Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Végeredmény:

Zvezda-Krim 28-32

A szünet után feljavult a Zvezda, a Krim pedig visszaesett, így a végére tisztes különbségû lett az oroszok veresége.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egy meglepõ félidei eredmény a BL-bõl:

Zvezda-Krim 7-19 <#wow1>

Grubisics fantasztikusan véd, de a Zvezda támadójátéka gyalázatos. Ezek után már nem csodákozom, hogy hét közben a Zvezda otthon 29-40-re kikapott bajnokin a Dinamo Volgogradtól.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem nagyon tetszik amit védekezésben nyújt, kiváló cseréje Bokinak, sztem nagy nyereség nekünk. Örömmel hallom, hogy már elöl is vitézkedik, még ha csak lerohanásból is. Jó lenne, ha Szilárd szép lassan elöl is adna neki több lehetõséget, fõleg a gyengébb csapatok ellen. Vagy a már eldõlt meccseken. Kellene, hogy elöl is szerezzen rutint és tapasztalatot. Meg persze sikerélményeket is <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bizony szép volt! <#worship>

Elnézve a statisztikát, még inkább az. A meccsen 10 perccel többet voltunk kevesebben mint az érdiek, ennek ellenére simán nyertünk. Ilyen hátrány ellenére is kevés gólt kaptunk, ami a védekezés dícsérete. Gondolom a nyitott most is mûködött. Ami pedig külön örömteli, hogy a gólokon 10 játékos osztozott, tehát szinte mindenki hozzá tudott tenni. Újabb bíztató elem, hogy úgy tûnt, most nem volt komolyabb hullámvölgy a csapat játékában.
Gondolom a legvégén Boki kínai gólja igencsak tetszett <#wink>

Vajon Mse kinn volt a veszprémi meccsen? Mert talán éppen beleférhetett neki a férfi rangadó elõtt. Jó lenne tõle néhány szó arról az öszecsapásról is.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Egyébként én még Velky Vikit feltétlenül kiemeltem volna, mivel nem csak jól védekezett, hanem még indulás gólokat is lõtt, nagyon jó idõszakban.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Szép is volt, bizony! <#eljen><#taps>
Nem mondom, hogy hiba nélkül játszottunk, mert elég sok ziccer maradt ki, voltak technikai hibák is, de végig érzõdött egyértelmûen, hogy melyik is nagyobb tudású, jobb csapat, annak ellenére, hogy Takács Dusit a második félidõ elején pirossal kiszórták Kékesék. (Legalább játszhatott Sári Barbi, akinek egyébként is szülinapja volt.<#wink>)
Látszott, hogy a csajok nagyon komolyan felkészültek erre a meccsre, ami nem meglepõ, a 4 vereség után.
(Most néztem, a meccs stat. szerint szinte minden kezdõjátékosunk kiemelt. Meg is érdemlik.)
Grat. a csapatnak, most újra önmaguk voltak!

Isthy
Váci NKSE-Alcoa FKC 34-30 (17-15)
Siófok-Újbuda 30-26 (14-12)
Veszprém-Szekszárd 35-26 (20-13)

Tulajdonképpen papírforma eredmények születtek. Az Alcoa Tillinger korai sérülése ellenére jól helytállt Vácott.

Itxako-Hypo 23-21 (11-7)

A spanyolok ezzel nagy lépést tettek a csoportelsõség felé.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pick Szeged-MKB Vszprém 35-36 (20-19)

Gratulálok mindkét csapatnak! <#taps>

Egy nagyon kiváló hangulatú, jó iramú mérkõzésen nyert végül a Veszprém. A Pick nagyon szépen helytállt, a legvégéig egyenrangú ellenfelek voltak és még a pontszerzésre is volt esélyük. Tény, hogy az MKB-ból 3 meghatározó játékos hiányzott (Perics, Eklemovics, Sulics), de a fiatal szegedi csapat így is dícséretet érdemel. A közönségnek is jár a gratuláció, kiváló hangulatot teremtettek a csarnokban. <#worship>

