61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#50242 Digi TV videó
Detti, Gabó és Böbe a szombati ünnepről és még kicsit a csapat dolgairól is. -
Mse #50241 Berlinben sem volt ezzel gond ;)) -
#50240 A legszívesebben most is elsütném a poént, hogy vigyázz arra milyen pólóban jössz De most csak győztesek lesznek -
#50239 Pedig talán emlékszel, ha nem, én elmesélem: volt 1x 1 csodálatos találkozó...Na és volt valaki, aki szemrehányást tett magának, hogy távozó vendégünket nem kísérte el, annakidején...:)
-
Mse #50238 ti vettetek már jegyet? jó lenne együtt ülni, és nem külön :) előtte tali? 3 körül tudnék odaérni Újvárosba, ugye jól olvastam 16 órakor kezdődik a program?
(a meccs után is lesz talán egy kicsi időm, de estére házibuliba megyek, így nem maradnék sokáig, mert azért mégsem illik éjfélkor beállítani, meg addig elfogynak a finom falatok, italok :D :D) -
#50237 Interjú Bokival
Remélem minél több fiatalnak sikerül is átadnia. Sok sikert és eredményes munkát kívánok neki! -
#50236 Az illetők csak a másik véglet, az óriási kontraszt miatt lettek megemlítve veled kapcsolatban. Ebből a mezőnyből nem nehéz -
#50235 Sajnálom, pedig ez egy megfelelő alkalom lett volna. -
#50234 Van dicső és szép múlt, meg szánalmas jelen... -
#50233 Nagyon köszönöm.
Még jó, hogy ilyen mezőnyben sikerül kitűnnöm -
#50232 Sajnos szombaton már így is két helyen kéne lennem egyszerre...
Az én hattyúdalom már megvolt sztem. -
#50231 Újabb írás, a társak véleménye Bokiról a helyi hírlapban.
Felüdülés ezzel foglalkozni, bármilyen szomorú is vagyok, hogy eljárt az idő, így már nem láthatom ezeket a nagy sportembereket a pályán, a mellette zajló kicsinyes történet mellett.
-
#50230 Ha te is jössz, akkor innen elvileg négyen már leszünk. Mondjuk Dubyt szívesebben látnám, mint az ott sajnos megjelenő Sinka és Vetési "urakat"... -
#50229 Gondolom ezt az én #50223-asomra szántad
Remélem valaki megteszi, én nem akarok időt pazarolni rájuk. Ha jól emlékszem mostanában előzetes drapi engedélyeztetés van elvileg és gyanítom ez fennakadna a szűrőn
-
Mse #50228 jó lenne, mert én is nagyon szeretnék ott lenni :)
nem rendezünk egy fórum talit? -
Mse #50227 addig jó míg nem látsz mögé, és csak a pályán látottakat élvezed! -
Mse #50226 drapit nekik! :DDD -
#50225 Viktor aláfestő zene választása sem volt véletlen
Az a klasszikus 7-es Legangernek a visszafordulással... Mindig élmény újra látni -
#50224 Azért jó lenne ha szombaton azért még összefutnánk Boki búcsúmeccsén. Legalább a régi idők emlékére. Mondjuk legyen ez a hattyúdalod. -
#50223 Az elmúlt 1 hétben az ETO vezetősége - élén Kelecsényivel - és az MKSZ vezetése - soraiban Kelecsényivel - "megmutatta magát". Amihez csatlakozott mellékszereplőként KEB is. Az #50209-es hozzászólásom utolsó mondata vonatkozik mindenkire aki részt vett ebben az "előadásban". -
#50222 Miért tenném? -
#50221 Na és ezt a videót is feltöltötte valaki a netre. Sokan vagyunk hálásak neki. -
#50220 Provokálsz? -
#50219 "A legjobb megoldást találtuk meg" - Karl Erik Böhn lett a Győr nőikézi-csapatának edzője
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20111123-karl-erik-bohn-lett-a-gyor-edzoje.html -
#50218 Így szerettem volna írni: "Szomorú (mert nem láthatjuk a pályán többet Bokit), ugyanakkor mégis szép történet." -
#50217 Ennek ellenére ajánlom figyelmedbe, na és azoknak, akik még szívesen olvassák, a következő írást:
Zsiga Gyula - Bokiról
Szomorú (mert nem láthatjuk a pályán többet a Bokit), ugyanakkor mégis szép történet. -
#50216 Azt hiszem a lelkem mélyén régóta megéreztem én már ezt. Egyre kevesebbet jártam a kézi után, egyre kevesebbet olvastam, egyre távolodtam.
