Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
azért csak leverték a németeket is a spanyolok!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A spanyol férfiak eredményei:
2010-es EB: 6. hely
2009-es VB: 13. hely
2008-as EB: 9. hely
2007-es VB: 7. hely
Ebbõl nekem nem az jön le amikrõl te írtál. Sehol egy döntõ, de még egy elõdöntõ sem. Valahogy nem értek oda a végére mostanában egyszer sem.
Viszont a szlovákok kikaptak az argentínoktól, kinéz nekik az Elnöki kupa. <#wink>#wink> Mi meg szerencsére megszabadulunk tõlük és remélem lesznek végre értelmes meccsek is helyettük.
DUNAFERR FOREVER!!!
Eddig jó, csak így tovább!
Nem érzem, hogy Harsányira akkora szükség lenne, még ha ma 10 gólt is lõtt, ezt Gulyi és Tomika meg kellett volna oldja.
de hát azért Lajos nálam képzettebb, sõt õ edzõ, én meg nem 😉)) meg picit elfogult is vagyok, fõleg Tataival -sajnálom, hogy mindig õ jön ki rosszul ilyen helyzetekbõl -VP, válogatott.
sajnos ma nem sokat láttam a meccsbõl, de szép volt fiúk!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a fiúknak a sima gyõzelemhez! <#taps>#taps>
Ennyire simának nem gondoltam a meccset. A 2. félidõ elején volt egy gyenge 8 perc védekezésben, amikor 6 gólt kaptunk, itt volt egy kis hullámvölgy. Ezen kívül nem volt probléma a játékkal. Feci piros lapja nagyon nem hiányzott, ha eltiltják, akkor a japánok ellen komoly feladat lesz pótolni. Mondjuk rá 5-6 percre a brazilnak is szintén járt volna a piros, uganúgy arcra ütött. Nándi is kezd belejönni, mondjuk szerencséje nem sok volt, a brazilok 3 olyan gólt lõttek amikor a hátáról pattant be a kapufáról viszajövõ labda. Ma többen is jó teljesítményt nyújtottak és sok lehetõséget kaptak az eddig kevesebbet játszók. Nem árt a pihenés, holnap szükség lesz mindenki erejére a "pattogós" japánok ellen.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mai ismétlés:
18:00
Dunaújvárosi NKKSE - Gyõri Audi ETO KC
A 2011. január 14-én lejátszott mérkõzés ismétlése. NB1. 13.forduló
Olvasgatom a rendezés színvonaláról a helyszíni beszámolókat és igencsak lehangoló amit írnak. Persze az IHF-et ismerve nem is várhattunk mást, õk más prioritások mentén gondolkodnak...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Tatait ki helyett vitted volna? Gondolom nem Mikler helyett <#wink>#wink> Harsányi helyett Ancsint nevezted volna?
DUNAFERR FOREVER!!!
Mivel elõtte beszélgettem errõl a legilletékesebbel, konkrétan tudom, hogy a fiatalok szerepeltetése ezen a meccsen teljes elõre elhatározott és tudatos volt.
Cca. ennek az elvnek az alapján:'látni kell, mit tudnak ilyen helyzetben, jelenleg'.
én legalábbis így csinálnám, Brazília, Japán és Ausztria ellen nem vetném be Carlosunkat. (mondjuk én nem Harsányit neveztem volna, meg Tatait sem hagytam volna otthon, meg egyéb, de hátha most így gondolkodik a mester 😄)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gyalázatos kezdés után kezdtünk felébredni hátul és elöl is, végül pedig az elfáradó norvégok ellen sikerült megfordítani a meccset. Mikler nagyot alakított a kapuban, óriási része volt a gyõzelemben. Feci az elsõ félidõben volt jó, a két Iváncsik is hozzátette a magáét, a szünet után pedig Csaszi és Zubai voltak a nyerõ cserék. Néha borzasztó dolgokat csináltak (lásd kettõs elõnyben a szerencsétlenkedéseink) de végül kiharcolták a gyõzelmet. Remélem az 1 nap pihenõ elég lesz a regenerálódáshoz. Szntúgy remélem, hogy Nándi is feldolgozza végleg az elmúlt napok eseményeit és mentálisan tud majd teljesen a játékra koncentrálni. Mert kell majd nagyon az õ kiváló teljesítménye is. Viszont Gyula nagyon halovány... Lehet eljött az idõ, hogy a fiatalok átvegyék tõle beállóban a stafétát?
DUNAFERR FOREVER!!!
Bármikor lehet a VB alatt cserélni 2-t, vagyis egy játékos ki a 16 benevezettbõl, Perez be és már be is fért, akár a csoportkörben akár utána, akár bármikor.
"- Örömmel elengedjük játékosunkat erre a fontos tornára, de nem szeretnénk, ha minden meccsen pályára lépne, s utána kifacsartan térne vissza hozzánk. Nem szabad ugyanis elfeledkezni arról, hogy a negyvenedik évében járó Pérez meghatározó alapembere csapatunknak, amely nem titkoltan szeretne eljutni a Bajnokok Ligája négyes döntõjébe - mondta Magyarády Péter (57), a veszprémiek operatív elnöke."
na ha a tegnapit Lajos elcseszte, akkor ezt most megnyerte 😊, jó felállásban kezdtünk, jó idõben történõ cserékkel operált, szóval szép volt Lajos 😊 szép volt fiúk!!! (Ancsit azért továbbra sem értem, miért maradt ki)
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Nézd a ffi VB-t, és ne legyél ennyire durci, nem személyes sértés,hogy bénák 😉))
A Dunaújvárosi meccsen is az történ amire számítottam, Isthy jól összefoglalta, ez a realitás. Amin ezen a meccsen meglepõdtem, hozzáteszem nem ezen múlt, az a két, de fõleg a göndör (végig vigyorgó) szõke liba hozzá nem értése, hogy fentrõl kiadták nekik vagy saját elhatározásból fújták a náluk lévõt ilyen szarul azt nem tudom, de, hogy miért kell egy klasszisokkal jobb csapatott ennyire támogatni az qurvára nem vágom...
A mi játékunk -fõként a rutinos játékosaink gyenge játéka- volt inkább meglepõ, de még jó játékkal sem mi lettünk volna az esélyesek.
Nagyon értékeltem a Mester szándékát, hogy mindenki pályára léphessen egy ilyen szintû csapat ellen, egy tétmeccsen. <#eljen>#eljen> Nincs más lehetõség, meg kell tenni mindent, hogy a fiatalok felnõjjenek a feladathoz. Ez pedig csak akkor lehetséges, ha tényleg megkapják az ehhez szükséges terhelést. (Szakvezetõnk egyébként szándékosan tesztelte is õket.)
Aminek örültem, azok Jókai Nóri góljai. Nagy szükség lesz rá, hogy visszaszerezze a formáját, nagyon kevesen vagyunk. (Ifiben azért már, most elõször, játszott Takács Lili, aki majd BB-nek lehet a cseréje, tanítványa.)
Igen, nekem is feltûnt, hogy azért az ETO-ban végig ott voltak a pályán a legjobbak. Ha váltották is egymást. A fiatalok elég kevés lehetõséget kaptak. Megbecsültek bennünket, amit nem is bánok. Ezt a meccset sokak figyelmébe ajánlanám, Újvárosban! (Lépni kellene!)
Boki ott ült a nézõtéren - legalább...<#shakehead>#shakehead>