Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem akarom megbántani Lajost, de ez nekem ma csak kifogásnak tûnik. 😞
egyszerûen túl sokat játszottunk érthetetlen összeállításokban, Mocsai Tomi 40. percig szenvedett a pályán, Ancsin kihagyását sem értettem, annak tükrében meg végképp nem, hogy Harsányit szélre cserélte be...

Császár viszont nagy talány nekem, dupla nulla mostanában 😞((

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Lehet, hogy azért olvasom megdöbbenve a fiúk vereségét, mert nem vagyok annyira képben a ffi csapatokat illetõen?
Vagy tényleg meglepõ eredmény született? Nekem legalábbis...
Remélem, a folytatás jobb lesz!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
A prof értékelése:

„Nehezen éltem meg ezt a találkozót – nyilatkozta Mocsai Lajos a mérkõzést közvetítõ Sport Tv-nek –, az izlandi csapat frissen pályára lépve már az elején más dimenzióban játszott. Ellenfelünk szerdán érkezett, egy nappal korábban, mint mi. Csapatom fáradtan kezdett, amit én leginkább annak tudom be, hogy csak csütörtökön érkeztünk meg, az edzésünkért oda-vissza nyolcvan kilométert kellett utaznunk, a péntek délelõtt pedig kevésnek bizonyult a regenerálódáshoz."

Most akkor lenne pár megállapításom, többek között az MKSZ felé is... De nem teszem meg õket, mert csak ismételnem kellene magamat a tevékenységükkel kapcsolatban. Ahogy olvasom tõletek is meg máshol is, Mocsai sem tündökölt a kispadon...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez a számolás bizony simán benne volt, már a meccs elõtt is. Arról beszéltünk mikor elindultunk, hogy jó lenne ha nem kapnánk ki 10-nél többel. Végülis ez bejött (22-32) és valahol ez a realitás. Fõleg annak fényében, hogy Boki nem játszhatott és a 4 balkezes játékosunkból 3 sérült. Volt olyan idõszaka a meccsnek, amikor nem is volt balkezes játékosunk a pályán. Detti és BB hozta magát, Nórinak is volt jó idõszaka a szünet után és Viviennel is elégedett voltam a kapuban, ahogy Ági is jó volt, miután váltotta Vivit. Sajnos a többiek nem nagyon tudtak hozzátenni elöl, leginkább Ivett játéka volt komoly csalódás, tõle sokkal több kellett volna. A fiataljaink pedig az ETO ellen még elég kevesek.
Igazából azt hozta a meccs amit várni lehetett a jelen helyzetben, bár csodálkoztam, hogy milyen sokat játszottak a meghatározó emberek az ETO-nál. Azt gondoltam a fiatalság több lehetõséget fog kapni. Nálunk kapott, persze leginkább kényszerbõl. Összességében azt kell mondjam az eredmény tükrözi a jelenlegi erõviszonyokat.
Remélem a következõ 2 meccsünkön idegenben megszerezzük a 4 pontot, azután jöhet a Fehérvár elleni kulcsfontosságú meccs 27-én otthon. De, hogy miért csütörtökön? Egyre cifrábbak ezek a meccsidõpontok.

DUNAFERR FOREVER!!!

de jó neked, bár ott meg ránk számoltak 😞
hát nem tudom melyik meccs volt felemelõbb élmény 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

egyetértünk, Lajos ezt elcseszte 😞
Zubait mint beállóst azért talán megdicsérném, de leginkább a védekezésbeli harcossága miatt, de támadásban is megtaláltuk párszor.

amúgy is híján vagyunk lövõerõnek, és láttuk a csajoknál is: átlövõ nélkül nehéz -erre Lajos Harsányit nevezi,pff...

