Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bravó! Ez aztán az igazság szolgáltatás. Ez aztán a jogrendszer. Nincs ám háziõrizet, meg felfüggesztett, meg próbaidõ, vagy istennyila! Egybõl fogház! Rohadjanak meg!
Természetesen hibázott, de az elsõ pillanattól vállalta a következményeket, nem terelt, nem sumákolt, kiállt felelõsséggel.
Na ma a Magyarországnak nevezett térségben ez számít a legkapitálisabb hibának!!! Trágyadomb az egész.
Én veled vagyok, Pista!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Nyolc hónapot kapott a gázoló kézilabdás, Pásztor összetört
Alapból, mint kézis, sajnálom Pásztort. De elgondolkodom, mit érezhetnek a másik oldalon állók. Nem egyszerû eset, mert bármi történik már, semmi sem lesz a régi, semelyik érintett számára.
(Egyébként a hétvégén éppen láttam Pásztort, jó volt, agilis, mint legtöbbször.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Sajnos, trombózisa van.
"Hogy miért csinálják? és miért így? azt nem tudom. A díj, amibõl adják a kedvezményt, hatósági áras."
Jól ki van ez találva... én úgy tudom nem teljesen az. off
Hogy miért csinálják? és miért így? azt nem tudom. A díj, amibõl adják a kedvezményt, hatósági áras.
Szerintem érdemes azért rászánni 10 percet ennyit megér, de mindenki döntse el maga.
Egyébként azt hallottam azért csinálják így mert nekik így olcsóbb mint leveleket küldözgetni 😛
Nálunk úgy hívják õket DÉMÁSZ jeles dolgozóitól szoktam hallani dolgokat...
Szóval errõl az a véleményem, nesze itt a mézes madzag majd kifizeted másképp, hisz birka úgy sem tudod mit fizetsz villanyszámla címen...
Én úgy úgy szoktam mondani egy szar ez mind...
A minimum viszont az lenne, ha legalább a hasonló helyzeteket igyekeznének egyenlõen megítélni.
+ lett volna még pár ismerõs, akivel jó lett találkozni...
Az MK esetében a hivatalos játéknap volt november 3-a. Elég sokszor teszik át máskorra a meccseket és úgy fest a 2 csapat a mai idõpontra elõrehozta a meccset. A csapat oldalra bizony csak ma délután került fel az errõl szóló cikk. Egyelõre úgy fest, itt még maradt a tavalyi szint, a csapatnál szerencsére nem.
DUNAFERR FOREVER!!!
azt viszont igencsak figyelmen kívül hagyod, hogy a bíró is ember, és hibázhat, sõt láthat rosszul egy -egy esetet.
ez már így marad, bosszantó, de sajnos így marad.
legközelebb még jobban játszanak a lányok és nagyasszonyok!
Szilárd bá' elõtt le a kalappal, remek választ adott a rajta rendszeresen élcelõdõknek, az egyik legfelkészültebb szakember!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
(Nem hiszem, hogy Detti ennyire fegyelmezetlen lenne. Másrészt viszont ha ez hetes volt, akkor elõtte pár perccel Ivett ellen elkövetett szabálytalanság szintén az volt, a másik oldalon, nem beszélve arról, amikor Bokival ütközött a védõ az elsõ félidõben, aminek következtében Boki kénytelen volt pár percig Bába Misi segítségét kérni. Így megbomlott az addig olajozottan mûködõ összhang a támadásban. Fel is jött a Fradi...)
Szóval a következetesség az, amit várnék. Na és kíváncsi lennék azok véleményére is akkor, akik most helyeselnek, hogy mi lesz a véleményük akkor, amikor az õ csapatuk kárára történik hasonló!?)
Valamint 2 esetben is elõfordult, már az elsõ félidõben, hogy a szabálytalanság ellenére eljutott a ziccerben lévõ játákosunkhoz a labda, de belefújtak. (nem volt szó ellépésrõl, stb., amit ilyenkor indokként felhoznak)
Szóval ezért tartom mindezt elfogadhatatlannak, még akkor is, ha el kell fogadni.
Az örök tanulság: jó lenne a bíróknak nem esélyt adni, hogy így tudjanak dönteni. De könnyû ezt mondani.
Amúgy örülök, hogy ott tart a csapat, hogy azért kell bosszankodni, hogy nem nyertünk a Fradi-pályán...
