Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Teljesen megfelelt egy nyitómeccsnek, azt hiszem.
Grat. Katinak, tényleg nagyon meggyõzõ volt. Nem csak a védési %-a, hanem a mozgása is. (Legalábbis azzal összehasonlítva, amikor én láttam õt védeni.)
Azt hiszem, ez a teljesítmény megnyugtatta a csapatot is.

Grat. a válogatottnak. <#taps>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez! <#taps>

Az elején megalapoztuk Kati kiváló teljesítményével és jó védekezéssel a sima gyõzelmet. A szünet után volt egy 10 perces hullámvölgy, de idõben kijöttünk belõle. A beállós elleni védekezésünk sajnos még problémás, ott kell javítanunk, ha akarunk valamit elérni.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Tényleg. <#wow1><#kacsint> Régen volt, na meg nem érintett, mint írtam. <#circling>

Gyerünk tovább csajok! Hajrá!

Isthy
Az általad említett hozzászólásomban írtam, hogy ott a mi mai meccsünket nem lehet nézni élõben. Majd csak, holnap felvételrõl tudod ott megnézni.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Talán itt találsz.

Lehet, hogy Isthy is ezt ajánlotta, a #46872-ben. Nem néztem meg, mert ezt most TV-n nézem, mivel a Sport1 adja, kivételesen.<#eljen>

Breki33
Én is csatlakoznék, remélem ma ünnepi hangulatban lesz.

Sok boldogságot Kati
Breki33
HAJRÁ CSAJOK !!!

Majd végeredményt és rövid összefoglalót írjatok be légyszi, úgyse bírom ki, hogy ne lessem meg mennyi.

linket tudna vki adni a magyar-szlovénre,
elõre is köszi

kaloz174
Sok boldogságot neki, utólag is.
Ma pedig szurkoljunk, hogy méltó módon tudjon ünnepelni. <#eljen>

Isthy
Azért csak nem állom meg, hogy ne köszöntsem a magyar nõi kézilabda legnagyobb és legszebb "Mikulás ajándékát" <#wink><#vigyor>

Boldog Születésnapot Kati!!! <#integet2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Igen ez tényleg érdekes, fõleg így hogy már bocs nem megsérteni akarlak, de egy gyenge csapat. Itt tényleg nyugodtan lehetne építgetni a csapatot helyi vagy környékbeli játékosokkal, szerintem annyi meglenne, hogy bent maradjatok, nagyon elõl úgy sem tudtok végezni.
Persze tudni kéne mi jár a tulajdonos fejében, ja és persze ígéretekkel tele a padlás..., ezt mikor ígérte?
Nem tudom de gondolom, hogy a környékbõl azért lehetne válogatni, még akkor is ha nem túl sokan vannak, és lehet olcsóbb is lenne. na meg helyi.
Nem vagy egyedül, elõbb utóbb, lehet inkább utóbb, csak tiszteletét teszi, biztos formálja a véleményét.<#mf1>
Isthy
Vajon Mse él még? <#wink>
Mert én nagyon kíváncsi lennék a szombati meccsel kapcsolatos véleményére.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tény, hogy mindketten komoly erõsítésnek tûnnek a csapat számára, de tényleg furcsa ez a "csapatépítés"...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"Újabb brazil válogatott játékos igazolt Siófokra!
Silvia Helena Araujo Pinheiro után újabb brazil válogatott kézilabdázó igazolt Siófokra! A szóban forgó játékos a 23 esztendõs Jacqueline Anastácio, aki elsõsorban átlövõként vethetõ be."

Nem egészen értem én ezt a történetet, de ez legyen a csapat belügye, inkább nem ragoznám.
Azonban emlékszem arra, amikor a jelenlegi legjelentõsebb támogató a csapathoz került. Egyértelmûen elsõ számú ígérete volt, hogy a környék tehetséges fiataljainak összegyûjtésével egy jelentõs utánpótlás bázist fog kialakítani, amire alapozni szeretné a leendõ I. osztályú csapatot. (Akkor még NB I(B volt.)

Ehhez képest jelenleg egyetlen siófoki játszik az elsõ csapatban. A többieket különféle elsõ osztályú, de legalább magyar csapatokból igazolták. A siófoki kiöregedett ifik különbözõ együttesekben játszanak, nem Siófokon.
Az együttesnél jelenleg fontosabb fenntartani az elsõ osztályú látszatot, mint igazi siófoki csapattá válni, felvállalni a saját fiataljainkat.

Megértem, hogy a hiányposztokra, na és olyan csapatokhoz, ahol a nk. szereplés a cél igazolnak játékosokat. De miért kell egyértelmûen egy "idegen" csapatot építeni, egy olyan településen, ahol ennek anyagi fedezete nem áll rendelkezésre. Ha igen, az elgondolkodtató...Különösen a mai világban.

(Bocs, hogy "helyi" dolgokkal untattalak benneteket. Kiterjesztve a történetet: tényleg igazuk van azoknak, akik aggódnak a magyar utánpótlás, na és a magyar kézilabda jövõjéért, most ezt látom igazolva.)

