Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos Császárnak megint nemigen ment, ahogy Gál-nak sem. Iváncsik meg kimaradt a bulikból. Mocsai viszont hozta csütörtöki formáját, ahogy Lékai is.
Isthy
Mindenki képzeljen oda amit akar az üres részre? <#wink><#vigyor>

Gratulálok a fiúknak a gyõzelemhez! <#taps>
Az észt kommentátor igen érdekesen mondta pl. Mikler nevét. Szerencsére sokszor kellett mondania, mert kiválóan védett <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
😊 Tartalmas lett.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Akkor észtek, magabiztosan, legyõzve. <#eljen>

kaloz174
Inkább csak célirányosan szoktam olvasni, így annyira nem ismerem.

Milyen weboldal, normális, látom van minden fajta sport. Mennyire mérvadó?
Az nem semmi lehetett, gondolom ezért a pár pecért megérte nézni, lehet egyszer nekem is meg kellene érteni a teniszt.
Igen ezt véletlen címeztem neked. De magát a válasz melivel foglalkozó részét nem értem.
Isthy
Igen!

A nap egyik legszebb jelenete az utolsó párosban zajlott le. A Wilander, Fucsovics páros játszott Bahrami és Lendl ellen. A meccs közepén egyszer csak Lendl odaadta az ütõjét az egyik kis pöttöm labdaszedõ srácnak, aki elõször megszeppent, azután kis bátorításra beállt játszani helyette pár labdamenetre. Addig Lendl a padon pihent. A kissrác nagyon jól feltalálta magát és szépen visszaütögette a labdákat. Persze mindenki rá játszott könnyû labdákkal. A kissrác ütött is 2 nyerõ pontot, bár az ütõ majdnem akkora volt, mint õ maga. Haláli aranyos volt és talpraesett. Bár azért látszott rajta a megszeppentség, de tündéri jelenet volt ez a 2-3 perc. A legvégén kezett fogott vele Lendl és gratulált neki. Sztem ez volt a nap egyik fénypontja! <#eljen><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Már rendszeres olvasója vagyok, regisztráltam is <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Itt jártál? <#circling>

kaloz174
Mûsor és új blogok a Cunder.hu oldalán.
(Ma 7-kor ETO-Veszprém ism., úgy látom.)

ezt tudtam meg: itt lehet látni
http://otse.err.ee/etv2
Isthy
Nem véletlenül nincs benne, mert egyetlen csatorna sem adja. Ez ismét fémjelzi az MKSZ "munkáját"... <#levele><#boxer> Arra sem hivatkozhatnak, hogy az észtek nem közvetítik, mert közvetítik és a neten lehet is majd nézni. Ennyit a szövetségrõl és a sportcsatornáinkról...

DUNAFERR FOREVER!!!

hol lehet látni , melyik csatornán, a fiuk meccsét az észtekkel? egy programban sincs benne!
Isthy
Remélem azért írsz majd némi beszámolót is azoknak, akik nem látták.

Viliék viszont nem kis meglepetést okoztak <#wow1> Lehet kezd alakulni valami a csapatnál Siófokon. Eszter viszont elég ramaty helyzetben van az újabb fiaskóval.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
azoknak=azok

kaloz174
Nem én, hanem Meli fogalmazott így.

Tényleg nagyon megérdemli. Rendkívüli tudású szakember, aki sajnos ma egy nagyon igazságtalan bírálat hatására, eléggé maga alatt volt.
Remélem, azoknak, akik a legjobban tudják, mennyit is ér, hogy visszatért a Csapathoz, meg tudják arról gyõzni, hogy érdemes tovább dolgozni, még akkor is, ha úgy hozta a sors, hogy ennek jutalma pontokban eddig nem jelentkezik. <#confused>

Nekem annyira nem, bár hozzáteszem viszonylag ritkán látom, lehet pont akkor játszik remekül.
Szilárd bácsi, ahogyan te fogalmaztál, picit meg is érdemli...
Isthy
Nekem is az, bár volt pár sérülése azóta, amik nem segítették a fejlõdését.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
EB rendezés

Úgy látszik mégis szeretnének páran rendezni. Mondjuk a törökök elég érdekes, hogy miután visszaléptek a rendezéstõl, most megint jelentkeznek. Lehet "üldözési mániám" van, de nekem ez gyanús... Talán az EHF keze is benne volt a dologban, kell nekik még pénz és ha jól tudom a dolognak pénzvonzata is van feléjük.