Léderer viszont borzalmas volt, ezzel az állandó erõlködõ kiabálásával. Szinte teljesen le kellett venni hangot, mert nagyon irritáló volt. A bírók folyamatos ajnározása volt a korona a mai "produktumán"...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Érdi VSE-Dunaújvárosi REK 22-28 (9-15)

Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez! <#taps>

A meccs legelején vezetett csak az Érd, azután átvettük a vezetést és a szünetig fokozatosan elhúztunk. A szünet után tovább növeltük az elõnyt (45. perc: 13-22). A záró negyedórában kicsit zárkóztak a hazaiak, de a gyõzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. Végül az általam vártnál sokkal biztosabban, szinte végig uralva a meccset nyert a csapat.

Szép volt lányok és nagyasszonyok! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A média pedig lubickolva élvezkedik...<#levele>

Ahogy mondod, már ezerszer kiveséztük és sajnos azt gondolom lesz is még bõven alkalmunk rá...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A hétvégi menü:

2010.11.06.
Váci NKSE-Alcoa FKC
NB I. nõi, Cunder.hu 17:50

Pick Szeged-MKB Veszprém
NB I. férfi, Sportklub 19:00

2010.11.07.
HC Podravka-Gyõri Audi ETO KC
BL nõi, Viasat3 14:25

DVSC-HC Leipzig
BL nõi, Viasat3 16:15

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
A srácok elõtt két út állt. Keményen összezárnak Nagy mögött, vagy a háttérben csöndben maradnak, esetleg elfogadnak valami kis emelést a szövetségtõl. Nyilván ezek azért ismerik a betyárbecsületet, és odaálltak Laci mellé. Az tény, hogy ahhoz képest ahol jelenleg vagyunk mindkét válogatott, de fõleg ahova elérhetnénk, ahhoz képest válogatottjaink munkakörülménye nagy rakás gané. Ami az MKSZ-nek hosszú évek óta tökéletesen megfelel. De ezt már ezerszer kifejtettük.

Én nem ismerem Nagy személyiségét, a csapattagok igen. Naivan bizakodó álmodozóként elképzelhetõ, hogy Laci tényleg komolyan gondolja, hogy kiharcolja a válogatottaknak azokat a körülményeket, amik elengedhetetlenül szükségesek a továbbfejlõdéshez, de legalább amit megérdemelnének a helyükhöz képest. De a negatív forgatókönyv is megtörténhet, hogy esze ágában nincs többé magyar címeres mezben pályára lépni, így kavart egy még "Nagy"-obb (ééérted <#wink>) galibát, amibe sikeresen belerántotta a fiúkat is. A csihipuhi nagyban folyik mindenki-mindenki ellen, mialatt õ angolosan lelép a hátsó ajtón (mint Terence Hill szokott az általa kirobbantott bunyó közben négykézláb kimászni a sûrûjébõl), és irány hispánia.

Mindenesetre a teleregény határozottan új irányt vett. Meglátjuk mi lesz.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Megértem, hogy nem vagy az. Sokan vagyunk így ezzel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezen beírásod utolsó emotikonját én is akartam használni a #46557-es hozzászólásomban. Kár, hogy nem tettem, most kifejezõen mutatnák a véleményünket és nem is túl messze egymástól.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Úgy látom azért te is tudod, hogy mirõl fog szólni <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az az igazán szomorú, hogy ennek a fõállás dolognak alapnak kellene lennie a válogatottnál. Ez a fölmerülhessen a dolog az MKSZ-nél az EB szereplés hatására egyenesen szégyenletes és egyben minõsítõ is az MKSZ-re nézve.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kérdezni lehet bátran, azután meg figyelni a PR színjátékot...

