Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szegény Zizinek se jött össze az ami eddig 😞
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A kézilabdát nem szépen, lassan...meggondoltan kell játszani? <#whatever>#whatever><#gonosz3>#gonosz3>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
De, sok van még hátra!
Azért, az ukrán meccs is egy paraszt hajszálon múlott!
Azért az "szép" lesz, ha a franciák verik majd a svédeket...
DUNAFERR FOREVER!!!
Erre a napra, term., ez nem magyarázat, de még nagyobb a csalódás.
Tolnai pazarul helyettesítette Paulát, 50 %-al védett, közte 2 db 7 m-est. Elévülhetetlen érdemeket szerzett a román gyõzelemben. A másik vezér Neagu volt aki 11 gólt lõtt, ketten nyerték meg a meccset a románoknak. A montenegróiak rengeteget rontottak támadásban, meg ugye kihagytak 3 db 7 m-est és ezzel elúszott számukra az elõdöntõ. A románok nagy lépést tettek a legjobb 4 közé.
DUNAFERR FOREVER!!!
Elõre nézve:
1. nyernek a svédek, biztosan elsõk nincs miért hajtsanak ellenünk, megvan az 5 helyért a meccs! A norvégok nem engedhetnek meg maguknak egy másik fiascot a hollandok ellen holnap.
2. nyernek a franciák: ha megverjük a svédeket meg van az elõdöntõ!
3. nyernek a franciák, kikapunk a svédektõl ötödikek vagyunk a csoportban.
S még ott van az ukránok is, bár õk már nem tudnak elõbbre lépni.
Ezzel együtt nem bánnám a 9-10. helyett sem, ha az végre változást hozna nálunk, de akármi is lesz, legfeljebb lecserélik egy újabb palimadárra a szövetségi kapitányt, és megy minden tovább a régiben. Talán ha a jövõben senki nem vállalná a válogatottságot tisztulásig... Nem mai meccs fáj, inkább az, hogy lassan a magyar kézis jövõt nem látom. Sajnos most ez volt legpozitívabb, amit ki tudtam magamból préselni.
Mindenesetre ha bármiféle vélt "bunda" juttatta (részben) itt mentálisan a csapatot, akkor éppen úgy nincs helyük a 4 vagy 6 között, mint egyébként. Feltüzelniük kell tudni magukat, vagy függetleníteni a többi eredménytõl, nem szétesni tõle. Mindent bele a svédek ellen! (És most nem franciákra gondolok.)
DUNAFERR FOREVER!!!
Szégyenletes ez a játék és mentalitás tisztelet a kivételnek...........
Valóban érthetetlen amit láttunk! És még jönnek holnap a svédek!
Tomori pedig egy sutyerák! Aki ismer, tudja, hogy kézilabdázóról soha nem írtam ilyen hangnemben, de válogatott mezben így viselkedni, egy EB n......
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Lassúak voltunk, pontatlanok és fegyelmezetlenek.
Mi a teendõ? Kérdezi Ágai. Azt hiszem, amit tenni kellene, az több évet igényel(ne), ha lenne, aki ezt belátja, na és ha lenne, aki tenne érte.
Rengeteg technikai hiba, eladott labda. Gyenge támadójáték és halovány védekezés. Herr Orsit tudnám dícsérni. Meg talán Zizit és Misit. Tomori megmozdulásához inkább nem fûznék semmit...
DUNAFERR FOREVER!!!
Mielõbbi gyógyulást innen is Paulának!!
Ehhez képest a tények: Tomori 186, Buli 180, de még Kovacsics Anikó is 175 cm, a stat. (handball.hu) szerint.
Na és az ellenpélda Boki. (Õ, mint kiderül ugyanott is, 179 cm.)
Szóval szerintem nem a cm-kben vagyunk ma hátrányban...
Ezt csak azért írom, hogy milyen érdekes a drukkerek lelkivilága.
A válogatott szereplése, esélyei.. Kb. ilyen játékot vártam a csapattól (elfogadható védekezés, nagyon nyögvenyelõs támadójáték), valamint az egyéni teljesítmények is a várakozásoknak megfelelõen alakulnak. Ami viszont rendkívül meglepõ számomra, hogy ez ilyen sokra elég egy EB-n. Persze ebben az is benne van, hogy régen nem látott szerencsés sorsolásunk van. Jól jártunk, hogy a legfontosabb meccsen a franciákban még benne volt a norvég KO (persze nagyon-nagyon kellett a magyar válogatottól rég nem látott jó védekezés is), valamint hogy a másik csoportból is verhetõ ellenfeleket kaptunk. (a másik ág azért kicsit más kávéház..).
