Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
off: Elkövettem az a hibát, hogy megnéztem a 2000-es válogatott egy összefoglalójának (egy cirill betûs oldalon találtam) videóját...
Talán most nem kellett volna.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Ezt mibõl gondolod? Szerintem nagyon is érdekli.

A nagyobb gond az, hogy kétséges lett Görbe utazása. Ha nem tud menni, amire most jó esély van, sajnos, legalábbis abból következtetve, amit errõl eddig tudni lehet, akkor már tényleg érdekes lesz, az esélyeket illetõen ez az EB.
Az olimpiai eszme lesz számunkra a vezérelv, max. egyes, eddig kiegészítõ ember számára ad majd a torna jó lehetõséget a bizonyításra.

Szerintem a szponzort az eredmény ebben az estben baromira nem érdeki. Én a mai meccsbõl láttam bõ 50 percet, de azt leszámítva, hogy nyertek én inkább nem kommentálom a mai teljesítményt.
Van még egy kis idõ lehet készülni, gyakorolni, bár ebbõl a mai meccsbõl nem lehet esélyeket leszûrni én nem várok nagy eredményt.
kaloz174
Sajnos, nekem nagyon Szekeres volt a kakukktojás.
Meglepõ, hogy mennyire nem lép elõre támadásban. Mintha azt a területet teljesen feladta volna. Itt a klub-beli játékára is gondolok. Valahol Szûcs Gabi hozzáállását látom benne, pedig nagy kár mindkettõért, ami a fizikai adottságaikat illeti.

de még 2 óra és láthatunk kézilabdát is 😊
Pick a Medvék ellen 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Triffát szinte biztosra veszem, amilyen állapotban védett ma, sokszor azt hittem mindjárt elsírja magát, egy-egy bravúrja után még inkább, mikor kinézett a kispadra...
Sopronyinak megvan az igazi posztja 😄 viszont akkor vigyünk helyette egy lövõt is, mert arra még nagyobb szükségünk lenne.
Szekeres semmire nem megoldás :S
ki fog gólokat lõni? :S
Tomori ma is belesz.rt az egészbe...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Gratulálok a válogatottnak, na nem annyira a tornagyõzelemhez, inkább ahhoz, hogy fordítani tudtak, így nem esett csorba a gyõzelmi sorozaton, a szponzor elégedett lehet.

Állítólag megvan a 2 kimaradó, Bódi és Triffa személyében. Ezen a tornán engem Herr Orsi nem gyõzött meg, de megfelelõ tartaléknak tûnik, az tény, Pálinger Kati mellett. Tiffát sajnálom, pocsék lehet mindig kimaradónak lenni.

Eszti azt mondta, lehetséges még a hibákat javítani. Nekem nagyon kevésnek tûnik a konkrét felkészülési idõ, de szívesen hinnék neki.
Drukkolni nagyon fogok az igazáért, az biztos.

Innen: "kalandra fel"!

Breki33
köszi <#wave><#eljen>
Isthy
Hétvégi tv-s menü:

Magyarország – Tunézia
Nõi Telenor Kupa, 1. nap - Miskolc
2010.11.27. 12:55 RTL Klub

MKB Veszprém KC – IK Sävehof (svéd)
Férfi Bajnokok Ligája, B-csoport, 6. forduló - Veszprém
2010.11.27. 17:25 Viasat3

Magyarország – Ukrajna
Nõi Telenor Kupa, 2. nap - Tiszaújváros
2010.11.28. 12:55 RTL Klub

Pick Szeged – Csehovszki Medvegyi (orosz)
Férfi Bajnokok Ligája, C-csoport, 6. forduló - Szeged
2010.11.28. 17:25 Viasat3

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A fiatalabb 😊 RA-utódok vették elõ megint. <#eljen>

Isthy
Nekünk megvan dvd-n <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Várható volt.
Most már elkerülhetetlen, hogy szint valljanak a gittegyletesek...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Megint elõkerült facen:
BL ünneplés

<#eljen>

kaloz174
Alakulnak a dolgok:
Bohus Bea lett az edzõ Csabán

Kérdés, mi lesz a helyzet a válogatottnál, hosszú távon.

Isthy
Azért vannak gyõri szurkolók akik szerint megint az õ csoportjuk a legnehezebb <#wink> Pedig sztem ezzel elég jól jártak, lehetett volna rosszabb is.
Valóban a Byasen és a Viborg már nem a régi, de azért a dánok a sérültjeik fekgyógyulásával messze a legerõsebbek lesznek a KEK-ben. A Vácnak ha sikerül elérni, hogy itthon legyen mindkét meccs, akkor megvan a továbbjutási esélye.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Lehet, hogy ma mégis megkérdezhetném a kedves gyõri drukkertársakat, hogy melyek a további esélyek a BL-ben?
Mert úgy tûnik, teljesen elégedettek a sorsolással. Végül is, ha kupát szeretnének, verni kell mindenkit, elõbb v.utóbb.
(Azt hittem, elõbb lesz folytatás. Tudom, ez az én bajom és tájékozatlanságom. <#vigyor2><#csodalk> Nem is kell külön mondani. <#vigyor0>Mindenkinek máshol vannak a hangsúlyok. Az idõ pedig nem végtelen.)

