Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gratula! De hogy 7 gólos vagy annál több ukrán gyõzelemre te sem gondoltál, az fix! <#csodalk>
Isthy
Vannak akik képesek rá, csak azok nem fröcsögnek és tépik a pofájukat hõzöngve. Ennyi...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mégsem az lett a menetrend, amire gondoltál. Én szinte biztos voltam benne, hogy az ukránok meglepetést fognak okozni. Be is jött és a bwin-en meg is lett a jutalma <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem lesz könnyû, de valóban el kellene felejteni a középdöntõbeli jó szereplés érdekében. Majd az EB után pedig kielemezni azoknak, akikre ez tartozik és hasznosítani a késõbbiekben.
Sajnos nincs mit szépíteni, a mai napon a norvégok ismét történelmi verést mértek ránk. Megint sikerült ránk erõltetni a játékukat és mosolyogva felmosták velünk a padlót. Van ilyen és sajnos már volt is ilyen többször. Azon kell majd dolgozni az elkövetkezendõkben, hogy több ilyen már ne legyen.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Azért azt utálom, hogy EB elõtt voltak páran, akik természetesen már elõre megkérdõjelezték a szövetségi kapitány hozzáértését. Az eddigi meccsek után csöndben voltak. Most pedig elõjöttek a sötét sarkaikból...
Annyira jellemzõ ez.
Miért nem vagyunk, mi magyarok, képesek végletek nélkül gondolkodni?

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Természetesen ebben igazad van.

Szerintem meg le kell vonni belõle a konzekvenciákat, hogy hogyan nem szabad belemenni abba, amit az ellenfél ránk akar erõltetni!
kaloz174
Elfelejteni ezt a meccset, és menni tovább. Ez a lehetõség maradt, azt gondolom.

nem ezt a meccset kellett megnyerni ennek a csapatnak!
Botond
Kapuralövésünk 10el kevesebb, mint ahányat dobtak a norvégok, szóval igen, ezt már nem kell erõltetni. Mehet be a cserepad szokni a hangulatot. 😊
igen, de nem ezt a meccset! A következõ hármat legalább! s az utolsót!
s mivel kiverték, ha nem vesztik el a fejüket a lányok akár elõdöntõ is lehet belõle!
Botond
31-13, innen szép nyerni 😊
2-2 utún nem lett volna szabad belemenni a rohanásba. DE ha az ukránok kiverték a németeket, akkor az jó, mert õket meg a hollandokat meg kell verni! A svédekkel meg ki-ki meccs lehet! Ráadásul a franciák is verik ezt a két csapatot.
kaloz174
Sajnos, támadójáték nélkül tényleg nem megy...

kaloz174
Hajrá magyarok!! Gyerünk csajok!

Isthy
Mi lehet SZT-vel? Vajon nézi az EB-t?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Te választottál jól <#wink>

Boldog Névnapot Kívánok Jucusnak és Csucsunak! <#wave><#puszi>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Csapatunk, mint a japánok. <#nevetes1> Kiszálltak a buszból (remélem, rendesen felöltöztek, mert nem nagyon úgy láttam), elõ a gépeket, aztán már készültek is a fotók. <#vigyor2>

(Tényleg jók a videók!😊)

kaloz174
Akkor ezt megúsztam, mert neten néztem. <#eljen><#nevetes1>

Isthy
A másik 3 mai eredmény:

Oroszország-Horvátország 30-24
Spanyolország-Szerbia 26-23
Montenegró-Izland 26-23

Igazából papírforma eredmények. Tkp. a montenegrói "még fiatalabb tarcsi" játszott egy meccset, ahol a lényeg a gyõzelem volt. Gabi még mindig nem játszott a sérülései miatt, de szombaton a horvátok ellen már talán pályára léphet.

PS:
Még visszatérve a "szuperkéziemberre": Elõadta, hogy milyen ritka is a kétbeállós játék manapság... Pont a románoknál, akik ezt már vagy 2-3 éve folyamatosan elõveszik Stancaval és Maneaval... Pfffff....

