Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azóta lejátszották az összes meccset, szóval az eredményeket ismerhetjük mindannyian. Egyetértek abban, hogy a legjobb csapatot verte ki a legjobb CSAPAT, ráadásul a Viborgra sem lehet panasz, a BL-ben nyújtottak ennél rosszabbat is, és küzdöttek õk is tisztességgel, nem estek szét egy jó elsõ félidõ után a másodikra, mint Podgoricán.

Persze messze nem volt tökéletes a játékuk, és egy Popovic vagy Lunde talán a kispadról ki/beüvölt egy gólt, de ezen nem érdemes lamentálni - a Larvikon, az ETO-n és talán a Podgoricán kívül jelenleg bármely, a BL-ben legjobb nyolc közé jutott csapat ellen legalább egyenlõ esélyekkel vághatna neki egy párharcnak - meggyõzõdésem, némelyiknek esélyesként is.

Ugyanakkor én a Zvenyigorodtól nagyon tartanék, erõsek is, messze is vannak, oroszok is (ha engedik az erõkézit, az ugye további elõny lehet nekik. Hasonló okokból a Rosztov Don sem lenne kellemes ellenfél, és a két francia csapat is a Fradiéhoz hasonló játékerõt képvisel papírforma alapján. Megvan nagy a skalp, de várhatóak további nagy csaták, és a potenciális ellenfelek többségével szemben nem is szégyen kiesni. Azt úgyis tudom, hogy szégyenrõl itt szó sem lehet, mert a lányok küzdeni fognak. Hogy ez mire lesz elég, az majd kiderül, szombat óta tudjuk: a felsõ határ csillagos ég. Tény, a Fradi az egyik esélyes a kupára, de ezt õszintén szólva így gondoltam a mostani párharc elõtt is - ha a bajnokik el is bizonytalanítottak, de azokat hiba teljes egészében egy kalap alá venni a nemzetközi szerepléssel.

Annyit szólnék még tegnapi csodálatos meccsrõl, hogy magamban sikerült így utólag számos párhuzamot vonni egy közel 6 éves, szintén örökké emlékezetes magyar-Viborg párharccal, mely során szintén egy fantasztikus CSAPAT hajtott végre óriási tettet. Mellesleg a szombati hõsök egyike az akkori menetelés során is kapott némi szerepet.

Végezetül pedig gratulálok az összes nemzetközi kupákban a napokban érdekelt csapatunknak, ez egy igazán varázslatos hétvége volt, sok-sok örömkönnyel! Kézidrukkernek lenni mindig jó (én az FTC-ETO után is büszke voltam az elsõ 45 perc miatt, alighanem egyedüli fradistaként távoztam mosolyogva), de most különösen az volt.
kaloz174
Gratulálok minden magyar csapatnak. Már majdnem mint a régi szép idõkben. <#eljen><#kacsint>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kb.4 dán (3 már biztos), egy-egy német,orosz, spanyol és magyar csapat alkotja a 8-ast!
+a Gyõr gyõzelme, ez egy igazán jó hétvége volt!
A sorsolástól is függ, hogy a Gyõr mellett lesz -e még csapatunk a legjobb négy között!
Katasztrófa, hogy nem tudnak a csapataink játszani a lehetõ legcsúnyább kézilabdát játszó Lipcse és Itxako ellen!Nem könnyû, de meg kellene találni egyszer már az ellenszerét.
Tegnap a Fradi, ma a Vác!!!!!!!
Bravóóóóóóóó Csajok!!!!!!
<#taps><#taps><#worship><#worship>

OK, csak ara vagyok kiváncsi, hogy a következõ körben kit fognak majd ki? tudsz valamilyen más eredményt? Az fix, hogy a Viborgnál jobb, de még hasonló sincs a többiek közt.
Szenzációs volt a tegnapi Fradi-Viborg. Tegnap a helyszínen, minden ideg- és hangszálamat bevetve éppúgy, mint ma könnyes szemmel, csendes nyugalommal keveredett izgalommal visszanézni.

