Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Igen így volt, egyébként tipikus északi fejük volt, mondjuk ettõl nem kell hülyén fújni, bár szerintem nem ezen múlott.
Azért Tóthot ne értékeljük már ennyire túl, tény volt pár jó lövése, de legalább annyit el is cseszett.
Azt egyébként nem értem, hogy Melinda miért nem kap több lehetõséget a kapitányoktól, más meg kap akinek helye sem lenne a környéken!
Nem láttam, de szerintem nem volt bunda, egyébkén mi magyarok még ehhez sem értünk. Szerintem ebben a királynak nincs szerepe, tök mindegy ott van e vagy nem, attól akár még benne is lehet, ha az eredmény úgy kívánja, de lehet ezt csak az itteni közeg mondatja velem.
Úristennnn Paulaaaa....
DUNAFERR FOREVER!!!
én cseréltem volna Katit -már korábban-, meg is lepõdtem, hogy ilyen jó hatékonysággal védett, mert sokkal gyengébbnek tûnt, persze magához képest.
én nem kesergek ezen, sõt hihetetlen hogy ennyire "csúnya" játékkal ott vagyunk ahol, de attól még utálom a sportszerûtlenséget.
DUNAFERR FOREVER!!!
Bár teljesen jogosnak érzem a párhuzamot, én is. Azokkal értek egyet, akik azt mondják: foglalkozzunk a saját csapatunkkal, meccseinkkel.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Szerencséjük a románoknak, hogy Manea egészen kiváló, na és Paula is egészen jó.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
2003-as VB, Zágráb
A középdöntõ utolsó csoportmeccse volt a magyar-ukrán meccs. Elõtte úgy állt a csoport, hogy az ukránoknak és a norvégoknak 7-7 pontja volt, nekünk pedig 5 pontunk. Számunkra egyetlen eredmény jelenthette az elõdöntõt, ha elverjük az ukránokat, akik addig még veretlenek voltak a VB-n. Azután a meccsen 12 góllal elvertük az ukránokat. Akiknél a legjobbjuk nem is lépett pályára (Olena Csigica, aki 2. lett Boki mögött a góllövõlistán) és a kezdõk sem vitték túlzásba a játékot a meccsen, inkább a második vonal játszott sokat. Ez meg is látszott a végeredményen. Ezzel mi és az ukránok bejutottunk az elõdöntõbe, a norvégok pedig mentek a levesbe, mert ennek következtében nem jutottak ki a 2004-es athéni olimpiára. Vajon mit gondolhattak akkor õk rólunk és az ukránokról?
DUNAFERR FOREVER!!!
Ma jó kis meccsek lesznek és 18:30-tól a román-horvátot, majd a dán-oroszt is adni fogja a Sport1. Utóbbi igencsak nagy csemegének ígérkezik.
DUNAFERR FOREVER!!!
Csak az a gond, hogy lefelejtetted a végérõl ezt: <#kacsint>#kacsint>. (Én nem.)
Amúgy: mi a véleményed a válogatott esélyeirõl, eddigi szereplésérõl?
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként meg mindhárom dologban egyetértek veled. A svédek azt játszották amit kell és idén már nem elõször tréfálták meg a norvégokat. Õk sem gépek, ráadásul sztem fizikailag sem voltak rendben többen is, nem csak a hivatalosan bejelentettek. Löke hiányát én is megemlítettem, mint komoly hátráltató tényezõt. Valamint teljesen igazad van abban is, hogy bizony 2007-ben a szuperesélyes, teljes csapatukat az oroszok ugyanígy elintézték.
Persze nyilván kényelmesebb egybõl csalást kiáltani, ha valami nem úgy alakul, ahogy nekünk kellene. Mert valljuk be, eddig minden a kezünkre játszott, a jó sorsolás, a többiek meccseinek alakulása stb. Most, hogy valami olyan meglepõ történt, ami nekünk nem jó, egybõl megy a sárdobálás. Ez is olyan jellemzõ, itthoni mentalitássá vált az utóbbi évtizedekben...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezzel együtt kár magyaros kesergésbe menekülni, elvégre eddig tényleg minden a kezünkre játszott, reálisan nézve a jelenlegi csapatunk nem tartozik Európa négy legjobbja közé, akármennyire is jó lett volna (és lenne!) erre rácáfolni. Másrészt sok minden történhet még, ha van is egy olyan érzésem, hogy ezen az ágon már vaskos meglepetés nem várható, a másikon pedig jóformán semmilyen eredmény nem számítana már annak.
