Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grat. Katinak, tényleg nagyon meggyõzõ volt. Nem csak a védési %-a, hanem a mozgása is. (Legalábbis azzal összehasonlítva, amikor én láttam õt védeni.)
Azt hiszem, ez a teljesítmény megnyugtatta a csapatot is.
Grat. a válogatottnak. <#taps>#taps>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Az elején megalapoztuk Kati kiváló teljesítményével és jó védekezéssel a sima gyõzelmet. A szünet után volt egy 10 perces hullámvölgy, de idõben kijöttünk belõle. A beállós elleni védekezésünk sajnos még problémás, ott kell javítanunk, ha akarunk valamit elérni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gyerünk tovább csajok! Hajrá!
DUNAFERR FOREVER!!!
Lehet, hogy Isthy is ezt ajánlotta, a #46872-ben. Nem néztem meg, mert ezt most TV-n nézem, mivel a Sport1 adja, kivételesen.<#eljen>#eljen>
Majd végeredményt és rövid összefoglalót írjatok be légyszi, úgyse bírom ki, hogy ne lessem meg mennyi.
elõre is köszi
Ma pedig szurkoljunk, hogy méltó módon tudjon ünnepelni. <#eljen>#eljen>
Boldog Születésnapot Kati!!! <#integet2>#integet2>
DUNAFERR FOREVER!!!
Persze tudni kéne mi jár a tulajdonos fejében, ja és persze ígéretekkel tele a padlás..., ezt mikor ígérte?
Nem tudom de gondolom, hogy a környékbõl azért lehetne válogatni, még akkor is ha nem túl sokan vannak, és lehet olcsóbb is lenne. na meg helyi.
Mert én nagyon kíváncsi lennék a szombati meccsel kapcsolatos véleményére.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Silvia Helena Araujo Pinheiro után újabb brazil válogatott kézilabdázó igazolt Siófokra! A szóban forgó játékos a 23 esztendõs Jacqueline Anastácio, aki elsõsorban átlövõként vethetõ be."
Nem egészen értem én ezt a történetet, de ez legyen a csapat belügye, inkább nem ragoznám.
Azonban emlékszem arra, amikor a jelenlegi legjelentõsebb támogató a csapathoz került. Egyértelmûen elsõ számú ígérete volt, hogy a környék tehetséges fiataljainak összegyûjtésével egy jelentõs utánpótlás bázist fog kialakítani, amire alapozni szeretné a leendõ I. osztályú csapatot. (Akkor még NB I(B volt.)
Ehhez képest jelenleg egyetlen siófoki játszik az elsõ csapatban. A többieket különféle elsõ osztályú, de legalább magyar csapatokból igazolták. A siófoki kiöregedett ifik különbözõ együttesekben játszanak, nem Siófokon.
Az együttesnél jelenleg fontosabb fenntartani az elsõ osztályú látszatot, mint igazi siófoki csapattá válni, felvállalni a saját fiataljainkat.
Megértem, hogy a hiányposztokra, na és olyan csapatokhoz, ahol a nk. szereplés a cél igazolnak játékosokat. De miért kell egyértelmûen egy "idegen" csapatot építeni, egy olyan településen, ahol ennek anyagi fedezete nem áll rendelkezésre. Ha igen, az elgondolkodtató...Különösen a mai világban.
(Bocs, hogy "helyi" dolgokkal untattalak benneteket. Kiterjesztve a történetet: tényleg igazuk van azoknak, akik aggódnak a magyar utánpótlás, na és a magyar kézilabda jövõjéért, most ezt látom igazolva.)
Az elõzetes alapján az elsõ napon (kedden) 8 meccs lesz, de csak 4 meccset lehet nézni élõben, a másik 4 meccs csak másnap lesz visszanézhetõ felvételrõl. Utána azonban mivel naponta csak 4 meccs lesz, így mindegyik következõ lesz élõben. A mi meccsünk kedden élõben nem lesz itt követhetõ, csak másnap visszanézhetõ felvételrõl.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az eredményért elismerés jár, a játék sok kívánnivalót hagyott maga után, de nem lehet mindig jól játszani.
Van egy Szegedi beszállítónk aki imádja a kézilabdát. Tõle tudom, hogy közelrõl is zûrös volt a helyzet. Mostanra úgy tûnik letisztult a kép és jóval kevesebb a pénz, (állítólag a harmada a költségvetés mint az MKB-nál) de jobb a lékör, jó a csapat morál, úgymond elmentek a pénzért ott emberek.