Még mindig kész vagyok, nehéz bármi "értelmeset" is írnom róla. Csak annyit tudok mondani: köszönöm csajok, hogy vagytok nekünk!
Minden gratuláció a Fradinak, a gyõzelemért és a továbbjutásért. A játékon még bõven van javítani való, de a lényeg, hogy továbbjutottak!
Gratula a Fradinak! Azt gondolom, hogy ez a gyõzelem elsõsorban az akarat diadala volt! Csináltak buta dolgokat de egy pillanatra sem adták fel! <#eljen>
A múlt heti kinkeserves egygólos gyõzelem után a Buducnost ellen, a Valcea kikapott az Itxako-tól! vezetet a félidõben 14-10-re, majd a másodikban 6 góllal is s végén kikapott eggyel! Ha nem nyer Ljubljanában vagy Podgoricán, akkor biza Andersenestõl kiesik az elõdöntõbe kerülésbõl!
Breki33
Huh hát ez nemsemmi volt.
Ennél izgalmasabbat kitalálni is nehéz lenne.

A FRADI SZÍV ÚJRA DOBBANT !!

SZÉP VOLT !!!!!!!!!!!!!!!! <#eljen><#taps>
kaloz174
Akkor elsõnek is: gratulálok a Fradinak.
Azt hiszem, nézve az egész szezont, nagyon nagy sokat nyertek Abramoviccsal. Pedig Pasi sem rossz kapus. Zácsik Szandra is nagy nyereség, de a kapusposzton legalább akkorát nyertek ebben a szezonban.

kaloz174
Köszi!
Na és ha még nem lenne elég, fanatikusoknak ajánlanám, hogy a Loki-Újvárost megismétli, szintén ezzel egyidõben, ma az Alföld TV. <#eljen><#worship><#vigyor2>

Isthy
A hétvégi menü (nõi nemzetközi kupadömping):

FTC-Rail Cargo Hungaria – Viborg HK (dán)
Nõi KEK nyolcaddöntõ, visszavágó - Budapest
2011.02.12. 18:00 SportKlub

Byasen (norvég) – SYMA-Váci NKSE
Nõi EHF Kupa, 4. forduló, 1. mérkõzés - Vác
2011.02.12. 18:00 cunder.hu

SYMA-Váci NKSE – Byasen (norvég)
Nõi EHF Kupa nyolcaddöntõ, visszavágó - Vác
2011.02.13. 18:00 SportKlub

Gyõri Audi ETO KC – HC Leipzig (német)
Nõi Bajnokok Ligája, Középdöntõ, 2. csoport, 2. forduló - Gyõr
2011.02.13. 18:15 Viasat3

Hajrá csajok!

DUNAFERR FOREVER!!!

Micsoda újdonságok vannak itt. De ahogy olvasgatom zajlik az élet a sportágban is.
Isthy
Na igen, az a büntetõ Legangernek és az a mozdulat felé miután átejtette <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nyilvánvalóan jó döntés volt. Meg az is, hogy kb. a 40. perctõl (24-14) már szinte csak a fiatalok voltak a pályán.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Lehet, hogy mozdul, de hogy merre... Az pedig, hogy jönne egy politikus, hááát... Sztem inkább ne ez legyen a megoldás.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Na és videó - amit nem lehet megúnni. Hála neked, V-Man-nek, na és persze Bokinak, valamint az akkori csapatnak, amiben annyian ott tüsténkedtek még, akik ma máshol is megmutatják, milyen jó nevelést kaptak.

kaloz174
Azóta megtudtam: Detti nem játszott. Nagyon helyes.

kaloz174
Mozdul végre valami?

