicsit feltámadtak a dánok de tartósan nem tudtak közelebb jönni, csak 8 gólig. Az utolsó percek ismét a debreceni lányoké voltak és újra 10 fölé vitték a különbséget.

Gratulálok a Lokinak a gyõzelemhez és a BL-be jutáshoz! <#taps><#eljen>
Szép volt lányok! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"Elnézést kérünk

Az oldal átmenetileg nem elérhetõ, kérjük rövid idõn belül próbálkozz újra!

A kényelmetlenségért elnézésedet kérjük.

handball.hu"

😊

kaloz174
45. perc: 13-24!

Lehet, hogy egy lakodalmas éjszaka a titok a jó BL-szereplésre? <#wink>

kaloz174
Hajrá Loki!😊

Isthy
A félidõben:

DVSC-KIF Vejen 16-9

Jó kezdés, 10 perc után 5-2 ide. Majd egy kicsit kapaszkodtak a dánok 7-6 a 17. percben. Ezután viszont parádés debreceni játék és 7 gólos elõny a szünetben.

Csak így tovább!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nézni sajnos sehol...
Hallgatni a #46131-ben belinkelt helyen illetve írásban követni a DVSC oldalán és haon.hu-n.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
lehet nézni vmelyik adón?
Isthy
Így van. Nyerni kell vagy legalább a döntetlent elérni. Bármilyen arányú vereség a kiesést jelenti. Remélem Bogdanovics Annamária sérülése nem olyan, hogy ma ne tudjon játszani. Borzasztó nehéz meccs lesz és ahogy már pénteken megjósoltam erre maradt a döntés.

Hajrá Loki!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nem nyerte meg. A Loki csak magára számíthat holnap, így holnapra: Hajrá Loki!

kaloz174
"Amennyiben a Lublin megnyeri a ma esti Vejen elleni meccset, akkor a holnapi mérkõzések eredményétõl függetlenül a DVSC már csoportelsõ."

Akkor: Hajrá Lublin! 😊

Isthy
DVSC-Zajecar 25-24 (14-14)

Gratulálok a Lokinak a gyõzelemhez! <#taps>

A szünet után végig szorosan alakult a meccs, idegölõ végjátékkal. Az utolsó 6 percben mindössze 2 gól esett. Szerencsére a Loki bírta jobban a hajrát. Szép volt lányok! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Buli nagy szíve gyõzelmet hozott a Lokinak, nekem úgy tûnik! <#taps><#eljen>

Isthy
A szélsõink vagy 6 ziccert rontottak el... A kapusaink viszont jól védenek, már Triffa is védett párat <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ahogy olvasom, túl sok hibát vét ma a Loki.😞

Isthy
Volt +5 is közte, ahogy írtam 12-7-nél a 21. percben.

Köstner 12-11 után kért idõt, de megint nem sikerült jól, mert utána gyorsan 12-13 lett... <#shakehead>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nehéz a szerbek ellen...Egál a félidõ, idõntúli szabadból, pedig +4 is volt közte!

Hajrá magyarok! Hajrá Loki!

Isthy
A félidõben:

DVSC-Zajecar 14-14

A szerbek vezettek az elején, a 13. percben 7-6-nál azonban jött egy 9 perces gólcsendjük, amit a Loki kihasznált egy 6-0-ás szériával (12-7). Sajnos ezután a Loki került hullámvölgybe, a szélsõk sorra hibázták el a ziccereket, eladott labdák és a 28. percre fordítottak a szerbek (12-13). Ezután viszont 2 debreceni gól és 14-13 ide. Majd ismét idõntúli szabaddobás az ellenfélnek és megint gólt kaptunk, ugyanúgy, mint tegnap... Ez hihetetlen... <#conf><#falbav>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Loki csoportjának másik meccsén:

Zajecar-KIF Vejen 30-29 (17-13) <#wow1>

Ez elég meglepõ eredmény... A KIF éppen arról volt híres tavaly mind a dán bajnokságban mind a KEK-ben, hogy nagyon kevés gólt kap, mert jól védekeznek és Rikke Schmidt még mindig kiválóan védett. Nagyritkán kaptak 25 gólnál többet még komoly csapatokkal szemben is. Erre most a Zajecartól kaptak 30-at... Mondjuk nincs már Schmidt a kapuban, ami némi magyarázat lehet.

Ha a Loki ma nyer a szerbek ellen, akkor nagy lépést tesz a BL-be jutás felé.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sajnos, nálam sem látszik jól. <#nemtudom>

Breki33
jaja itt nincs meg nekem a kép

kulcsi32vq.png -et kell keresni, ha valaki elmentette

hétfõn megnézem a másik gépen, ha nem javul
Isthy
5 böngészõvel néztem meg, egyiknél sem jó. Lehet a directupload halt be...

DUNAFERR FOREVER!!!