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én nem lepõdtem meg rajta, szinte már vártam <#wink> Csak hozta a szokásos formáját az "aranygeneráció" <#vigyor>
Viszont nagyon szúrta a szemem és bántotta a fülem Ágai "teljesítménye"... Egészen elképesztõ amit elõadott a meccs alatt... Két kirívó "gyöngyszemet" leírnék most a sok közül.
Elõször: A 2. félidõ elején megjegyezte Neagu egyik átlövésgóljánál, hogy rajta kívül más nem is lõtt ilyen igazi átlövésgólokat... Ja, tényleg nem... Csak vagy 8-9 ilyen született addig... Mindjárt a meccs legelején a dánok 4 ilyet nagy "dugót" lõttek... Meg Fiera is kettõt... A szünetig is volt még vagy kettõ olyan...
Másodszor: Végig lelkendezi a meccset, hogy a dán beállós milyen szépen kapja el egy kézzel a bejátszásokat... Meg, hogy erre csak a skandináv beállók képesek... Tényleg... Kulcsi már 6 éve is egy kézzel kapta el a bejátszásokat...
És ez az ember játsza itt az eszét már egy ideje a magyar kézilabdában... Pont olyan, mint az egyre mélyebbre sûllyedõ "bulvár webförmedvénye"... Szánalomparádé... <#levele><#violent> Méltó párja az MKSZ nevû másik "daganatnak" a magyar kézilabda testén... <#nezze><#boxer>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A románok megint elszúrták...

kaloz174
Már természetesen megnéztem, na és meg is dicsértem Ildiéket az új ötletért. <#worship>
(Így kell ezt csinálni, nem úgy, mint a másik kézis oldal, amit már lassan érdemes sem lesz nézni, az ismert okok miatt. Legújabban újra levették a hozzászólás lehetõségét.😊)

Legszebb öröm a káröröm? <#vigyor2> Mindenesetre jól néz ki együtt Kovacsics Anikó mosolya és a francia kényszervigyora. Zágráb óta nem lehet ezt eleget látni. <#levele> Bármilyen sportszerûtlenül is hangzik.<#vigyor0> (Tudom, nem szép dolog ez tõlem. Mea culpa!<#nemtudom>) Néha csak írok, nem gondolkodom. Aztán meg megjárom. <#falbav>

Isthy
Érdemes megnézni Ildyéknél videón Krumbholz meccs utáni sajtótájékoztatós értékelését. Azért ha õ gratulál az ellenfél edzõjének a kitalált taktikáért és annak megvalósításáért az nem akármi.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Official song - Women's EHF EURO 2010 in DEN/NOR

Breki33
"A siker alapját a remek védekezés adta meg" - nyilatkozta a mérkõzést követõen Mátéfi Eszter szövetségi kapitány. "Kedden a szlovénoktól 19, most egy elvileg erõsebb francia csapattól 18 gólt kaptunk. Megint ki kell emelni Pálingert, aki végig magas színvonalon védett, és ebbõl erõt merítettek a többiek. A kritikus pillanatokban nem törtünk meg, de az ellenfél is nagyon sokat hibázott, és mi is tudtunk volna hatékonyabbak lenni. A lényeg, hogy ott vagyunk a középdöntõben, és viszünk magukkal pontokat. Hogy mennyit, majd a norvégok ellen eldõl. A hazaiak az esélyesebbek, de nem ijedünk meg."
Isthy
Mseeeeee!!!
Menjek hómunkásnak, hogy kiássalak? <#vigyor> Így segítenék abban, hogy a véleményed felkerüljön ide a mai meccsrõl <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

köszi, ergo az a forgatókönyv következik amit már leírtam az elõbb!
Isthy
30-27-re nyertek a németek.

DUNAFERR FOREVER!!!

mi az eredmény a német-hollandon?
kaloz174
Feltétlenül. <#worship> Neki különösen szorítok.
Több okból is, de éppen most írt róla megint elképesztõ lekezelõ dolgokat valaki újra az indexen. Ma megkapta a választ. <#eljen>

Na és az is boldogság, hogy ennek a gyõzelemnek Pálinger Kati részese volt. Mint ahogy minden gyõzelem extra öröm a franciák ellen, az ismert okokból.

