Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ágai lemondott az MKSZ elnökségi tagságáról egy nyílt levélben. A levélben leírtak bizony nagyon állnak, csak ugye az író személye... Mindenesetre jobb, mint a semmi.
Ez akkor eddig EGY. Jó lenne, ha sorban jönnének még páran...
Közben meg a szappanopera folytatódik, az új határidõ: február 15.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Más:
Ahogy hallottam Kati a meccs vége felé az ütközésénél összeszedett egy bordasérülést. Nagyon remélem nem komoly a dolog.
DUNAFERR FOREVER!!!
1. Akarjátok-e vissza a régi hátteret?
2. Szeretnétek-e ide egy látogatószámlálót ami országok szerint számolja a látogatókat?
Itt látható egy itteni konkrét példa:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Mondjuk én nem vagyok szomorú az eredmény miatt, jobb nekünk, hogy maradt 3 pont távolságra a Békéscsaba.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
29-23(18-11)
Vajon Mse ott volt-e?
Ennek ellenére hazai pályán feltétlenül esélyesebbnek gondolnám õket. Bár a szakértõ nem én vagyok. <#vigyor2>#vigyor2>
DUNAFERR FOREVER!!!
(Állítólag a sporik sem nagyon szerettek bennünket. Megérne egy misét: hogyan is lesz valaki bíró, miért is ilyen a bírói kar, de esély nincs rá, hogy pont itt változzon valami.
Az viszont tény, hogy nem a bíráskodáson múlt. Max. a gólarány, de ez is csak feltételezés, látatlanban.)
DUNAFERR FOREVER!!!
A Fradi eredménye viszont igencsak tiszteletre méltó.
A németek nagyon megszorongatták a norvégokat. Csak a legvégén - utolsó 2-3 perc - dõlt el a meccs a Larvik javára. Schülke asszem 5 db 7 m-est védett, nagy szerepe volt abban, hogy ilyen szoros volt végig a meccs. Nehéz lesz mindenkinek Lipcsében nyerni. De sztem az ETO megoldja, lehet simábban, mint a norvégok.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a Fradinak, ez nagyon szép eredmény!<#taps>#taps><#worship>#worship>
Itthon meglehet az óriási bravúr jövõ szombaton. Remélem a szurkolók is érzik ezt és zsúfolásig megtöltik majd a csarnokot. A hangulat jelentheti majd azt a pluszt, ami kellhet.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez! <#taps>#taps>
Nem igazán jó játékkal, de szinte végig kézben tartva a meccset hozta az ETO a nagyon fontos 2 pontot. Mindkét kapus jól védett (43 és 45 %), megalapozva a gyõzelmet. Vérten Orsi elöl jól teljesített és a többiek is hozzátették a fontos pillanatokban a magukét. Azért jó, hogy Levina és Szedojkina nem tudott pályára lépni, mert úgy azért nehezebb lett volna. Így igazából különösebb izgalmak nélkül lett meg a gyõzelem.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Dinamo (orosz) – Gyõri Audi ETO KC
Nõi Bajnokok Ligája, Középdöntõ, 2. csoport, 1. forduló - Volgograd
2011.02.05. 12:00
MKB Veszprém KC – FTC
Budapest Bank Férfi Liga, 17. forduló - Veszprém
2011.02.05. 18:00
Tatabánya Carbonex – Balatonfüredi KSE
Budapest Bank Férfi Liga, 17. forduló - Tatabánya
2011.02.06. 16:00
Cubder.hu mûsor
Csak komolyan. <#eljen>#eljen><#kacsint>#kacsint> Avagy Diákolimpia volt Újvárosban. <#eljen>#eljen>
DUNAFERR FOREVER!!!
Te mit tudsz, mikor lesz a Dunaújváros-Fradi meccs. Mert nálatok, nálunk és az MKSZ-nél 02.20. az idõpont. A handball.hu-n a naptárban meg 02.18. van írva Sportklubos közvetítéssel.
DUNAFERR FOREVER!!!
Csak remélni tudom, hogy a sérültek és betegek mihamarabb meggyógyulnak. A visszatérõk pedig gyorsan visszanyerik a sportformájukat. Szombaton meg játszanak egyet Debrecenben, ahol semmi veszíteni valójuk nincs. Csak ne sérüljön meg senki.
DUNAFERR FOREVER!!!
Bár azt gondoltam, legalább megfelelõ erõs edzõpartner lesznek számunkra, most mégis inkább kihagynám, ha lehetne.
Sajnos, a mai meccsen Detti gyakorlatilag végig a kispadon ült, sérülés miatt.
A Csapat, sajnos, nem tudta ezt kompenzálni. Az elsõ félidõben még tartottuk magunkat, de a második félidõben eléggé megmagyarázhatatlan visszaesést követõen eléggé egyértelmû vereséget szenvedtünk el az egyébként is esélyesebb Lokitól.
Ennyit a kupáról, de sajnos még van egy bajnoki is a héten.