Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Meglepõ módon ezért nem!
Viszont annál többet azért, amit szerintem mások! (drukkertársak) be, pontosan az benne a bántó, hogy azokkal vesznek 1 kalap alá, akikkel nekem is elég éles vitáim voltak, vannak. Ez azért elég fura, elég rosszul élem meg.

Na mindegy. Ez van.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
Boldog új évet mindenkinek !

Isthy
Sikerekben gazdag, boldog új esztendõt kívánok a magánéletben és a sportszurkolás területén is minden fórumozó szurkolótársamnak!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos valóban itt most fennáll ez a kettõsség.
A pozitív változáshoz nagyon kemény lépések kellenének a sportágban, aminek jelenleg nem nagyon látom realitását. Bárcsak tévednék...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gondolom kaptál tõlük rendesen <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok Bokinak a díjhoz! <#eljen><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Mindenkinek Békés Boldog Sikeres Új Esztendõt kívánok!<#pias>
Ez lemaradt a végérõl:<#mf1><#mf1><#mf1>
Egyik szemem sír a másik örül, azt hiszem nagyon rossz folyamat indult el Gyõrben az igazolások terén! A másik, sajnos nincs más választása a Gyõrnek amennyiben BL-t akar nyerni, mert a jelenlegi magyar kerettel ez lehetetlen.
Gyorsan hozzá teszem, ha más csapat lenne most a trónon ugyan ezt kellene tennie, bízzunk benne, hogy lesz ez ügyben pozitív változás...

Egyébként ettõl még nem egyszerû a BL-t megnyerni, ott egy másik sportág ahol szintén a világ legjobbjai vannak mégsem nyertek szerencsére semmit, már vagy hat év, sõt a legutóbbi ElCalico óta még mindig a labdát keresik,
Azt gondolom megfelelõ helyre került a díj! Gratulálok!
kaloz174
Alakul Gyõrben a világválogatott:

Az új igazolás az ETO-nál!

Írtam a kedves drukkertársaknak, hogy így könnyû BL-t nyerni, hogy leigazolják az ellenfelek legjobbjait. <#nevetes1><#circling><#vigyor2>

A bajnokság "egycsapatossága" viszont "fokozódik". <#confused>

kaloz174
Boki lett az évtized játékosa
"A több mint negyvenezer szavazat összegzése után kiderült, hogy a sportág hívei Radulovics Bojanát, a Dunaújvárosi REK csapatának kiválóságát díjazták a kitüntetõ címmel."

Igaz, ezt a jubileumot megint csak nem egy ker.vállalkozásnak, hanem a Szövetségnek illett volna megrendezni...Igazi rangot adva neki. De legalább megtörtént, na és elismerés a dánoknak, hogy partnerek voltak. A részleteket inkább hagyjuk. Remélem, a csajok jól érezték magukat. (Együtt mentek le a helyszínre, azt tudom.)

Na igen, Zizi kiemelése egy kicsit olyan, mint a holland meccs után: jobb híján... Ezzel persze nem kritizálni kívánom õt, ha páran felnõnek mellé, vagy akár egyvalaki megtalálja az átlövõformáját, akkor ez elég lett volna, sõt egy olajozottan mûködõ csapat az õ játéka fényét is emelte volna. Viszont a fradista lányokban ma nagyobb volt az akarat, mint az említett meccsen a válogatottéban, ha az utolsó pár percekre szét is estek.

Azt el kell ismerni, hogy erre a meccsre látszólag a Vác készült fel jobban, és nyilvánvalóan jobban is egyben voltak (+a két említett extra teljesítmény, de ha rosszmájú akarok lenni, Baross Zsuzsa sem lõtt ennyi gólt összesen a Fradiban, mint ma). Ettõl függetlenül simán nyerhetett volna a Fradi akár ezzel a mezõnyjátékkal is, mert akármennyi kellemetlenséget is okozott a váci védelem, pláne Orsi, a lövõteljesítményen múlt minden (illetve az elsõ félidõ elsõ felében védekezésben mutatott különösen gyenge, lassú lábmunkán). Meggyõzõdésem, hogy a rangadó színvonalának nem tett jót az, hogy kvázi felkészülési idõszakra esett. Ennek ellenére elõzetesen magasabb színvonalú, szorosabb ütközetet vártam.

Emellett, mindenki elnézést kérve, szeretnék utólag és áldott, békés karácsonyt - és névnapot, aki érintett volt - kívánni a helyi a kézilabdabarátoknak!
kaloz174
A Vác csapatként sokkal jobb volt. Grat. nekik. Az meg külön öröm, hogy Berni bizonyította, igenis jó játékos õ! <#eljen>
A Fradi meglepõen gyenge volt, pedig azt gondoltam, õket feldobja, hogy Zácsik Szandra újra közöttük van.
(Azt azért egyáltalán nem értem, Baba miért nem kap ilyen kevés lehetõséget? Azt gondolom, ennél azért jobb játékos õ.)

Breki33
Ez számomra meglepetés reménykedtem, hogy visszajön hozzánk.
Breki33
Gratulálok a Vácnak

Berni a válogatottban is játszhatott volna ilyen eredményesem
Isthy
Eredményes folytatást kívánok neki az új környezetben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Vác-FTC 26-17 (13-6)

Gratulálok a Vácnak! <#taps>

Herr Orsi hátul, Temes Berni pedig elöl nyerte meg a meccset a csapatának. A Fradiból igazából senkit nem lehetne kiemelni, talán Zizit illeti dícséret, de a többieket nem igazán...