no ez egy csúnya fiaskó eddig! s sajnos Mocsai (edzõ) lelkén szárad, mivel nem akarta lecserélni a fiát,no meg Császárt, viszont lecserélte Gulyást, Törõt, akik jól játszottak. Beállós játék nulla, védekezés a II. félidõben úgyszintén. Átlövõ gólt meg szinte nem is lõttünk, ellentétben az izlandiakkal. Ancsin miért van kinn, ha ki sem próbálja? Ilyés, Katzirz, szintén nullák. Gál meg a két gólja után nem játszott. Teljes kudarc a fejekben!
Abban szerintem is egyetértünk, hogy egyetértünk 😉
Isthy
Akkor szurkolj helyettem is a tv elõtt, mert én többedmagammal akkor már Újváros felé utazom <#wink> Általában jól szokták kezdeni a fiúk a világversenyeket, remélem az érzéseidben nem kell csalatkoznunk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor tévedtem, nem 2004-ig, hanem 2002-ig volt a sztem normális rendszer. Bokinál pedig valszeg a 2001-es - 2000-es év legjobbja - megválasztására emlékeztem. Ezzel együtt sztem továbbra is fennáll amit írtam a rendszerrel kapcsolatban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Én is szavaztam Bokira. Lásd itt a szavazási arányt. Hozzáteszem, akkor ezzel az aránnyal is megérdemelte, tényleg nagyon jó éve volt - ami az õ klasszisával mérten nem akármit jelent.

Itt meg konkrétan írják, hogy a 2002-es év legjobbja volt az elsõ közönség által megválasztott. Általában jobb szeretek hivatalos, eredeti nyelvû forrást használni mindenhez, de azt hiszem most a handball.hu is megteszi, semmi kedvem az IHF honlapján turkálni.

Azzal természetesen nem vitatkozom, hogy ebben a formában rossz ez a szavazósdi, de az tény, hogy jól jöttünk ki belõle, ha legalábbis Boki nyert volna egyébként is.
itt vagyok, itt vagyok, olvasok 😊 majd a ffi VB alatt írok bõven, ne félj 😊)( amúgy nem vitatkozom én vele, csak rövidre zártam a dolgot, remélem 😊)

ma gyõzni fogunk az izlandiak ellen, érzem! 😊

Isthy
Sztem meg 2004-ig a közönségnek semmi köze nem volt ehhez a választáshoz. Nem jelölhettek senkit és nem is volt netes szavazás, a szakma választott. Bokit is 2004-ben - mint 2003 legjobbját - még szakmai zsûri választotta. Azután elkezdõdött az, ami idáig vezetett...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csarnok az utánpótlásnak

Lehet szeretni vagy nem szeretni, de én kalapot emelek elõtte <#taps><#worship> Most megkérdezném, hogy a médiasztárolt állítólag emblematikus hatalmas magyar milliárdosok hol vannak? Persze a kérdés költõi...

DUNAFERR FOREVER!!!

Egyetértek. Ez így kb. olyan mint a kézigálán megszokott szavazások, csak nagyban...
Bár most valóban egy kivételes játékos kapta meg a címet, bár szerintem is korai még neki.
kaloz174
Azoknak a meccseknek alapján, amiket láttam, Popovic jobb volt. Neagu még éretlen, szertelen sokszor. Kicsit korai ez a díj neki.

Ezt nem egészen értem. Régen is közönségszavazatok döntöttek, sõt a plebs is jelölhetett játékost, így nyerhetett egy mindannyiunk által hõn szeretett korszakos beálló is. Nem a rendszer lett rosszabb, hanem mostanában éppen a lista vitathatóbb szereplõinek sikerül nyerni.

Most nem is Neagu volt a kakukktojás a mezõnyben, bár tény, a gyõzelmének én sem örülök, legalább ketten jobban megérdemelték volna, vannak nála készebb - és ennek megfelelõen teljesítõ - játékosok is. Ha pedig - némiképp helytelenül - életmûdíjként tekintenénk a szavazásra... Ezt inkább nem is fejtegetem.
Isthy
Régi nevén a Fradi

