Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán most nem kellett volna.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A nagyobb gond az, hogy kétséges lett Görbe utazása. Ha nem tud menni, amire most jó esély van, sajnos, legalábbis abból következtetve, amit errõl eddig tudni lehet, akkor már tényleg érdekes lesz, az esélyeket illetõen ez az EB.
Az olimpiai eszme lesz számunkra a vezérelv, max. egyes, eddig kiegészítõ ember számára ad majd a torna jó lehetõséget a bizonyításra.
Van még egy kis idõ lehet készülni, gyakorolni, bár ebbõl a mai meccsbõl nem lehet esélyeket leszûrni én nem várok nagy eredményt.
Meglepõ, hogy mennyire nem lép elõre támadásban. Mintha azt a területet teljesen feladta volna. Itt a klub-beli játékára is gondolok. Valahol Szûcs Gabi hozzáállását látom benne, pedig nagy kár mindkettõért, ami a fizikai adottságaikat illeti.
Pick a Medvék ellen 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sopronyinak megvan az igazi posztja 😄 viszont akkor vigyünk helyette egy lövõt is, mert arra még nagyobb szükségünk lenne.
Szekeres semmire nem megoldás :S
ki fog gólokat lõni? :S
Tomori ma is belesz.rt az egészbe...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Állítólag megvan a 2 kimaradó, Bódi és Triffa személyében. Ezen a tornán engem Herr Orsi nem gyõzött meg, de megfelelõ tartaléknak tûnik, az tény, Pálinger Kati mellett. Tiffát sajnálom, pocsék lehet mindig kimaradónak lenni.
Eszti azt mondta, lehetséges még a hibákat javítani. Nekem nagyon kevésnek tûnik a konkrét felkészülési idõ, de szívesen hinnék neki.
Drukkolni nagyon fogok az igazáért, az biztos.
Innen: "kalandra fel"!
Magyarország – Tunézia
Nõi Telenor Kupa, 1. nap - Miskolc
2010.11.27. 12:55 RTL Klub
MKB Veszprém KC – IK Sävehof (svéd)
Férfi Bajnokok Ligája, B-csoport, 6. forduló - Veszprém
2010.11.27. 17:25 Viasat3
Magyarország – Ukrajna
Nõi Telenor Kupa, 2. nap - Tiszaújváros
2010.11.28. 12:55 RTL Klub
Pick Szeged – Csehovszki Medvegyi (orosz)
Férfi Bajnokok Ligája, C-csoport, 6. forduló - Szeged
2010.11.28. 17:25 Viasat3
DUNAFERR FOREVER!!!
Most már elkerülhetetlen, hogy szint valljanak a gittegyletesek...
DUNAFERR FOREVER!!!
Bohus Bea lett az edzõ Csabán
Kérdés, mi lesz a helyzet a válogatottnál, hosszú távon.
Valóban a Byasen és a Viborg már nem a régi, de azért a dánok a sérültjeik fekgyógyulásával messze a legerõsebbek lesznek a KEK-ben. A Vácnak ha sikerül elérni, hogy itthon legyen mindkét meccs, akkor megvan a továbbjutási esélye.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mert úgy tûnik, teljesen elégedettek a sorsolással. Végül is, ha kupát szeretnének, verni kell mindenkit, elõbb v.utóbb.
(Azt hittem, elõbb lesz folytatás. Tudom, ez az én bajom és tájékozatlanságom. <#vigyor2>#vigyor2><#csodalk>#csodalk> Nem is kell külön mondani. <#vigyor0>#vigyor0>Mindenkinek máshol vannak a hangsúlyok. Az idõ pedig nem végtelen.)
A Fradi és a Vác látszólag kikapta. Azonban már azok a csapatok sem a régiek, ahogy én érzékeltem.
A Fradi sajnos belehúzott... és a Vác is komoly ellenfelet kapott. Szép feladat áll mindkét csapat elõtt.
DUNAFERR FOREVER!!!
ETO
Larvik
Leipzig
Dinamó
EHF:
Byasen-Vác
KEK:
ViborgHK-FTC
De a mi médiánk (sajtó, net, tv, kommentár) nemhogy szakmédiának se mondható, de a legmélyebb bulvár szintre van züllve. Ebbõl kifolyólag nem lesz meglepõ az elvakultak ez alkalommal is magas száma, a rengeteg bírálat, türelmetlenség, vicsorgás, köpködés, élén a média "szakembereivel".
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Tényleg jobb az, ha Zácsik nem kockáztat. Helyes döntés.
Remélem, a sok elvakult azért fejéhez kap és helyén értékeli majd a válogatott lehetõségeit és szereplését.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sorsolási kiemelések és szabályok
DUNAFERR FOREVER!!!