Isthy
Az EB oldalán már látható a bal oldali menüsorban a livestream nézési lehetõség menüpontja.
Az elõzetes alapján az elsõ napon (kedden) 8 meccs lesz, de csak 4 meccset lehet nézni élõben, a másik 4 meccs csak másnap lesz visszanézhetõ felvételrõl. Utána azonban mivel naponta csak 4 meccs lesz, így mindegyik következõ lesz élõben. A mi meccsünk kedden élõben nem lesz itt követhetõ, csak másnap visszanézhetõ felvételrõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Igen tegnap a meccs után én is úgy gondoltam benne lehetett volna a Veszprémi pontszerzés, de most azt mondom nem volt benne, reális eredmény született, továbbmegyek még az is lehet, hogy jót tesz a csapatnak a vereség, fõleg így, hogy nem jár következményekkel.
Az eredményért elismerés jár, a játék sok kívánnivalót hagyott maga után, de nem lehet mindig jól játszani.

Van egy Szegedi beszállítónk aki imádja a kézilabdát. Tõle tudom, hogy közelrõl is zûrös volt a helyzet. Mostanra úgy tûnik letisztult a kép és jóval kevesebb a pénz, (állítólag a harmada a költségvetés mint az MKB-nál) de jobb a lékör, jó a csapat morál, úgymond elmentek a pénzért ott emberek.
kaloz174
Az eredmény dicséretes, de tényleg több volt ebben a meccsben.
Hadd legyek kicsit elfogult: Nagy Kornél bátor játéka esélyt adott a csapatnak. Grat. neki! <#eljen> Ami még tetszett: végig a veszprémi szurkolótábort lehetett hallani. <#taps>

A Szeged egészen "pofás" csapat lett, ahhoz képest, hogy elég zûrösnek tûnt a helyzet, messzirõl, ennél a klubnál, az elmúlt hónapokban. Nekik is elismerés mindenképpen. <#eljen>

Isthy
Hamburg-Veszprém 27-26 (13-11)

Ebben a meccsben a végjátékban még benne lehetett volna a pontszerzés. Sajnos lehet túl sokat kivett a csapatból a felzárkózás a 2. félidõ második felében. 24-26-nál 3 lehetõséget is sikerült elrontani, annak ellenére, hogy ott voltak emberhátrányaink is. Szép volt a visszakapaszkodás 14-21-rõl 23-24-re, ezért dícséret illeti a csapatot. Ha belegondolunk, hogy Eklemovics és Perics nélkül lett -1 a vége, akkor nem is olyan rossz eredmény ez. Meg ugye itthon 3-mal nyertünk, így azonos pontszámnál az MKB a jobb.
Sajnos ma nem igazán ment az átlövõknek, az elsõ félidõben Terzics vitte a posztot, viszont Vujin a mélypontján volt. A szünet után Vujin kicsit magára talált és Kornél is hozzá tudott tenni csereként. Sajnos Pereznek sem ment. Ami nagyon feltûnõ volt, hogy mennyire nem használták a szélsõket felállt fal ellen, így belül nehéz volt áttörni a német védelmet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pick Szeged-Dinamo Minszk 37-34 (20-18)

Gratulálok a Picknek a gyõzelemhez! <#taps>
Ezzel a Picknek tulajdonképpen megvan a továbbjutás. A tavaszi meccsek arról döntenek majd, hogy hányadik helyen jut tovább. Ez szép teljesítmény ettõl az átalakult fiatal csapattól.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Úgy látom nem a védekezés volt az elsõdleges. Mintha a tavalyi eredményeinket látnám. Azért a bajnokikon remélem az idén tapasztaltakat látom majd viszont.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
<#vigyor><#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mai edzõmeccs: SYMA Váci NKSE - Dunaújváros 43-38 (23-17)

kaloz174
Jó volt látni újra a csajokat, ahogy magabiztosan nyertek az Érd és a Veszprém ellen. <#eljen> Köszi Cunder.HU! <#worship>

Volt egy érdekes jelenet a végén, meghajláskor. A csajok felsorakoztak éppen, amikor valaki, sárga mezben, majdnem hozzájuk csatlakozott, aztán észbe kapott. Gerstmár Reni volt...😞 (A tudatalattija még mindig!)

