Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hinném, hogy a Debrecen 6-tal tudna nyerni. Így kb. EHF csoportkörösök nélkül maradunk az idén.
Isthy
Az első félidő alapján úgy látszik a szegediek kezdenek kimászni a gödörből, maradjon is így.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Információim szerint a váciak 36-29-re kikaptak, így ők is búcsúztak a nk-i kupaszerepléstől.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jó védekezés és kapusteljesítmény, elöl eredményes játék, a vártnál tényleg sokkal simább meccs lett. Az első félidőben a dabasi meccsen eredményes norvég átlövőjátékot sikerült szinte lenullázni, ott szinte el is dőlt minden.

DUNAFERR FOREVER!!!

Na nem sokan fogadtak volna ilyen sima győzelemre Larvikban (30-21)! Féltem én is ettől a meccstől, de rendkivül sima volt. A németek meg képzelem, hogy milyen boldogok!
Isthy
"Fekete szombatja" az érdieknek volt, de nagyon durván. Mi a dán listavezető ellen 4 góllal maradtunk alul összesítésben, úgy hogy 100 percig abszolút partiban voltunk velük. Ez egy papírforma eredmény volt, semmi más.
A debreceniek az elmúlt két meccsükön elég haloványak voltak eredményességben, nem sok reményt látni az ő továbblépésükre sem. A váciaknak is a fiatal csapatukkal a hazai vereség után szintén nagyon kevés esélyük van idegenben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez a magyar EHF csapatok "fekete szombatja" volt! Sajna....Ma következik a Debrecen...a Vác már elúszott...
Isthy
Most látom, hogy kiesett az Érd... <#wow1>
Ez hihetetlen, már nem először képesek ezt megcsinálni, hogy nagy előnyből képesek kizúgni idegenben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem sikerült továbbjutnunk a dán listavezető ellen. Persze igazából ez volt a papírforma, de lehetett volna esélyünk és voltak lehetőségeink.
Lassúak és körülményesek voltunk támadásban illetve ismét hoztuk az őszi formánkat a rengeteg kihagyott ziccerrel. Szerencsénk sem volt, szinte minden a dánokhoz pattant folyamatosan. Nem nagy durranás ez a csapat, én a nevek alapján többet gondoltam róluk. Viszont nagyon jól védekeznek - gyorsan és erőszakosan, sokat ütközve, fárasztva az ellenfelet - és amiben nagyon jók, az az ellenfél hibáinak kihasználása. Megérdemelten jutottak tovább, igazából a 40-45. perc között dőlt el minden, ott léptek el 4-5 góllal. Addig teljesen kiegyensúlyozott volt a meccs, ebben a periódusban viszont sorra rontottunk és ezt ők kegyetlenül büntették, amivel el is döntötték a párharcot.
Ki kell használnunk a pihenőt, a sérültek gyógyuljanak meg és januártól koncentrálhatunk a hazai meccsekre, ott is lesz feladatunk bőven, ha az 5. helyért versenyben akarunk lenni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Közben kiderült, hogy a Storhamar elnökét semmilyen megoldás nem érdekelte, nem engedi el Lökét.

DUNAFERR FOREVER!!!

A már a BL-ben s Érddel is bizonyító Szucsánszki viszont nem kell.....érdekes!
Isthy
Az ETO ankéton elhangzottak szerint igen. Sőt, azt mondják, hogy olyan érzésük volt Barthát hallgatva, hogy 1-2 napon belül meg is lehet a dolog, mert már csak a klubjával kell megegyezniük.

Egészen érthetetlen az MKSZ erőlködése Tomori ügyében. Még csak nem is edzett semennyit sem, mit akarnak tőle?

DUNAFERR FOREVER!!!

Állitólag Löke hajlik arra, hogy kisegitse az ETO-t Althaus hiányzása miatt!
A Fradi simán nyert Érden (32-29), érdemes volt nézni Szabó Edina citromképét időkérésnél!-.)
Isthy
A váciak rengeteg hibával, rutintalanul játszottak és ezzel a 2 gólos vereséggel nagyon megnehezítették a helyzetüket. Idegenben sokkal pontosabb és okosabb játékra lesz szükség a bravúrhoz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezzel az eredménnyel a Fradinak az utolsó meccsen is kapaszkodnia kell Larvikban, továbbvitt pontokról fog dönteni az a meccs.

DUNAFERR FOREVER!!!

Miután Müllerék nem verik meg a Vardart az utolsó fordulóban, így ha a Larvik pontot szerez az FTC ellen kiesnek! Így a 4 pontból könnyen csak 2-3 lehet!

