Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze messze nem volt tökéletes a játékuk, és egy Popovic vagy Lunde talán a kispadról ki/beüvölt egy gólt, de ezen nem érdemes lamentálni - a Larvikon, az ETO-n és talán a Podgoricán kívül jelenleg bármely, a BL-ben legjobb nyolc közé jutott csapat ellen legalább egyenlõ esélyekkel vághatna neki egy párharcnak - meggyõzõdésem, némelyiknek esélyesként is.
Ugyanakkor én a Zvenyigorodtól nagyon tartanék, erõsek is, messze is vannak, oroszok is (ha engedik az erõkézit, az ugye további elõny lehet nekik. Hasonló okokból a Rosztov Don sem lenne kellemes ellenfél, és a két francia csapat is a Fradiéhoz hasonló játékerõt képvisel papírforma alapján. Megvan nagy a skalp, de várhatóak további nagy csaták, és a potenciális ellenfelek többségével szemben nem is szégyen kiesni. Azt úgyis tudom, hogy szégyenrõl itt szó sem lehet, mert a lányok küzdeni fognak. Hogy ez mire lesz elég, az majd kiderül, szombat óta tudjuk: a felsõ határ csillagos ég. Tény, a Fradi az egyik esélyes a kupára, de ezt õszintén szólva így gondoltam a mostani párharc elõtt is - ha a bajnokik el is bizonytalanítottak, de azokat hiba teljes egészében egy kalap alá venni a nemzetközi szerepléssel.
Annyit szólnék még tegnapi csodálatos meccsrõl, hogy magamban sikerült így utólag számos párhuzamot vonni egy közel 6 éves, szintén örökké emlékezetes magyar-Viborg párharccal, mely során szintén egy fantasztikus CSAPAT hajtott végre óriási tettet. Mellesleg a szombati hõsök egyike az akkori menetelés során is kapott némi szerepet.
Végezetül pedig gratulálok az összes nemzetközi kupákban a napokban érdekelt csapatunknak, ez egy igazán varázslatos hétvége volt, sok-sok örömkönnyel! Kézidrukkernek lenni mindig jó (én az FTC-ETO után is büszke voltam az elsõ 45 perc miatt, alighanem egyedüli fradistaként távoztam mosolyogva), de most különösen az volt.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A sorsolástól is függ, hogy a Gyõr mellett lesz -e még csapatunk a legjobb négy között!
Bravóóóóóóóó Csajok!!!!!!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship>
Még mindig kész vagyok, nehéz bármi "értelmeset" is írnom róla. Csak annyit tudok mondani: köszönöm csajok, hogy vagytok nekünk!
Ennél izgalmasabbat kitalálni is nehéz lenne.
A FRADI SZÍV ÚJRA DOBBANT !!

SZÉP VOLT !!!!!!!!!!!!!!!! <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Azt hiszem, nézve az egész szezont, nagyon nagy sokat nyertek Abramoviccsal. Pedig Pasi sem rossz kapus. Zácsik Szandra is nagy nyereség, de a kapusposzton legalább akkorát nyertek ebben a szezonban.
Na és ha még nem lenne elég, fanatikusoknak ajánlanám, hogy a Loki-Újvárost megismétli, szintén ezzel egyidõben, ma az Alföld TV. <#eljen>#eljen><#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2>
FTC-Rail Cargo Hungaria – Viborg HK (dán)
Nõi KEK nyolcaddöntõ, visszavágó - Budapest
2011.02.12. 18:00 SportKlub
Byasen (norvég) – SYMA-Váci NKSE
Nõi EHF Kupa, 4. forduló, 1. mérkõzés - Vác
2011.02.12. 18:00 cunder.hu
SYMA-Váci NKSE – Byasen (norvég)
Nõi EHF Kupa nyolcaddöntõ, visszavágó - Vác
2011.02.13. 18:00 SportKlub
Gyõri Audi ETO KC – HC Leipzig (német)
Nõi Bajnokok Ligája, Középdöntõ, 2. csoport, 2. forduló - Gyõr
2011.02.13. 18:15 Viasat3
Hajrá csajok!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Szeretném remélni! De optimista nem vagyok. Azt gondolom: hiszem, ha látom. Pedig a sportágnak nagy szüksége lenne változásokra, hogy az egyre szûkösebb lehetõségeket a lehetõ legjobban tudja kiaknázni.