DUNAFERR FOREVER!!!

Bízunk benne, hogy jót tesz neki a váltás, a cikkeket olvasva szerintem õk ketten elfáradtak egymás mellett, így valakinek váltania kellett, nyilván neki. Én a magam részérõl sok sikert kívánok neki!
kaloz174

kaloz174
Viszont kívánom neked és családodnak is! <#wink>

MINDENKINEK KÍVÁNOK ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET!
Nagy Laci

Szappanopera újabb fejezetéhez értünk, kíváncsian várom lesz e eredménye, vagy ez is csak amolyan PRI szöveg... Egyébként nekem továbbra sem hiányzik a válogatottból.
Isthy
Csatlakozom hozzád a szurkolásban. Júniusban remélem már be is bizonyítja teljesen visszatérve a németeknek!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ehhez csak annyit tennék hozzá: ÁMEN!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszönöm a jókívánságot és legfõképpen a címet! <#vigyor><#wink><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Legyen úgy, természetesen nagyon szorítok neki. Nagy igérete a magyar kézilabdának. Az EB is megmutatta, mennyire hiány van jó átlövõkbõl.

SomogyiG
Elég sok játékosunk esett át hasonló krízisen, mint amiben most Szandi van, szinte kivétel nélkül sikeres rehabilitációval és visszatéréssel. Szerencsére türelmes a stáb is és a szurkolók is, így nem vetheti vissza az eredménykényszer. Egyetlen ellensége lehet a visszatérésében: önmaga - ehhez az önmaga elleni küzdelemhez minden segítséget megkap.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Mint tudod, jól ismerjük ezt a dolgot, sajnos. Tényleg nagyon jó lenne, ha sikerülne eltalálni azt az optimális állapotot, amit ez a sérülés, a teljes gyógyulás kíván. Számtalan példa mutatja, hogy nem könnyû, sajnos. Mindenképpen sok türelmet igényel. Még akkor is, ha esetleg el kell fogadni, hogy az elején nem fog csúcsformában játszani.

SomogyiG
Orvosi szempontból egészséges, s teljesértékû edzésmunkát végez. Mentálisan van még probléma, hiszen ösztönösen kiméli/félti a vállát - ami egyébként érthetõ is. Még pár hónap, s túlteszi magát rajt.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
Breki33
Én is csatlakoznék ha belefér, boldog névnapot nekik <#pias><#taps><#eljen>
kaloz174
Kérdéseim természetesen feléd irányultak.😊

kaloz174
Egyébként milyen állapotban régi-új átlövõtök válla? Már teljes értékû munkát végez? Ma már tényleg játszani fog? Tudsz ezekrõl valami infót?

kaloz174
Íme a karácsonyi ajándék:
Zácsik Szandra újra a Fradiban

Nagyon remélem, hogy türelmes lesz, mert mindenképpen az lenne a jó, ha a gyógyulás tökéletes lenne, mint számtalan példa mutatja.

SomogyiG
Bocsi! Az üdvözlet és a cím természetesen Isthynek szólt! 😊

SomogyiG
Ilyen rég nem látott és kedves fórumtárssal még szivesebben csatlakozom!

Isten éltessen sokáig, és sok boldogságot Névnapod alkalmából!

A kért cím:
FÕTÁV-FTC Kézilabda Aréna, Kõbányai út 47/A
Hungary Budapest, 1109

😊

Isthy
Köszönöm mindkettõtöknek! <#wave><#worship>
Azon vagyunk éppen, hogy megfelelõképpen megünnepeljük, ahogyan a smiley-k mutatják! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ilyen karácsonyfát én is szeretnék, ami alatt Szani ott van! Mi a pontos címetek? <#vigyor><#nyes><#vigyor2><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Csatlakozom!!!!!!!!!!<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#vigyor2><#nevetes1>

kaloz174
Mindkét kedves István nevû fórumtársnak nagyon boldog névnapot kívánok! <#nevetes1><#eljen><#pias><#pias>

kaloz174
Boldog, szeretetben eltöltött karácsonyi ünnepeket mindegyikõtöknek és családotoknak!
Na és a kézis nagy családnak is! <#kacsint>

Breki33
Békés oldog karácsonyt minden kézi-rajongónak és játékosnak !

Duby
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

SomogyiG
Szervusztok!

Ezúton kivánok mindenkinek Boldog és Békés Karácsonyt

Remélem, hogy a mi karácsonyfánk alatt már Szandi is ott lesz. 😉

BÉKÉS, BOLDOG, ÉS NYUGODT KARÁCSONYT, MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓNAK!

Isthy
Sztem lehetnek ilyenkor ünnepi hátterek, de utána jöhet vissza a régi megszokott.

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN FÓRUMOZÓNAK!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szani ügyében a két ünnep között talán okosabbak leszünk a Fradival kapcsolatban, de Sopiét illetõen én is kíváncsi vagyok hol köt majd ki.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Karácsony után jön az újévi háttér :-)
azután ha a többségnek az tetszik visszarakom a #47281-est
húú nekem furcsa ez az új design, de egyszer van karácsony 😊)

a siófok? 😉

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!