Szeretném remélni! De optimista nem vagyok. Azt gondolom: hiszem, ha látom. Pedig a sportágnak nagy szüksége lenne változásokra, hogy az egyre szûkösebb lehetõségeket a lehetõ legjobban tudja kiaknázni.

kaloz174
Bizony nem ártana.
Sokan elsodródtak, sajnos.

kaloz174
Még szerencse, hogy a siófokiakat érdekelte a meccs. Így legalább tudjuk az eredményt. Igaz, részleteket nem. Remélem, Detti nem játszott még.

Isthy
Azért nem ártana ha "visszasodródnál" szép lassan, mert nemsokára világesemények lesznek a szomszédban és talán nálunk is. <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na végre 1,5 év után kimondta.
Persze azért még lesznek majd média cikkek bõven a témáról ezután is, ismerve az NS-t és társait.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Közben meg is nyerték a csajok a meccset 33-26-ra. Reméljük hasznos felkészülési mérkõzés volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a képeket és a beszámolót! <#worship> Most már van szekszárdi tudósítónk is <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Igen, tökéletesen emlékszel, bizony az volt az.
Velem lehet találkozni. Bár nem egy nagy élmény, nekem elhiheted, nap mint nap összefutok magammal.
Az élet elsodort újvárosból, bevallom a kézitõl is, de még a sporttól is nagyrészt. Szóval jelenleg el vagyok sodródva, de ki tudja mit hoz a sors.
De azért az SG-t naponta olvasgatom, és ha már tényleg nem állom meg, beleoffolok valamit. <#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174

kaloz174
"...egyszer régen..."
Nem volt az olyan nagyon régen - szerintem. Bár azóta sokminden történt a Csapat házatáján, az biztos.
Az volt az a meccs, ha jól gondolom, amelynek elõzményeként az elsõ találkozón, idegenben, eléggé megszorítottuk az akkori sztárcsapatot. AA aztán mindent bevetett, hogy nehogy meglepetés érje a végén. (Így utólag pl. nem is értem, miért nem a jégcsarnokban volt a visszavágó. Bár vannak sejtéseim, sajnos.) Akkor volt, hogy a felragasztott reklámcsíkokat, balesetveszély miatt, fel kellett szedni meccs közben, ha jól rémlik.
Szóval tényleg sok zavaró tényezõ volt, nem is sikerült a gyõzelem, pedig a kinti meccs alapján volt rá esélyünk.
(Na és az is akkor volt, amikor veled még lehetett találkozni valós térben és idõben is...Sajnos, sokakkal nem, a régiek közül. Amit nem egészen értek. Az arányokat semmiképpen.)

Ma du. egyébként felk. meccs lesz a Siófok ellen. Sajnos, Újvárosban. <#circling>

Duby
Nálunk egyszer régen az egyik nagy csatakor a Slagelsések azzal is zavart okoztak, hogy az õ labdájukkal kellett játszani (ez volt az a meccs, ahol Ibit piroslappal kinyomták, mert majdnem bevert egyet valakinek, de utána nagyon örült, mert mellénk ülhetett <#wink>) - és mivel valami oknál fogva a kispadokat is áthozták a nézõtér oldalára, szinte közvetlenül a kispad mögött ültünk -, és hallottuk, hogy a mieink nagyon panaszkodtak, hogy túl kemény a labda, és valami extra dán vax-szal volt bekenve, amihez a mienk nem ragadt. Volt is technikai hiba bõven. Szóval nem is gondolnánk, hogy mennyire érdekes az a labda.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
Azért jó volt, jövõ hét péntekem meg jön a Vác
Breki33
Kovács Jenõ: A heti „mini alapozáshoz” képest egészen jól tartottuk magunkat. Sok sikert kívánok a Gyõrnek a BL-ben, és a Magyar Kupában.