Mivel a Larvik vezet a Thüringer otthonában pár perccel a vég előtt, fel kell kötnie a gatyát a Fradinak az utolsó meccs előtt! Sőt most már biztosan!
Isthy
A Fradi a középdöntő után komoly ellenfelet kap mindenképpen. Mivel a Vardar nyeri majd a csoportot, így a Fradi a 2-3. helyen végezhet és a másik ágról valószínűsíthetően az ETO, CSM, Rosztov hármasból kap ellenfelet. Egyik sem leányálom, nem lesz itt igazán jelentősége a tegnapi vesztett pontnak. Kevesebbet láttam a meccsből, mert a sajátunkra figyeltem, de szépen visszajöttek a nagy hátrányból. Talán ez túl sokat ki is vett belőlük és a vége így nem sikerült.
Az ETO megint beszedett egy sérülést, ennek ellenére sikerült kiharcolniuk a győzelmet és a csoport elsőséget. A franciák elleni meccs már eljesen tét nélküli lesz, játszhatnának sokat a fiatalok.
A szegediek komoly gödörbe kerültek a veszprémiek elleni bukott hazai bajnoki meccsel kezdődően és egyre nehezebb helyzetbe sodródnak a csoportjukban.
Az érdiek sztem elrendezték a továbbjutásukat, a Lokinak viszont bravúr kellene a továbbjutáshoz, mert a sérülések miatt ott is problémák vannak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ma a lányoknál bejött a papír forma s eldőlt, hogy a kik lesznek a kiesők (a Larvik is holnap, ha nem nyer a Thüringer ellen), s az is, hogy csak a Vardar visz tovább 8 pontot! Kérdés, hogy mennyire fog hiányozni az FTC-nek az eltékozolt 1-2 pont.
Isthy
Két perc hiányzott a meglepetés bravúrhoz Koppenhágában...
Az első félidőben végig 1-1 gól volt az előny ide-oda és a szünetben 12-11-re mi vezettünk. A szünet után szinte végig nálunk volt az előny 1-2 góllal, a dánok futottak az eredmény után. Az utolsó 2 percben azonban a dánok fordítottak és 22-21-re nyerni tudtak. Ebben a meccsben legalább a döntetlen benne volt, de a végén kimaradtak a ziccerek (idei tipikus problémánk) és így 1 gólos hátrány lett belőle (sajnos Luca rontott el 2 ziccert beállóból). Az előzetes várakozások után viszont ez egy nagyon jó eredmény és jár a gratuláció a csapatnak. Bár kicsit kevés a lőtt gól, ami miatt itthon kettővel kellene majd nyerni, de az általam vártnál sokkal jobb a helyzet.
Nagyon nehéz lesz a visszavágó, főleg annak fényében, hogy többen sérüléssel bajlódnak és szerdán még lesz egy Loki elleni hazai bajnoki is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szűkített vb keret

Sztem Tomorit hagyni kell rendesen meggyógyulni. Így meg is van a 18-as keret a norvégiai tornára. Ott komoly ellenfelek ellen lehet gyakorolni a játékot.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A jelen helyzetben nagyjából ez volt várható a sok hiányzóval. Még a meccs képét is meg lehetett jósolni és az is igazolódott be a végére.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Van vagy 4-5 ilyen páros akik ugyanígy tevékenykednek az első osztályban és borzolják a kedélyeket.
A csapatunkkal kapcsolatban meg hirtelen soha nem látott mennyiségű, jól tájékozott és hozzáértő "kohász szurkoló" került elő és osztja az észt... <#ejnye1>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Biztos én nem vagyok eléggé képben, de meglepődve olvastam a nagy diadalról a beszámolókat. A magam részéről magabiztosabb győzelmet vártam.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Hogy illetékest idézzek, ha nem is szó szerint: megkapták a meccset, mert képesek voltak viszonylag jól levezetni előzőleg egy gyerekmeccset...

Isthy
Amit ebben az idényben előad az MKSZ jv. küldés címén az nevetséges. Ugyanakkor elkeserítő és felháborító is. Olyan fiatal hölgypárosokat küldenek rendszeresen vezetni az NB I-be, akik még a másodosztályban is alig vezettek és láthatóan nagyon messze vannak tudásban az élvonaltól. Szerencsétlenek kapnak hideget-meleget a pályákon, néha már valósággal meg is vannak ijedve a feladattól (a tegnapi MK meccsünket vezetőkről ezt konkrétan hallottam is ott a helyszínen). Nagyon felelőtlen hozzáállás ez a szövetségtől, mert ezzel a klubok munkáját is nehezíti és a játékosoknak borzasztó kellemetlen ilyen közegben játszani és érvényesülni. Nem ártana a kluboknak összefogni és az illetékesekkel elbeszélgetni erről az áldatlan állapotról. Aki ezt kitalálta, azt úgy hajítanám ki, mint azt a bizonyos állatot a dolgát végezni...
(na nem mintha az eddigi bírópárosok többsége annyira magasra tette volna a mércét az első osztályban)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Meglátszik a 4 hiányzó, főleg a komolyabb sorozatmeccsek miatt. A francia edző jól taktikázott, kihasználta ezt és a záró 10 percben a 7 a 6 elleni játékkal nagyon eredményes volt a fáradó győriek ellen. Szerencsére 1-2 klasszismegoldás a végén meghozta a hazai győzelmet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Juhuuuu, ez ám a nem semmi meglepetés <#wow1>
Ha még a házigazda is érdemben visszatalálna...