Hadd legyek kicsit elfogult: Nagy Kornél bátor játéka esélyt adott a csapatnak. Grat. neki! <#eljen>#eljen> Ami még tetszett: végig a veszprémi szurkolótábort lehetett hallani. <#taps>#taps>
A Szeged egészen "pofás" csapat lett, ahhoz képest, hogy elég zûrösnek tûnt a helyzet, messzirõl, ennél a klubnál, az elmúlt hónapokban. Nekik is elismerés mindenképpen. <#eljen>#eljen>
Ebben a meccsben a végjátékban még benne lehetett volna a pontszerzés. Sajnos lehet túl sokat kivett a csapatból a felzárkózás a 2. félidõ második felében. 24-26-nál 3 lehetõséget is sikerült elrontani, annak ellenére, hogy ott voltak emberhátrányaink is. Szép volt a visszakapaszkodás 14-21-rõl 23-24-re, ezért dícséret illeti a csapatot. Ha belegondolunk, hogy Eklemovics és Perics nélkül lett -1 a vége, akkor nem is olyan rossz eredmény ez. Meg ugye itthon 3-mal nyertünk, így azonos pontszámnál az MKB a jobb.
Sajnos ma nem igazán ment az átlövõknek, az elsõ félidõben Terzics vitte a posztot, viszont Vujin a mélypontján volt. A szünet után Vujin kicsit magára talált és Kornél is hozzá tudott tenni csereként. Sajnos Pereznek sem ment. Ami nagyon feltûnõ volt, hogy mennyire nem használták a szélsõket felállt fal ellen, így belül nehéz volt áttörni a német védelmet.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a Picknek a gyõzelemhez! <#taps>#taps>
Ezzel a Picknek tulajdonképpen megvan a továbbjutás. A tavaszi meccsek arról döntenek majd, hogy hányadik helyen jut tovább. Ez szép teljesítmény ettõl az átalakult fiatal csapattól.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Volt egy érdekes jelenet a végén, meghajláskor. A csajok felsorakoztak éppen, amikor valaki, sárga mezben, majdnem hozzájuk csatlakozott, aztán észbe kapott. Gerstmár Reni volt...😞 (A tudatalattija még mindig!)
sejtettem, hogy az elsõ meccs második félideje pont az angolórám alatt lesz 😊
remélem megismétlik és érdemes lesz megnézni
DUNAFERR FOREVER!!!
Jaj tudom, ez az ami sosem elég, sõt gondolom ha fizetsz akkor a kevés plusz mellé kaphatsz jó sok reklámot...
Pick Szeged – Dinamo Minszk (fehérorosz)
Férfi Bajnokok Ligája, C-csoport, 7. forduló - Szeged
2010.12.04. 15:10 Viasat3
HSV Hamburg (német) – MKB Veszprém KC
Férfi Bajnokok Ligája, B-csoport, 7. forduló - Hamburg
2010.12.04. 17:00 Viasat3
DUNAFERR FOREVER!!!
Magyarország-Szlovénia
2010. 12. 08. (szerda) 18:00 Sport1
Magyarország-Franciaország
2010. 12. 10. (péntek) 20:15 Sport1
Magyarország-Norvégia
DUNAFERR FOREVER!!!
Dunaújvárosi NKKSE - Veszprém Barabás KC
A 2010. november 13-án lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. 10.forduló
[url=http://www.cunder.hu/hu/musor/cunder-video/?tx_efcundervideo_pi1
Róla van szó: Silvia Helena Araujo Pinheiro 1981. január 11-én született, 178 cm magas, 76 kilogramm súlyú brazil válogatott jobbátlövõ.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mi a f.sz van, most kíváncsi lettem hol olvasol te ilyenek?
Más:
Ahogy olvastam az általam olyannyira "kedvelt" oldalon bevezettek valami prémium tartalom rendszert, fizetned kell, ha bizonyos cikkeket el akarsz olvasni. Komolyan mondom ez besz*rás...
DUNAFERR FOREVER!!!
Szóval: egyikõjüknek sem tudnám megítélni a 2010. évi teljesítményét - sem.
Szavazhatnék még szimpátia alapján is, de ennek nem vagyok híve, másrészt egyikükkel sem szimpatizálok jobban. <#wink>#wink>
Elmaradt az újvárosi csajok utazása Tatára, így az edzõmeccs is. Jobb is, az útviszonyok és a teremviszonyok miatt. (Mondtam én, hogy inkább a válogatott jöjjön Dunába. <#vigyor2>#vigyor2> Igaz, ma nem tudtam volna elutazni megnézni õket, én sem, az idõjárás miatt.)
DUNAFERR FOREVER!!!
Annyira nem ismerem egyikük pályafutását sem, hogy meg tudjam mondani, közülük melyik érdemelné meg a címet.
http://sportgeza.hu/kezilabda/hirek/2010/12/01/nyolc_koze_jutas_a_cel_a_noi_kezi_eb-n/
DUNAFERR FOREVER!!!