Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi történt Paulával? most kapcsolódtam csak a meccsbe!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

mindenáron meg akartok gyõzni 😄D

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

azért ilyen merész álmaim nincsenek 😄D

Isthy
Nem én lihegem túl <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Voina 3 kapust vitt.

DUNAFERR FOREVER!!!

talán mégsem olyan súlyos a dolog!
túl van ez lihegve 😄 majd a meccsek alapján kiderül 😊

bocs Paula!
Laura komolyan megsérült! Egy kapussal maradnak a románok a középdöntõ másik két meccsére!
Gratulálok a csajoknak a gyõzelemhez, máshoz nem tudok mert pocsékul játszottak, lehet nem heverték ki a zakót teljesen!
Igen így volt, egyébként tipikus északi fejük volt, mondjuk ettõl nem kell hülyén fújni, bár szerintem nem ezen múlott.
Azért Tóthot ne értékeljük már ennyire túl, tény volt pár jó lövése, de legalább annyit el is cseszett.
Azt egyébként nem értem, hogy Melinda miért nem kap több lehetõséget a kapitányoktól, más meg kap akinek helye sem lenne a környéken!
Nem láttam, de szerintem nem volt bunda, egyébkén mi magyarok még ehhez sem értünk. Szerintem ebben a királynak nincs szerepe, tök mindegy ott van e vagy nem, attól akár még benne is lehet, ha az eredmény úgy kívánja, de lehet ezt csak az itteni közeg mondatja velem.
Isthy
Abból sztem nem fog semmi sem kiderülni, mert minden meccs más. De sztem ezt te is tudod. A svédek tudnak a norvégok ellen játszani, ezt már bizonyították máskor is az idén.

Úristennnn Paulaaaa....

DUNAFERR FOREVER!!!

Ha holnap este az ukránok megtáltosodnak és pontot vesznek el a norvégoktól, az az elõdöntõbe kerülésükbe kerülhet! Nagyon tudnám élvezni!
rövid oldalon sem vállalja be nagyon.

én cseréltem volna Katit -már korábban-, meg is lepõdtem, hogy ilyen jó hatékonysággal védett, mert sokkal gyengébbnek tûnt, persze magához képest.

ki fog derülni, amint lejátszottuk a svédekkel mi is és a franciák is a meccsünket, hogy mirõl is volt szó.

én nem kesergek ezen, sõt hihetetlen hogy ennyire "csúnya" játékkal ott vagyunk ahol, de attól még utálom a sportszerûtlenséget.

Isthy
Egy fórumra, ahol szintén ment az "osztás". De ahogy pár perce olvastam, valaki más is megemlítette ezt az indexen.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ezt beírtad már egyéb oldalakra is? <#vigyor2>
Bár teljesen jogosnak érzem a párhuzamot, én is. Azokkal értek egyet, akik azt mondják: foglalkozzunk a saját csapatunkkal, meccseinkkel.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Szerintem nagyon "langyosak" a románok, a horvátok jól teszik a dolgukat.
Szerencséjük a románoknak, hogy Manea egészen kiváló, na és Paula is egészen jó.

Isthy
A horvátok szépen tartják magukat a románok ellen (12-14), annak ellenére, hogy Paula kiválóan véd. Eddig egész jó meccs, remélem így lesz a szünet után is. Ráadásul szerencsére nem Ágai közvetít, hanem Méhes, így normális hangerõvel nézem a meccset <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tényleg elég "érdekesen" adták elõ. De én náluk már semmin sem csodálkozom. <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Érdekes volt Kékesiék vezetõi stílusa! Magyarul.,, elõre kiszámithatatlan!-😊)) DE tisztesen helytálltak egy ilyen nehéz meccsen!
Isthy
Valóban elég keményen és veszélyesen játszanak. A montenegróiak többször is eladták a 3 gólos elõnyüket, de a végén csak behúzták 22-20-ra. Sok hibával tarkított, gyenge közepes szinvonalú meccs volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

54 perces bikaviadal után, sikerült két vállra fektetni a még félholtában is öklelõ spanyol bikát! (bocs tehenet). Ezeket a spanyol kézis lányokat fogadom, hogy beiratták vagy torreádor iskolába vagy gyakran viszik bikaviadalokra õket! Amit a pályán müvelnek az ön és közveszélyes!
Isthy
Egy icipici adalék (emlékeztetõ) a svéd-norvég meccsért "lázongóknak":