DUNAFERR FOREVER!!!

az a baj, hogy Szántó Dávid lesz a kérdezõ, õ túl kedves ahhoz hogy rákérdezzen kínosabb témákra és ha meg is kérdezi, hagyja majd hogy mellébeszéljen 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Mátéfi: jövõre fõállásban

Szerintem meg ebbõl a szempontól nem fontos a majdani elért eredmény, mert a szövetséget ez a kérdés már régen marhára nem érdekli, majd megint találnak egy verebet és minden folytatódik<#violent><#boxer>
Na most miért vagy ilyen, végre van lehetõség kérdezni! Fog õ válaszolni, csak nem arra amit kérdeztek tõle, vagy majd számára tetszõ kérdésekre, illetve melyeket elõtte a szerkesztõség más címen beküld...
Te azt elbírtad olvasni, én megláttam a terjedelmét, meg az apró betûket és inkább neki se fogtam.
De ez a beírásod ez qurva jó, ettõl kaptam röhögõgörcsöt, már vagy 5 perce írni is alig birok.<#mf1><#mf1>
kaloz174
Ez erõsen, de nem meglepõen árnyalja a képet.
Várom a fejleményeket. Túlzottan optimista nem vagyok.

ezt olvassátok el:
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/kiall-a-valogatott-keret-nagy-laszlo-mellett-2051429/
Sinka a TS vendége lesz, ami nem világos kérdezzétek bátran 😊))

Kérdezz Sinkától Sport7 (hátha válaszol is 😊)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Duby
Beszartam Sinka levelén! <#nezze><#nevetes1><#mf1>
Állandóan a Truman show jut eszembe, mikor egy-egy párbeszédnél a beépített szereplõ elkezdi csípõbõl nyomni a reklámszöveget, majd folytatja tovább a beszélgetést. Ez a fasz lenyom vagy 15 (fizetett) hirdetést a terelés közben. <#vigyor2><#wink>
Hihetetlen. <#levele><#gunyos1>

de ott voltam, csak utána szokásosan elmentünk a Malomba.

Felejthetõ meccs volt, kezdeném azzal hogy a múltkor úgy lehúztam Kittit, most megdicsérem, belekapott jó néhány labdába!
Fejben nem voltak a veszprémiek, egyedül Jenõfi Kati lõdözgetett, de amúgy botrányosan játszottak, nem lepõdnék meg ha a háttérben más is lenne, mint hogy mindenki gyenge napot fogott ki... ezen meccs tükrében már nem meglepõ a siófok elleni sem.
Fehérvárnál Tilinger volt elemében ismét.
Meli megint 😞(( Le is hozta az edzõ...
többit majd késõbb, most alvás 😄

kaloz174
Lehet, hogy Mse nem jutott el a mai veszprémi meccsre?
Kár. Jó lett volna olvasni róla.

kaloz174
Az ETO nagyon lazára vette a végét. Ha még kicsit hajtanak, 10 felett lett volna a különbség.

A Fradi-Lokin nem egészen értettem a Loki visszaesését a második félidõre. Igaz, sok a hiányzó. (Mi alapból kevesebben vagyunk.) Támadásban egyszerûen tanácstalanná váltak, miközben az elsõ félidõben magabiztosan lõtték a gólokat.

Grat. a gyõzteseknek.

Isthy
Békéscsaba - Gyõri Audi ETO KC 22-28 (8-16)

Simán behúzta a meccset az ETO, a vége felé már a cserék játszatása is belefért.

