Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Megnézted? Én is, újra. <#wink>
Mondta a Mester, hogy hiányoznak a nívós felk. meccsek. (Erre én azt gondoltam, hogy az ETO ellen, ha nem is volt teljes, az volt.) Beszélt arról még dec. közepén talán, hogy lenne egy torna. Kellett volna, most én is úgy látom. Mert valahogy nem elég éles a csapat. Az 1 dolog, hogy Boki nem tudott rendesen edzeni, elõbb megfázás, majd a dereka miatt. Így átlövései nem voltak hatásosak, tényleg. Õ azonban még így is nagyon fontos láncszeme a támadásoknak, több szép labdája mutatta. Viszont a többiek, akik végigcsinálták a téli felkészülést, önmagukhoz képest szintén elég figyelmetlenül játszottak, gondolok itt elsõsorban Ivettre. Erdõsi Ildi nekem jobban tetszett, ezen a meccsen. Valamint Jókai Nóri formája sem akar már visszatérni, pedig nagy szükség lenne rá. (Pontosan azt hiányoltam, amiben olyan jók szoktunk lenni: a szinte mérnöki pontosságú támadási variációkat, a látványos, okos megoldásokat.)
Azt meg most sem értettem, miért nem kértünk megfelelõ ritmusban idõt - nagy tiszteletem mellett a Mester felé. Szerintem ebben is volt 1 be nem kapott gól lehetõsége a végén, belátva, hogy ez laikus meglátás.
Na mindegy. A végén örültem a döntetlennek. Most azonban azt gondolom, hogy a kezünkben volt a gyõzelem, nem véletlenül volt az ellenfél körében nagy örömmámor a végén. Meglepõen nagy hangon örültek a döntetlennek.
(Kiss Szilárd egybõl meg is kérte Vilit, hogy legyen majd edzõmeccs - teljesen érthetõen. "én a munkában hiszek", mondta nekem a végén. Igaza is van, csak kérdés, mikor tud a Csapat teljes létszámban gyakorolni, nem beszélve a fiatalok bevonásáról végre.)
Bár ezen a héten volt a kupameccs, azt nem gondolom, hogy ez nagyobb hatással lett volna csapat teljesítményére. Legalábbis én nem. Inkább tényleg az idény eleji formát érzem, sajnos.

Azért volt, ami tetszett is: elsõsorban itt a labdaszerzésekre gondolok.

A többi csapat elõnyösebb helyzetbõl indul a Siófok ellen már. A brazilok bemutatkoztak.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Most volt idõm elolvasni, akkor csak gyorsan betettem, még jó hogy a neten kellett céges dolgot intéznem.
Egyet értek a véleményeddel, én röviden csak annyit írok ezek teljesen hülyék ahányan vannak. Lenne más véleményem is de ha azt most leírom Breki tuti kiveszi, talán majd kicsit késõbb...
Isthy
Ennek fényében adódik a kérdés: Hogy lehet, hogy itt tart a sportág, amikor az MKSZ-ben is napi 10-14 órákat dolgoznak? Van utánpótláskoncepció is stb. Akkor ezek szerint a munka minõségével vagy netán a céljával van baj?...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor ma megnézem a meccset náluk. Pénteken meg remélem majd élõben <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, jár a gratuláció nekik! <#taps> Bár a románok vastagon besegítettek nekünk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Miért lenne messzi? Már csak 4 nap van hátra a kezdésig.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
CUNDER.HU heti mûsor

Ma: 18:00 Siófok KC - Dunaújvárosi NKKSE
A 2011. január 8-án lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. 12.forduló

Az oldalon egyébként vannak új blogok is. Ajánlom figyelmetekbe.

kaloz174

kaloz174
Akkor a Loki és az ETO is behúzta a kötelezõt.
Egyik csapat sem kényszerült nagyobb erõkifejtésre, úgy láttam.

kaloz174
A teljes képernyõ a duplakatt, a hangot csak saját gépeden tudod állítani, szerintem.

Aki szokott cunderen meccset nézni attól kérdezném, egész képernyõsen lehet e nézni a meccset, illetve a hangot lehet e állítani, van e valahol ilyen típusú beállítás az oldalon, mert én nem láttam. Köszönöm!
kaloz174
Ok. Lehet, hogy igazad van, végül is Te vagy a szakember. <#kacsint>

Breki33
elvileg nem lassíthatják hiszen csak a nyílra való kattintással indul el

Szerintem inkább a képek lassíthatják

#47405-ben
kaloz174
Nekem nagyon zavaróak ezek a videók, ebben a formában. Lassítják a görgetést. Lehet, hogy csak nálam?
Nekem egészen megfelel a mezei link, nem tudom, a többiek hogy vannak vele.

