Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként azért írtam ide ilyen részletesen a meccsrõl, mert megkértek rá. Sajnos sok negatívumról kellett említést tennem, de remélem legközelebb már nem így lesz. <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Köszi figyelmet a szurkolást Tõletek is!!
Borzalmasan kezdett a Loki... Beállósnak beerõltetett, ezzel eladott labdák, rossz passzok, technikai hibák és a németek ezt kihasználva 5 leindításgólt lõttek negyedóra alatt. 5-1-re, 9-4-re majd 12-5-re elléptek a németek. A 20. perctõl kezdett magára találni a DVSC, kezdtek a támadások is elképzeléssel megtelni. Amint a németek nem tudtak lerohanni, felállt fal ellen már nem ment nekik. Sajnos szinte nincs átlövõ teljesítmény, szélrõl és betörésbõl vagyunk eredményesek illetve 7-esbõl. Bulinak nem megy, sztem még nagyon érzi a sérülését, Sopronyi meg egy csõd... Talán Annamari lõtt 2 átlövésgólt és ennyi. Triffa hiába védett viszonylag jól, ez csak a kisebb hátrányhoz volt elég.
A szünet után kezdett zárkózni a Loki, 18-14-nél 2x támadhattak a -3 gólért, mindkétszer eladták a labdát és 20-14 lett a németeknek. Azután Köstner egy 7-esnél odaszólt Sopronyinak, hogy lõdd be és szerezz önbizalmat. Belõtte és ettõl kezdve elkezdett szárnyalni. Sorra lõtte az átlövéseket és Csákival karöltve kezdték gyártani a gólokat. Hátul a védelem sajnos sokszor lyukas volt, de Triffa parádézott és a 48. percben 23-21-re feljött a Loki. Majd 24-23-ra és az egyenlítésért is támadhatott a DVSC. De megint 2 hiba elöl és rögtön 26-23 lett. Azután 26-24-nél megint 3x támadhattak a felzárkózásért és az esetleges egyenlítésért, de ismét rontottak elöl. 4 perccel a vége elõtt 27-25 állt az eredményjelzõn, de sajnos a végjátékban megint jöttek a hibák és a németek a végén folyamatosan növelték az elõnyüket. Sajnos a védekezés egy pár perc kivételével nagyon nem ment a 2. félidõben és így hiába voltak Triffa sorozatos bravúrjai, a csapat nem tudta ezt kamatoztatni. Nagyon kár a végéért, mert lehet a gólaránynak még lesz jelentõsége. De mondjuk mondhatnám azt is, hogy kár a gyámoltalanul gyenge kezdésért, mert az sokáig meghatározta a meccs képét. A csapatnak a tartásáért és a felzárkózásért gratulálok! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Gyõr-Vác 34-25 (17-10)
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
"Az egyik kiszemeltünk a Lokomotiv Zagreb 23 éves, 183 centis játékosa, a horvát Renata Knjezevic."
Tudtok róla valami infót?
Gyõri Audi ETO KC – SYMA-Váci NKSE
Nõi NB I., 6. forduló - Gyõr
2010.10.13. 17:50 cunder.hu
Pick Szeged – Tatabánya Carbonex KC
Budapest Bank Férfi Liga, 8. forduló - Szeged
2010.10.13. 18:30 SportKlub
HC Leipzig (német) – DVSC-Korvex
Nõi Bajnokok Ligája, B-csoport, 2. forduló - Lipcse / Leipzig
2010.10.13. 19:25 Viasat3
DUNAFERR FOREVER!!!
<#eljen>#eljen>
17:50 Gyõri Audi ETO KC - Syma Váci NKSE
Aztán pedig a TV-s meccsek:
2010.10.13. 18:45
Pick Szeged-Tatabánya Carbonex
Budapest Bank Liga
2010.10.13. 19:30
Lipcse-DVSC-Korvex
Nõi BL-csoportmérkõzés
az volt az elsõ slagelse meccsed, amire nekem Isthy szerzett jegyet a jégcsarnokba? 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
"na de remélem ebben a szezonban végre te is gyõztes meccset láthatsz, már várom a közös sörözésünk 😊))"
Bár nem nekem szólt, de alig várom.
