Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TT esetében Eszti egyeztetett vele és így döntöttek, hogy pihenjen. Napi sorozatterhelésre minden bizonnyal alkalmatlan a karja vagy lehet egy komoly sérülést kockáztatna az EB szerepléssel. Én nem török pálcát felette, így egyeztek meg.
Akinek felfokozott várakozásai vannak, arra azt tudom mondani, hogy az õ baja...
DUNAFERR FOREVER!!!
Gyõri Audi ETO KC – RK Krim (szlovén)
Nõi Bajnokok Ligája, D-csoport, 6. forduló - Gyõr
2010.11.20. 17:15 Viasat3
Itxako Reyno De Navarra (spanyol) – DVSC-Korvex
Nõi Bajnokok Ligája, B-csoport, 6. forduló - Estella-Navarra
2010.11.20. 19:00 Viasat3
RK Banja Luka (bosnyák) - Tatabánya Carbonex KC
Férfi EHF Kupa, 3. forduló, 1. meccs - Banja Luka
2010.11.20. 20:15
IK Sävehof (svéd) – MKB Veszprém KC
Férfi Bajnokok Ligája, B-csoport, 5. forduló - Göteborg
2010.11.21. 15:15 Viasat3
FTC-Jógazdabank - Banovsky HK Gabor (szlovák)
Nõi KEK, 3. forduló visszavágó - Budapest
2010.11.21. 17:00
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagy lutrinak tûnik Zácsikra hagyatkozni. TT pedig nekem fura. Éppen most néztem meg a tegnapi meccs ismétlését, na egyáltalán nem tûnt sérültnek. Még be sem volt kötve a karja.
Most jobb ötletnek tûnik Sopronyit vinni, mint Ibit. Legalábbis a Veszprém elleni meccs alapján azt gondolom, Ibinek még mindig idõ kell. Nekem olyan szétszórtnak tûnt.
Nem lesz egyszerû ezzel a kerettel a most is felfokozott várakozásoknak megfelelni, pedig nagyon kellene az most.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Zácsik vizsgálati eredményétõl sok függ. De sajnos mivel szinte semmi meccsrutinja sem lesz, így nagy lutri az esetleges szerepeltetése. Lehet jobb lenne nem erõltetni, nem egyszerûek az ilyen vállsérülések. Mondjuk átlövõben elég karcsúak leszünk, de sajnos most ez van.
DUNAFERR FOREVER!!!
Volt, hogy 4 góllal vezettek, utána feljött a Medvedi, az utolsó 10 perce szoros volt 1-2 gól volt az elõny majdnem egyenlítettek az Oroszok, a végén a kapufa ellenünk volt, és velünk is(kellett hozzá a kapus), ebben a sorrendben.
Jár tehát a gratuláció a gyõzelemhez, mert azért ez bravúr, csak így tovább, lehet valami ebbõl a Szegedbõl.<#taps>#taps>
Azért ennyi sérülttel - és ahogy olvasom az elején Bognár is megsérült - ez szép teljesítmény. A Váctól több volt várható a foghíjas DVSC ellen. A többi valóban sima papírforma.
DUNAFERR FOREVER!!!
Csehovszki Medvedi-Pick Szeged 25-26 (12-10) <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Gratulálok a Picknek ehhez a hatalmas bravúrhoz! <#taps>#taps> Nem kis teljesítmény, bravo! <#worship>#worship> Kár, hogy nem láttam... és nem is fogom, mert ugye a Viasat3 nem ismétel...
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DVSC-KORVEX-SYMA-VÁC 30-27 (13-15)
GYÕRI AUDI ETO-SIÓFOK 36-20 (19-9)
FTC-JÓGAZDABANK-ÚJBUDA 44-17 (23-12)
Nincs meglepetés, a Siófoktól kicsit többet vártam.
Való igaz ez most jót is tehet neki, elég szomorú, hogy idáig el kell jutni, hogy valami történjen...