Remélem a hiányzó pénzt sikerül elõteremteniük és tudják majd fedezni a hátralévõ félév teljes kiadását.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem vagyok túlzottan optimista, a 7-be kerülés kisebbfajta csoda lenne. Persze nem lennék szomorú, ha a fiúk rámcáfolnának <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezek a "választások" a jelenlegi formájukban teljesen értelmetlenek. Régebben - egészen a 2000-es évek közepéig - még normálisan mûködtek. Az egész éves teljesítményt kellene nézni - VB vagy EB és nk-i kupák - és az alapján egy valódi szakmai plénumnak dönteni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én itt hiányoltam õket, a "pofakönyv" teljesen hidegen hagy. Sajnos nagyon leszoktak már az ide irogatásról...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mindkettõjüket szoktam látni a jelenleg legnépszerûbb közösségi portálon, rendszeresen.
Stanleynek most volt a szülinapja, grat. neki. <#eljen>

Isthy
Vajon Mse merre jár? Nem nagyon irogat nekünk mostanában...<#rolleyes>
Bár biztos leköti az energiáit egy másik helyen az eszmecseréje a "kedvencünkkel", de lehet hasznosabb lenne, ha ahelyett inkább itt is olvashatnánk néha a véleményét. Legalábbis én jobban örülnék neki és sztem ti is.<#wink>
Valovics Nóri kapcsán meg eszembe jutott az egyik nagy rajongója Stanley. Vajon vele is mi lehet?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem is a mostani meccsrõl írtam a siófoki ellenében hanem a továbbiakról amik a hónapban lesznek. Nagyon remélem a hónap végére rendbejön a legfontosabb meccsünkre.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A helyzet az, hogy nagyobb esély volt a siófoki pontszerzésre, mint ezen a hétvégén ugyanezt elérni. Ráadásul Boki elõtte volt edzésen, ahol egészen jól mozgott.
Kérdés, ha azt kihagyja, mi lett volna az eredmény. Visszanézve a meccset: nagy valószínûséggel azt mondom, még 1 pontot sem tudtunk volna begyûjteni.
Így a siófoki játéka volt ésszerûbb, ha sajnos, sérülése rosszabbodását is eredményezte.
Most pedig remélhetõleg lesz idõ a gyógyulásra. <#rolleyes>

Isthy
A #47414-ben pont erre utaltam, nehogy sokba kerüljön Boki siófoki szerpeltetése. Igen, igaz a Szekszárd és az Újbuda ellen idegenben nélküle is be kell húzni a gyõzelmet. Azután 27-én otthon a Fehérvár ellen viszont már nagy szükség lesz rá. Remélem addig sikerül teljesen rendbejönnie, jó lenne ha Szilárd addig hagyná rendesen gyógyulni.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Újváros-ETO elõzetes

Sajnos, Boki, szerintem, beáldozta a gyógyulását a siófoki meccsre. Ezért most nem tud játszani. Tekintettel arra, hogy ez a meccs azért nem akármilyen meccs lesz, annak ellenére, hogy az eredmény nem nagyon kérdés, max. a gólarány, nagyon sajnálom, hogy pontosan ezen a meccsen nem tud játszani. Egyszerûen érzelmi okokból. <#shakehead><#schmoll2>
Természetesen mielõbbi jobbulást neki, bár most inkább nem a gyorsaság a fontos már, hanem inkább a tökéletes gyógyulásra van szükség. A következõ 2 meccset nélküle is hozni kell.

A videó - újra.

kaloz174

Isthy
Igen, a Sport1 adja a meccseket.

DUNAFERR FOREVER!!!

a VB-t közvetítik valahol?
Segítséget, ja na persze...
Oszt ugyan mi a f...ra számítottak???? Ezt a töketlenkedést és szarakodást ami ebben a cikkben van, komolyan mondom én ezeket kiküldeném küzdeni a belvíz ellen...
Isthy
Mivel biztos vagyok benne, hogy nem látjuk a teljes, tiszta képet, így nem foglalok állást. Nórinak gyógyulást a mûtét után, remélem megtalálja majd a számítását egy másik csapatban.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Na igen. Jó lenne onnan kezdeni, amit Laurencz mondott: felmérni a helyzetet.
Én ehhez még azt tenném: felmérni a helyzetet, a jelenlegi feltételeket és leírni, mire, kire van szükség, sürgõsen, na és azt még gyorsabban elõ is teremteni.
Amennyiben nem történik meg ez, erõsen rontjuk saját esélyeinket.
Pl. alap, hogy Eszti státuszát megállapítsák.