Én is remélem, hogy ebben a szezonban végre egy gyõztes negyeddöntõben sörözhetünk <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
Valahol azt olvastam, hogy Karabatics hosszú idõre kidõlt. Ez annak alapján várható volt, hogy nem ment vissza a pályára. Mert általában sérülten is vissza szokott menni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
hihetetlen volt.
persze nyilván kellett Peric fantasztikus beugrása, Laluska gigászi védekezése -sosem gondoltam volna, hogy ennyire tolerálják a magammal rántom a támadót védekezését 😊))-, és Nagy Kornél belevalósága, de most tényleg igaz volt hogy a 8. (és egyben majdnem a legfontosabb) ember a közönség volt!
Isthy, valld be, te is bánod, hogy nem erre a meccsre jöttél?! 😊))
na de remélem ebben a szezonban végre te is gyõztes meccset láthatsz, már várom a közös sörözésünk 😊))
Tavaly egy bizonyításra éhes gárda volt, máshol mellõzött, de elsõ osztályú, jó képességû játékosokkal, talán ebben a szezonban ez már nem volt ilyen éles, mert tavaly ugyancsak jól sikerült a bizonyítás.
Azért az érdekes lesz, hogy mind az 5 meccsüket meg kell nyerniük. Nem hinném, hogy Larvikban ez menni fog.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon örülök a csapatunk gyõzelmének, lényeg, hogy meg van a két pont.
Nem volt meglepõ, hogy így játszottak a csajok, hol jól, hol rosszul, ezt már megszoktam.
Mindig a két kapusunkban (Tréfi, Kiss Évi) bíztam, hogy hozzák a formájukat és ez be is jött.
Na meg négy szélsõink (Csakesz, Slakta, Gabi és Csibe) is nagyszerûek voltak.
Sajnos az átlövõinkkel még mindig hadilábokon állunk, kivéve Bulit.
Ide nagyon kéne Mörci, de hát még mindig a rehabon van.
Lipcse elleni mérkõzés már kétesélyes, attól függ, hogy milyen lesz a hangulatuk és a formájuk, na meg az, hogy mennyire tudták kipiheni magukat.
"Kézilabda Magazin 19:00
sportklub.tv
Október második hétfõjén este hét órától egy órán keresztül valamennyi fontosabb eseményrõl értesülhetnek a sportág iránt érdeklõdõk, ami a nõi és a férfi kézilabdasport élvonalában aktuálisan történik.
Október 11-én sem lesz másként, a kézilabda szerelmesei számára igazi csemegékkel szolgálunk. Javában zajlanak a Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga, és a nõi kézilabda NBI alapszakaszának küzdelmei, természetesen mindkét küzdelemsorozat aktuális fordulójáról jelentkezünk összefoglalóval.
Nagyobb terjedelemben foglalkozunk a szerdán rendezett Dunaújvárosi Regale Energy Klíma-DVSC-Korvex nõi rangadóval, melyen az ezüstérmes debreceniek végül 33-29-re nyertek.
Stábunk még a mérkõzés elõtt látogatott Dunaújvárosba, hogy közelebbrõl is megismerhessük az újvárosi csapat tagjait, köztük az egykori világklasszis Radulovics Bojanát, Ferling Bernadettet és társait. A gárda mesterérõl, Kiss Szilárdról is készült egy portré. Rajtuk kívül a mérkõzésen szakkommentátorként már közremûködõ Sári Bennit is viszontláthatják."
Ez utóbbi mondatnak kevesen örülnek.😊 Amikor én néztem az ismétlést, már készültem rá, így annyira nem zavart.
Kalóz: te még mindig túl sokat foglalkozol arctalan, súlytalan emberkék inkompetens véleményeivel, nyilatkozásaival. <#wink>#wink>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Ez a nap is igazolta ezt. Fizikailag az oroszok mindig nagyon erõsek, ezt számtalanszor tapasztaltuk. Ez a csapat ráadásul technikailag is elég képzettnek tûnik, élen Postnovával.
Ehhez jött még, hogy az ETO elég dekoncentráltan játszott. Valamelyik ETO-fan azon kajánkodott, hogy az újvárosi csajok eladtak labdákat a Loki ellen, és ezt összefüggésbe hozta a korukkal. Jelentem, ez - ma is bebizonyosodott - nem korfüggõ! (Kicsit keserûen vicces egyébként, hogy - szegény - ráadásul Görbe nevét viseli a nickjében.)
Szerintem egyébként, ezzel együtt, a gyõri csapatnak nem lesz gond itthon a gyõzelem, kiegészülve Spiridonnal. Konkoly tanulni fog ebbõl a meccsbõl, azt gondolom.
A többi eredményhez: a Podravka ilyen arányú veresége engem egyáltalán nem lep meg, látva mindkét csapatot, a felkészülés során.