Ma egyébként MK lesz Marcaliban...Jó, hogy nem szólt semmi errõl! <#conf>#conf> Csapatkommunikáció!
Nagyon felháborít, hogy csak "online" lehet elintézni, másrészt pedig semmi toleranciát nem ad.
Pl. Anyukám, aki 1x beteg volt, egyik csekket 4 nap késéssel adta fel. Ezért már ki is írta neki a "bölcs" E.ON ügyfélszolgálati program, hogy nem jogosult...<#levele>#levele>
Részemrõl ilyet bármikor! Az ilyen dolgokat amúgy mindig csak túl késõn tudom meg...
de a mai világban érdemes ezekrõl tudni szerintem
és hátha közületek valaki még nem találkozott ezzel a lehetõséggel.
Mielõtt vki azt hinné be akarom vhová szervezni az eon bonusz kedvezményrõl van szó 😊
Pár napig lehet még regisztrálni
http://www.pecsimami.hu/hirek-ujdonsagok/eon-bonusz-kedvezmeny-olcsobb-villanyszamla-rendesen-fizetoknek-6
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Jobb lett volna, ha nem teszem...De azért köszi a lehetõséget.
Ugyanis azért, amiért Detti ellen hetest adtak, szerintem a meccs során egyáltalán nem adtak sokszor még szabaddobást sem.
Nem azt mondom most sem, hogy nem volt szabálytalanság. Hanem azt, hogy nem volt hetes. Detti nem is volt a hatos vonalon, amikor a szabálytalanság megtörtént, szerintem. Ha a bírók következetesek, ez egy szabaddobás a kilencrõl, kiállítás nélkül.
De nem voltak azok, sajnos.
Nem is hallottam még a nevüket. Nem tudom, miért õket küldték egy ilyen szorosnak ígérkezõ összecsapásra. Term. még attól jók is lehettek volna, én pl,. egy nem élvonalbeli párostól láttam, hogy lehet úgy is szabaddobást adni, szabálytalanságot megítélni, hogy közben nem büntetem a vétlen csapatot. (Ezen a szombati meccsen legalább 2 tiszta ziccerben fordult elõ ellenünk, csak az elsõ félidõben, hogy elvették a labdát, hogy nekünk ítéljenek aztán szabaddobást.)
Akkor ez van. Csakhogy nem érdemeltük, így nehéz elfogadni.
Annyira megérdemelte volna most a Csapatunk, legalább, az 1 pontot, hogy el sem tudom mondani.
Sokkal inkább csapat voltunk, sokkal szebb játékot is játszottunk. (Szerintem.) A Fradiban a kapusok, valamint Szucsánszki Zita voltak, akik viszont annyit hozzá tudtak tenni hitben, hogy végül, azt a vitatott szituációt követve, belõhették a gyõzelmet jelentõ büntetõt (ez most szó szerint az volt).
Mikor vége lett a meccsnek, ahol egyébként még Simics Jucó is ott szurkolt a táborral, nem akartuk elhinni ezt az egészet, a csajok nagyon letörten, csalódottan néztek a semmibe. Tudom, hogy nagyszerû sportemberek, mégis: nagyon kívántam, hogy ennyi relatív sikertelenség után ne veszítsék el a hitüket.
Nem fogják, abban biztos vagyok, de nagyon jól jött volna most egy döntetlen legalább. (Most láttam a kézimagazinban. Kiss Szilárd gyõzelmet várt. Egyértelmûen. Nem is hiányzott sok. Komoly munka lehet mögöttük, a tudás pedig nem vita tárgya, ezt hiszem.)
Beszámolóként (okoskodni már semmi értelme) inkább ajánlom most a Cunder.hu oldalán megjelent, általám kiválónak tartott, egyébként fradista szurkerek által írt, beszámolót, blogot.
Nagyon reálisan írnak az összecsapásról, hálásan olvastam, mert egyértelmûen átjön az elismerés az újvárosi csajok teljesítménye iránt is.
Annyit írnék még, hogy elismerésem a szurkolóink felé. Nem túl nagy számban, de mégis elég sokan összejöttünk, nagyon jó volt a szurkolás, tényleg.
(Azért számítok rá, hogy megérted viszont az én szomorúságomat...<#wink>#wink>)
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt hittem, hogy a költözés miatt, majd csak késõbb lesz fenn.
