Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
De most már elég az offból <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Úgy fest Nándi erre a meccsre tartalékolt, lehet nem véletlenül <#wink>#wink> Az õ vezérletével és Perez 2. félidei jó játékával a csapat behúzta a meccset. Az elsõ lépés megvan, holnap megtehetjük a másodikat. Persze holnap más csapatok kezében is lesz a sorsunk.
DUNAFERR FOREVER!!!
SZÉP VOLT FIÚK !<#law>#law><#szeret>#szeret><#vigyor2>#vigyor2><#pias>#pias>
Várom az infókat!
Amint lesznek érdemi információim szólok. Azt a sikert megismételni szinte lehetetlen, de remélem azért szokás szerint kitesz a csapat magáért. Nekünk meg ismét olyan élmény lesz, mint anno. Nekem van 2006-os fényképem, amit most fogok aláíratni <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
A tegnapi meccsekrõl:
Az ETO nagyon simán nyert Debrecenben, ahol a hazaiak elég gyengén játszottak. Az ETO védekezése megfogta õket és ezzel már az elején eldõlt minden. Végig vezetve nagyon magabiztosan nyert az ETO.
Mi nyertünk Újbudán, de a vártnál kisebb arányban. Persze a lényeg a 2 pont. <#eljen>#eljen> Csütörtökön nagyon fontos meccs lesz a Fehérvár ellen, azt nagyon be kellene húzni.
A fiúk simán kikaptak a franciáktól egy jó elsõ 20 perc után. Sajnos a németek megverték Izlandot és ezzel elég nehéz helyzetbe hoztak minket az olimpiai kvalifikáció szempontjából. Most már mások kezében is van a sorsunk. Holnap küzdeni és harcolni kell a végsõkig a gyõzelemért.
DUNAFERR FOREVER!!!
200 nap a rajtig
Azt gondolom vannak itt is olyanok akiket érdekel és ott lesznek idén augusztusban Szegeden. Én eddig minden szegedi VB-n és EB-n ott voltam, most sem lesz ez másként.
DUNAFERR FOREVER!!!
DVSC-ETO
Nõi NB I
Sportklub 17:45
Érd-Veszprém
Nõi NB I
Cunder. hu 17:50
Németország-Izland
Férfi VB
Sport1 18:15
Magyarország-Franciaország
Férfi VB
Sport1 20.30
DUNAFERR FOREVER!!!
Egy ehhez kapcsolható hír:
Kézilabda diákolimpia
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Még akkor is, ha Zizi állítólag betegen vállalta.
Egyik legjobb meccsét játszotta a szekszárd az elsõ félidõben lehet, hogy elfogult vagyok, de úgy éreztem gyõzhetünk is akár.
Az elején szerintem Bojana kapta a legnagyobb tapsot aki a kispadon foglalt helyet. Kulcsirõl nem emlékeztek meg ezt kicsit hiányoltam.
Kezdetben már 3-0-ra (Ekkor Kis Szilárdot már zöld táblával láttam szaladgálni) azután 4-2-re és 9-6-re is vezettünk és még a félidõben is csak egyel ment a Dunaújváros.
Aztán a második félidõben kezdetek elhúzni, egyre több hibát vétettünk és Detti is feljavult jój megszórt bennünket, majdnem az egész második félidõben külön õrzõt kapott.
5-6 között mozgott a különbség A végén 23-30 lett, de az elsõ 35.40 perc alapján jár a gratula a szekszárdi csajoknak is !!!
Mi lesz azokkal az IHF meccsekkel, (ahogy írtad is)ahol felsõbb utasításra segítik nyilvánvalóan az aktuális csapatott, mondjuk elképzelek egy Német vagy Spanyol, vagy akármilyen 10.000 ezres csarnokot, ahol bírót cserélnek, ott hány kommandós fogja kikísérni az országból a sporit, hogy életben maradjon, és mondjuk mikor két év múlva ugyan abban az országban kéne vezetnie akkor mi van????
"Egy kérdés van, akar e a kormányzat javítani a dolgon vagy sem, mert ha igen akkor úgyis megtalálják a megfelelõ megoldást elõbb utóbb"
Persze pont az említett országokat fogja érdekelni mi mit akarunk, jó vicc...Persze, hogy valamilyen szinten függünk az EU-tol, de egy dolgot ne felejtsünk már el, náluk köszönhetõen az elmúlt nyolc év szoci kormányzásának, minden szart rá lehet fogni az EU-ra, õk ugyanis nem engedik, nem a nagy szart nem,(pl annak idején nagy vízhangot váltott ki a HAACP, remélem jól írtam, kell mert elõírja az EU, írjam ám elõ a nagy frászt, akinek van kit nyugaton ismerõse kérdezzen nyugodtan utána) a másik szoci elvtársaknak lehet nem kellett volna így elbaszniuk a csatlakozási tárgyalásokat, és egész más lenne a helyzet.
Ebben a témában részemrõl is OFF
Ezt én is nagyon remélem. <#kacsint>#kacsint>
Köszönjük, hogy voltál nekünk, köszönjük, amit kaptunk tõled, Kulcsár Anita.
Nyugodj békében!