A háttér alakul, az elõzõ nekem kicsit "erõs" volt.😊

Köszi azért! <#worship><#smile>

kaloz174
A kapusok védelmében: a 2 brazil elég kiszámíthatatlan játékos. Lõnek, eszetlenül, de erõvel. Szerintem az egész mezõnynek gondja lesz velük, amíg meg nem ismerik õket. Ráadásul viszonylag jól céloznak. Azért páros lábról felugorva, a felsõket kilõni, nõi mezõnyben annyira nem gyakori. Ráadásul jobb kézzel j2-bõl.
Ennek elhárításához a védelem és a kapus munkájára együtt van szükség, ez már a második félidõben össze is jött.
A brazilok fizikálisan nagyon jó adottságú játékosok. Hozzájuk képest az Amorim testvérek inkább képzettek, sokkal európaibb kézit játszanak. Bár ez a két új szerzemény nem olyan magas, viszont jó rugóik vannak. Szóval érdekes lesz ez így a magyar bajnokságban. Mindenesetre meg kell ellenük tanulni játszani, az biztos.

kaloz174
Messzi van az még...

Breki33
Ezt most találtam.........

Breki33
kb ilyesmit tudtam kihozni, ha megfelelõ a VB idejére

de ha van más háttérjavaslat -másik konkrét kép- akkor szívesen veszem
Breki33
egyenlõre csak a szöveg mögötti átlátszóságot szedtem ki
Isthy
Köszi, így már sztem jobb, hogy csak a 2 oldalon vannak a labdák.

Közben a fiúk megnyerték a lengyelországi tornát, döntetlent játszva a sztem várhatóan VB érmes lengyelekkel. A VB 13-án kezdõdik, a fiúk 14-én kezdenek Izland ellen a csoportban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nem jön be ez az új labdás háttér. Sok rövid hozzászólásnál nagyon zavaró.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is kíváncsi leszek rá, hogy az EHF mikor jut el idáig. Bár gyanítom, õk még nem raktak zsebre eleget eddig, hogy ilyenre szánják el magukat.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a beszámolót! <#worship>
Pótszilveszteren vettem részt, így amiatt nem tudtam még a neten sem nézni a meccset.
Úgy fest igazunk volt, hogy bármilyen végeredmény elõfordulhat. Pont az lett, ami még eddig nem volt az egész bajnokságban (döntetlen). Nem rossz az 1 pont, de 2 jobb lett volna. Talán ha a kapusaink is felnõnek a feladathoz... Mert ahogy olvastam nagyon nem ment nekik. Remélem Boki szerepeltetése nem kerül majd a késõbbiekben sokba.

DUNAFERR FOREVER!!!

Jé, hogy mik vannak!!! Ez nagy hír mert valamelyik reggel a sporthírekben is benne volt. Kíváncsi leszek rá, hogy az EHF is csinál e majd ilyet. Ennek egyébként szerintem már régen így kellett volna lenni.
kaloz174
A Prof a jubileumi meccsrõl:
"...„A találkozó végén elszabadult mindenki, én is a pályán voltam és próbáltam keresztmozgásból labdát szerezni.
Fantasztikus élmény a lányokkal újra együtt lenni, ..."

<#nevetes1><#vigyor2><#eljen>

kaloz174
Siófok-Újváros: 27-27 (13-15)
Lehet, hogy csak én néztem ma meccset? <#vigyor2>
Miután olyan szerencsés voltam, hogy az újvárosi csapat vendégeskedett ma Siófokon, nem hagytam ki a lehetõséget. Csak megjegyzem, ha valakit meglepett volna. <#kacsint>
Nem véletlenül gondoltuk, hogy ez a meccs 3 esélyes. A Siófok legújabb szerzeményei nem okoztak csalódást a helyi nézõknek, viszont annál nagyobb fejtörést az újvárosi védelemnek, különösen a kapusainknak. Próbálkozott is Kiss Szilárd mindhármukkal. Több-kevesebb sikerrel. A brazil kézilabda talán nem éri el a magyar színvonalat, viszont megoldásaik nem szokványosak, a labdával sincsenek haragban, lövõerõ téren pedig a legjobbak közé tartoznak, immár a magyar bajnokságban. Azt érdeklõdve várom, hogy milyen eredményesek lesznek a továbbiakban, mert most a játékuk a meglepetés erejével hatott, sajnos, éppen ránk. Azt gondolom azonban, hogy ahogy megismerik a játékukat, egyre kevésbé lesznek majd ilyen kellemetlen ellenfelek. (Mint ahogy ez már a meccs második félidejében érzékelhetõ is volt.) Sajnos, most mi voltunk annak a kárvallottjai, hogy most szerepeltek elõször a magyar bajnokságban.
Azt kell, hogy mondjam, a Siófok játéka teljesen elveszett, már ami az eddig szereplõ csapatot illeti. Hogy végül is hova jutnak ezen az úton, azt nem egészen tudom eldönteni. Mindenesetre ma nagyon sokat köszönhetnek a 2 brazilnak, na meg második számú kapusuknak, Scholz Andinak.