DUNAFERR FOREVER!!!

Az ETO ha küszködve is a végén, de csak nyert és ha nem kap ki Dániában 6 pontot vihet tovább, akárcsak a Bukarest. DE onnan más komoly ellenfél nem fog jönni s nyerhetik a csoportot, mert a románok megszenvednek majd az oroszokkal meg a dánokkal. .
Akkor már nem, persze.
SomogyiG
Előkerült egy nagyon sok éves winchesterem, amin megtaláltam ezt a linket, szerencsére a jelszó is megvolt hozzá.😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Szép jó napot kívánok mindenkinek!
Jó régen voltam már itt. 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Nálunk meg igencsak jól jön majd a bajnoki szünet - még egy meccs van a debreceniek ellen itthon - mert komolyan rendet kell rakni a fejekben, ez a tegnapi meccsen is látszott, már sokadszor. Rengeteg a koncentrációs hiba, töménytelen kihagyott helyzettel és rendszeresen rosszul megválasztott vagy kivitelezett megoldásokkal a mezőnyben. Mind támadásban, mind védekezésben. Ha komolyan ott akarunk lenni az 5-6. helyért vívott harcban, ezen változtatni kell.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha bejutunk a legjobb 8 közé, nálam az már jó eredménynek fog számítani. Sok probléma halmozódott fel az elmúlt évtized dolgainak köszönhetően és a megoldás most már hosszú időt venne igénybe. Csak sajnos még mindig nem látom, hogy komolyan képes és akar a jelenlegi vezetés és szakmai garnitúra ezen változtatni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha a németek legalább döntetlent játszanak hazai pályán a Larvikkal a köv. fordulóban, akkor tök mindegy mi lesz az utolsó fordulóban a Larvik-Fradi meccsen, nem változtat semmin.

DUNAFERR FOREVER!!!

No igen, tudjuk, hogy nincs megbízható jobbátlövőnk és beállónk s a védelem is sokszor lyukas, a kapusok teljesítménye meg hullámzó. Ezért kiugró teljesítmény nem igen remélhető.
Ma eldőlt hogy az ETO ágán melyik hat csapat került tovább ( a Brest és a Gdynia kiesett), míg az FTC ágán csak 3 csapat érezheti páholyban magát (Vardar, Metz és FTC) s öten küzdenek a fennmaradt 3 helyért. A Fradinak nagyon fontos lenne nyerni a Larvik otthonában. Persze, sokkal jobb játékkal mint a mai volt!
kaloz174
Az egészben az a csalódás számomra, hogy egyáltalán nem érzem a megújulást, sőt...<#confused>

Isthy
Isthy
28-as keret a női vb-re

Vannak fenntartásaim, de majd a vb megmutatja, hogy mit tud ez a társaság.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Biztos izgi volt, de én belealudtam a végébe. <#nevetes1> Amúgy grat. a Fradinak! Jót tesz a bajnokságnak ez az eredmény, azt hiszem.

ToCsEk
<#hehe> jó meccs volt

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

na nem, nem szándékszom belegyalogolni az érzékenyebbek lelkivilágába!-😊
Isthy
Láttam, de azt hittem a múltkori után most direkt csináltad <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

ja, megint rosszul írtam a végeredményt! (27-25) -😊)
Isthy
A Fradi elsősorban a kapuban nyerte meg a mai meccset, Bíró rengeteget hozzátett és amikor Szikora szerepet kapott, akkor ő is jól teljesített.

DUNAFERR FOREVER!!!

A sok hiba ellenére is jó meccs volt. Azért voltak furi ítéletek a vége fele. Végeredményben a Fradi megérdemeltem nyert (25-23). Nem is annyira a bajnokság, mint a jövő évi BL szereplés miatt volt fontos.
Isthy
Ha vaalki esetleg még nem tudná, ma este 18 órától az M4-en Fradi-ETO közvetítés.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!