"egyébként valaki tudja ki az állítólagos "terrorizáló" név szerint?
az sem ártana ha nyilvánosságra kerülne..."
Bár szerintem költõi kérdés volt, nálunk ilyet??????, neki jogai vannak...
Az ETO, Görbe nélkül, biztosan vezet a Siófok ellen.
a lényeg, hogy most nem érdemelte meg a TV (mûsor) a használt jelzõt, ennyi.
egyébként valaki tudja ki az állítólagos "terrorizáló" név szerint?
az sem ártana ha nyilvánosságra kerülne...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
"Kiválasztó elõtt
Kézilabdás kiválasztót rendez együttesünk a Dunaújvárosi Sportcsarnokban, december második napján, melyre az 1996 elõtt született gyerekek jelentkezését várják a szervezõk.
A Dunaújvárosi Nõi Kézilabda csapat kiválasztót rendez 2010. december 2-án csütörtökön 15.00 órától Dunaújvárosban a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.
Ha 1996-ban születtél és szeretnél majd abban a csapatban játszani, amelyben Én is szép sikereket értem el és jelenleg Ferling Bernadett és Gáspár Gabriella is a tagjai, akkor küld vissza a jelentkezési lapot az e-mail címünkre és gyere el a kiválasztónkra.
Légy szíves hozz magaddal edzésszerelést, pólót, nadrágot, cipõt és labdát is.
Szülõi kísérettel gyere, mert utána tartunk egy rövid tájékoztatót kézilabda utánpótlás csapatunkkal kapcsolatban.
Sok szeretettel vár a Dunaújvárosi Nõi Kézilabda KSE.
Megjelenésedre számítunk!
Üdvözlettel: Sáriné Kocsis Erzsébet sk. Ügyvezetõ."
Azt gondolom sokunk számára felejthetetlen az a futása a Hypo elleni 7-es után <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
A meglepõdésem oka az idézett mondás, amit - bár lényegét érteni vélem - sosem tudtam precízen, mire is utal, honnan is ered. Így utánanéztem. Elég nehezen találtam rá, de megosztom veletek, ha valakit érdekel, na és ha valaki szintén hasonlóan tudatlan lenne, mint én.
"Hátrább az agarakkal
A szemtelen, tolakodó ember elõbbre akar jutni másoknál, ezért nem árt a fenti szólással figyelmeztetni. Hogy miért éppen az agarakkal?
Régebb a nemesi udvarházaknál valóságos versengés volt, hogy kinek vannak szebb és gyorslábúbb agarai. Agarász társaságok alakultak, versenyeket tartottak, a nyertesek pedig hencegtek is az agarakkal. Innen születik meg a mondás: ne hencegj, vagyis hátrább az agaraiddal!"
forrás
Ha valaki nem látta, és érdekli.
Kézilabdával(?!) csak ilyenkor és ezért foglalkozik, gondolom, ez az egyik legnagyobb gagyi csatorna. Amíg vér nem folyik, nem érdekes a téma. <#levele>#levele>
DUNAFERR FOREVER!!!
Csak komolyan vettem a drukkertársakat. <#vigyor2>#vigyor2><#kacsint>#kacsint> Így kell ezt, nem?<#nyes>#nyes>
Mint olvasható, ezzel nem is 1, hanem 1,5 hét pihenést vívtak ki maguknak. <#wink>#wink>
Nagyon elkelne egy átlövõ, ez nem kétséges. Persze több is, de az álmodozást inkább máskorra hagynám. <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mondjuk a másodiknak nagyságrendekkel nagyobb a valószínûsége.
DUNAFERR FOREVER!!!
Van az általunk annyira nem kedvelt portálon Kicsivel egy interjú.
Kicsi egy diplomata, mindig is tudtam. Ahogy megválaszolja a kérdéseket, senkit meg nem bántva, miközben megmondja az igazat, az nem semmi. Nem akármilyen generáció volt az, fejben sem. <#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
viszont érdekesek a hozzászólások <#confused>#confused><#ejnye1>#ejnye1>
DUNAFERR FOREVER!!!