Isthy
Micsoda emlékek! <#taps><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ebben a cikkben van egy mondat amitõl egybõl dobtam egy hátast:
"Az edzõbizottság elemezte a látottakat, és arra jutott, hogy a németek elleni júniusi selejtezõt sikerrel kell megvívni."
Vajon mennyi ideig tartott az elemzés, ami után erre jutottak? Komolyan mondom ezen már röhögni sem tudok... Mondjuk Eszter utolsó mondata is érdekes, mert sztem Görbe nem játszott a 2009-es VB-n.

Kíváncsi vagyok, hogy milyen segítséget fog kapni... És akkor még mindig félállású kapitány?

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Megmondom õszintén, csalódással olvastam volt edzõnk rideg szavait. Fenntartom a lehetõségét, hogy talán nem egészen szó szerint így hangzottal el. Akkor viszont korrigálni illene.
Azt viszont már nehéz elképzelni, hogy Nóri maradjon. Pedig nagyon része volt annak a csapatnak.
A csapatnál viszont voltak ennek a dolognak elõzményei, sajnos. Elég sok távozó mesélhetne errõl, 2-3 év alatt. Szomorú ez, mert itt nem csak csapatot, hanem jó közösséget is illene építeni, lévén egy kisváros egyesülete. (itt is)
Drukkolok Nórinak, hogy találja meg a boldogulását majd a mûtét után. Úgy tudom, ma van a mûtét napja. Szorítok neki.

Fõ a pozitív hozzáállás edzõi oldalról..
Biztos jót tesz a játékos lelkivilágának, ill. felépülésének..
kaloz174

kaloz174

kaloz174
Mátéfi Eszti élvezi a bizalmat...
Remélem, nem csak bizalmat kap további munkájához, hanem kézzel fogható segítséget is, valamint megfelelõ feltételek biztosítását. Mert csak akkor van értelme.

Isthy
Dehogy irányított, hiszen - micsoda felüdülés - nem az ETO lesz az ellenfél <#wink> Mondjuk a Loki sem sokkal könnyebb, lévén most már teljes csapatuk van. Az MK-t az utóbbi idõben nem nekünk rendezik, ez elég nyilvánvaló. A továbbjutás komoly bravúr lenne, sõt felérne egy csodával. Még ha otthon játszunk akkor is...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, megnéztem. Szinte mindenben egyetértek a véleményeddel, KSz sajnos szereti nagyon a végére hagyni az idõkéréseit, ami nem mindig jó.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nem gondolom, hogy irányított sorsolás van a kupában...
Az viszont biztos, hogy nincs vele szerencsénk.
ÚÚÚÚÚÚÚtálom, hogy nekünk mindig meg kell küzdeni, esély nélkül, mások pedig besétálnak a döntõbe.<#boxer>

kaloz174
Valovics Nóri történetének folytatása, miután több helyen megjelentek vele kapcsolatban hírek:

A csapatoldal híre

Felhívom a figyelmet a játékos fórum-beírására. Nagyon sajnálom Nóri várható távozását, mivel az egyik legszimpatikusabb csapattag volt, igazi csapatember.
(Már az NB/I B-s csapatból is voltak fura elküldések, annakidején. Rosszul is esett azoknak, akik addig vitték a csapatot, aztán egy helyzetben azonnal lapátra kerültek. Az ez évben történteket, a 3 játékos elküldését, közöttük a "jámbor" Majával, már ti is olvashattátok.)
Imre Vili pedig nagy csalódás nekem. Már eleve az, hogy nem szakmai munkával, hanem pénzzel építi a csapatát. Pedig az ország egyik elismert utánpótlás edzõje. Na és, sajnos, nem Nóri az elsõ, akinél ez a hozzáállás a sérült játékossal szemben.
Végül is itt egy helyi "kis" csapatról lenne szó...Még csak nk. kupáról sem.

kaloz174
Elszánt siófoki védekezés. <#nevetes1>

kaloz174
Elszánt siófoki védekezés. <#nevetes1>

kaloz174
Minden relatív, akkor még elõttünk volt a hétvégi bajnoki, élén a siófoki derbivel. <#vigyor2><#nevetes1>