Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont annál többet azért, amit szerintem mások! (drukkertársak) be, pontosan az benne a bántó, hogy azokkal vesznek 1 kalap alá, akikkel nekem is elég éles vitáim voltak, vannak. Ez azért elég fura, elég rosszul élem meg.
Na mindegy. Ez van.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A pozitív változáshoz nagyon kemény lépések kellenének a sportágban, aminek jelenleg nem nagyon látom realitását. Bárcsak tévednék...
DUNAFERR FOREVER!!!
Gyorsan hozzá teszem, ha más csapat lenne most a trónon ugyan ezt kellene tennie, bízzunk benne, hogy lesz ez ügyben pozitív változás...
Egyébként ettõl még nem egyszerû a BL-t megnyerni, ott egy másik sportág ahol szintén a világ legjobbjai vannak mégsem nyertek szerencsére semmit, már vagy hat év, sõt a legutóbbi ElCalico óta még mindig a labdát keresik,
Az új igazolás az ETO-nál!
Írtam a kedves drukkertársaknak, hogy így könnyû BL-t nyerni, hogy leigazolják az ellenfelek legjobbjait. <#nevetes1>#nevetes1><#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2>
A bajnokság "egycsapatossága" viszont "fokozódik". <#confused>#confused>
"A több mint negyvenezer szavazat összegzése után kiderült, hogy a sportág hívei Radulovics Bojanát, a Dunaújvárosi REK csapatának kiválóságát díjazták a kitüntetõ címmel."
Igaz, ezt a jubileumot megint csak nem egy ker.vállalkozásnak, hanem a Szövetségnek illett volna megrendezni...Igazi rangot adva neki. De legalább megtörtént, na és elismerés a dánoknak, hogy partnerek voltak. A részleteket inkább hagyjuk. Remélem, a csajok jól érezték magukat. (Együtt mentek le a helyszínre, azt tudom.)
Azt el kell ismerni, hogy erre a meccsre látszólag a Vác készült fel jobban, és nyilvánvalóan jobban is egyben voltak (+a két említett extra teljesítmény, de ha rosszmájú akarok lenni, Baross Zsuzsa sem lõtt ennyi gólt összesen a Fradiban, mint ma). Ettõl függetlenül simán nyerhetett volna a Fradi akár ezzel a mezõnyjátékkal is, mert akármennyi kellemetlenséget is okozott a váci védelem, pláne Orsi, a lövõteljesítményen múlt minden (illetve az elsõ félidõ elsõ felében védekezésben mutatott különösen gyenge, lassú lábmunkán). Meggyõzõdésem, hogy a rangadó színvonalának nem tett jót az, hogy kvázi felkészülési idõszakra esett. Ennek ellenére elõzetesen magasabb színvonalú, szorosabb ütközetet vártam.
Emellett, mindenki elnézést kérve, szeretnék utólag és áldott, békés karácsonyt - és névnapot, aki érintett volt - kívánni a helyi a kézilabdabarátoknak!
A Fradi meglepõen gyenge volt, pedig azt gondoltam, õket feldobja, hogy Zácsik Szandra újra közöttük van.
(Azt azért egyáltalán nem értem, Baba miért nem kap ilyen kevés lehetõséget? Azt gondolom, ennél azért jobb játékos õ.)
Gratulálok a Vácnak! <#taps>#taps>
Herr Orsi hátul, Temes Berni pedig elöl nyerte meg a meccset a csapatának. A Fradiból igazából senkit nem lehetne kiemelni, talán Zizit illeti dícséret, de a többieket nem igazán...
DUNAFERR FOREVER!!!
Szappanopera újabb fejezetéhez értünk, kíváncsian várom lesz e eredménye, vagy ez is csak amolyan PRI szöveg... Egyébként nekem továbbra sem hiányzik a válogatottból.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
http://www.freshwap.net/games/77628-handball-simulator-2010-european-tournament-2010de.html

Zácsik Szandra újra a Fradiban
Nagyon remélem, hogy türelmes lesz, mert mindenképpen az lenne a jó, ha a gyógyulás tökéletes lenne, mint számtalan példa mutatja.
Isten éltessen sokáig, és sok boldogságot Névnapod alkalmából!
A kért cím:
FÕTÁV-FTC Kézilabda Aréna, Kõbányai út 47/A
Hungary Budapest, 1109
😊
Azon vagyunk éppen, hogy megfelelõképpen megünnepeljük, ahogyan a smiley-k mutatják! <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Na és a kézis nagy családnak is! <#kacsint>#kacsint>
Ezúton kivánok mindenkinek Boldog és Békés Karácsonyt
Remélem, hogy a mi karácsonyfánk alatt már Szandi is ott lesz. 😉

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN FÓRUMOZÓNAK!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
azután ha a többségnek az tetszik visszarakom a #47281-est
a siófok? 😉
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!