Mondhatnám, hogy igazságos döntetlen született. Nyertünk 1 pontot, mert ebben a meccsben a vereség is benne volt. Sikerült jó pár ziccert kihagyni, labdát elszórni. Dettit pihentetni kellett egy rosszul sikerült ütést követõen. Bokin érzõdött, hogy nincs igazán edzésben, különösen az elsõ félidõben érezhetõ volt, hogy kisebb sérülés hátráltatja. Jókai Nóri még egyáltalán nem érzi a játékot, sajnos. Na és a gond az, hogy nagyon rövid a pad. Hiába kellene cserélni rossz forma, vagy sérülés miatt.
Ez van. Majd meglátjuk a továbbiakat. Kicsit szkeptikus vagyok a jövõt illetõen. (Az ifi meccset is láttam, ahol elég csúnya vereséget szenvedtünk.) De legalább ezt a szezont kellene szépen végigcsinálni. Úgy, ahogy ehhez a gárdához illik.

Hajrá csajok! Kitartás! Ezt tudom most mondani.

kaloz174
Hajrá Újváros!😊

kaloz174

kaloz174
Zsolt pedig egy kedves ismerõs, aki már sajnos nincs közöttünk, tanítványa.
Így külön örülök ennek.

Breki33
A VB Dala

kaloz174
Elsõre azt gondoltam, egy szexárdi kézis nyilatkozik. <#nevetes1><#kacsint>

Breki33
Itt beszél is a dolgokról bõvebben <#eljen><#worship>

http://www.origo.hu/sport/tenisz/20110108-arn-greta-az-aucklandi-tornagyozelemrol.html

Breki33
Én úgy tudom, hogy Nemcsik Zsoltal egy párt alkotnak az olimpián ismerkedtek meg és ez a boldog párkapcsolat a mostani remeklés titka

kaloz174
Bár Vili igyekszik levenni csapatáról a terhet, szerintem is, különösen az adott helyzetben, 3 esélyes a meccs. Különösen, hogy a helyi fõszponzor "befenyegette" a csapatát. (Aki nem teljesít, repül a végén.)

kaloz174
Köszönöm! 31 éves? Akkor tényleg jól jött neki ez a siker.

Isthy
Jó lenne, ha nálunk meg Bokinak sikerülne szerepelnie. Persze azért ne vállaljunk túl nagy kockázatot, elsõ az egészség. Nagyon nehéz meccs lesz, sztem 3 esélyes a dolog.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mondjuk nem vagyok szakértõ, de amit el tudok mondani errõl:

Nagyon nagy siker, ez volt a 2. WTA tornagyõzelme. Gréta már nem fiatal - 31 éves - tehát már inkáb a pályafutása végefelé jár. Volt egy több éves kihagyása is amibõl ha jól tudom talánt tavaly tért vissza és ez most némi gyógyír lehet neki a kiesett évekre. A ranglistát tekintve ezzel asszem 30 helyet jött fel, a 88. helyrõl az 58. helyre. Eddigi legjobb helyezése a 81. volt, ennek fényében látható, hogy mekkora siker ez számára.

Gratulálok én is Grétának! <#taps>
Bíztató ez a szereplés a február eleji FED kupa fényében.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Tóth Timi - állítólag - kényszerhelyzetbe került:
A nyilatkozata

Siófoknak sikerült elintézni a 2. brazilt is, így már szerepelhet az Újváros ellen.

kaloz174
Nagy siker - teniszben
Gratulálok!
Nálam nagyobb szakértõk értékelnék ezt, mit is jelent tul.képpen? (köszi!)<#vigyor2>

kaloz174
Most olvastam, hogy Mörk 167, ha minden igaz. Pedig õ szintén nagyon jó és eredményes.

Isthy
Nicsak, mit csinál az IHF! <#wow1>

Játékosok biztosítása

Az elsõ értelmes húzás tõlük az utóbbi években.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A februári nõi BL meccsek vajon hol vannak? Eltûnnek az éterben? Most mondjam azt, hogy jellemzõ ez is az MKSZ-re? Még egy mûsoroldalt sem képesek rendesen megcsinálni...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is arra alapozva gondoltam rá, hogy anno Gyõrben nem játszott rosszul. Bár a pletykák szerint Manaharova és Radicsevics is lehet az érkezõ. Mondjuk az utóbbit erõsen kétlem <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Tényleg érdekes helyzet vajon mit látnak kiugrási lehetõséget.
Az egész dopping szabály úgy szar ahogy van, pofára (nemzetiségre) és pénzre megy az egész. Mondjuk az tényleg jó kérdés, hogy az illetékesek itthon a f...t csináltak eddig....?
Te én bírnám a Brazil csajokat is, vannak köztük nagyon csinosak és szépek<#mf1>
kaloz174
Itt egy TV-program a szövetség oldaláról:
íme

(Csak hogy valami hasznuk is legyen.)

közvetiti a sportklub a lengyelországi versenyt vagy sem, a programban szerepel, még az ismétlés is, a képernyõn meg foci!
kaloz174
Meglepne. Szerintem nem mutatja azt a nagy formát mostanában, hogy ebben gondolkodjon az ETO.
Bár ki tudja. Valaha nagyon ígéretesnek látszott. (A Gyõrben, konkrétan, szerintem.)