Most egyértelmű jelét látom annak, miért vagyok már úgy ezzel az egésszel, ahogy vagyok. Már sehogy. Régóta nem tud ez az egész már érdekelni. Ez már nem az ami volt, ez már nem sport(ág), ez már nem bajnokcsapat, tehetségek, emberek... Ez már valami magyarisztáni színelőadás, egy újabb színtér, ahol legalizálódtak a korrupt körök, és lesöpörtek minden mást.
Hogy eddig szívta az MKSZ a sportolók/edzők/gyúrók - a szakmai személyzet egészének - vérét, akik nap mint nap kőkeményen dolgoztak, az semmi ahhoz képest, ami innentől van.
Tanácsom játékosnak, vezetőnek, szakembernek: gondolja át a helyzetét, a környezetet, és vagy szakítson ezzel az egésszel, vagy meneküljön. Szerintem munkájának így semmi értelme nincs.
Most már kimondva is részemről végeztem a kézilabdával, mert ez már nem sport, ami itt lett. Nekem megmaradnak a régi felbecsülhetetlen értékek, a filléres gagyi szintetikus színház innentől már nem érdekel. -
Gabess8 #50215 Van egy pici időm így leírom. Breki nyugodtan vedd ki ha kell leírom 10 szer!!!!
Amennyiben ez igaz akkor elmegy az MKSZ és az Audi ETO is a kibaszott picsában, és innentől kezdve kívánom, hogy a Győr nem nyerjen idén semmit a BL-t pedig pláne ne, remélem a külföldi bl esélyes csatok sport diplomáciája működi fog!! -
primavis #50214 megírtam pár napja, hogy ez lesz! De várjuk ki a végét! -
Mse #50213 ha holnaptól Böhn lesz az ETO edzője IS, akkor valaki legyen kedves rajzoljon egy szép drapit, rajta egy emberkével, pólóján MKSZ felirat legyen és a szája helyére egy segget kéretik rajzolni, köszi... -
Zóanagyvarázsló #50212 Sajnos egy ideje ez tűnik papírformának, de egyelőre még nem hivatalos, lehet bízni a csodában. Mindenesetre ez egy borzasztó fejlemény, igazi PR-katasztrófa, és hozzájárulhat, hogy az ETO közutálatnak örvendjen, és jogosabb színben tüntesse fel a minapi közlemény vitathatóbb pontjait is. És ennek nagyon nem örülök, mert nem volt rá semmi szükség. Kelecsényit pedig nem kívánom minősíteni, megteszik azt a tettei, szavai. -
#50211 Mégis Böhn lesz...
Nem hittem volna, hogy ezt meglépik a győriek, na és nem gondoltam volna, hogy a Szövetség, bármilyen formában, ebbe belemegy.
Már nekem is erős kétségeim vannak a sportág megújulásának esélyeiről. -
Gabess8 #50210 Gondolkoztam mit is reagálhatnék, Mse szépen leírta, annyi különbség, hogy itt van MÉG egy pici teljesítmény..., de tarok tőle nem sokáig, az MKSZ-en semmi nem változott, ugyan úgy szart sem ér az egész, Borsos is csak maszatolt(ahogy egyik haverom mondaná) a nyilatkozatával.
Magyarul van egy Győr amely sajnos mindent megtehet, hisz ott áll mögötte az itthon mindenható Audi.
Azért kíváncsi leszek erre a Bl győzelemre melyet már mindenki tényként emleget, csak nehogy nagy lebőgés legyen belőle, mert azért a Bl trófeához sok mindennek össze kell jönnie...
Végül csatlakozni Isthy utolsó mondatának utolsó részéhez!! -
#50209 Borsos szavaiból egyértelműen kiderül az MKSZ álláspontja, amit már sejtettünk. Tehát nyugodtan lehetne őszig Bohn az ETO edzője a kapitányság mellett. Ennyit a fél éve kihirdetett és azóta fennen hangoztatott döntésükről... Semmi sem változott itt, csak néhány szereplő. Most mindenki vegye úgy, hogy köptem egyet... -
#50208 Közben én is utánanéztem. Lám a Cunderen is kijavították az időpontot -
#50207 -
#50205 Csapat-közeli, de nem hivatalos források szerint, a program 4-kor kezdődik. -
Mse #50204 biztos mindenki olvas innen más fórumokat, egy fradista sorait olvasva egyre jobban úgy tűnik a kézilabda is kb. akkor színház mint a foci... -
#50203 Már én is néztem délután és feltűnt nekem, hogy valami nem stimmel. Én úgy tudom, hogy Boki búcsúmeccse 4-kor kezdődik - ezt írták eddig mindenütt - itt meg azt írják, hogy 17:50-től közvetítik. Azt hiszem utána kell majd kérdezni, hogy akkor most mi is van? -
#50202 A Cunder.HU heti műsora
Az oldalon + napi aktualitások és egyéb érdekességek!