A kérdést én is feltettem egy másik fórumon. Külsõ szemmel teljesen érthetetlennek tûnik. Tippjeim vannak, de azokat inkább nem sorolom, mert tényleg csak tippek.
Nem irigylem sem a csapattagokat, sem a szakmai stábot ebben e helyzetben.
Buducnost-Volgograd 29-22 (15-11)
Savehof-Viborg 24-37 (13-19)
Toulon-Larvik 28-31 (12-16)
Podravka-Krim 30-35 (16-19)
Tulajdonképpen mindegyik papírforma eredmény, esetleg a Krim kaproncai gyõzelme lehetne kisebb meglepetés, ha nem gyengült volna jelentõsen tavaly óta a Podravka.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a Picknek a szép gyõzelemhez! <#taps>#taps>
Nagyon szépen játszott a Szeged, csak két kisebb kb. 5 perces hullámvölgyük volt. Így végig vezetve, magabiztosan hozták a meccset. A csapat minden tagja hozzátette a magáét, igazi csapatmunka volt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon régen láttam ilyen gyengén játszani az ETO-t nemzetközi meccsen. Töménytelen eladott labda, technikai hiba elöl és gyenge védekezés hátul. Sajnos Spiridon nagyon hiányzott hátul, nem tudták pótolni a többiek. Elöl sem sikerült megoldani a hiányát, Mayer nagyon súlytalan volt az orosz falban. Talán Görbét és Katit (leginkább a 2. félidõben) lehet valamennyire dicsérni valamint Grosnak voltak jó lövései. Az oroszok kegyetlenül büntették az eladott labdáinkat, 8 lerohanásgólt szereztek, tulajdonképpen ezzel nyerték a meccset. Annak ellenére sikerült nyerniük, hogy szinte nem is volt kapusteljesítményük. Nem tudom miért van, de az ETO mintha nem tudná a felállt fal elleni játékban, hogy szélsõk is vannak a pályán. A kemény és termetes orosz fal szépen bedarálta a középen erõlködésüket és hibákra kényszerítette õket. Remélem idõben jött a figyelmeztetés a csapatnak és összekapják magukat a következõ meccsekre.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a Lokinak a gyõzelemhez! <#taps>#taps> <#eljen>#eljen>
A Hypo verés mindig külön öröm számomra <#wink>#wink> Tulajdonképpen kb. 25 percnyi jó játékkal nyerték a meccset. Az elsõ félidõben is volt egy 10 perces rossz idõszak, a szünet után még volt egy jó 5 percük és azután borzalmas visszaesés. Talán túl könnyedén vették a mecset az elsõ 40 perc után. Majdnem komoly baj lett belõle. Szerencsére ez a Hypo elég karcsú már, így sikerült gyõzelemmel bemutatkozni a BL-ben. Triffa pazarul védett az elsõ félidõben, a szünet után õ is visszaesett. A gyõzelem végülis csapatmunka volt, nem volt különösen kiemelhetõ mezõnyjátékos. Igazság szerint én is 6-7 gólos gyõzelmet vártam a meggyengült és a sérültekkel még tovább karcsúsodott Hypo ellen.
A közvetítésben választ kaptál a kérdésedre, hogy miért most szerdán kellett fogadnunk a Lokit és nem majd most szerdán, ahogy az ETO teszi a Váccal. Mert ugye szerdán a Loki már Lipcsében játszik a következõ BL meccsen.
DUNAFERR FOREVER!!!
Jolly Joker János lerendezte a csapat õszi idényét... Persze azért ebben a csapatvezetésnek is része van. Meg azért sztem a játékosoknak is. Mondjuk egyelõre úgy tûnik Vili sem tud sokat hozzátenni a dolgokhoz. Vajon miért pont ezt a 3 játékost küldték el? Te mit gondolsz errõl?
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerintem éppen olyan átgondolatlanok, mint Hajdu odahívása, valamint az idõhúzás vele, mely máig kihat a csapat életére, miközben a fregoli, bár itt sem keresett volna rosszul, egyéb juttatások mellett, éppen jól elvan valahol az arab világban, gondolom, nem fillérekért. Nem véletlenül kereste a kifogásokat, gondolom, a szerzõdéskötéskor. Viszont a siófoki csapatvezetés amatõrségére is jó példa ez az egész. Sajnálom a helyzet áldozatait, a csapatot, valamint Imre Vilit.
