Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Jó, hogy van végre egy klasszikus lövõnk, de azt nem szeretem, amikor õ is eszetlenül ellövöldözi a labdákat. Sajnos, ezzel ma jól illeszkedett a csapatba, mert igazából szinte mindenki nagyon sokat hibázott.
Pl. én behoztam volna Vincze Melit, Orsi helyett, mert amikor bent volt, nagyon biztatóan oldotta meg a feladatát. Orsi jó volt, de nem jött neki össze semmi, sajnos. Legalábbis a második félidõben.
Mondjuk, Sopronyit is elõbb beküldtem volna, de mindez csak okoskodás, mert az eredmény a kapitányt igazolja.
Valahogy az az érzésem, hogy a csajok még mindig nem heverték ki a norvég meccset, még akkor sem, ha nem vártunk ott gyõzelmet.
Abban bízom, hogy azért a hatás egyre kisebb lesz, ahogy idõben távolodunk ettõl a kiütéstõl.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
A meccs elõtt amikor megláttam a 2 dán bírót egybõl megjegyeztem, hogy ezek nem fognak nekünk fújni. Ezt majd Gabesz meg is fogja erõsíteni, mert többek között ö is itt nézte nálam a meccset. Láttam már õket pár meccsünkön és sosem tudtak normálisan fújni. Most sem volt ez másként.

DUNAFERR FOREVER!!!

Remélem a másik két meccsen is így alakul!<#wink>

Isthy
Szerencsére a franciák segítettek nekünk ezzel a gyõzelemmel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ettõl tartok én is!<#papakacsint>

Isthy
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez! <#taps>

Ez egy kiküzdött gyõzelem volt, megharcolt érte a csapat. A 4 gólos elõny után fegyelmezetlenségekkel zsinórban 8 perc emberelõnyt adtunk az ukránoknak a 4 kiállítással. Fel is jöttek ránk ezt kihasználva, meg szerencsénk sem volt a zsinórban lõtt kapufáinkkal. Szerencsére a végjáték nekünk sikerült jobban.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Gratulálok a gyõzelemhez, a játékot felejtsük el. Nagyon lassan építkeztünk támadásban. Inkább az egyéni játék dominált, sajnos.
Nekem Kovacsics Anikó tetszett ma nagyon. <#taps>

kaloz174
De legalább most jól jöttünk ki belõle. <#eljen>

háát kedden , de fõleg szerdán számithatsz még rá!
érdekes volt a dán birók stilúsa is, sorozatban nem adtak nekünk hetest félméteres benn védekezés esetén sem. Gondolom, az elrontott hetesek miatt azt gondolhatták, hogy úgy is felesleges lenne! -😊))
Ilyen izgalmak, nekem már nem igen hiányoznak!!<#ejnye1>

GRATULA A CSAJOKNAK!!!!!!!!!!!<#taps><#worship>

na ez megvolt, ha nehezen is! Temest nem szabad berakni ezen a z EB csak végszükségletben, de ma Kovacsicz is katasztrófa volt. Vérten meg meg volt babonázva. Érthetetlen Tomori játéka is! Jó húzás volt Herr beállitása. Tóth biztatóan mozgott, de még nem az igazi amit mutat.
Breki33
huHHHHHHHHHHHH ezt szívvel nyertük meg <#taps><#pias>
kaloz174
Egy érdekesség:
Kézigála - Egerszegen

Végül is nem akármilyen nevezetes klubról van szó. Sajnos, jelenleg éppen csak álmodnak róla, hogy újra a topon legyenek. Remélhetõleg, sikerrel.

Az indexen nagyon jól összefoglalták többen, amit szinte minden világverseny után leírunk, mi szurkolók. Na és a kérdés is a régi: ha mi ezt így látjuk, vajon illetékes helyen miért nem látják és tesznek érte, hogy ne így legyen. <#conf> A kérdés, természetesen, csak költõi...

kaloz174
Végül behúzták a franciák, nyertek 2 góllal a hollandok ellen.
Gyõzött a rutin.
A hollandok viszont nagyon sokat fejlõdtek, úgy gondolom. Egy mozgékony csapatnak tûnik, akik az esélytelenek nyugalmával játszhatnak és játszanak is.
Talán jó, hogy a franciákkal õk játszottak elõbb.