Cunder ismétlések a héten:
A többieket annyira nem tudtam követi, így magam nem tudok véleményt alkotni. (még az eto meccseit sem láttam hiánytalanul)
A sorsolás mikor lesz?
Toulon-Randers 24-23 (16-10)
Podravka-Zvezda 41-28 (22-17)
Valcea-Larvik 33-28 (18-13)
A Larvik szinte a cseresorával érkezett Valceába, õk is jól tartották magukat.
Buducnost-Savehof 33-26 (16-14)
Egy nem igazán motiváltan játszó Buducnost aratott könnyû gyõzelmet és nyerte ezzel 100 %-os teljesítménnyel a csoportját.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gyõri Audi ETO
Buducnost T-Mobile
HK Larvik
Itxako Navarra
Krim Ljubljana
Dinamo Volgograd
Oltchim Valcea
HC Leipzig
Csoportvariációk keddre:
1.
Gyõr
Itxako
Volgograd
Valcea
2.
Gyõr
Larvik
Volgograd
Leipzig
3.
Gyõr
Buducnost
Valcea
Leipzig
Egyik se matyóhímzés <#vigyor>#vigyor> De talán a 3-as számú lenne a legnehezebb. A 2-esben az lenne a jó, hogy így a Larvikot biztosan elkerülnék az elõdöntõben.
A Vácnak meg az EHF-ben mondjuk jöhetne az RK Olimpia Ljubljana <#wink>#wink> A Fradinak meg a BL csapatokon kívül bármelyik. Mondjuk talán még a Metz ne jöjjön.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ahogy várható volt, edzésjellegûvé vált a meccs. Jöhet kedden a sorsolás.
DUNAFERR FOREVER!!!
A szünet után még lazábbra vette a Veszprém, amíg nagyon közel nem kerültek a svédek. Az utolsó 10 percre azután megint "pályára léptek".
DUNAFERR FOREVER!!!
Az oroszok a 2. félidei bénázásukkal majdnem elszúrták. Végül 1 gólon múlott és õk jutottak tovább.
Félidõben:
Savehof-Veszprém 15-22
Az MKB játszott 20 percet (8-16), azután kicsit lazábbra vették, így "csak" 7-el vezetnek.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Loki pedig nk. rutint szerezhetett. A sok sérülés nagyon behatárolta a lehetõségeiket. Majd talán a köv. szezonban.
10-10-ig láttam, utána el kellett mennem itthonról. Addig szépen tartotta magát a Loki, nem tudom mi történhetett velük, hogy ennyire durva vereséget szenvedtek...<#conf>#conf>
A Hypoért viszont nem hullajtok könnyeket, ideje volt már, hogy a helyükre kerüljenek.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok az ETO-nak a gyõzelemhez és a csoportelsõséghez! <#taps>#taps>
Mindkét félidõben az elsõ negyedórát megnyomták és ez elég volt a sima gyõzelemhez. Mindkétszer kiválóan védekeztek és a kapusok is nagyon jól védtek. A "többi" 30 percben több volt a hiba és kapkodás, de ez is simán belefért.
Kedden jöhet a sorsolás, egy csoportelsõvel és két csoportmásodikkal.
DUNAFERR FOREVER!!!
A sérülések, vagy esetleg pontosan az a helyzet, hogy egy csapat minden játékosa rendelkezésre áll-e, eléggé át tudja húzni a papírformát. A Loki a Vác ellen valahogy mégis kivédte ezt.
Ha jól olvastam, a válogatott edzõmeccset játszik Újvárosban, 1-én.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
De nagyon nem látszott messzirõl semmi gondja.
Mindenesetre nagy a gáz, mert nincs lövõnk, azon az oldalon, ahol máskor nem volt gond. Mert Zácsik szereplése is elég kockázatos, necces, úgy gondolom.
Ettõl az EB-tõl túl nagy csodát nem szabad(na) várni.
Az elején 2-ra vezettünk, de 6-1-es sorozattal megfordították a mecset onnantól sajna viszonyleg sima volt néha voltak sorozataink, de aztán megint elhúztak a csabaiak.
Az volt feltûnõ, hogy átlövésgólt szinte nem is lõttünk az utolsó 10 perc kivételével mindent be akartak gyömöszölni a falba átlövés kisérletek pedig gyengék nem helyezettek voltak, sokszor mellé is lõttünk.
Békéscsabában az ötös játékos olyan volt mint a fiatalkori Mátéfi 😊
TT pedig egy komoly sérülést -mondhatni a karrierjét- kockáztat azzal, hogy játszik, de ugye egy bajnokság ahol nem minden nap kell játszani, egy-két szurival elviselhetõ, na de mindennap mint az EB-n, azért ezt senki nem kívánja tõle. szerintem!