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Gratulálok neki! Nagyon megérdemli! <#worship>#worship>
Hihetetlenül sokat tett a nõi kézilabdáért, amikor visszahozott minket a világ élvonalába a 90-es évek elején. Azon kívûl meg nem semmi beszólásai vannak, igazi jópofa szakember <#eljen>#eljen><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Utolsó kérdés mehet Nagy Lacinak is, kiegészítve azzal a piszok kérdéssel 😊, hogy a tesójának a bõkeretbe való meghívása vajon feltétele volt e a visszatérésének 😊 ( ha már Lajostól megkérdezték...)
Rúgnám mind két felet úgy picsán, hogy a fal adná neki a másikat. Ezek szerint így jó ideig nem lesz változás, mert az mindannyian tudjuk, hogy míg az MKSZ jelenleg vezetése hatalmon van addig semmi nem fog változni a válogatott háza táján. Magyarul addig folytatódik a mellébeszélés ameddig a Spanyol csapat igazán nem kezed el készülni az olimpiára, vagy kérdés mikor kell dönteni Lacinak a Spanyol válogatottságról.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Zvezda-Podravka 29-26 (11-14)
Savehof-Buducnost 24-33 (13-16)
A Buducnost nagyon közel került a továbblépéshez, gratulálok Gabiéknak a gyõzelemhez! A Zvezda végül behúzta a meccset, így három 4 pontos csapat van az ETO csoportjában. Szerencsére az ETO ljubljanai gyõzelmével kis lépéselõnyben van.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos az elsõ 10 perc után végig a spanyolok vezettek. Sok volt elöl a technikai hiba és az eladott labda. Igazából kapusteljesítmény sem volt. A több félig sérült játékos sajnos behatárolta a lehetõségeket. A spanyolok is hibáztak sokat a szünet után, de nem tudott ezekkel élni a Loki. A küzdésért, a hajtásért és a felzárkózásért jár a dícséret a csapatnak. Volt 2-3 jó teljesítmény a csapatban, de itt a BL-ben többre van szükség. Azért remélem a megszerzett tapasztalatokat hasznosítva a KEK indulás meglesz. Bár még a továbbjutás sem lehetetlen, de ahhoz már a többi eredménynek is kedvezõen kell alakulni.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Debrecennek, ma túl nagy falat volta az Itxako, végig sok hibával játszottak, de a végén szépen visszajött a loki a meccsbe.
Az oroszok végig vezetve, nagyon simán nyertek. A Viborgnak nincsenek kapusai, alig találkoznak a labdával. Mondjuk a védekezésük sem a legjobb, de tavaly ott volt Lunde aki helyrehozta a hibákat. Most nincs senki és a 2 utóbbi meccsen otthon 34, most meg 41 gólt kaptak. Egyelõre úgy fest, hogy komoly nehézségeik lesznek a továbbjutással a csoportból.
DUNAFERR FOREVER!!!
éééés:
Görbicz Anita: tíz tíz tíz tíz tíz !!!!!!! <#worship>#worship>
Olimpia Ljubljana-Békéscsaba 31-22 (13-11)
Vác-Gdynia 38-25 (18-13)
A Vácnak gratulálok a sima gyõzelemhez és a továbbjutáshoz! <#taps>#taps> A Békéscsaba kiesése elképesztõ...<#conf>#conf><#shakehead>#shakehead>
Krim Ljubljana-Gyõri Audi ETO 30-34 (14-19)
Gratulálok az ETO-nak! <#eljen>#eljen><#taps>#taps> Végig vezetve, magabiztosan hozták a meccset. Tulajdonképpen csak 5 perc hullámvölgy volt az 53-58 perc között és ez simán belefért. Ez már kezdett hasonlítani a megszokott játékhoz. Csak így tovább!
FTC-Dunaújváros 28-27 (11-15)
Gratulálok a csapatnak a helytálláshoz! <#taps>#taps><#worship>#worship> Ahogy olvasom az utolsó másodpercben kapott 7 m-essel gyõzött a Fradi. Kíváncsian várom a beszámolót a meccsrõl. Remélem lesz! <#wink>#wink>
Larvik-Valcea 34-31 (17-18)
Lipcse-Hypo 23-28 (12-15) <#wow1>#wow1>
Randers-Toulon 25-29 (12-16) <#wow1>#wow1>
Egy papírforma és két meglepõ eredmény. A Hypo gyõzelmével újra nyitottá vált a csoport. Remélem a Loki holnap sikerrel jár és akkor még bármi lehet a csoportban.
DUNAFERR FOREVER!!!