FTC- DVSC 28-27 (14-17)

Két ellentétes félidõ után a végén a Fradi örülhetett. Az elsõ félidõben a Loki irányította a meccset, a Fradit Tomori tartotta életben. A szünet után az elsõ negyedórában fordította Fradi, majd növelte elõnyét 6 gólosra. Azután a végjátékban majdnem sikerült ezt eladniuk. A DVSC dícséretesen hajtott a végjátékban, majdnem sikerült nekik a pontszerzés.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"A Magyar Kézilabda Szövetség tájékoztatása szerint Horvátországgal közösen pályázunk a 2014-es nõi Európa-bajnokság megrendezésére. A kandidálás azután vált aktuálissá, miután nem magyar-horvát közös pályázat nyerte el a 2014-es férfi Európa-bajnokság rendezési jogát. Az MKSZ ezután egybõl jelezte, hogy szívesen lenne házigazdája a nõi kontinensviadalnak, az viszont csak most realizálódott, hogy ismét déli szomszédunkkal együtt kandidálunk."

Huhhh... Vettem egy nagy levegõt... Azért ez már nem akármi... A legszívesebben köpnék egyet... De moderálom magam és inkább...<#kuss>

DUNAFERR FOREVER!!!

Nekem az nem kellene, szerintem a jó réteshez fele ennyi is elég.
Isthy
Én már ezt el sem olvastam, annyira nem érdekel...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A 28 fõs EB keret

Ahogy hallom Sopi nem vállalja a könyöke miatt, Szani meg sztem sajnos nem lesz még megfelelõ állapotban. Elég "karcsúak" leszünk balátlövõ poszton. Persze van még más poszt is, ahol nem lehetünk túl nyugodtak.

A dánok 28-as EB keretében a kapuban nevezve lett Rantala. Nem semmi... Nem nagyon van megfelelõ új kapusuk és Mortensen sem éppen fiatal már, így érthetõ a reaktiválás. Fõleg, hogy tavaly igen jól védett a BL-ben végig.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Az MKSZ közleménye Nagy Laci levelére.
Véleményem már nincs. Nem is érdekel igazán a téma. Csak így teljes a kör.

Duby
Nagy Laci pályafutása befejeztével nyithatna egy cukrászdát. A rétese világhírû lenne.

Isthy
Reméltem is <#ejnye1><#vigyor>

Nyilvánvaló, hogy az MKSZ-nek is van sara rendesen több mindenben a sportággal kapcsolatban. De ugye a véleményemet ismeritek róluk, nem ragozom.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mind a kijelentõ mind a kérdõ mondatoddal maximálisan egyetértek <#eljen>

Azért hihetetlen, hogy mennyi felelõtlen és igénytelen játékos játszik a magyar férfi kéziválogatottban <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sem az idõt, sem a figyelmet nem érdemli meg, hogy vele foglalkozzunk.
Csak azt nem értem, ha ennyire sanyarú a válogatott helyzete, akkor a többiek miért vállalják vajon...?
De ez is csak költõi kérdés volt.
Befejeztem.

Természetesen ezzel nem Nagy lacit akarom védeni, vele szemben véleményem nem változott, ezt az egészet, már régen megtehette volna.
Nagy laci, vége?!

Amennyiben igazak ezek a dolgok amik olvashatóak, akkor ez nonszensz. A díjazás egyszerûen nevetséges, az pedig, hogy ne õ kapja a pénzt sérülés esetén, hát erre nem tudok mit írni.
Ezek alapján még azon is csodálkozom, hogy ilyen szintû válogatottunk van....
Sinka úr, pedig elvileg komoly dolgokat ígért neki, ez a Sinka tényleg ennyire hülye vagy csak jó színjáték, mert azzal már tele van a padlás, és ki tudja mi lesz mikor Nagy befejezi, mikor azt sem tudni mi lesz mondjuk három hónap múlva.<#violent><#boxer><#violent>
Isthy
A holnapi vizuális menü:

2010.11.03. 17:50 Cunder.hu
Békéscsaba - Gyõri Audi ETO KC
Nõi NB I. 9. forduló

2010.11.03. 18:30 Sportklub
FTC- DVSC
Nõi NB I. 9. forduló

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Elolvastam, nagyon szép írás. <#eljen>