Breki33
Laurenz Laci bá is elmondta, hogy megfelelõnek tartja erre a feladatra, nem tudom láttátok-e a vele készült interjút a DigiSporton
Isthy
Azért azt gondolom jár a gratuláció Mátéfi Eszternek is! Az edzõk meccsét õ nyerte Krumholz-al szemben, ami nem kis szó! <#taps> Az 5+1-es védekezés, a "csúcsán" Misivel, nagyon meglepte a franciákat és rendre megakasztotta a franciák támadójátékának folyamatosságát. Ez nyerõ húzásnak bizonyult, amire Krumholz nem tudta a csapatát "átállítani". Az edzõk párharca Mátéfi sikerét hozta, szép volt Eszti! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Reálisan nézve a jövõt, a következõ ellenfél kb. a hollandok lesznek! utána a németek, s végül a svédek! Minden gyõzelemmel elõbbre léphetünk két hellyel!
kaloz174
A franciák ellen mindig is félni fogunk, az utolsó másodpercig, azt hiszem.
De ez a francia válogatott nem az a francia válogatott. Már tegnap is néztem, hogy egy csapatra való kitûnõ, atletikus felépítésû játékos ugyan, de - hogy is mondjam - a játékintelligenciájuk mintha elmaradna ettõl. Na és pontosan az vált elõnyünkre, ami egyébként alapból talán a hátrányunk lenne. A gyengébb fizikum fürgeséget jelentett.
Nem véletlenül azokat a játékosokat részesítette elõnyben Mátéfi Eszter, akik ebben a legjobbak. Gondolok itt pl. Kovacsics Anikóra, aki egyébként mostanában gyengébben teljesített a bajnokságban, most mégis nagyon is hasznos tagja volt a csapatnak. <#taps>
Természetesen bátorság és hit nélkül mindez nem ért volna semmit. <#eljen>

Isthy
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez! <#taps>

Szinte végig a kezünkben volt a meccs, de a végjátékban majdnem sikerült elrontani. Szerencsére Herr Orsi a legjobbkor védett és ezután Piros góljával sikerült eldönteni a meccset. Nem volt szép meccs, sok volt a hiba, de a gyõzelem a lényeg. Egészen jól védekeztünk, sokszor kényszerítettük hibára a franciákat. Támadásban meglátszottak a hiányosságaink, sokat rontottunk mi is elöl. Szerencsére hátul sikerült javítani õket. Ezzel 2 pontot már biztosan viszünk a középdöntõbe, arról nem is beszélve, hogy a franciák elverése mindig különleges öröm számomra <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
azért a hetesnél megijedtem
kaloz174
Mondtam én, hogy ezek a franciák olyan darabosak! <#vigyor2>

Szép volt csajok!😊 GRAT!😊<#taps>

Breki33
Megcsináltuk <#taps> <#eljen>

SZÉP VOLT CSAJOK
Nem vagy vele egyedül, szerintem ez mindenkivel így van év vége felé, valahogy meghülyül mindenki...
Isthy
Félidõben 12-7 ide <#eljen>

Eddig jól védekezünk és sok hibára késztetjük a franciákat. Kati is kiválóan véd. Sajnos elöl meglátszanak a hiányosságaink, ezért nem nagyobb az elõnyünk. Az fog dönteni, hogy bírjuk-e ezt végig. Ha igen, meglesz a meccs.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem a gyõzelem, hanem a részvétel a fontos <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

igazad van, nem néztem a keresztnevét 😊)) ügyes vagyok 😄 akkor megint nem nyerek 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Bár nem néztem a játékot, de sztem Andzela Bulatovics szerepel a listában, nem Katja. Õ nemrég ment férjhez és így lett Bulatovics, azelõtt Dragutinovics néven szerepelt.

Igen, fel kell pörögnünk mára elöl is és hátul is, hogy jó eredményt érhessünk el.

DUNAFERR FOREVER!!!

élek, csak el vagyok havazva mindennel, majd igyekszem írni néha 😊) a mai meccs elment, de sok jót nem várok holnap, iszonyat lassúak, körülményesek vagyunk 😞 a védekezésünk meg, katasztrófa, még jó hogy van Katink 😊
de azért hajrá! 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

jellemzõ, én meg Bulatovicot tettem a csapatomba 😄DD de akkor minek szerepel a listában, ha nincs is ott :S

Isthy
Nem semmi meccs volt, tényleg meglepetés az eredmény. Ha a montenegróiaktól nem hiányozna az EB-rõl Bulatovics és Dokics, akkor még nem is lett volna annyira meglepõ. Ráadásul Gabi sem játszott a sérülése miatt. Érdekesen alakult a mérkõzés elsõ félideje. 7-5-re vezettek a montenegróiak, azután egy 10-1-es sorozatot produkáltak az oroszok (8-15), végül 10-15 lett. a félidõ. A szünet után 18-18-nál érték utol az oroszokat és izgalmas végjátékban végül nyertek Popovics vezérletével, aki 9 gólt lõtt.

DUNAFERR FOREVER!!!

bocs, 24-22
Ezen túlvagyunk. nem volt túl meggyõzõ, de szerencsére ellenfél sem volt!
Meglepetések meg volták már is: Svéd-Német 27-25, Montenegro-Oroszország 34-32;