2003-as VB, Zágráb
A középdöntõ utolsó csoportmeccse volt a magyar-ukrán meccs. Elõtte úgy állt a csoport, hogy az ukránoknak és a norvégoknak 7-7 pontja volt, nekünk pedig 5 pontunk. Számunkra egyetlen eredmény jelenthette az elõdöntõt, ha elverjük az ukránokat, akik addig még veretlenek voltak a VB-n. Azután a meccsen 12 góllal elvertük az ukránokat. Akiknél a legjobbjuk nem is lépett pályára (Olena Csigica, aki 2. lett Boki mögött a góllövõlistán) és a kezdõk sem vitték túlzásba a játékot a meccsen, inkább a második vonal játszott sokat. Ez meg is látszott a végeredményen. Ezzel mi és az ukránok bejutottunk az elõdöntõbe, a norvégok pedig mentek a levesbe, mert ennek következtében nem jutottak ki a 2004-es athéni olimpiára. Vajon mit gondolhattak akkor õk rólunk és az ukránokról?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Biztos voltam benne, hogy kapni fogsz, mert elég provokatív megjegyzés volt tõled <#wink>

Ma jó kis meccsek lesznek és 18:30-tól a román-horvátot, majd a dán-oroszt is adni fogja a Sport1. Utóbbi igencsak nagy csemegének ígérkezik.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szerintem nekik, mindent összevéve (vírus, ellenfelek, stb.) sem jut eszükbe, hogy nem nyerhetnek ezen az EB-n. Kiderül, visszaüt-e a túlzott magabiztosság, ami eddig teljesen megalapozottnak tûnt.

kaloz174
Kaptam...
Csak az a gond, hogy lefelejtetted a végérõl ezt: <#kacsint>. (Én nem.)

Amúgy: mi a véleményed a válogatott esélyeirõl, eddigi szereplésérõl?

Igen, nyilván mindenkit arra tanítanak Gyõrben, hogy ha egy mód van rá akkor osszanak ki egy váratlan gyomrost az ellenfélnek. Azért nehogy már Temes hülyeségei miatt is az ETO legyen a hibás..
Isthy
Esélyünk még most is van az elõdöntõre, csak jóval kevesebb. Már nem csak a mi kezünkben van a sorsunk, hanem leginkább a franciákéban. Egészen tegnap estéig minden a mi szájunk íze szerint alakult az egész EB-n. A franciák biztosan mindent meg fognak próbálni, nekünk meg a svédeket akkor is meg kellett volna vernünk az elõdöntõhöz, ha tegnap kikapnak. Nekik is lesz olyan meccsük, amikor nem fog menni a játék és akkor máris más lesz a helyzet. Tegnap minden összejött nekik, nem lesz ez végig így. Meg amúgyis a labda kerek, ráadásul nõbõl vannak, bármi megtörténhet! <#wink> Lásd német-ukrán meccs!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, Sopronyit csak akkor játszatja Eszti, ha a rövid oldalon tudjuk cserélni, nem vállalja be a hosszú oldali cseréjét. Én sem küldtem volna be Herr Orsit, mert Kati 45 %-al védett. Bár én láttam rajta, hogy valami mégsem stimmel vele (ennek itt a többiek elõtt hangot is adtam) és lehet ezt Eszti is észlelte. Mindenesetre ez megint egy jó húzásnak bizonyult tõle. Jár érte neki a gratuláció! Ugyanúgy, ahogy a rosszalás az elbaltázott idõ elõtti játékos visszaküldésért. <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nyugodtan szólj bele, itt véleményszabadság van és mindenkit meghallgatunk. Ja, és nem hülyézzük le, ha valamiben más a véleménye, nem úgy mint más helyeken.
Egyébként meg mindhárom dologban egyetértek veled. A svédek azt játszották amit kell és idén már nem elõször tréfálták meg a norvégokat. Õk sem gépek, ráadásul sztem fizikailag sem voltak rendben többen is, nem csak a hivatalosan bejelentettek. Löke hiányát én is megemlítettem, mint komoly hátráltató tényezõt. Valamint teljesen igazad van abban is, hogy bizony 2007-ben a szuperesélyes, teljes csapatukat az oroszok ugyanígy elintézték.
Persze nyilván kényelmesebb egybõl csalást kiáltani, ha valami nem úgy alakul, ahogy nekünk kellene. Mert valljuk be, eddig minden a kezünkre játszott, a jó sorsolás, a többiek meccseinek alakulása stb. Most, hogy valami olyan meglepõ történt, ami nekünk nem jó, egybõl megy a sárdobálás. Ez is olyan jellemzõ, itthoni mentalitássá vált az utóbbi évtizedekben...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én anno 2008. júliusában kinn voltam Larvikban, a norvég-magyar kettõs olimpiai felkészülési mecsen. A helyszínen gyõzõdhettem meg arról, hogy ez a 2 sporttárs mire képes. Az elsõ meccsen ritka szemét bíráskodással jól megverettek minket, a másodikon már erre is jobban felkészültünk és így kisebb arányban kaptunk csak ki. Meg annyira szemét módon sem fújtak már mint elõzõ nap. Ugye errõl a meccsrõl sehol semmi nem közvetített, így nem nagyon tudnak itthon errõl a "produkciójukról". Jah, mindezt jókedvûen és vigyorogva tették.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Teljesen tipikus hozzáállás, sokan ilyenek ebben az országban...

