Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akik látták írjanak pár szót a meccsrõl, hogy milyen volt.
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
szuper! kösz!
el is mentettem.
Ez úgy látom annyiban különbözik, hogy itt stream-ek vannak, nem p2p technológia.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
DUNAFERR FOREVER!!!
Mondjuk kézit nagyon ritkán adnak, csak ha nagy torna van, bár eddig legalább férfi bundesliga, meg asszem dán nõi bajnokság volt...
Többféle lejátszóprogram van, a szükségeseket meg lehet találni a "software" oldalon.
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez! <#taps>#taps>
Mivel nemrég értem haza, így semmit sem láttam a meccsbõl. Holnap szerencsére este 8-tól játszunk <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Eredmény: 22-19
Szerintem megfelelt elsõ meccsnek. Gin kimondottan jól védett, Görbe is, Tomori is jó volt. Buli is lehetõséget kapott a második játékrészben, szerintem egészen szépen teljesített, csodáltam, hogy bírta, bár ismerjük, azért annyira nem lepett meg. <#worship>#worship> Szabó Valin inkább érezni lehetett a fáradtságot. Melinek én több lehetõséget adtam volna, ezen a napon.
A játék hullámzó volt, de ismerkedési találkozónak kiváló.😊
Grat. a gyõzelemhez. <#eljen>#eljen>
Ibi, helyesen, sok lehetõséget kap. Gin véd, szerencsére nagyon jól.
Zizi kihagyta a hetest, a kipattanót is, így a németek mennek 1 góllal.
Hajrá csajok!
A részletek még nem világosak számomra. <#vigyor2>#vigyor2>
Nem is lesznek, még pár óráig, az biztos.
Ha valakinek vannak tanácsai, ismeretei, ötletei, az megköszönöm. <#worship>#worship>
Ettõl függetlenül mereven ragaszkodnak a focihoz, még akkor is, ha a legalapvetõbb minõséget sem képesek már megszerezni. Nem akarnak dolgozni, nem akarnak más sportágot (egyáltalán semmilyet) közvetíteni, nem akarnak hozzá érteni, képtelenek vele foglalkozni. Az összes ilyen tróger társaság tudása csak addig terjed, hogy megveszünk valami mûsort, ill. közvetítést, megoldható egy technikussal, meg egy öltönyössel, lenyomjuk, aztán kész. A sporttévé megszólítás bagatell túlzás bármelyiknél is!
Persze ehhez az az általános mentalitás is hozzátartozik, amit több helyrõl hallottam már, hogy ide NE GYERTEK közvetíteni, mert akkor otthon maradnak a népek (az a 200), és inkább tévén nézik!
Apró országunkban ez (semmi) sem olyan egyszerû történet... <#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav>
Lényeg, hogy az atyaúristen focit közvetítik, köztük a grundfocinak sem nevezhetõ falábú fc(lc)-k hazait is, akár hatszor ismételve. Na ná hát abban van a zseton már amit a háttérben a zsebre raknak, a kézit pedig "csak pár birka meg paraszt" nézi és amilyen hülyék még a csarnokot sem szedik szét, ja és még nézni is lehet, hú bocs ez utóbbi aztán már tényleg a kutyát sem érdekli!
Nem futja rá úgy látszik...<#boxer>#boxer><#violent>#violent> Pedig elvileg a második legnézettebb sportág nálunk.
Tegnap ugye kiderült, hogy 4 BL csapatunk lesz. Már látom elõre, hogy jönnek majd a problémák a közvetítésekkel a Viasat3-on...<#levele>#levele>
DUNAFERR FOREVER!!!
Az
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Szép volt!
További sikereket a BL-ben!
A szünet után folytatta kiváló játékát a Loki és fokozatosan húzott el a dánoktól. A 44. percben 24-12 volt az állás. Azután kicsit feltámadtak a dánok de tartósan nem tudtak közelebb jönni, csak 8 gólig. Az utolsó percek ismét a debreceni lányoké voltak és újra 10 fölé vitték a különbséget.
Gratulálok a Lokinak a gyõzelemhez és a BL-be jutáshoz! <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Szép volt lányok! <#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
Az oldal átmenetileg nem elérhetõ, kérjük rövid idõn belül próbálkozz újra!
A kényelmetlenségért elnézésedet kérjük.
handball.hu"
😊
Lehet, hogy egy lakodalmas éjszaka a titok a jó BL-szereplésre? <#wink>#wink>
DVSC-KIF Vejen 16-9
Jó kezdés, 10 perc után 5-2 ide. Majd egy kicsit kapaszkodtak a dánok 7-6 a 17. percben. Ezután viszont parádés debreceni játék és 7 gólos elõny a szünetben.
Csak így tovább!
DUNAFERR FOREVER!!!
Hallgatni a #46131-ben belinkelt helyen illetve írásban követni a DVSC oldalán és haon.hu-n.
DUNAFERR FOREVER!!!
Hajrá Loki!
DUNAFERR FOREVER!!!
Akkor: Hajrá Lublin! 😊
Gratulálok a Lokinak a gyõzelemhez! <#taps>#taps>
A szünet után végig szorosan alakult a meccs, idegölõ végjátékkal. Az utolsó 6 percben mindössze 2 gól esett. Szerencsére a Loki bírta jobban a hajrát. Szép volt lányok! <#eljen>#eljen>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Köstner 12-11 után kért idõt, de megint nem sikerült jól, mert utána gyorsan 12-13 lett... <#shakehead>#shakehead>
DUNAFERR FOREVER!!!
Hajrá magyarok! Hajrá Loki!
DVSC-Zajecar 14-14
A szerbek vezettek az elején, a 13. percben 7-6-nál azonban jött egy 9 perces gólcsendjük, amit a Loki kihasznált egy 6-0-ás szériával (12-7). Sajnos ezután a Loki került hullámvölgybe, a szélsõk sorra hibázták el a ziccereket, eladott labdák és a 28. percre fordítottak a szerbek (12-13). Ezután viszont 2 debreceni gól és 14-13 ide. Majd ismét idõntúli szabaddobás az ellenfélnek és megint gólt kaptunk, ugyanúgy, mint tegnap... Ez hihetetlen... <#conf>#conf><#falbav>#falbav>
DUNAFERR FOREVER!!!
Zajecar-KIF Vejen 30-29 (17-13) <#wow1>#wow1>
Ez elég meglepõ eredmény... A KIF éppen arról volt híres tavaly mind a dán bajnokságban mind a KEK-ben, hogy nagyon kevés gólt kap, mert jól védekeznek és Rikke Schmidt még mindig kiválóan védett. Nagyritkán kaptak 25 gólnál többet még komoly csapatokkal szemben is. Erre most a Zajecartól kaptak 30-at... Mondjuk nincs már Schmidt a kapuban, ami némi magyarázat lehet.
Ha a Loki ma nyer a szerbek ellen, akkor nagy lépést tesz a BL-be jutás felé.
DUNAFERR FOREVER!!!
kulcsi32vq.png -et kell keresni, ha valaki elmentette
hétfõn megnézem a másik gépen, ha nem javul