Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Messzi van, ráadásul most közvetítés sem lesz.
A pihenõ is kevés volt. Még ma sem értem, miért kellett ezt bevállalni.
De nagyon szorítok a csajoknak.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
de remélem rendezték a soraikat, mert ahogy hallottam volt egy kisebb megingás a csapaton belül, így úgy amúgy...
meglátjuk a továbbiakban hogy megy kell e komolyabb szankció 😉
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon sajnálom Pumit... <#shakehead>#shakehead> Mihamarabbi teljes gyógyulást kívánok!
DUNAFERR FOREVER!!!
A veszprémi meccsrõl nem írsz nekünk? Vagy nem voltál ott?
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem kellene a fizikai adottságokat, a technikai felkészültséget összetéveszteni a jáétékintelligenciával!
Itt nem voltak buták? Hogy van ez?
Alapból kevesen vannak, ráadásul most tele vannak sérültekkel. Bravúr hogy egyáltalán ilyen szoros meccseket tudnak játszani.
szerintem lezárhatjuk, úgyis érted mit írtam 😄
LOL

örülök, hogy végre kijavítottad magad 😊
Csak emberek vagyunk mi is, õk is.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A kézilabda rettenetesen felgyorsult játék, veletek ellentétben én láttam még élõben nagypályás kézilabdát, s a kispályásnak a kezdeteit is. Az más sebességen zajlott. Aki ma nemképes megfelelõ gyorsan jól kezelni a labdát, megfelelõ idõben és pontosan passzolni és lõni, annak lehetnek bármilyen fizikai/technikai adottságai is, nem fog érvényesülni. Számos példa van erre csak az utóbbi évtized sikertelen áltehetségeibõl. Az meg, hogy gyorsan felismerem-e, hogy mit kér az adott helyzet, az biza intelligencia kérdése és aki nem képes rá, az bizony unintelligens. Magyarul buta! S aki ezt nem veszi észre és a pártjára áll, úgyszintén! Sorry...
Tanulás, alázat, türelem! A csapat részérõl, és a közvélemény részérõl is!
A lényeg, hogy jövõre ugyanitt! És utána, és utána ...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
(persze lehet te mást értesz intelligencia alatt mint én...)
Audi ETO
Buducnost T-Mobile
HK Larvik
Oltchim Valcea
(Talán még a Dinamo Volgogradot lehetne ide sorolni, de õk idegenben nem elég acélosak. Bár most a Valcea sem, de úgy gondolom õk be fognak jutni.)
Januártól persze még sok minden változhat, jöhetnek sérülések, formahanyatlások és akkor borulnak a jelenlegi erõviszonyok. Most sztem a fenti négy csapat az esélyes.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként meg teheted a mércét ahová akarod, csak figyelni kell a realitásokra. Mert azok néha nem felelnek meg az általad elgondoltaknak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Randers-Larvik 20-38 (13-20)
Toulon-Valcea 22-26 (13-13)
Savehof-Volgograd 30-35 (17-16)
Buducnost-Viborg 32-24 (16-17)
A Larvik és a Buducnost már továbbjutott.
Gratulálok Gabiéknak a gyõzelemhez és a továbbjutáshoz! <#taps>#taps>
Az elsõ félidõben a védekezésük gyenge volt, így a Viborg egyenrangú ellenfél volt. A szünet után 20 perc alatt mindössze 5 gólt kaptak, összerakták a védekezést. Elöl pedig hozták a kreatív játékukat és el is döntötték a meccset. A Viborg pedig - mint BL címvédõ - ezzel elköszönt a BL-tõl, marad nekik a KEK szereplés.
DUNAFERR FOREVER!!!
Már azt is dicsérni kell, ami kutya kötelességük, hiszen ebbõl élnek, vagy nem? Háát elég alacsonyra teszed a mércét, pláne, hogy ez a lipcsei csapat kellemetlen stílusú ellenfél, de egyébkén egy niemand a komolyabb csapatokhoz viszonyitva.
Sajnos a Loki a fontos pillanatokban rendre többször is hibázott. Rengeteg volt az eladott labda, a technikai hiba. Küzdöttek, hajtottak a lányok ezért dícséret illeti õket. A BL-t még tanulni kell, ráadásul a sérülések miatt nem tudott komplett csapattal játszani a Loki szinte egyik meccsen sem. Ezzel a BL továbbjutás elúszott és sajnos a KEK-re is nagyon kevés esély maradt. Tapasztalatszerzésre jók az idei csoportmeccsek, jövõre lehet ezt kamatoztatni.
DUNAFERR FOREVER!!!
A második félidõben nagyot küzdöttek, ezért elismerés nekik, de ez csak az 1 gólos vereséghez volt elég.
Az általam a legszebbnek vélt gólja sajnos, azonban már csak az én fejemben, na meg a vendégszektorban ülõk fejében, létezhet majd csak, mivel onnan lehetett látni tökéletesen azt a szinte valószínûtlen helyzetbõl lõtt találatát, amin én azóta is ámulok. (kb. bal2-bõl) Örülök, hogy láthattam. Számomra ez volt a hab a tortán - ezen a meccsen. Már ezért érdemes volt elmenni, utazni hét határon át, valamint lemondani minden más programot.
(A kamera a másik oldalon volt, egyébként ilyenkor jut eszembe, hogy mit is érhet a meccsek visszanézésekor, ha csak 1 kamera veszi a meccset!? pl. Detti szabálytalansága nyomán megítélt büntetõ!)
Gratulálok az ETO-nak a sima gyõzelemhez! <#taps>#taps>
Az elsõ félidõ közepétõl elhúzott az ETO és nagyon simán nyerte a meccset. Görbe, Vérten Orsi és Lunde kiválóan játszott.<#worship>#worship> Remélem Orsival semmi komolyabb nem történt.
DUNAFERR FOREVER!!!