Isthy
Johansen és Stange kiesése nem komoly vérveszteség. Stange eddig meccsenként 10 percet játszott, 20 %-os (2/10-es) mutatóval. Johansen pedig Herrem helyettese, õ játszott mindig csereként helyette a 2. félidõben. Löke már komolyabb, de Frafjord meg fogja oldani. Bár nem ugyanaz a szinvonal, de õ is kiváló beállós. Fizikailag meg bírni fogják.

DUNAFERR FOREVER!!!

Milyen érdekes, a norvégokat pont a svéd meccs elõtt kapta el a hasmars! Van mire hivatkozni bundázás esetén!
Breki33
Helyes <#eljen> <#taps>

Azért durva hogy mindhárom skandináv csapat veretlen eddig, gondolom ma ez kettõre csökken
Isthy
Mindhármat adja a Sport2 élõben, aki ott akarja nézni megteheti. Persze Ágaiból jó lenne minél kevesebb...

Nem lenne baj, ha a franciák vernék a hollandokat <#wink> Remélem a norvégok sem okoznak majd csalódást a csarnokba kilátogató norvég uralkodónak. Az utóbbira elég sok esély van, a francia-holland azonban szerintem 3 esélyes.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Mai meccsek

December 12.:
16:15 Hollandia-Franciaország
18:15 Ukrajna-Magyarország
20:15 Svédország-Norvégia
Isthy
Nicsak, ki beszél! <#wink>
Sztem ne várjunk túl sokat tõle, de valamennyit segíteni biztosan tud a csapatnak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos a tegnapi meccseket nem láttam, mert Pesten voltam egy szuper elõadáson (Cirque du Soleil: Saltimbanco). Ahogy látom brutális lett a másik középdöntõ csoport, szinte megjósolhatatlan, hogy kik jutnak az elõdöntõbe. De jó, hogy Fortuna velünk volt a nyáron <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Társadalomban kellene elkezdeni, most hogy jönnek az ünnepek, munkámból adódóan baromi jól kijön, hogy mennyire marhák és agy mosott barmok vagyunk mi Magyarok... persze ez volt/van a cél<#boxer><#boxer><#violent><#violent>
Bár már Isthy megint gyorsabb volt de leírom!
Nagyon szép gesztus, tanulhatnánk tõlük, csak sajnos (illetve szerencsére) nem ismeri az itteni helyzetet, ami egyre szarabb...
Isthy
Erõlködhet szegény fõnix vagy inkább turul, amíg ez a sport- és szakági vezetés van itthon... <#violent>
Sajnos dán barátunknak fogalma sincs arról mi megy itt nálunk ilyen téren. Az ottani és az itteni sportvezetések között több szakadéknyi a különbség. Meg a társadalmi környezetben is. Amíg ebben nem lesz változás, addig az õ kívánsága csak egy rokonszenves álom marad számunkra. Takarítani kellene nagyon sok helyen és szemléletet váltani. Persze ilyen környezetben nem kis feladat lenne, még ha esetleg lenne is valakinek hajlandósága rá...

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem titkolom sosem volt a kedvenc játékosom és nem is lesz, éppen ezért ha tényleg sérült akkor mi a francnak megy ki, azért mert irtó nagy K.O. lett a Norvég meccs, most megyünk tüzet oltani????

Egyébként szerintem el kellene felejteni ezt a nagy vereséget, (én egyébként 7-9 gólosra tippeltem. Menni kell tovább és kész!

Ha netán bejön Tóth behívása akkor milyen jó lesz a szövetségi kapitányt mindenki dicsérni foga az MKSZ veri a mellét, hogy jó eredmény született, közeben meg egyre szarabb az egész...
u.i. természetesen tisztában vagyok vele, hogy Eszter van a legszarabb helyzetben.
Isthy
Olvastam én is és tényleg példamutató és tiszteletreméltó. Lehetne példát venni itthon nagyon sokaknak róla! <#eljen>
Csak az a probléma, hogy az itthoni viszonyok fényében ennek kevés a valószínûsége, amíg marad a mostani állapot...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bejött! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Ha nem is mint a fõnix, inkább, mint a turul, de emelkedjünk! <#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

örülök hogy Sopi utazik!
sokat várok tõle -bár lehet nem kellene, mert még mindig nem 100%-os 😊
holnap jó meccs lesz! 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Egy dán üzenet!