R.I.P. Kulcsi! <#sir>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csatlakozom a reményeidhez, hogy a Csaba elleni meccs átkerül máskorra valahogyan. Mert ha nem, akkor nem fogják bírni a jelenlegi kerettel az 1 hét alatt 3 meccs tempót. Így elveszhet az is ami a normális menetrendben meglehetne.
Azért eléggé jellemzõ az, hogy a szurkolók mennyire nem képesek felfogni, hogy ez a csapat már nem a régi lehetõségekkel rendelkezik és inkorrekt elvárásokat támasztanak velük szemben. Azután ha nem felelnek meg az õ valóságtól elrugaszkodott vágyálmaiknak, akkor ócsárolják õket. Az elkényeztett "népség" Újvárosban az utóbbi 2 évben bizonyította, hogy mennyit is ér valójában. Láthatjuk a meccseken és a megnyilvánulásaikban...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Emlékezünk ma. Mindenkire, akik már sajnos csak a szívünkben élnek.

Ehhez kapcsolódóan ajánlom nektek egy szurkolótársunk írását, amely a
[url=http://www.cunder.hu/hu/blogok/gyori-eto-szurkoloi-blog/blog/archive/2010/october/article/kulcsi/?tx_ttnewsCunder.hu[/url] oldalán jelent meg, na és Kulcsiról szól. R.I.P. Kulcsi!

28-28 a bosnyák-macedón meccs!
kaloz174
Na és a profi beszámoló

kaloz174
A meccsrõl, pár szóban:
Bár a Vác elõrébb tart csapatépítésben, na és NA szintén nagy zsugás, azért hazai pályán, az eddig mutatott játék alapján reális esélyt láttam arra, hogy sikerül nyerni ellenük.
Sajnos, azonban ez tegnap este nem jött össze.

Hogy miért is alakult így, annak több oka van, véleményem szerint. Annak ellenére, hogy az elsõ perceket jól kezdtük, a Csapat elég tompa volt. Szerintem fáradtak a csajok, különösen érezhetõ volt ez Boki teljesítményén.
Az eddig erõs csapatok ellen játszott meccsek alapján mondhatom: a Vác védekezése van a legjobban felépítve.
A bírók tevékenysége számunkra nagyon nem volt kedvezõ. (Több, semlegesnek mondható vélemény szerint is inkább minket sújtottak ítéleteikkel.)

Ott tartunk, hogy bár szakmailag nagyon sokat lépett elõre a Csapat, mivel az ellenfelek is sokat erõsödtek, ez nem hozta meg számunkra a kívánt pontokat.

Mondhatni: még mindig építkezni kell, dolgozni tovább. De most valahol azt is érzem, hogy frissíteni kellene a csapatot. Talán éppen kicsit több pihenést adva a csajoknak. Vagy legalábbis a kezdõ sornak. Még akkor is, ha ez látszólagos ellentmondás.

Nagyon sajnálom, hogy a sok elvégzett és minõségi munka ellenére most mégis úgy tûnik, nincs eredmény. Csak azt tudom mondani, hogy messzi még a bajnokság vége, tehát az eddig szerzett tapasztalatokat felhasználva menni kell elõre.
Nem tudom, lehetséges lenne ez, de én a csabai meccset, tekintve, hogy a Csaba kiesett a nk. kupából, másik idõpontra kérném. Félek,erre vagy nincs lehetõség, vagy nem fog megtörténni.
Így csak remélni lehet a legjobbakat, aztán majd meglátjuk, mi is lesz belõle.

Kitartást kívánok úgy a Csapatnak, mint a Mesternek is.

kaloz174
Lehetett.😊 Köszi!

kaloz174
Na, ezt nem hallottam, mivel hang nélkül néztem.😊
Grat. a fiataloknak. A magam részérõl örültem, hogy lehetõséget kaptak.

érdekes lenne Harsányi jobbátlövõben való szerepeltetése, mivel Mocsai mellett amúgy is üres ez a poszt. Gulyással párban jól meghülyithetnék az ellenfelek baloldali védelmét!