A svéd-norvég viszont jól bekavart nekünk. Elnézve azt a meccset én nem láttam benne a "bundát". A svédek nagyon rápörögtek hátul a védekezésre, elõl pedig pontosak voltak, a norgéknak meg ez egy tipikusan semmi sem jön össze meccs volt. Ja meg ugye ott volt a betegség is.. Nem hinném hogy hazai pályán, rekord nézõszám, valamint a király elõtt ne akartak volna nyerni.
Mindenesetre ma már tisztulni fog a kép, mert kiderül hogy mire mennek a svédek a franciákkal.
Egyébként látva a mi meccseinket illetve a svédek vasárnapi produkcióját, azt kell mondjam, hogy jóval több keresnivalójuk van nekik a négy között mint nekünk.
A mi csapatunk számára nagyszerû és kb reális helyezés lenne az 5-6. hely valamelyike.
Magyarország-Hollandia
Románia-Montenegró
Svédország-Franciaország
Spanyolország-Oroszország
Ukrajna-Norvégia
Dánia-Horvátország
A román-montenegrói meccs szinte dönt a dánok melletti másik elõdöntõs helyrõl. Aki ott nyer nagy lépést tesz. Ha a dánok és a svédek is nyernek, akkor létrejön egy nagyon érdekes helyzet. A dánok szinte nyerik a csoportjukat és valszeg a svédek is. Ez esetben pedig dán-norvég elõdöntõ lesz. Ami a szervezõk és az EHF bevételi bizottságának nem biztos, hogy tetszene. Kíváncsi leszek a fejleményekre. Én mindenestre jót mosolyognék, ha összejönne <#wink>#wink>
Nekünk létkérdés a gyõzelem, meg kell csinálni. Akkor a 6-ba kerülés megvan, ami nagyon szép teljesítmény lenne ettõl a kerettõl. Ha pedig a franciák besegítenek, akkor az álmok elérhetõsége is megmaradna. Azt hiszem most fog elõfordulni velem elõször, hogy szurkolni fogok a franciáknak. Megalkuvó lettem, nincs mese! <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt sem állítanám, hogy nyugodt szívvel kizárok minden ügyeskedést, viszont amíg vannak racionálisabb válaszok, addig helytelennek tartom, ha túl nagy hangsúlyt kap a gyanúsítgatás, az áldozatszerep. Fõképpen pedig azt, amikor az átcsap egyes - vélt bûnös - játékosok elleni haragba, mocskolódásba. Természetesen ez így alapból magyar netes és sportbaráti "kultúrára" vonatkozik, nem bárkire is az itteniek közül.
Elnézést, hogy még egy kört rugóztam ezen a már lerágott témán, de így talán érthetõbb, hogy tegnap mi késztetett arra, hogy leírjam a véleményemet, illetve mi ebben a kérdésben az alaphozzáállásom. Persze amellett, hogy mindig derüljön ki az igazság, a simlis pedig mindig bûnhõdjön... De ez már nem idevaló, ez nem a Benedek Elek topik.
Sajnos ma újabb horrort éltem át a meccseket nézve, Ungureanu sérülése borzalmas volt. Én is mielõbbi jobbulást kívánok neki!
DUNAFERR FOREVER!!!
Postnova sincs az EB-n?
Ez a másik térd. <#szomoru1>#szomoru1>
Sztem inkább figyeljünk a dán-orosz meccsre, mert jó kis csemegének ígérkezik.
DUNAFERR FOREVER!!!
"Ez tuti nem így van. Kivel beszéltél, mert nálunk nem ez a helyzet."
(csakhogy ne legen egyoldalú magam véleményét alátámasztó kiragadás 😄)
"Egyébként csatlakozom az összeesküvõ táborhoz, szerintem is le volt vajazva a norge-svéd meccs, bárki bármit is mondjon.
A lányainknak is ez a - nemhivatalos - véleménye jelenleg és elõretekintve nem igazán sok motivációjuk maradt a fentiek tudatában..."
idézet indexrõl! :S
Most kellene egy jó sportpszichológus oda! 😊
DUNAFERR FOREVER!!!
Elég szörnyû volt. Fájhatott is neki, na biztosan megijedt rendesen.
Mielõbbi jobbulást, gyógyulást!
Mihamarabbi gyógyulást Paulának!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!