Nem semmi! <#eljen><#worship> Skandináv mentalitás? Vagy csak egyszerûen: EMBER? Sportember, aki tiszteli az ellenfelet? <#eljen>
Jó ilyet olvasni, ebben a mai világunkban, ami a tapasztalatom szerint olyan, hogy inkább az is elromlik, ami eddig jól mûködött. (nyugati demokráciák) Vagy legalábbis ilyen jelek is vannak, sajnos. De legalább ez a levél nem erre mutat.

Köszi!
kaloz174
Szerintem itt megtalálsz mindent.

Na nem jött be, a románok lerohanták a szerbeket. DE mi van az esti meccsekkel?
Breki33
Hmmm a Dánok megverték a Spanyolokat
<#smile>

kaloz174
Kicsit ugyan provokálni kell, de azért idõnként legalább beköszönsz. Tedd gyakrabban! <#kacsint> Örülök neked. <#eljen>

Azonkivül, a te variációdban a románok benn maradnak ugyan, de pont nélkül mennének tovább, mig a szerbek kettõvel! Ez sem lenne rossz nekünk!
Igaz! Csak én a románok s nem a spanyolok kiesésével számolok!
Üdvözöllek!<#wave><#wave><#wave>
Én örülök, hogy Sopi válalta a beugrást, és remélem nagy hasznára lesz a csapatnak!

ui:remélem minden oké!<#smile><#wink>

bocs: velünk szemben...

Üdv!! <#wave><#wave>
"Mi lehet SZT-vel? Vajon nézi az EB-t?"
Bizony nézem, és lelkesen olvaslak titeket! Remélem a lányok nagyon gyorsan elfelejtik a norvég meccset, és már a középdöntõkre koncentrálnak.
Azért, magunk közt szólva, a norvégok gyönyörûen játszanak, csak ezt ne velünkszembe tegyék!<#ejnye1><#papakacsint>

HAJRÁ CSAJOK!!!!!!!!!!!

Breki33
Grave Digger-nek Athletic Bilbo-nak Boldog Szülinapot ! :-)
Isthy
Sztem 3 is elég. Mert a spanyolok -1-en állnak és ez nem változik már. A románok +4-en, a szerbek -3-on. Ha 3 góllal nyernek a szerbek, akkor õk 0-án fognak állni és elõzik a spanyolokat, a románoknak meg +1 lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A csapat szempontjából annak tûnik, különösen a svédek miatt. Timi szempontjából lehet nem annyira, de bevállalta. Reméljük nem lesznek "következményei" a számára és amennyit játszik azt a könyöke kibírja.
Remélem az utazását normálisan megszervezték és ma este már gyakorolhat a többiekkel. Bár az MKSZ-t ismerve...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mint ahogy már tegnap este rebesgették:

Tóth Timi elindult a csapathoz.

Ennek örülök. Remélem, ez egy jó döntés. (Már a sérülése miatt.)

Breki33
Csere történt a magyar nõi válogatott Eb-keretében, Mátéfi Eszter szövetségi kapitány a középdönõre Ábrahám Szilvia helyett egy klasszis átlövõt hívott be, aki már útra is kelt Norvégia felé.

A könyöksérülése miatt az Eb-t lemondó, illetve ígérete szerint a csapatba „vészhelyzet esetén” visszatérõ balátlövõ, Tóth Tímea bekerült a magyar nõi válogatott Eb-keretébe, és a vasárnapi, Ukrajna elleni középdöntõ-mérkõzésen már pályára léphet, hiszen szombaton délután elutazott Norvégiába.

A csapatból a beálló Ábrahám Szilvia került ki, ám õ is kint marad az együttessel Lillehammerben.

Breki33
tippeljünk

Mai mérkõzések
2010-12-11
Nõi Európa-bajnokság
18:15 Oroszország-Izland 1 +6
18:45 Románia-Szerbia 1 +2
20:15 Montenegró-Horvátország 1 +4
20:45 Spanyolország-Dánia 1 +3
A mai román-szerb meccsen is hasonló a helyzet! A szerbeknek 4 gólos gyõzelem kellene a továbbjutáshoz!
Isthy
Arra én sem. Az ukránok gyõzelmére játszottam még a meccs kezdete elõtt, szépen hozott. Azt hittem elég nekik a sima gyõzelem is a továbbjutáshoz. Csak közben jöttem rá, hogy nem mindegy mennyivel nyernek, mert hármas holtverseny alakult ki.

DUNAFERR FOREVER!!!