Isthy
Minden meccset 3x ismételnek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Biztos kevés volt a nulla a végén, vagy kicsi a táska<#boxer>
Breki33
köszi

sejtettem, hogy az elsõ meccs második félideje pont az angolórám alatt lesz 😊

remélem megismétlik és érdemes lesz megnézni
Isthy
Nocsak, mégsem volt elég amit felkínáltak a németek? <#ravasz1><#beka3> Nyilvánvaló, hogy így van ez jól, de igazából ennek meg sem kellett volna történnie.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez így normális, de kíváncsi vagyok erre mit találnak ki, vagy majd kint próbálják meg szívatni a Gyõrieket...
Mi van tán Ágainak fogy a pénze, tán nincs elég reklámbevétel a sport tévének???
Jaj tudom, ez az ami sosem elég, sõt gondolom ha fizetsz akkor a kevés plusz mellé kaphatsz jó sok reklámot...
Isthy
A hétvégi tv-s menü:

Pick Szeged – Dinamo Minszk (fehérorosz)
Férfi Bajnokok Ligája, C-csoport, 7. forduló - Szeged
2010.12.04. 15:10 Viasat3

HSV Hamburg (német) – MKB Veszprém KC
Férfi Bajnokok Ligája, B-csoport, 7. forduló - Hamburg
2010.12.04. 17:00 Viasat3

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
2010. 12. 07. (kedd) 17:45 Sport1
Magyarország-Szlovénia

2010. 12. 08. (szerda) 18:00 Sport1
Magyarország-Franciaország

2010. 12. 10. (péntek) 20:15 Sport1
Magyarország-Norvégia

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
19:00
Dunaújvárosi NKKSE - Veszprém Barabás KC
A 2010. november 13-án lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. 10.forduló

kaloz174
Ha valakinek elvonási tünetei lennének:

[url=http://www.cunder.hu/hu/musor/cunder-video/?tx_efcundervideo_pi1=586]Ismétlések[/url]

Breki33
köszi

és az elsõ magyar meccsek mikor lesznek pontosan?
Isthy
2010. december 7-19-ig tart majd.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Mikor kezdõdik pontosan az EB?
kaloz174

kaloz174

kaloz174
Bár elmarad a holnapra tervezett sajtótájékoztató, mivel az új átlövõ, akinek bemutatását tervezték, nem tud idõben ideutazni, az idõjárási viszonyok miatt, a Siófok KC megküldte az igazolt játékos sajtóanyagát.

Róla van szó: Silvia Helena Araujo Pinheiro 1981. január 11-én született, 178 cm magas, 76 kilogramm súlyú brazil válogatott jobbátlövõ.

Isthy
A kezi.hu-n vezették be ezt a rendszert, hogy bizonyos cikkeket csak pénzért olvashatsz el.

DUNAFERR FOREVER!!!

MSE te mit vársz a szombati derbitõl, hogy látod az esélyeket?
Szerintem van pár nulla a végén..., egy szar mind a kettõ!

Mi a f.sz van, most kíváncsi lettem hol olvasol te ilyenek?
Isthy
Már volt ilyen asszem 2 éve és akkor tudtak másik csarnokban játszani. Most már az nem tetszene nekik és sunyiban kavartak. Ki tudja mennyi pénz cserélt gazdát. Az EHF ugyanolyan gittegylet, mint az MKSZ. A panaszok után most kíváncsian várom a válaszukat.

Más:
Ahogy olvastam az általam olyannyira "kedvelt" oldalon bevezettek valami prémium tartalom rendszert, fizetned kell, ha bizonyos cikkeket el akarsz olvasni. Komolyan mondom ez besz*rás...

DUNAFERR FOREVER!!!

Leipzig kavarás

Ezeknek mindent szabad??<#boxer><#violent>
kaloz174
Ok!😊 Akkor már megint és itt is rosszul fogalmaztam. Állandóan ilyen béna vagyok. <#nevetes1> Vagy félreértenek! <#nemtudom><#conf><#eplus2>

Szóval: egyikõjüknek sem tudnám megítélni a 2010. évi teljesítményét - sem.
Szavazhatnék még szimpátia alapján is, de ennek nem vagyok híve, másrészt egyikükkel sem szimpatizálok jobban. <#wink>

Elmaradt az újvárosi csajok utazása Tatára, így az edzõmeccs is. Jobb is, az útviszonyok és a teremviszonyok miatt. (Mondtam én, hogy inkább a válogatott jöjjön Dunába. <#vigyor2> Igaz, ma nem tudtam volna elutazni megnézni õket, én sem, az idõjárás miatt.)

Isthy
Nem a pályafutás a lényeg, hanem a 2010-es teljesítményük <#wink> Mivel ez a 2010-es év legjobb játékosa cím. Anno Boki is azért kapta, mert 2000-ben és 2003-ban is kiemelkedõt nyújtott. Mindmáig egyedüliként kétszeres díjazottként.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Egyik jelölt sem áll hozzám közel, így teljesen hidegen hagy, ki nyer.
Annyira nem ismerem egyikük pályafutását sem, hogy meg tudjam mondani, közülük melyik érdemelné meg a címet.

Breki33
Isthy
A nõknél még meg kell várni az EB-t és azután lehet igazán értelme a szavazásnak. Eddig csak a BL teljesítményük lehet mérvadó, de utána már hozzá lehet majd tenni a válogatottban nyújtottakat is. 2011. január 1-ig van idõ szavazni. Eddig nálam 2 név jöhet szóba, Bojana és Katrine. Én csak az EB után fogok szavazni.

DUNAFERR FOREVER!!!