A Fradi és a Vác látszólag kikapta. Azonban már azok a csapatok sem a régiek, ahogy én érzékeltem.

Isthy
Sztem a #46763-as utolsó mondatára <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Ezt nem értem, mire írtad????
Én a bl-t elég jónak tartom, szerintem is a jobbik variáció született meg. A másik két csapat az keményét ellenfelet kapott, nem láttam egyik csapatott sem mostanában így nem tudom mennyi az esély ellenük...
banok
nehéz ellenfelek... :S

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
Igen, valóban talán a legkedvezõbb csoportvariáció jött létre. Mondjuk utazás szempontjából nem annyira, de ez legyen a szurkolók legnagyobb baja. A Larvik elkerülve az elõdöntõben és a csoportban lesz egy erõfelmérés a két csapat között. A másik ágról sztem a Buducnost és a Valcea várható. Jelen helyzetben a Valcea lenne a jobb, de tavaszig még sok minden történhet a csapatoknál.

A Fradi sajnos belehúzott... és a Vác is komoly ellenfelet kapott. Szép feladat áll mindkét csapat elõtt.

DUNAFERR FOREVER!!!

BL:
ETO
Larvik
Leipzig
Dinamó

EHF:
Byasen-Vác

KEK:
ViborgHK-FTC
na, a várt besorolás jött létre a Gyõr számára: Larvik, Leipzig, Volgograd. Meg kell nyerni a csoportot, mert különben kb. a Podgorica következhet az elõdöntõben!
Duby
Az emberek birkák. A közvéleménynek olyan elvárásai vannak, amilyenre a média beállítja õket. Ha itt mindig is szakszerû és reális információkkal lett volna ellátva a közvélemény - mint ahogy nem -, akkor nem lenne ez az állandó pampogás, gyûlölködés, elégedetlenkedés, bírálat.
De a mi médiánk (sajtó, net, tv, kommentár) nemhogy szakmédiának se mondható, de a legmélyebb bulvár szintre van züllve. Ebbõl kifolyólag nem lesz meglepõ az elvakultak ez alkalommal is magas száma, a rengeteg bírálat, türelmetlenség, vicsorgás, köpködés, élén a média "szakembereivel".

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Na igen. Így jár, aki nincs otthon, és nincs teljesen képben.<#wink>

Tényleg jobb az, ha Zácsik nem kockáztat. Helyes döntés.
Remélem, a sok elvakult azért fejéhez kap és helyén értékeli majd a válogatott lehetõségeit és szereplését.

Isthy
A mai orvosi ellenõrzésen kiderült, hogy Zácsik nem utazik az EB-re. Azt gondolom jó megoldás született.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az EHF "kalapozott" a holnapi KEK és EHF sorsolásra. Nem igazán nekünk jó irányba. Azért remélem nem a legrosszabb verziók jönnek be...

Sorsolási kiemelések és szabályok

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Írtam még szombaton, hogy kedden lesz a sorsolás 11-tõl mindhárom kupában.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

kaloz174
Kedvem lett volna megkérdezni az etosokat, hogy jelen állás szerint nyerik-e a gyõri csapat a kupát, mert tényleg érdekelne, most éppen hogy érzik, de biztosan provokációnak gondolnák.<#whatever> Pedig tényleg érdekelne, mit gondolnak éppen és aktuálisan, a mai formákból kiindulva. Ami úgyis változik még...
A többieket annyira nem tudtam követi, így magam nem tudok véleményt alkotni. (még az eto meccseit sem láttam hiánytalanul)

A sorsolás mikor lesz?

Isthy
Mai BL eredmények:
Toulon-Randers 24-23 (16-10)
Podravka-Zvezda 41-28 (22-17)
Valcea-Larvik 33-28 (18-13)
A Larvik szinte a cseresorával érkezett Valceába, õk is jól tartották magukat.
Buducnost-Savehof 33-26 (16-14)
Egy nem igazán motiváltan játszó Buducnost aratott könnyû gyõzelmet és nyerte ezzel 100 %-os teljesítménnyel a csoportját.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A 8 BL továbbjutó:

Gyõri Audi ETO
Buducnost T-Mobile
HK Larvik
Itxako Navarra
Krim Ljubljana
Dinamo Volgograd
Oltchim Valcea
HC Leipzig

Csoportvariációk keddre:

1.
Gyõr
Itxako
Volgograd
Valcea

2.
Gyõr
Larvik
Volgograd
Leipzig

3.
Gyõr
Buducnost
Valcea
Leipzig

Egyik se matyóhímzés <#vigyor> De talán a 3-as számú lenne a legnehezebb. A 2-esben az lenne a jó, hogy így a Larvikot biztosan elkerülnék az elõdöntõben.