DUNAFERR FOREVER!!!

nekem Meli egy nagy talány 😞 mikor Ivett helyére lépett fantasztikusan berobbant, azóta meg mintha az önbizalmát, lelkesedését és koncentrációját elvesztette volna, miért?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Mondjuk akkor behozták Trimmelt, aki szintén elképesztõen jó volt akkor. Ma nem merték, mert sérült volt. Bár Szikorán nem múlott, õ is hozott egy jó átlagot.

kaloz174
Lehet, elfogult vagyok, de azt hiszem, akkor sokkal motiváltabb volt a Fehérvár. Gondolj csak Melire, aki a jelek szerint nagyon meg akarta mutatni "Szilárd bácsi"-nak. <#wink>Sajnos, sikerült is neki. Igaz, utána majdnem bocsánatot kért.

Isthy
Ahogy látom, itt senki sem említi az EHF sorsolást. Sajnos azt kell mondjam, hogy nem a Vác a párharc esélyese, de hátha most sikerül nekik meglepetést szerezni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Talán ellenünk is ilyen lett volna végig, ha nem hozzuk vissza õket a meccsbe a töménytelen hibánkkal a második negyedórában. De ez már csak akadémiai okoskodás, jelentõsége nincsen. Egyébként nekünk ez az eredmény nem rossz <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mondjuk nem lenne meglepõ, ismerve az ottani állapotokat. De egyelõre máshol még nem olvasni errõl, biztos ez?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
No nézd csak, mibõl lesz a cserebogár <#eljen> Sok sikert, sok tehetséget és eredményes munkát kívánok nekik!

Remélem nincs a háttérben valami "érdek" és minden oda kerül, ahol a helye van a sportág szempontjából. Mondjuk ez a mondat elég érdekesen hangzik: "Ami pedig az akadémia pénzügyi hátterét illeti: az önkormányzat és a Dunaújvárosi Fõiskola közötti perben százmillió forintot ítélt a bíróság a DF javára, s ez az összeg jelentené a forrást az akadémia létrehozásához – a tervek szerint a fenti forrás a bázis öt éven át történõ mûködtetését fedezné."

Perben??? <#conf> Tehát elõtte pereskedtek, most meg hirtelen nagylelkû lett az önkormányzat, miután vesztettek... <#fejvakaras><#conf>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nem azért, hogy az Újvárost védjem, de ez a Fehérvár most elképesztõen gyenge volt. Egész meccsen.

Isthy
Az ÁM!!! <#vigyor><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a fiúknak a gyõzelemhez! <#taps>

Ahogy olvasom az eleje még nem volt az igazi, az utolsó 20 percben rendezték le a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mihamarabbi gyógyulást neki!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mondhatnánk a szokásos... Mondjuk az ukránok még hagyján, de... Azért az elgondolkodtató lehetne az illetékeseknek, hogy nem sikerült 3 csapatot összeszedni ellenfélnek...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sima gyõzelem, ahogy vártuk <#eljen><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Alcoa-FTC 17-34 (10-17)

Gratulálok a Fradis lányoknak a gyõzelemhez! <#taps>

Gyalázatos játékkal, iszonyatos nagy verést kapott a Fehérvár. Az elsõ negyedórában jó védekezéssel és kapusteljesítménnyel 6-7 gólos elõnyre tett szert a Fradi. Azonban ellentétben velünk, õk nem rontották el a félidõ második felét és megtartották az elõnyüket a félidõre is. A szünet után 10 perc alatt csak 1 gólt tudtak lõni a hazaiak, a Fradi tekintélyes méretûre növelte az elõnyét, végérvényesen eldöntve mindent. Megint a jó védekezés és a jó kapusteljesítmény hozta ezt a Fradinak. Az utolsó negyedórában már belefért a csereemberek játszatása és nem csökkent az elõnyük, sõt Pasinak köszönhetõen nõtt is. A Fradiból többen is nagyon jól játszottak, a Fehérvárból talán csak Triscsuk dícsérhetõ.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Vajon mi történt a Fehérvárral??
Elfogyott a pénz? Vagy mi lehet a baj? Ellenünk még extázisban játszottak, de már a Loki ellen is elég gyengék voltak, ma meg egyszerûen érthetetlen, amit csináltak.

Na ezt örömmel olvasom! Mi történ Újvárosban, kicserélõdött a banda, pál fordulat, vagy csak valaki/ki jó üzletet látnak ez mögött?
Kívánom, hogy legyenek sikeresek, és tényleg oda mennyen a pénz ahová szánják!
kaloz174

Csabsziról nagyon jó kép 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

egyébként valaki beidézte valahol a Császár Elõd ügy ítéleteinek "tartalmát", õ 1 év letöltendõ fogház büntetést kapott elsõfokon, ebbõl lett másodfokon 1 év 6 hónap 3 évre felfüggesztve.

itt nincs mit bizonygatni, hogy nem így meg nem úgy volt, egyértelmû volt minden, ahogy hallottam pont egy rendõrautó is ott volt az esetnél, õk végigmozizták a balesetet, úgy hírlik a gyalogos majd 30! méter repült az ütközést követõen.

az a baj, hogy a laikusoknak pl. Stohl esete meg Bodnár esete ugyanaz mint Pásztor esete, és ebbõl következõen aztán mindjárt jön a szemét "igazságszolgáltatás" vélemény, ha nem betûre pontosan ugyanaz az ítélet.
Pedig sok összehasonlított ügy ég és föld, a legszomorúbb akkor voltam mikor olvastam, hogy bezzeg Cozma ügynél nem volt gyorsított eljárás és már 1,5 éve ülnek(?) rajta... mindegy, nem akarok ezzel foglalkozni...