Konkoly Csaba: Örülök a gyõzelemnek, és köszönjük a Szekszárdnak, hogy saját BL labdával játszhattuk a mérkõzést.

hm akkor ezért volt érdekes az a labda
kaloz174
Köszi a beszámolót. Sajnos, ez van, az ETO megint edzett egyett. Ennek ellenére ilyen meccseken lehet sokat tanulni a fejlõdéshez a gyengébb csapatoknak is.
Jobb lett volna, ha velünk kerültök össze. <#kacsint>

Breki33

Breki33
A mecsrõl
sajnos hamar elléptek a Gyõriek feltûnõ volt mennyire nem tudjuk átlõni a falat amiatt hamar nagyobb lett a különbség csak egyéni akciókból beállós megjátszásából lõttünk néha gólt, átlövéseinket blokkolták és leindítottak minket.

Egyszer egy gyors gyõri kontránál engem is próbáltak megjátszani -közvetlenül a palánk mellett :-)
Érdekes volt nekem a labda kicsit számomra puhának tûnt és a vaxtól jól
ragadt.

A Gyõrnél Lunde kezdett a kapuban és elõször Görgbéék játszottak aztán elkezdne a szélsõket cserélgetni fiatalokra elõször jött azt hiszem Szóllõsi aztán egy számomra ismeretlen nagyon fiatal lány akit többször is hosszan indítottak és jól meg is oldotta egyszer rontotta el akkor Konkoly a túloldalról kiabálva ki is oktatta mit tegyen.

Aztán második félidõ közepe táján mikor 20-as különbség lett már szinte csak a fiatalok játszottak a Gyõrnél akkor tudtunk kicsit jobban zárkózni, de így is maradt a 20 gól körüli állás.

A végén még minkét csapat odajött pacsizni hozzánk. 😛

Breki33
Bocsi egyik kétszer

Breki33
Képek a Szekszárd-Gyõr mecsrõl

Breki33
köszönöm szépen a tájékoztatást Somogyi úr :-)! <#eljen><#wave>
kaloz174
Ez lehetõség vajon? Vagy ne nagyon reménykedjünk?

Isthy
Nana! El a kezekkel a fekete pólótól! Az újvárosi privilégium! <#ejnye1><#vigyor><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen.

DUNAFERR FOREVER!!!

szerintem megsértõdött, hogy nem vitték magukkal "ingyenélni" a VB-re. 😊)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ááá, migrénes fejfájással otthon feküdtem 😞(
mindig azokat a meccseket hagyom ki, ahol jól játszunk, és nyerünk 😊 lehet már Barabás meccsre sem szabad mennem, vagy csakis fekete pólóban 😉))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Kb. annyi, hogy mindketten kézilabdáznak, s volt egy közös klubjuk, az ETO.
Kovacsicz Móni szlovák származású, a magyar állampolgárság felvételekor választotta ezt a nevet. Nálunk Békéscsabán kezdett, onnan került az ETO-ba, majd hozzánk. Egy év elteltével 2 évre Viborgba szerzõdött, most ismét nálunk játszik.
Kovacsics Anikó berzencei származású, a kézilabda alapjait még ott sajátította el 2001-tõl. Onnan Csurgóra ment, majd Nagyatádra igazolt, s középiskolás korában került Gyõrbe.
Tehát azt is mondhatjuk akár, hogy semmi közük egymáshoz, s emlékeim szerint nem is játszottak együtt, legfeljebb ellenfélként találkozhattak.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
Ez a kérdés lehet amatõrnek fog tûnni.

Kovacsicz Mónikanak és Kovacsics Anikónak tulajdonképpen mi köze van egymáshoz?
Breki33
Akkor holnap Lunde fog védeni ellenünk?
Isthy
Ahogy olvasom Kovacsicsé nem vészes, vasárnap játszhat. Hornyáké pár hét kihagyás, Katié meg sajnos még nem tudni mennyi pihenõt jelent. Talán nem kellene erõltetni vasárnap, Lunde meg fogja oldani. Mindhármuknak jobbulást!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A média már csak ilyen, nekik ez kell.

DUNAFERR FOREVER!!!