A Vácnak meg az EHF-ben mondjuk jöhetne az RK Olimpia Ljubljana <#wink> A Fradinak meg a BL csapatokon kívül bármelyik. Mondjuk talán még a Metz ne jöjjön.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
FTC-HK Banovce 53-26 (29-13)

Ahogy várható volt, edzésjellegûvé vált a meccs. Jöhet kedden a sorsolás.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Savehof-MKB Veszprém 31-41 (15-22)

A szünet után még lazábbra vette a Veszprém, amíg nagyon közel nem kerültek a svédek. Az utolsó 10 percre azután megint "pályára léptek".

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Viborg-Dinamo Volgograd 36-29 (14-17)

Az oroszok a 2. félidei bénázásukkal majdnem elszúrták. Végül 1 gólon múlott és õk jutottak tovább.

Félidõben:

Savehof-Veszprém 15-22

Az MKB játszott 20 percet (8-16), azután kicsit lazábbra vették, így "csak" 7-el vezetnek.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"Sajnos, egyik meccset sem volt ETO-nak gratulálok." = Sajnos, egyik meccset sem volt módom követni. Az ETO-nak gratulálok.

kaloz174
Sajnos, egyik meccset sem volt ETO-nak gratulálok. <#taps> Irány a magasabb szint.
A Loki pedig nk. rutint szerezhetett. A sok sérülés nagyon behatárolta a lehetõségeiket. Majd talán a köv. szezonban.

Isthy
Itxako-DVSC 39-24 (20-14)

10-10-ig láttam, utána el kellett mennem itthonról. Addig szépen tartotta magát a Loki, nem tudom mi történhetett velük, hogy ennyire durva vereséget szenvedtek...<#conf>

A Hypoért viszont nem hullajtok könnyeket, ideje volt már, hogy a helyükre kerüljenek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
ETO-Krim 26-21 (11-9)

Gratulálok az ETO-nak a gyõzelemhez és a csoportelsõséghez! <#taps>

Mindkét félidõben az elsõ negyedórát megnyomták és ez elég volt a sima gyõzelemhez. Mindkétszer kiválóan védekeztek és a kapusok is nagyon jól védtek. A "többi" 30 percben több volt a hiba és kapkodás, de ez is simán belefért.
Kedden jöhet a sorsolás, egy csoportelsõvel és két csoportmásodikkal.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igen. Itt valamit visszaadott a sors, most úgy tûnik. Azonban messzi még a vége...
A sérülések, vagy esetleg pontosan az a helyzet, hogy egy csapat minden játékosa rendelkezésre áll-e, eléggé át tudja húzni a papírformát. A Loki a Vác ellen valahogy mégis kivédte ezt.

Ha jól olvastam, a válogatott edzõmeccset játszik Újvárosban, 1-én.

Isthy
Az utolsó mondatoddal pont azt írtad le amit én korábban. Úgy látszik ebben viszont hasonlóan "látunk" <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a képeket és a kis összefoglalást! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A váratlannak tûnõ érdi gyõzelem nem is annyira rossz nekünk <#wink> A mostani Fehérép nem kevéssel gyengébb a sérülések miatt mint anno ellenünk volt. Az Érdnek sikerült ezt kihasználni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A gondolataim helytállóak voltak, ennek örülök. Késõbb már én is elolvastam Eszti válaszait.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Biztosan igazatok van, és én vagyok: gonosz, telhetetlen, értetlen, ...... (megfelelõ kérem aláhúzni, v beírni<#lookaround>)
De nagyon nem látszott messzirõl semmi gondja.

Mindenesetre nagy a gáz, mert nincs lövõnk, azon az oldalon, ahol máskor nem volt gond. Mert Zácsik szereplése is elég kockázatos, necces, úgy gondolom.

Ettõl az EB-tõl túl nagy csodát nem szabad(na) várni.

Breki33
Breki33
Szekszárd-Békéscsaba 24-35

Az elején 2-ra vezettünk, de 6-1-es sorozattal megfordították a mecset onnantól sajna viszonyleg sima volt néha voltak sorozataink, de aztán megint elhúztak a csabaiak.

Az volt feltûnõ, hogy átlövésgólt szinte nem is lõttünk az utolsó 10 perc kivételével mindent be akartak gyömöszölni a falba átlövés kisérletek pedig gyengék nem helyezettek voltak, sokszor mellé is lõttünk.

Békéscsabában az ötös játékos olyan volt mint a fiatalkori Mátéfi 😊

handball.hu-n ott van az interjúban, hogy beszélt Dettivel Eszti. akkor erre is rakhatunk egy pontot, meg a Hornyák ügyre is.
TT pedig egy komoly sérülést -mondhatni a karrierjét- kockáztat azzal, hogy játszik, de ugye egy bajnokság ahol nem minden nap kell játszani, egy-két szurival elviselhetõ, na de mindennap mint az EB-n, azért ezt senki nem kívánja tõle. szerintem!

kaloz174
Én is csak a második félidõ felétõl láttam.

kaloz174
Bár ez már múlt idõ, a Cunderen most ért véget a Fehérvár-Érd. Meglepetésre az Érd 4 góllal nyert, pedig a Fehérvár fordítani tudott, érdi vezetés után.
Még akkor sem számítottam erre, ha sok volt a sérült hazaiaknál.