Egyébként személy szerint egyáltalán nem vagyok meggyõzõdve a bundáról, az pedig önmagában nem is volt meglepetés, hogy a svédek gyorsak, erõsek, és tudják mit kell játszani a norvégok ellen, inkább az, hogy mindezt valóban jól is sikerült megvalósítaniuk, és a norvégok ezzel nem tudtak mit kezdeni. Volt már arra példa nem egyszer a sportban, hogy a túl nagy esélyes, ellenfeleit túl könnyen legyõzõ csapat nem tudott mit kezdeni azzal, ha méltó ellenfelére talált, a norvégoktól pedig Löke nagyon hiányzott, míg a svédek nem tették meg azt a szívességet, mint az eddigi riválisok, nevezetesen, hogy gólpasszok sorával látják el õket, és bizonytalanítják el magukat. Mellesleg a 2007-es vb-döntõben láttam én már egy nagyon erõs, de a körülményekhez alkalmazkodni nem tudó, ezért széthulló norvég csapatot.
Berni pedig valamiért hirtelen be kellett, hogy menjen. Nála ez már egyébként kezd olyan 22-es csapdája lenni. Bemegy, szeretne bizonyítani, mert tudja, hogy nem lesz sok lehetõsége, mert nem alapember.
Ez most, valahogy, nem sikerül neki. Pedig volt már, hogy összejött.
Jó lenne egy meccs, amin vissza tudná szerezni a magabiztosságát, de ezen az EB-n erre már nem sok esélye van.
Sajnos, a neveléstetés meglátszik a védekezésén...(Na, majd ezért kapok.😊Pedig erre megvan az ideológiám.)<#kacsint>#kacsint>
Egyébként én meg Herr Orsit nem küldtem volna be, miközben az egyik nyerõ ember lett. <#smile>#smile>
Persze a mi csapatunkkal kell foglalkozni, csak hogy a mi csapatunknak kizárni és feldolgozni ezt a furcsa eredményt, nem lesz egyszerû.
(egészen skandináv meccsig)szinte reálissá volt az elõdöntõ elérése, biztos vagyok benne, hogy a játékosok mostmár arról álmodtak, ezt jól keresztbe húzta ez a véletlen vagy összekacsintásos eredmény.
jó hogy ott van Tóth Timi -végre voltak átlövéseink-, de azért õ is többet volt fent a kelleténél, ahogy Bulath is... valami lehet Sopronyival, mert különben miért ültette volna ennyi idõre õt Mátéfi? Fõleg azután, hogy még a Telenor kupán ment is a játék neki az ukránok ellen? rejtély... nem tartom túl sokra Sopronyit, de hogy még a bûn rossz Temes is elõbb kerül be...
na ez is, Temes az õszi szezonban jól nyomta, Telenor kupán is -jó tudom milyen ellenfelek ellen- erre most meg , se kép se hang. Misike meg nem volt formában, de az EB-n megy mint duracell nyuszi. Védekezésben sincs képben Berni,hogy az aljas gyomrosáról már ne is beszéljünk...
Tomoriról meg már ne is ejtsünk szót.
el sem hiszem, hogy ennyi formán kívüli (gyenge) játékossal 4bõl 3 nyert meccsnél tartunk, és egészen a skandináv összekacsintásig még esélyünk is volt az elõdöntõre...
Szerintem ezzel nincs értelme foglalkozni. A saját teljesítményünk és csapatunk az érdekes.
Azért elég elképesztõek a "kedves" drukkertársak!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem gondolom, mégpedig egy egyszerû meglepõ okból. 😊 Ott volt a norvég király. Szerintem azoknál a nemzeteknél, ahol király uralkodik, akkora tekintélye van ennek az intézménynek, hogy ez kizárja ezt a lehetõséget.
Igaz, ez csak egy feltételezés.
A norvégoknak azért mentségük lehet az a betegség, ami a csapaton belül sújtja õket. Na és kérdés is, hogy ez mit jelent, a következõ napokra, számukra.