(Bár lehet, hogy csak rosszul szûrtem az infókat a meccs elõtt. Érdekelne szakértõnk - Csucsu - véleménye. <#smile>#smile>)
Nagyon sajnálom a siófoki csapatot, mert valamiért a második félidõben nagyon visszaestek nem volt védekezés, a támadásokban is elég sok tanácstalanságot véltem felfedezni, és ezt az Érd, akik nagyon jó csapatot alkotnak, könyörtelenül kihasználta.
Ahhoz képest, amikor utoljára láttam, elég sok változáson ment át a siófoki csapat, pl. Szalay Babett, aki eredendõen szélsõ, középen irányított. Nem is volt ez rossz elképzelés, mert ragyogóan kezdtek, több góllal sikerült a hazai csapatnak elhúzni. Ekkor azonban váltott az Érd, Valovics Nórit kikapcsolták a játékból, és egyre inkább átvették a játék irányítását. A Siófok azonban nem hagyta magát leszakítani, így az elsõ félidõ eredménye alapján még teljesen nyitott volt az összecsapás.
Nem tudom, mi történt a szünetben, de a Siófok a második félidõben valahogy semmiképpen nem találta a játékát, az Érd pedig élt a lehetõséggel, Wolf vezérletével egyre inkább elhúztak.
Imre Vili megpróbálta frissíteni csapatát, cserélt beállóban, próbálkozott Tóth Majával, de ez már csak arra volt jó, hogy legalább ne legyen nagyobb a különbség.
A meccs utáni történet volt a legszomorúbb. A hazai törzsszurkolók nem bírták elviselni ezt a nagy arányú vereséget, és elég bántó dolgokat kiabáltak be a csapatnak. Azt hiszem, ennek semmi értelme nem volt. A csajok is, az edzõ is nagyon padlón voltak. Nem tudom, mi lesz a folytatás, de félek, semmi jóra nem számíthatunk.
Próbáltam találgatni, hogy mi is vezetett idáig, hogy mennyiben játszik szerepet Hajdu és a vezetés huzavonája, ami a fél alapozási idõszak elvesztésével járt, a kialakult helyzetben. Az biztos, hogy a siófoki csajok nagyon akarták végre ezt a sikert, az elsõ félidõ sikeres idõszakában az egész csapat extázisban volt, nem csak azok, akik a pályán voltak. Talán a túlzott akarás vezetett egy begörcsöléshez? Nehéz pontosan megmondani. Egy biztos, nincsenek irigylésre méltó helyzetben. Nagyon szorítok nekik, hogy sikeresen jöjjenek ki ebbõl a nem kis gödörbõl.
Az Érdrõl is pár szót. Feltétlen erényük, hogy egy kiegyensúlyozott gárda, akiknek van egy tapasztalt edzõjük, aki valószínûleg ma is ért a fanatizáláshoz, valamint van egy lendületes vezérük, Wolf személyében.
Jellemzõ, hogy Németh Helga már nem is szállt be a játékba, nem volt rá szükség, pedig ott ült a padon. (A meccs után beszéltem vele pár szót, mondta, hogy nem, ez már neki gyors, ha nincs rá szükség, inkább nem játszik. Na és ma nem volt rá szükség.)
Az érdiek erõssége volt mozgékonyságuk, valamint elég gyakran alkalmazták a közbelövéseket, a Siófok ellen eredménnyel. (Ez, sajnos, minõsíti a siófoki védekezést.) Nyugodt, kiegyensúlyozott volt a játékuk, na és a védekezésük is jól mûködött ma.
Egy kis érdekesség: Gyurka János is a helyszínen tekintette meg a találkozót.
Gratulálok a Veszprémnek a gyõzelemhez! <#taps>#taps>
Ez ma egy kiharcolt, kiszenvedett gyõzelem volt. Csak a legvégén sikerült fordítani a franciák ellen. Stochl emlékezett és kiválóan védett. Elöl ma nem ment, kihagytunk 3 büntetõt és lõttünk 11 kapufát. Végig futottunk az eredmény után, de volt tartása a csapatnak és a kiváló közönség segítségével a legvégén fordítani tudtak. A végén kell vezetni <#wink>#wink>
Perics elévülhetetlen érdemeket szerzett a gyõzelemben. Kornél és Csaszi is fontos gólokat lõtt a végjátékban. A lövõknek ma nem ment, szerencsére ezt elbírta a csapat és kiharcolta a gyõzelmet a fáradó és megfogyatkozó franciák ellen. Szép volt fiúk!
DUNAFERR FOREVER!!!