Továbbra is meggyõzõdésem, hogy Sivár nem fog letöltendõt kapni másodfokon.

Duby
Persze persze.
Én nem is errõl beszéltem.
Kellõen zsírosfejû nagyágyú esetében "szakértõk" hada bizonygatja bármilyen szinten, hogy a csíkok az úton nem is zebra volt, nem ivott, nem drogozott, 20-szal ment, és a gyalogos futott be elé 100-on világcsúcs sprintidõvel ... ...

Szép dolog a jog, "még szebb" megkerülni az egészet. Erre írtam a ganérakást, és ezt tartom is. sajnos túl sok olyan esetet tudok, amire gondolva visszajön a reggelim, kik miket úsztak meg. Nem újságból.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
nyugi!!!!

az egyik kedvencünk volt Sivár amíg itt játszott, nem csak mint játékost, de mint embert is nagyon kedveltem/kedveltem.

A tények:
DE..... egy szabályosan közlekedõ, fokozottan védett helyen áthaladó gyalogost ütött el, aki meghalt, ráadásul úgy hogy Pista a megengedettnél többel ment.
Nem tudom szerepel e leírva valamelyik cikkben, de ha nem, leírom: a gyalogos már majdnem az úttest közepén járt, plusz a zebra elõtti útszakasznál van a Viadukt, ahol jelenleg felújítás zajlik, 30-as táblával, és indokoltan, mert igencsak szét van/volt kapva a burkolat (értsd gödrök, stb.) utána jön egy kb. 100-150 méteres szakasz, majd a zebra, ez egy jól belátható útszakasz. (70-el ment a cikk szerint, bár én többet hallottam)

Azért nem egyszerû eset, mégiscsak meghalt egy ember az õ hibája miatt... nem kívánom Sivárnak a letöltendõt, mert semmi értelmét nem látom, de büntetést kell kapnia.

Én azt gondoltam felfüggesztetett fog kapni, sajnos 8 hónap lett belõle, de ez még nem jogerõs, jön majd a másodfok, meglátjuk.

Felesleges focisták, celebek eseteihez hasonlítani, már csak azért is mert ott sem tudsz minden részletet, az meg hogy a bulvár média mit írt meg, nem mérvadó, meg amúgy sem, nincs precedens rendszer.

Szurkolok Sivárnak!

kaloz174
MAGYARORSZÁG-BOSZNIA-HERCEGOVINA 26-17 (10-9) <#eljen>

kaloz174
Ma este volt egy meccs, melynek kapcsán elnézést kell kérnem a ffi válogatott tagjaitól. <#wink> Ugyanis úgy kezdtek, majd egy ideig úgy is folytatták, hogy elég bosszús voltam, és azt gondoltam, ez van, ha a bajnokság második vonalába tartozó játékosokból áll a magyar válogatott.

Aztán valami olyan nagyszerû változás következett be, legnagyobb örömömre, hogy el is szégyelltem magam, az elõzõ gondolataimért.
Most pedig hatalmas gratuláció a fiúknak! <#eljen><#taps><#eljen> Bebizonyították, hogy tudnak õk kézizni, mindenféle elõítélet ellenére.
A nagyarcú ellenfél pedig a földre zuhant, teljesen jogosan. <#nyes>

Na, és akkor ne is beszéljünk kétballábas Bodnár László focistáról, aki tavaly nyáron gázolt halálra egy embert....egészen más körülmények között...
Ez is érdekes hozzászólás nyilván belõled is valahol a düh beszél, ami valahol érthetõ is. "Sajnos" Õ a másik oldalon áll, nem hozz a tévéknek sok tíz milliót, nem írnak róla a szenny lapok, csupán dolgozik mit egyszerû ember és próbál valódi értéket teremteni, és most életében talán elõször hibázott, amibe egy ember belehalt, hogy mennyire kell büntetni na ez nem egyszerû...

Egyébként kíváncsian várom például a Sthol ítéletét, mint visszaesõ, mit fog kapni, ami tény ott nincs elhunyt, de van más, de kíváncsi leszek a MAL ügyre is ott is vannak elhunytak...
Ez kegyetlenül nehéz, hibázott az biztos, elhunyt egy ember ezen nincs mit szépíteni. Hogy sok vagy kevés, én személy szerint kicsit sokkalom, de ahogy írtad is ott a másik oldal...