Dinamo Volgográd-Buducsnoszt Podgorica 27-32 (14-15)
Lipcse-Itxako 27-31 (16-20)
Viborg-Sävehof 37-33 (23-16)
Valcea-Randers 28-22 (12-9)
Így a Valcea is továbbjutott a csoportjából, mint ahogy az Itxako is. Gabiék adtak egy nagyon halovány esélyt a Viborgnak, de sztem a Dinamo fog továbblépni. A Hypo pedig otthon fogadja a Lipcsét a továbbjutásért. Azért elképesztõ mákja volt a Hyponak ezzel a csoporttal, máshonnan esélyük sem lenne továbblépni.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Bizony "érdekes" ez a Dinamo "sátortetõs csarnok"...
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem semmi egyébként, mert egy sátorban rendezik a meccset, gyakorlatilag. Azért ülnek a nézõk nagykabátban.
Az ETO határozottan könnyed játékkal hozta a kötelezõt, (az állítólag statikusan, és lassan játszó Oroszok ellen, a meccs legjobbját inkább no komment, és ezért még fizetnek is...)csak így tovább a folytatásban is!
A Debrecent is dicséret illeti szerintem a helytállásért, és az akaratért az egész bl során. Nekik ez jó gyakorlás volt, és tapasztalat szerzés. Egy jó eredmény a bajnokság végén, kevesebb sérüléssel reméljük jövõre jobban sikerül, ja és persze szerencsés sorsolással.
Természetesen a másik két csapatot is dicséret illeti, illetve a Dunaferrt is!
Gratulálok a lányoknak és nagyasszonyoknak! <#taps>#taps>
Szerencsére kibírták az 1 hét alatt 3 meccses terhelést és szépen zárták az idényt. Jöhet a foci és nagyon megérdemelt kis pihenés. <#eljen>#eljen>
Az ETO nagyon simán behúzta a meccset, a meggyengült Zvezda nem tudott komolyabb ellenállást kifejteni. Gratulálok nekik a 8-ba jutáshoz! <#taps>#taps> A Loki meccsbõl nem sokat láttam, így nem tudok érdemben írni róla. Azt viszont remélem, hogy a Hypo nem fog a 8-ba jutni.
A Vác kettõs gyõzelemmel, szépen búcsúztatta az Eldát, gratulálok nekik is! <#eljen>#eljen>
Ahogy látom a Fradi sem izzadt meg a KEK-ben, formalitás lesz a visszavágó, sima továbbjutás várható.
DUNAFERR FOREVER!!!
Pedig én csak egyet láthattam. Igaz, nekem az volt a legfontosabb, ráadásul nem kellett csalódnom.
A 3. tétmeccs már nem hozhatott olyan koncentrált játékot, így voltak kisebb hullámvölgyek a játékban, de ezek most sokkal kisebbek voltak, mint pl. a Fehérvár ellen. Mindig sikerült megújulni, a Veszprém inkább szerencsével tudott felzárkózni idõszakonként. (Ibi ugyan lõtt pár gólt, de egyébként hozta formáját, szerencsére.)
Meg is lett az eredménye, biztosan sikerült behúzni a 2 pontot. <#eljen>#eljen> Jöhet a megérdemelt 1 hét teljes pihenõ! <#wink>#wink>
A játékot most is a mi csapatunk játszotta. Ráadásul eredményesen!
A többi meccsrõl, ennek következtében, nem tudok semmit, sajnálattal olvastam a Loki vereségét. Az ETO pedig megtette, amit kötelezõen meg kellett tennie. Irány a BL-gyõzelem?
Ma pedig, fura módon, kézimentes nap van a TV-ben. (Viszont már kezdõdik a síszezon.😊)
ps: találtam valamit: Kézilabda ünnep
Történész hajlamúaknak nem kis érdekesség, úgy hiszem. <#circling>#circling>