DUNAFERR FOREVER!!!

Különben ha a skandináv összeboruláson kívül bármilyen ki kivel számolgatásban gondolkozik az ember, akkor a norvégoknak elsõsorban minket lett volna érdemes magukkal vinniük, elvégre velünk melengettek volna legkevésbé kígyót a keblükön, aki veszélyes lehet rájuk.
Elnézést, hogy beleszólok, de egyetértek 😊 Mármint bennem is hasonló gondolatok kavarognak, hogy miután felsejlett egy mázlista négy közé jutás lehetõsége, kicsavarták a kezünkbõl a lehetõséget, és ez nyilván érinti kellemesen a lányainkat sem. Jobb lett volna még pár meccset reménnyel telt szívvel végigjátszani és -szurkolni. Számomra a mai, tehetetlen csalódáshoz hasonló fájdalmat talán utoljára a 2007-es vesztett vb-negyeddöntõ utáni lélektelen játékunk formájában okozott a sportág, azelõtt pedig a 2004-es magyar-norvég meccs fájt ennyire az új BS-ben.

Ezzel együtt kár magyaros kesergésbe menekülni, elvégre eddig tényleg minden a kezünkre játszott, reálisan nézve a jelenlegi csapatunk nem tartozik Európa négy legjobbja közé, akármennyire is jó lett volna (és lenne!) erre rácáfolni. Másrészt sok minden történhet még, ha van is egy olyan érzésem, hogy ezen az ágon már vaskos meglepetés nem várható, a másikon pedig jóformán semmilyen eredmény nem számítana már annak.

Egyébként személy szerint egyáltalán nem vagyok meggyõzõdve a bundáról, az pedig önmagában nem is volt meglepetés, hogy a svédek gyorsak, erõsek, és tudják mit kell játszani a norvégok ellen, inkább az, hogy mindezt valóban jól is sikerült megvalósítaniuk, és a norvégok ezzel nem tudtak mit kezdeni. Volt már arra példa nem egyszer a sportban, hogy a túl nagy esélyes, ellenfeleit túl könnyen legyõzõ csapat nem tudott mit kezdeni azzal, ha méltó ellenfelére talált, a norvégoktól pedig Löke nagyon hiányzott, míg a svédek nem tették meg azt a szívességet, mint az eddigi riválisok, nevezetesen, hogy gólpasszok sorával látják el õket, és bizonytalanítják el magukat. Mellesleg a 2007-es vb-döntõben láttam én már egy nagyon erõs, de a körülményekhez alkalmazkodni nem tudó, ezért széthulló norvég csapatot.
kaloz174
"neveléstetés"=neveltetés
😊

kaloz174
Szerintem Sopronyi a csere miatt kerül csak be 1 félidõre, úgy általában.
Berni pedig valamiért hirtelen be kellett, hogy menjen. Nála ez már egyébként kezd olyan 22-es csapdája lenni. Bemegy, szeretne bizonyítani, mert tudja, hogy nem lesz sok lehetõsége, mert nem alapember.
Ez most, valahogy, nem sikerül neki. Pedig volt már, hogy összejött.
Jó lenne egy meccs, amin vissza tudná szerezni a magabiztosságát, de ezen az EB-n erre már nem sok esélye van.
Sajnos, a neveléstetés meglátszik a védekezésén...(Na, majd ezért kapok.😊Pedig erre megvan az ideológiám.)<#kacsint>
Egyébként én meg Herr Orsit nem küldtem volna be, miközben az egyik nyerõ ember lett. <#smile>

az a baj, hogy ez nem ilyen egyszerû.
Persze a mi csapatunkkal kell foglalkozni, csak hogy a mi csapatunknak kizárni és feldolgozni ezt a furcsa eredményt, nem lesz egyszerû.