Viszont ez nem semmi <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Berlin, 2011. január 19., szerda (MTI) - A jelenleg zajló svédországi férfi kézilabda-világbajnokságon már érvényben van az a szabály, amely szerint mérkõzés közben lecserélhetõ az a játékvezetõ, aki nyilvánvalóan manipulálni akarja az eredményt.
Andorka Sándor, a nemzetközi szövetség (IHF) játékvezetõi bizottságának magyar tagja az MTI-nek szerdán elmondta: két személy dönt arról, hogy a nyilvánvalóan csalást megkísérlõ bírót leváltsák-e még a meccs alatt.
"A zsûriasztalnál felügyelõ hivatalos IHF-személy, valamint a nézõtéren helyet foglaló IHF-megfigyelõ közösen határoz arról, hogy kell-e csere. Szeretném jelezni, ilyen még nem fordult elõ, és a szabály kizárólag IHF-rendezvényekre vonatkozik. Akkor nem lehet cserélni, ha egy bíró hibázik, csak akkor, ha nyilvánvalóan manipulálni akarja az eredményt" - nyilatkozta Andorka.
A nemzetközi szövetség a 2009-es kínai nõi vb alatt hozta meg ezt a szabályt - a berlini Der Tagesspiegel lapnak a svédországi vb-re kiküldött tudósítója szerint "suttyomban" fogadták el Hasszan Musztafa IHF-elnök kezdeményezésére -, és azért került most reflektorfénybe, mert a sportág elitjéhez tartozó németektõl több szakember is felháborodásának adott hangot.
Peter Rauchfuss, a német játékvezetõi testület korelnöke kijelentette: az új szabálynak nincs esélye a német pályákon. "Ha egy bírót mérkõzés közben lehoznak a pályáról, az egyenértékû a helyszínen történõ agyonlövéssel!" - fogalmazott
Német klubok trénerei, szakvezetõi szintén szörnyülködve reagáltak a hírre. "Ez nem lehet igaz, ugye csak vicc az egész?" - kérdezett vissza Alfred Gislason, a THW Kiel vezetõedzõje, aki elképzelni sem tudja, hogyan történik majd a bírócsere. "Nekem mint edzõnek lesz például vétójogom?" - tudakolta.
"A felelõsök körében nyilvánvalóan olyan nagy bizalmatlanság uralkodik az IHF-játékvezetõkkel szemben, hogy szükségesnek látták egy ilyen intézkedés meghozatalát. Kíváncsi lennék rá, hogy ki verte keresztül ezt az egészet" - fogalmazott Gerd Butzeck, a legjelentõsebb európai klubok érdekeit képviselõ Group Club Handball ügyvezetõ igazgatója.
Jan Tuik holland szakember úgy vélte, hogy az európai szövetség (EHF) bizonyosan nem fogja átvenni az új szabályt az IHF-tõl.
Ez elõször is elég visszatetszõ, amikor most éppen láthatjuk, hogy miként is tolják bizonyos csapatok szekerét a VB-n, ha éppen szükséges. A svéd-lengyel meccsre például pont nagyon kíváncsi leszek emiatt.
Milyen ismérvei lennének a csalásnak, ami alapján eldöntenék az illetékesek, hogy most éppen csalni igyekszik a spori? Ki döntene ezekrõl? Minden meccsre két párost küldenének? De még felvetõdne kismillió kérdés...
Elnézést, de ekkora baromságot rég olvastam, még az IHF-tõl is...
DUNAFERR FOREVER!!!
nem "azoknak", hanem nekünk (mi), ugyanis Magyarország is tagja a beleugatós uniónak, és mi is beleugatunk másba máskor 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Békéscsaba-FTC
Sportklub 18:15
Gyõri Audi ETO-Alcoa FKC
Cunder.hu 17:50
Breki!
Remélem ma este kilátogatsz a csarnokba és írsz majd a mai meccsrõl nekünk. <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Bocsánat az offért, de ez a témával kapcsolatban már kikívánkozott belõlem...
DUNAFERR FOREVER!!!
A két létesítményrõl amit MSE említett inkább ne beszéljünk...
A szünet után volt egy jó 10 perc és elléptek a fiúk 21-10-re. Azután a hátralévõ 20 percben amit a csapat mûvelt azt inkább nem minõsíteném... Ez a hullámzás a hátralévõ meccseken már nem fér bele.
DUNAFERR FOREVER!!!
http://goo.gl/gd6Zi5
Volt egy jó elsõ 20 percünk amivel elléptünk 12-4-re. A záró 10 percben azután elöl terített betli... Szerencsére hátul maradt a jó teljesítmény. Oda kell figyelni a szünet után is, mert mintha kicsit ellazázták volna a fiúk elöl a 20. perctõl.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Nagyon utálom, hogy megpróbál belemagyarázni és feszültséget kelteni, ott is, ahol ez egyáltalán nem indokolt.
Esztit nem ez a vezetés nem kérte fel annakidején.
Akkor most lesz új lehetõség, vagy ennyit a választási ígéretekrõl?...
Eszter válaszaitól nem vártam túl sokat, kb. annyit is kaptam. Amíg nem lesz takarítás és rendrakás megfelelõ koncepcióval, addig marad ez az állapot. Látom "kedvenc" újvárosi szurkolótársad ismét alkotott...
DUNAFERR FOREVER!!!