Sokan elsodródtak, sajnos.
DUNAFERR FOREVER!!!
Persze azért még lesznek majd média cikkek bõven a témáról ezután is, ismerve az NS-t és társait.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Velem lehet találkozni. Bár nem egy nagy élmény, nekem elhiheted, nap mint nap összefutok magammal.
Az élet elsodort újvárosból, bevallom a kézitõl is, de még a sporttól is nagyrészt. Szóval jelenleg el vagyok sodródva, de ki tudja mit hoz a sors.
De azért az SG-t naponta olvasgatom, és ha már tényleg nem állom meg, beleoffolok valamit. <#wink>#wink>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Nem volt az olyan nagyon régen - szerintem. Bár azóta sokminden történt a Csapat házatáján, az biztos.
Az volt az a meccs, ha jól gondolom, amelynek elõzményeként az elsõ találkozón, idegenben, eléggé megszorítottuk az akkori sztárcsapatot. AA aztán mindent bevetett, hogy nehogy meglepetés érje a végén. (Így utólag pl. nem is értem, miért nem a jégcsarnokban volt a visszavágó. Bár vannak sejtéseim, sajnos.) Akkor volt, hogy a felragasztott reklámcsíkokat, balesetveszély miatt, fel kellett szedni meccs közben, ha jól rémlik.
Szóval tényleg sok zavaró tényezõ volt, nem is sikerült a gyõzelem, pedig a kinti meccs alapján volt rá esélyünk.
(Na és az is akkor volt, amikor veled még lehetett találkozni valós térben és idõben is...Sajnos, sokakkal nem, a régiek közül. Amit nem egészen értek. Az arányokat semmiképpen.)
Ma du. egyébként felk. meccs lesz a Siófok ellen. Sajnos, Újvárosban. <#circling>#circling>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Konkoly Csaba: Örülök a gyõzelemnek, és köszönjük a Szekszárdnak, hogy saját BL labdával játszhattuk a mérkõzést.
hm akkor ezért volt érdekes az a labda
Jobb lett volna, ha velünk kerültök össze. <#kacsint>#kacsint>
sajnos hamar elléptek a Gyõriek feltûnõ volt mennyire nem tudjuk átlõni a falat amiatt hamar nagyobb lett a különbség csak egyéni akciókból beállós megjátszásából lõttünk néha gólt, átlövéseinket blokkolták és leindítottak minket.
Egyszer egy gyors gyõri kontránál engem is próbáltak megjátszani -közvetlenül a palánk mellett :-)
Érdekes volt nekem a labda kicsit számomra puhának tûnt és a vaxtól jól
ragadt.
A Gyõrnél Lunde kezdett a kapuban és elõször Görgbéék játszottak aztán elkezdne a szélsõket cserélgetni fiatalokra elõször jött azt hiszem Szóllõsi aztán egy számomra ismeretlen nagyon fiatal lány akit többször is hosszan indítottak és jól meg is oldotta egyszer rontotta el akkor Konkoly a túloldalról kiabálva ki is oktatta mit tegyen.
Aztán második félidõ közepe táján mikor 20-as különbség lett már szinte csak a fiatalok játszottak a Gyõrnél akkor tudtunk kicsit jobban zárkózni, de így is maradt a 20 gól körüli állás.
A végén még minkét csapat odajött pacsizni hozzánk. 😛
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
mindig azokat a meccseket hagyom ki, ahol jól játszunk, és nyerünk 😊 lehet már Barabás meccsre sem szabad mennem, vagy csakis fekete pólóban 😉))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Kovacsicz Móni szlovák származású, a magyar állampolgárság felvételekor választotta ezt a nevet. Nálunk Békéscsabán kezdett, onnan került az ETO-ba, majd hozzánk. Egy év elteltével 2 évre Viborgba szerzõdött, most ismét nálunk játszik.
Kovacsics Anikó berzencei származású, a kézilabda alapjait még ott sajátította el 2001-tõl. Onnan Csurgóra ment, majd Nagyatádra igazolt, s középiskolás korában került Gyõrbe.
Tehát azt is mondhatjuk akár, hogy semmi közük egymáshoz, s emlékeim szerint nem is játszottak együtt, legfeljebb ellenfélként találkozhattak.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Kovacsicz Mónikanak és Kovacsics Anikónak tulajdonképpen mi köze van egymáshoz?
DUNAFERR FOREVER!!!