(egészen skandináv meccsig)szinte reálissá volt az elõdöntõ elérése, biztos vagyok benne, hogy a játékosok mostmár arról álmodtak, ezt jól keresztbe húzta ez a véletlen vagy összekacsintásos eredmény.

gratulálok a 2 ponthoz! plusz Herr Orsinak minden tiszteletem!!! de...

jó hogy ott van Tóth Timi -végre voltak átlövéseink-, de azért õ is többet volt fent a kelleténél, ahogy Bulath is... valami lehet Sopronyival, mert különben miért ültette volna ennyi idõre õt Mátéfi? Fõleg azután, hogy még a Telenor kupán ment is a játék neki az ukránok ellen? rejtély... nem tartom túl sokra Sopronyit, de hogy még a bûn rossz Temes is elõbb kerül be...

na ez is, Temes az õszi szezonban jól nyomta, Telenor kupán is -jó tudom milyen ellenfelek ellen- erre most meg , se kép se hang. Misike meg nem volt formában, de az EB-n megy mint duracell nyuszi. Védekezésben sincs képben Berni,hogy az aljas gyomrosáról már ne is beszéljünk...
Tomoriról meg már ne is ejtsünk szót.

el sem hiszem, hogy ennyi formán kívüli (gyenge) játékossal 4bõl 3 nyert meccsnél tartunk, és egészen a skandináv összekacsintásig még esélyünk is volt az elõdöntõre...

kaloz174
És?😊 Mit tudunk vele kezdeni?
Szerintem ezzel nincs értelme foglalkozni. A saját teljesítményünk és csapatunk az érdekes.

szerintem meg elég véleményes a dolog, király ide vagy oda.

nekem is ez jutott eszembe, fõleg a szõke fele a párosnak szeret minket nagyon, látszik rajta 😊

kaloz174
Szegény Lunde. Tegnap még õ volt a legaranyosabb, legkedvesebb, ma pedig õ a fõkolompos. Van, aki kijelentette, hogy eddig volt eto-drukker!
Azért elég elképesztõek a "kedves" drukkertársak!

háát ha keddig sem gyógyulnak meg, akkor az ukránok is kifoghatnak rajtuk!
Isthy
Sztem sem volt bunda. A svédek megmutatták, hogyan kell játszani ellenük. Bár Löke hiánya nagy hátrány volt a norvégoknak. Valamint sztem mások is betegek a csapatból, mert nem tûntek elég dinamikusnak a meccsen.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sokan azt mondják, ez a meccs, a norvég-svéd, bunda volt.
Nem gondolom, mégpedig egy egyszerû meglepõ okból. 😊 Ott volt a norvég király. Szerintem azoknál a nemzeteknél, ahol király uralkodik, akkora tekintélye van ennek az intézménynek, hogy ez kizárja ezt a lehetõséget.
Igaz, ez csak egy feltételezés.
A norvégoknak azért mentségük lehet az a betegség, ami a csapaton belül sújtja õket. Na és kérdés is, hogy ez mit jelent, a következõ napokra, számukra.

na vége a norvég kinlódásnak! Remélem a franciák megtréfálják majd a svédeket kedden!
nem értem,hogy miért tesznek oda közvetiteni idiótákat! ha megverjük a hollandokat biztosan játszhatunk az 5-ik helyért. ha a svédeket is,akkor biztosan elõdöntõsek vagyunk 8 ponttal, ha a svédek nem verik meg a franciákat.Sajnos 8-8 ponttal a svédekkel és norvégekkel, bejön a 21 gólos vereségünk! Erre nem gondoltam az elõbb!
A norvégoknak gyakorlatilag a betöréseken kivül nem volt egy átlövésük sem, sok a belemenés, rossz beállós megjátszás is. Ennyire megkinozta volna õket a hasmenés? Nem jön hogy higyjem. Teljesen dekoncentráltak, akár mi tegnapelõtt.
na szép kis színjáték zajlik a norvég-svéd meccsen! DE nekünk mindegy, ugyanis csak akkor elõzhetjük meg a svédeket - persze, ha megverjük a hollandokat - ha megverjük õket! Ugyanis az egymás elleni eredmény számit! Ha 8 ponttal várják majd az utolsó fordulót-megverve ma a norvégokat és kedden a franciákat is - akkor is megelõzzük õket szerdán, ha nyerünk! ha meg õk nyernek, akkor mindegy hogy nekik 4,6 vagy 8 pontjuk volt elõtte!
Remélem a svédek, most játszák a legjobb meccsüket!